le poele fonctionne bien, il cahauffe bien assez et quasi sans odeur sauf sur le programme économie
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Beste, Ik heb 2 Qlima split-unit airco's aangekocht, bij één toestel ontbreekt de afstandsbediening en de wifi usb module, ik heb deze bij Gamma aangekocht. Ben langs geweest bij Gamma om dit te... ãã£ãšèŠã
Na één dag kan ik nog niet veel zeggen maar tot hiertoe tevreden, ik heb Qlima premium 20l gekocht en hoop dat deze ook voldoet, na het opstarten en na het afzetten toch wat geur, of is dit misschien... ãã£ãšèŠã
Werkt goed met zeker NIET een storende geur zoals velen zeggen, wel met Kristal petroleum erin...Ik moet alleen nog zoeken omdat mijn gevraagde temperatuur instelling niet klopt met room temperatuur..... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Kwaliteit van lucht in huis zorgt voor welzijn van jou en je gezin. Expert in klimaatbeheersing en comfort in huis. Ruim 20 miljoen producten verkocht
é£çµ¡å
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Aankoop en eerste gebruik
Hoi,
Een makkelijke product en zo in elkaar. Heeft nu ongeveer 10 uur gebrand en is de zitkamer van ongeveer 95m3 binnen een half uur van 18 naar 19,5 graden verwarmd. Lijkt heel belovend ook betreffende verbruik maar dat testen wij bij de volgende gasfles omdat deze al bijna leeg was voor gebruik in de kachel.
Moet natuurlijk even inbranden en heeft in het begin een apart reukje wat logisch is.
Vriendelijke groet,
Jan
Fantastische kachel
Veilige en goede werking van de QlimaâŠ
Veilige en goede werking van de Qlima kachel.
Na een uur direct voelbare temperatuurverhoging
in de huiskamer.
Zeer makkelijk in gebruik heel tevredenâŠ
Zeer makkelijk in gebruik heel tevreden met het toestel.
Geef om te beginnen 3 sterren.
Geef om te beginnen 3 sterren daar ik nog niet genoeg ervaring heb met de laserkachel daar ik hem nog maar sinds gisteren aangeschaft en in gebruik heb genomen.

Een Qlima D612 ontvochtigt snel
Een Qlima D612 ontvochtigt snel. Interessant zijn de instelmogelijkheden voor vochtigheidsgraad en werkingsduur. Alleen jammer dat het inhoudsniveau van de opvangbak achteraan het toestel zit. Had dit anders geweest dan was dit toestel NOG comfortabeler geweest.
Top product
Supercontent van de aangekochte mobiele gaskachel. Heel degelijk verpakt en daardoor ook zonder beschadigingen geleverd. Op zondag online besteld en op dinsdag geleverd door Zibrowebshop.com. Verwarmt gans het gelijkvloers. En door de ingebouwde veiligheden (vlam- oververhitting- omval- en zuurstofbeveiliging) te combineren met een ontspanner die dichtslaat moest de gasslang er af schieten, kan ik het met een gerust hart gebruiken.
Zeer goede apparaat
Ik heb de Qlima SRE 9046 TC nu enkeleâŠ
Ik heb de Qlima SRE 9046 TC nu enkele dagen en het is een uitstekend apparaat. Na enkele keren gebruiken reukloos en erg stil.
In een mum van tijd voel je de warmte door de hele kamer.
Alleen jammer dat het display niet verlicht is.
de aankoop van de palletkachel is voltâŠ
de aankoop van de palletkachel is volt verlopen, met de nodige techniche uitleg , nu nog installeren op opstarten maar dat zal ook vlotverlopen denk ik.
Na de aankoop het toestel in werkingâŠ
Na de aankoop het toestel in werking gesteld en het werkt zonder problemen.
Geur
Qlima werkt perfect en zonder geur enkel bij opstart heel lichte geur verwaarloosbaar .
Top zeer tevreden
Degelijk gemaakt en werkt goed

Qlima ããã®åç
gemakelijk in gebruik en direct warmte.
Kachel werkt perfect.
etienne
tevreden lichte geur bij aansteken vuur verder nog geen ervaring met het toestel

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ