ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Fiind clienta veche a Raiffeisen Bank, filiala din Campina (bd. Carol I), Romania, vreau sa multumesc intregului personal si, in special, Doamnei Irina Grigore, nu doar pentru competenta, profesional... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Am avut o experienÈÄ foarteâŠ
Am avut o experienÈÄ foarte dezamÄgitoare cu serviciul de relaÈii cu clienÈii Raiffeisen.
Ãn urma unei depuneri de numerar la ATM-ul din AFI Cotroceni, aparatul a reÈinut o suma de bani Èi a afiÈat o eroare tehnicÄ. Am raportat imediat incidentul Èi am primit un numÄr de sesizare.
Problema nu este doar incidentul tehnic, ci modul în care a fost gestionatÄ comunicarea. Ãn douÄ zile consecutive mi s-a spus cÄ a fost solicitatÄ o urgentare, fÄrÄ sÄ primesc informaÈii concrete despre stadiul verificÄrii. Mai mult, când am explicat cÄ am nevoie de aceÈti bani, mi s-a rÄspuns cÄ ar trebui sÄ am o rezervÄ financiarÄ pentru astfel de situaÈii, comentariu pe care l-am considerat nepotrivit Èi lipsit de empatie. DiscuÈia a continuat apoi cu prezentarea unor produse Èi servicii bancare, deÈi problema mea nu era rezolvatÄ.
MÄ aÈtept ca o bancÄ sÄ trateze cu seriozitate situaÈiile în care ATM-urile reÈin banii clienÈilor Èi sÄ ofere informaÈii clare Èi utile, nu recomandÄri despre cum sÄ Ã®Èi gestioneze aceÈtia finanÈele personale.
DEOSEBITÄ APRECIERE PENTRU OPERATOAREAâŠ
DEOSEBITÄ APRECIERE PENTRU OPERATOAREA DIN SEDIUL PROMENADA,
PROFESIONALISM ÈI EDUCAÈIE DEOSEBITÄ, BRAVO!!!
Unsatisfactory service at agentia Tractorul
The bank representative was not able to update my phone number for three weeks and I have my account locked
I made a very big stupid mistake.
I made a very big stupid mistake.
Was the typical victim of an Olx phishing attack, starting with sharing my email during a chat with a potential buyer for one of my products.
I was really, really dumb, ok?
They stole 200 Eu from my account. But in 1 minute i understood my mistake. Contacted support, blocked and changed the card. All very quick.
And then, after sending proof , asking them to block the transaction, calling multiple times gor help....NOTHING.
Zero.
Raiffeisen had my money for hours after my mistake, but let the thieves get away with my money.
10 days since that moment and no sign from their support.
It's just incredible.
PS. These situations are so easy to solve if they just colaborate with authorities. Because the scammers are dumb, doing the same everytime. Just track them, get them. But nobody cares.
NEGATIVA .NU SI RESpecta clientii.DeâŠ
NEGATIVA .NU SI RESpecta clientii.De trei ori nu mi s au pus banii pe cont ,din cauza zic ei unei defectiuni tehnice.Sunt banii mei si Banca trebuie urgent sa solutioneze.Sunt situatii urgente.Am sesizat OPC.
Foarte slabe serviciile
Faci jn transfer si intra banii in 1/2 zile! efectiv se folosesc de banii tai lprele astea!
ð€®ð€®ð€®ð€®ð€®ð€®ð€®ð€® NiÈte hoÈi împuÈiÈi
ð€®ð€®ð€®ð€®ð€®ð€®ð€®ð€® NiÈte hoÈi împuÈiÈi, vomit de fiecare data când trec pe lângÄ o banca reiffrahatsen
Waited a very long time on the phone toâŠ
Waited a very long time on the phone to speak to someone.
I wouldn't have minded if wasn't for my baby who's patience is very thin.
Everything seems to take forever
Experienta deplorabila
Experienta deplorabila. Banca a efectuat o dubla incasare pe un credit asigurat: a luat bani si de la asigurator, si din contul titularului decedat timp de 8 luni (!!!!!). In final, refuza sa returneze aproximativ 5.000 lei din banii mostenirii, invocand comisioane inventate pe perioada de procesare. Lipsa totala de profesionalism si corectitudine. Evitati sub orice forma aceasta banca.
Sechestrare de fonduri sub paravanul unei âerori tehniceâ
Sistemul de depunere numerar al Raiffeisen este nesigur. Mi-au fost reÈinuÈi banii fÄrÄ creditarea contului, iar banca refuzÄ orice intervenÈie de urgenÈÄ pe motiv cÄ este weekend. Procedurile lor interne sunt puse mai presus de accesul clientului la propriile fonduri. DacÄ aveÈi o urgenÈÄ Èi vÄ bazaÈi pe aceÈti bani, sunteÈi la mâna unui sistem care nu oferÄ asistenÈÄ realÄ. O experienÈÄ umilitoare Èi frustrantÄ.
O experienÈÄ absolut revoltÄtoare
O experienÈÄ absolut revoltÄtoare. AceastÄ bancÄ demonstreazÄ un nivel Èocant de incompetenÈÄ Èi lipsÄ de respect faÈÄ de propriii clienÈi.
Am fost implicat într-un caz de fraudÄ bancarÄ, iar modul în care a fost gestionatÄ situaÈia este pur Èi simplu inacceptabil. Ãn loc de sprijin real, am primit indiferenÈÄ, rÄspunsuri vagi Èi o atitudine defensivÄ din partea angajaÈilor. Nimeni nu pare sÄ Ã®Èi asume responsabilitatea, iar problema este tratatÄ superficial, de parcÄ nu ar fi vorba de banii Èi drepturile unui client.
Este greu de înÈeles cum o instituÈie financiarÄ poate funcÈiona în acest mod: proceduri lente, lipsÄ de transparenÈÄ Èi personal care pare nepregÄtit sau dezinteresat sÄ rezolve situaÈii critice.
DacÄ ajungi sÄ ai o problemÄ serioasÄ, nu te baza pe aceastÄ bancÄ. Ãn loc de ajutor, vei primi stres, timp pierdut Èi o frustrare enormÄ.
Recomand cu tÄrie sÄ evitaÈi aceastÄ bancÄ dacÄ vreÈi siguranÈÄ Èi respect.
A doua umilinÈÄ suportatÄ din partea bÄncii Raiffeisen
Anul acesta este a doua oarÄ când banca Raiffeisen din România mÄ umileÈte.
AceastÄ bancÄ nu este de încredere, este neserioasÄ, angajaÈii te trateazÄ de sus ca Èi cum tu ai fi acela pentru care nu se cuvine nimic Èi pentru care ei nu sunt îndreptÄÈit sÄ facÄ nimic. Anul trecut l-au purtat pe socrul meu pentru un card de debit de patru ore pânÄ ca sÄ i-l dea deÈi aveam împuternicire din partea mea notarialÄ iar anul acesta mi-au greÈit adresa pentru un card nou acuzându-l mÄ pe mine cÄ eu nu mi-am completat datele aÈa cum trebuie în formular. Precizez cÄ Ã®n formular nu se poate completa nimic manual. Ei pozeazÄ cartea de identitate în aplicaÈia Raiffeisen Èi automat aceste date sunt trecute în sistemul bancar. AÈadar, am fost acuzat de lucruri pe care nu le-am fÄcut Èi angajaÈii bÄncii m-au plasat de la unu la altul ca pe o minge de pingpong iar eu trebuie sÄ mÄ duc sÄ ridic cardul meu de la agenÈia bÄncii la care sunt arondat pentru cÄ ei au greÈit adresa unde trebuia sÄ o trimitÄ. BineînÈeles cÄ eu sunt vinovat pentru lucrul acesta Èi nu iei Èi banca nici nu îÈi asumÄ rÄspunderea pentru chestia asta. Le-am scris un e-mail Èi nu mi-au rÄspuns la el o fac pe surzii. Nu am încredere deloc în aceastÄ bancÄ.. nu Ètiu de unde au mai scos încÄ un card pe numele meu care, din fericire, este blocat, însÄ eu trebuie sÄ plÄtesc taxÄ pentru acest card pe care nu l-am avut niciodatÄ Ã®n mÄnÄ Ã®n fiecare an trebuie sÄ le dau pentru acest card 25 RON. Mi-au spus cÄ nu se poate rezolva aceastÄ problemÄ foarte simplu. Trebuie sÄ mÄ duc personal la agenÈie pentru ca sÄ se scoatÄ cardul din sistem, mÄcar cÄ eu nu îl folosesc Èi nici mÄcar nu figureazÄ Ã®n aplicaÈia mea. negreÈit, voi schimba aceastÄ bancÄ Ã®n mÄsura în care voi avea aceastÄ posibilitate Èi nu Ètiu la care dintre bÄncile din România sÄ mÄ duc pentru cÄ niciuna nu-mi inspirÄ Ã®ncredere. aÈadar, banca Raiffeisen, ignorantÄ, superficialÄ, se uitÄ la clienÈi de sus, Èi au impresia cÄ lor li se cuvine totul Èi nouÄ nimic. DacÄ aÈ fi putut, aÈ fi dat 0 stele acestei bÄnci dar din pÄcate nu pot pentru cÄ sistemul nu permite asta.
Scoaterea online a pus capac
De cand au luat hotararea de a scoate online, a devenit foarte greu de a efectua operatii online, nici macar pe tableta nu poti face ceva ...Daca ai vreo problema, contactarea lor e un cosmar ... Adaugand faptul ca numarul de bancomate si agentii s-a redus considerabil, cred ca nu merita sa te gandesti sa fii clientul lor !
Sucursala Barlad
Sucursala Barlad, de evitat pe cat posibil, lipsa de respect, empatie si tot ce tine de respect fata de clienti, am fost socat de comportamentul doamnei Simona Borza, s a intors cu spatele in timp ce vorbeam, am deranjat o probabil ca am intrat, am inchis contul si mi am propus sa nu mai calc in banca lor.
Hidden Fees Steal 21.5% of My Transfer
I made a bank transfer to Hong Kong for about $162 and was charged around $35 in fees.
Breakdown:
SWIFT fee: $11
Interbank fee: $1
OUR fee: $23
That is about 21.5% just in fees.
This was not clearly shown before confirming the payment. You only realize after the money is gone.
In 2026, charging over 20% for a simple transfer is not acceptable. It feels like theft.
I think this is my third time leaving aâŠ
I think this is my third time leaving a review and I have to say they still havenât fixed the âpendingâ thing! Iâll leave as many bad reviews as possible, because Iâve never seen such an entitled bank in my life
they are constantly improving the app
they are constantly improving the app. still needs o cosmetic changes on payments but great overall
Magazine satesti de odinioara
Am fost client Raiffeisen Bank, deci nu am cont bancar.
Pe fondul dobanzii atrÄgÄtoare la depozite, in ianuarie 2026, m-am deplasat (aproximativ 50 km) la sediul Sucursalei Vaslui, cu scopul de a crea un depozit bancar.
In interior, o persoana de sex feminin, cu un aer de lider al instituÈiei si folosind un ton extrem de autoritar, a chestionat o parte din persoanele prezente in incinta privind scopul prezentei. Am rÄmas putin mirat de maniera de dialog a doamnei, dar m-am gandit ca inca mai sunt ucenici ai vanzatorilor din fostele magazine satesti de odinioara.
Ajunsa in fata mea, fara sa se recomande (ceea ce apreciez ca reprezinta o lipsa crasa de politete si in total dezacord cu politicile PR), i-am explicat scopul prezenÈei mele.
Fac precizarea ca persoana respectiva ma cunoaste din perioada cat am fost client al bÄncii, in trecut, incasandu-mi drepturi bÄneÈti.
Cu stupoare, mi-a precizat ca NU POT DESCHIDE NICIUN DEPOZIT BANCAR la banca, fÄrÄ a-mi prezenta niciun minim de explicaÈie!!!
Mi se pare de necrezut!!!
Am escaladat problema in centrala, dar aceeasi atitudine, inclusiv de tolerare a ABUZULUI acelei angajate.
In fapt, NU mi s-a permis sa creez unul sau mai multe depozite bancare la Raiffeisen Bank!
Am asteptat o ora pentru ridicareaâŠ
Am asteptat o ora pentru ridicarea cardului la Agentia AFI COTROCENI.....
A formal audit has reveaabusive practices and customer harassmentled consistentâŠ
A formal audit has revealed consistent abusive practices and customer harassment. We are witnessing a deliberate manipulation of reality and facts to suppress organic impact and legitimate strategic assets. Such unethical behavior and lack of institutional integrity are being recorded under international protocols. Transparency is non-negotiable, and these distortions will face full legal and financial accountability
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ