Real Coffee レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Det koster selvfÞlgelig noget, men vi er godt tilfreds, da vi kan lave os en god kop kaffe, som altid smager perfekt og ikke efterlader en halv kande, som alligevel stÃ¥r og bliver kold (som skete med... もっず芋る

Real Coffee er kaffe af hÞj kvalitet og jeg nyder smagen hver gang jeg drikker den. De har et glimrende sortiment med flere forskellige smagsvarianter. Hjemmesiden er nem og overskuelig at bruge. Le... もっず芋る

Udover at det er god kaffe, sÃ¥ er det nemt at Êndre pÃ¥ mine bestillinger, hvis jeg Þnsker mere i en. Det er enkelt og tilgÊngeligt at justere leveringsintervaller - sÊrligt fordi der altid kommer en r... もっず芋る

Min erfaring: Bare blÞff. Hvorfor mÃ¥ du binde deg til abonnement hvis produktet er sÃ¥ fantastisk? Og tvinge deg til Ã¥ betale selv om du sier det ikke virker og Þnsker Ã¥ avvikle? Fordi du har gjort tab... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. コヌヒヌ店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Kendt fra bl.a. "Bedst i TEST" i Politiken og tv-programmer på Danmarks Radio bl.a. Spis & Spar med tidligere kok i Kongehuset Jesper Vollmer.

ほが満足

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 11ä»¶

レビュヌを曞く

Gav 90 kr

Gav 90 kr. med fragt for 2 pakker kakao der skulle vÊre bedst i test. Modtog også min pakke, men kvaliteten er godt nok skuffende. Synes begge kvaliteter har en smag af vandet kakao med en snert af banan - mÊrkelig smag. Derudover er der spildt kakao på den ene pakke, og den anden pakke bliver for gammel den 23/01/23. Er virkelig ikke tilfreds med min oplevelse.

2023幎1月11日

Real Coffee からの回答

Det lyder ikke så godt - jeg håber at du har talt med vores sÞde kundeservice. Vi er altid gode til at finde en lÞsning, der passer vores kunder. Kakao-kapslerne fungerer godt i de fleste Nespresso maskiner, men der er undtagelser. Og jeg tror at din maskine er én af dem, hvor kapslerne ikke fungerer så godt. Det er også et spÞrgmål om hvor meget vand som du kÞrer igennem kapslerne. Skriv til os på kundeservice@realcoffee.dk

Store mangler i levering

Mottok kun 1/3 av bestillingen jeg har betalt for, umulig å få kontakt med kundeservice for hjelp.

2022幎9月1日

Real Coffee からの回答

Det er vi naturligvis kede af. Men jeg er sikker på at vores dygtige kundeservice har lÞst problemet. Vi undskylder naturligvis mange gange,

Lang leveringstid

Lang leveringstid

La inn bestilling 11 august og nå den 17. august er den enda ikke sendt.

2022幎8月17日

Real Coffee からの回答

AV! Der er gået noget galt. Vi har normalt dag til dag levering. Skrive gerne ind på kundeservice@realcoffee.dk så hjÊlper vi dig fluks.

Steer clear of this company do not waste your money

Steer clear of this company. Delivered to the wrong address and cannot get any response from them via email which is the only form of communication.

I have contacted customer service and did get a response within 24hrs asking me a question which I answered and have not heard anything since then. That was Monday and it’s now Friday.

27/06 Monday.
I have received another email - 1 week (after the first response (not 24 hrs as claimed)from this company still not answering my issues and claims to have tried to call me many times although I’ve had no missed calls. Trading standards I think will need to be the next step. Appalling!

28/06/22
I have now received another response asking me to take this up with Amazon as that was where I placed the order. I placed this order direct with them!!!!!!! Absolutely beyond belief.
30/06/22
I have been informed that it is not there responsibility to provide a POD and that the matter is closed. No delivery and no refund. Disgraceful business - please do not waste your money.

2022幎6月23日

Real Coffee からの回答

Hi Paula, Thanks for your review. At Real Coffee we have a very efficient customer service and you can expect to receive an answer within 24 hours. Pls. write to service@realcoffee.com and then we will help you out.

Tilfreds kunde 😊

Jeg har en easy aftale med kaffekapsler, som jeg er godt tilfreds med. Jeg kan Êndre hvilken slags jeg vil have ved hver sending. Kaffen er god, nyder virkelig mine kaffe stunder. Super med at returnere brugte kapsler og veksle dem til 2 ekstra pakker i nÊste forsendelse. Eneste minus er deres cacao kapsler, som mange andre har skrevet, er det en tynd omgang sjask og kan ikke anbefales.

2022幎3月29日

Real Coffee からの回答

Mange tak for din anmeldelse, Jannie.
Jeg er så glade for at hÞre at du er tilfreds med din EASY aftale og at vi kan vÊre med til at give dig dine hyggelige kaffestunder.
Hvor er det ogsÃ¥ fantastisk at du returnerer dine brugte kapsler, sÃ¥ vi sammen kan tage mere hensyn til miljÞet. 😊
Jeg er dog ked af og hÞre at du har haft en dårlig oplevelse med vores varme kakao. Vi arbejder altid på at gÞre vores produkt bedre. Vores udfordring med kakaoen er, at oplevelsen og produktet varierer meget fra maskine til maskine, men også fra person til person.

FÞlger du anbefalingerne som står beskrevet på pakken? Vi anbefaler at man trykker 2 x på espresso (80 ml) og altså ikke på 1 x stor kop. Derved kommer der en passende mÊngde vand i, så kakaoen ikke fortyndes.
Dertil er det naturligvis afgÞrende hvordan maskinen er indstillet.
Hvis du har nogle spÞrgsmÃ¥l eller hvis der er noget andet vi kan hjÊlpe dig med, kan du altid kontakte os pÃ¥ kundeservice@realcoffee.dk 😊

Meget tilfreds med kapsler og returordning

Meget tilfreds med både kaffekapslerne og muligheden for at returnere kapslerne således at de kan blive genanvendt. Et stort plus for miljÞet.
Hjemmesiden er overskuelig og det er let både at skifte mellem de forskellige smagsvarianter og måske vigtigst - meget let at udskyde eller fremskynde en levering når man har brug for dette.

Hej Steffen.
Mange tak for den flotte anmeldelse. Det varmer her pÃ¥ kontoret. Tak fordi du genanvender dine kapsler, sÃ¥ vi sammen kan tage mere hensyn til miljÞet. Og dejligt at hÞre at dit EASY abonnement bare fungerer. EASY er bare EASY.😊

Er meget tilfreds med jeres kaffe

Er meget tilfreds med jeres kaffe, kÞber fast ca hver 4 md, aldrig nogen problemer med levering, og altid god service hvis jeg ringer.
Jeg kÞber Sumatra og Colombia
Vh Ruth Schuler Hansen

Real Coffee からの回答

Mange tak for din flotte anmeldelse, Ruth.
Det er dejligt at hÞre at du er glad for vores kaffe og dit EASY abonnement. Vi bestrÊber os altid pÃ¥ at give jer den bedste service, sÃ¥ vi er glade for at det er den oplevelse du har fÃ¥et.😊

Fantastisk kaffe

Fantastisk kaffe - kÞber fast mine to Þkologiske favoritter i abonnement. Superfin sms service med advisering om nÊste forsendelse og rigtig god mulighed for justering af kaffetyper og mÊngde. Dejligt med returpose til brugte kapsler. Alt er hurtigt og nemt, og det hele kommer lige til dÞren😊

Hej Jette.
Tusind tak for den flotte anmeldelse. Det sÊtter vi meget pris pÃ¥. Hvor er det dejligt at hÞre at du er tilfreds med din kaffeaftale hos os. Det er nemlig formÃ¥let med vores EASY aftale at det skal vÊre nemt for vores kunder, sÃ¥ det er vi rigtig glade for at hÞre.😊

Super lÊkker kaffe

Super lÊkker kaffe, fantastisk hjÊlp, hvis man har brug for det på den ene eller anden måde. Altid kompetent personale.

Mvh Britta Petersen

Real Coffee からの回答

Tusind tak for din flotte anmeldelse, Britta.
Det varmer meget på kontoret, når vi hÞrer at vores kunder er glade for den service de får. Så tak for det!

Real Coffee kapsler

LÊkre kaffer med mange forskellige aromaer Kaffen smager forrygende,
Er isÊr glad for Torino kaffen, en decaf, der smager fantastisk. SÃ¥ kan jeg ogsÃ¥ drikke kaffe fÞr sengetid 🀩

Real Coffee からの回答

Mange tak for dine flotte anmeldelse, Lisbeth.
Vi er rigtig glade for at hÞre at du er vild med vores Torino Decaf. Og godt vi kan hjÊlpe dig med at fÃ¥ stillet dit kaffebehov, selv inden sengetid.😊

Virkelig god kaffe

Hurtig levering. Rigtig fin service ved kontakt. Deres “Torino Decaf” er i absolut topklasse. God returordning.

Real Coffee からの回答

Hej Lars. Tak for den flotte anmeldelse. Vi er så glade for at hÞre at du har fået en god service hos os - det bestrÊber vi os meget efter at give alle vores kunder. Og hvor er det godt at hÞre at du er glad for vores Torino Decaf variant. Sidst, men ikke mindst, skal du have tak for at benytte vores returordning, så vi sammen kan tage mere hensyn til miljÞet.

Bedre samvittighed

Hurtig levering og nu med bedre samvittighed på brug af kapslerne på grund af returmulighed til genbrug 👍🏻

2022幎2月21日

Real Coffee からの回答

Hej Dorthe, tak for din anmeldelse. Vi er glade for at du sÊtter pris pÃ¥ vores returordning, og at du nu kan drikke kaffe med bedre samvittighed.😊

Rigtig god kaffe

Rigtig god kaffe - fÃ¥s bÃ¥de Þkologisk og Fairtrade med fin returordning pÃ¥ brugte kapsler ☕

2022幎2月20日

Real Coffee からの回答

Mange tak for din anmeldelse, Vibeke. Hvor er det godt at hÞre at du sÊtter lige sÃ¥ stor pris pÃ¥ vores gode Þkologiske og Fairtrade kaffe, som vi gÞr.😊
Og så sÊtter vi virkelig pris på at du benytter dig af returordningen!

HURTIG OG SIKKER LEVERING SAMT EN GOD KAFFE TIL RIMELIG PRIS

Hurtig og sikker levering samt virkelig god kaffe

Real Coffee からの回答

Hej Lise, mange tak for din flotte anmeldelse.
Det er virkelig dejligt at hÞre at du er sÃ¥ glad for vores gode kaffe. Det varmer her pÃ¥ kontoret.😊

Hurtig levering - god kaffe👍

Real Coffee からの回答

Mange tak for din anmeldelse, Jens. Vi er glade for at hÞre at du kan lide vores kaffe.

Absolut i top

Er meget tilfreds med kaffekapslerne. Topbetjening ved direkte henvendelse til firmaet. SÊtter stor pris på, at kapslerne genanvendes, og retursystemet er nemt at bruge.

Real Coffee からの回答

Tusind tak for den flotte anmeldelse! Og hvor er det rart at hÞre at du er glad for den betjening vi har givet dig. Vi bestrÊber os altid på at give kunden den bedste og nemmeste betjening.
Tak fordi du genanvender dine kapsler hos os. Det sÊtter vi meget pris pÃ¥.😊

Fin kaffe/god returordning

Fin kaffe. Rabat ned god returordning vedr. kapslerne

Real Coffee からの回答

Hej Bjarne, tak for din anmeldelse.
Hvor er det godt at du er glad for vores kaffe. Det er også skÞnt at hÞre at du sÊtter pris på vores returordning, så vi sammen kan hjÊlpe miljÞet. Så tak fordi at du genanvender dine kapsler!

Den bedste kaffe jeg har smagt .

Den bedste kaffe jeg har smagt .. 👍
Og vil blive ved med at vÊre jeres kunde .. 😊

Real Coffee からの回答

Tak for din fine anmeldelse, Marianne.
Vi er glade for at hÞre at du er vild med vores kaffe! Vi glÊder os til at sende din kaffe til dig fremover.😊