Det koster selvfÞlgelig noget, men vi er godt tilfreds, da vi kan lave os en god kop kaffe, som altid smager perfekt og ikke efterlader en halv kande, som alligevel stÃ¥r og bliver kold (som skete med... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Real Coffee er kaffe af hÞj kvalitet og jeg nyder smagen hver gang jeg drikker den. De har et glimrende sortiment med flere forskellige smagsvarianter. Hjemmesiden er nem og overskuelig at bruge. Le... ãã£ãšèŠã
Udover at det er god kaffe, sÃ¥ er det nemt at Êndre pÃ¥ mine bestillinger, hvis jeg Þnsker mere i en. Det er enkelt og tilgÊngeligt at justere leveringsintervaller - sÊrligt fordi der altid kommer en r... ãã£ãšèŠã
Min erfaring: Bare blÞff. Hvorfor mÃ¥ du binde deg til abonnement hvis produktet er sÃ¥ fantastisk? Og tvinge deg til Ã¥ betale selv om du sier det ikke virker og Þnsker Ã¥ avvikle? Fordi du har gjort tab... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Kendt fra bl.a. "Bedst i TEST" i Politiken og tv-programmer på Danmarks Radio bl.a. Spis & Spar med tidligere kok i Kongehuset Jesper Vollmer.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã

Bra produkt, pålitligt företag
Bra produkt (alla som dricker kaffet Àr nöjda). Rimligt pris. Snabb, pålitlig leverans.
Gav 90 kr
Gav 90 kr. med fragt for 2 pakker kakao der skulle vÊre bedst i test. Modtog også min pakke, men kvaliteten er godt nok skuffende. Synes begge kvaliteter har en smag af vandet kakao med en snert af banan - mÊrkelig smag. Derudover er der spildt kakao på den ene pakke, og den anden pakke bliver for gammel den 23/01/23. Er virkelig ikke tilfreds med min oplevelse.

Store mangler i levering
Mottok kun 1/3 av bestillingen jeg har betalt for, umulig å få kontakt med kundeservice for hjelp.

Lang leveringstidâŠ
Lang leveringstidâŠ
La inn bestilling 11 august og nå den 17. august er den enda ikke sendt.

Real Coffee ããã®åç
Steer clear of this company do not waste your money
Steer clear of this company. Delivered to the wrong address and cannot get any response from them via email which is the only form of communication.
I have contacted customer service and did get a response within 24hrs asking me a question which I answered and have not heard anything since then. That was Monday and itâs now Friday.
27/06 Monday.
I have received another email - 1 week (after the first response (not 24 hrs as claimed)from this company still not answering my issues and claims to have tried to call me many times although Iâve had no missed calls. Trading standards I think will need to be the next step. Appalling!
28/06/22
I have now received another response asking me to take this up with Amazon as that was where I placed the order. I placed this order direct with them!!!!!!! Absolutely beyond belief.
30/06/22
I have been informed that it is not there responsibility to provide a POD and that the matter is closed. No delivery and no refund. Disgraceful business - please do not waste your money.

Tilfreds kunde ð
Jeg har en easy aftale med kaffekapsler, som jeg er godt tilfreds med. Jeg kan Êndre hvilken slags jeg vil have ved hver sending. Kaffen er god, nyder virkelig mine kaffe stunder. Super med at returnere brugte kapsler og veksle dem til 2 ekstra pakker i nÊste forsendelse. Eneste minus er deres cacao kapsler, som mange andre har skrevet, er det en tynd omgang sjask og kan ikke anbefales.

Real Coffee ããã®åç
Meget tilfreds med kapsler og returordning
Meget tilfreds med både kaffekapslerne og muligheden for at returnere kapslerne således at de kan blive genanvendt. Et stort plus for miljÞet.
Hjemmesiden er overskuelig og det er let både at skifte mellem de forskellige smagsvarianter og måske vigtigst - meget let at udskyde eller fremskynde en levering når man har brug for dette.

Real Coffee ããã®åç
Er meget tilfreds med jeres kaffe
Er meget tilfreds med jeres kaffe, kÞber fast ca hver 4 md, aldrig nogen problemer med levering, og altid god service hvis jeg ringer.
Jeg kÞber Sumatra og Colombia
Vh Ruth Schuler Hansen

Fantastisk kaffe
Fantastisk kaffe - kÞber fast mine to Þkologiske favoritter i abonnement. Superfin sms service med advisering om nÊste forsendelse og rigtig god mulighed for justering af kaffetyper og mÊngde. Dejligt med returpose til brugte kapsler. Alt er hurtigt og nemt, og det hele kommer lige til dÞrenð

Super lÊkker kaffe
Super lÊkker kaffe, fantastisk hjÊlp, hvis man har brug for det på den ene eller anden måde. Altid kompetent personale.
Mvh Britta Petersen

Real Coffee kapsler âŠ
LÊkre kaffer med mange forskellige aromaer Kaffen smager forrygende,
Er isÊr glad for Torino kaffen, en decaf, der smager fantastisk. SÃ¥ kan jeg ogsÃ¥ drikke kaffe fÞr sengetid ð€©

Virkelig god kaffe
Hurtig levering. Rigtig fin service ved kontakt. Deres âTorino Decafâ er i absolut topklasse. God returordning.

Bedre samvittighed
Hurtig levering og nu med bedre samvittighed pÃ¥ brug af kapslerne pÃ¥ grund af returmulighed til genbrug ðð»

Rigtig god kaffe
Rigtig god kaffe - fÃ¥s bÃ¥de Þkologisk og Fairtrade med fin returordning pÃ¥ brugte kapsler âïž

HURTIG OG SIKKER LEVERING SAMT EN GOD KAFFE TIL RIMELIG PRIS
Hurtig og sikker levering samt virkelig god kaffe

Absolut i top
Er meget tilfreds med kaffekapslerne. Topbetjening ved direkte henvendelse til firmaet. SÊtter stor pris på, at kapslerne genanvendes, og retursystemet er nemt at bruge.

Fin kaffe/god returordning
Fin kaffe. Rabat ned god returordning vedr. kapslerne

Real Coffee ããã®åç
Den bedste kaffe jeg har smagt .
Den bedste kaffe jeg har smagt .. ð
Og vil blive ved med at vÊre jeres kunde .. ð

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã