Det koster selvfÞlgelig noget, men vi er godt tilfreds, da vi kan lave os en god kop kaffe, som altid smager perfekt og ikke efterlader en halv kande, som alligevel stÃ¥r og bliver kold (som skete med... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Real Coffee er kaffe af hÞj kvalitet og jeg nyder smagen hver gang jeg drikker den. De har et glimrende sortiment med flere forskellige smagsvarianter. Hjemmesiden er nem og overskuelig at bruge. Le... ãã£ãšèŠã
Udover at det er god kaffe, sÃ¥ er det nemt at Êndre pÃ¥ mine bestillinger, hvis jeg Þnsker mere i en. Det er enkelt og tilgÊngeligt at justere leveringsintervaller - sÊrligt fordi der altid kommer en r... ãã£ãšèŠã
Min erfaring: Bare blÞff. Hvorfor mÃ¥ du binde deg til abonnement hvis produktet er sÃ¥ fantastisk? Og tvinge deg til Ã¥ betale selv om du sier det ikke virker og Þnsker Ã¥ avvikle? Fordi du har gjort tab... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Kendt fra bl.a. "Bedst i TEST" i Politiken og tv-programmer på Danmarks Radio bl.a. Spis & Spar med tidligere kok i Kongehuset Jesper Vollmer.
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Kaffen kommer altid som aftalt
Kaffen kommer altid som aftalt, også selv om man udskyder levering flere gange - Topklasse!

Real Coffee ããã®åç
Dejlig kaffe i mange varianter, og en god ide med fast levering hver 7. Uge. Dejligt at man kan returnere de brugte kaffekapsler og sÃ¥ oven i kÞbet fÃ¥ âbelÞnningâ for at returnere dem.
Dejligt varierende kaffeudvalg

Real Coffee ããã®åç
God kaffe til rimelig pris
God kaffe. Klart bedre end de billige fra div supermarkeder, og til en pris der ikke er meget dyrere. Returordningen der efter sigende sikrer 100% genbrug fungerer fint, og det fÞles rart at gÞre lidt for at det bliver bÊredygtigt. Ordningen er fleksibel idet man kan levere retur direkte til kontoret, så man sparer porto omkostningerne. Eneste ridse i lakken er at jeg kun er blevet belÞnnet med 1 gang ekstra kaffe trods tilbagelevering af 3 kÊmpe poser samtidigt - og igen nÊste gang kun 1 gang kaffe for 2 kÊmpe poser. Det ligner at jeg skal returnere lÞbende, og ikke kan samle sammen over lÊngere tid. Det ÞdelÊgger dog ikke den samlede gode oplevelse, selv om det betyder 4 stjerner i stedet for 5.
Update: Jeg er ganske rigtigt blevet kontaktet af RealCoffee, som nu - modsat mig selv - har gjort noget for at lÞse problemet. Vi har også haft en dialog om hvordan jeg sikrer at det fungerer fremover. Personlig, venlig, imÞdekommende dialog - det er ikke en selvfÞlge alle steder. Tak - opgraderer fluks til 5 stjerner!

Real Coffee ããã®åç
VÀldigt gott kaffe med olika smak ochâŠ
VÀldigt gott kaffe med olika smak och styrka ! Så enkelt att Àndra sin bestÀllning både vad gÀller utskick av leverans och kaffesorter.
Kommer alltid i tid aldrig förseningar eller några problem med leverans.

Real Coffee ããã®åç
LÊkker kaffe og returordningen fungererâŠ
LÊkker kaffe og returordningen fungerer upåklageligt. Jeg er fan!!

Real Coffee ããã®åç
genbrug af alu kapsel og indhold superb
Real coffee leverer rigtig god kaffe og ideen med genbrug af kapslerne både indhold og selve kapslen er bare superb.

Real Coffee ããã®åç
Vi er utroligt tilfredse med RealâŠ
Vi er utroligt tilfredse med Real Coffee som vores leverandÞr af kaffekapsler. Vi elsker at det er så fleksibelt at vi selv kan vÊlge den type og smag som vi kan lide. At vi kan vÊlge hvor ofte vi vil have det leveret, er bare et ekstra plus.
Vi har også med i abonnementet at vi kan returnere de brugte kapsler, så de bliver genanvendt til andre ting, og at kaffen bliver brugt til biobrÊndsel. Det betyder meget for os at vÊre med til at beskytte miljÞet, selvom vi elsker en nem og lÊkker kop kaffe.

Super lÊkker Nespresso kompatibelâŠ
Super lÊkker Nespresso kompatibel kaffe. Er glad for at det er Þkologisk. Anbefaler også klart chokolade kapsler samt deres kaffekapsel julekalender. PrÞver lÞbende forskellige varianter og altid tilfreds.
Klar anbefaling herfra.

Real Coffee ããã®åç
Kort holdbarhed og dårlig information
Jeg har egentlig kÞbt kapsler herfra nogle gange og vÊret fint tilfreds - men nu overskred de min grÊnse.
Jeg kÞbte deres Black Friday tilbud, og kÞbte 840 kapsler, så jeg havde til lang tid. Nu er de modtaget og deres holdbarhed udlÞber allerede i marts 2022. Det kan ingen jo nå at få drukket.
Jeg påpeger det, og får blot at vide at de havde skrevet det (i deres meget lange tekster som man jo ikke sidder og lÊser hver gang man kÞber kaffe).
Jeg kan vÊlge at sende kapslerne retur - mod SELV at betale returfragten. Det er desvÊrre dyrt, når pakken er så stor grundet de mange kapsler.
Virkelig dårlig information og trÊls at jeg nu står med så mange kapsler der snart udlÞber.
Der mistede de desvÊrre en kunde og den gode omtale.

Real Coffee ããã®åç
Super god kaffe og nemt at bestilleâŠ
Super god kaffe og nemt at bestille lige når det passer en.

Kaffe
Dejlig kaffe. Nemt når kaffen bliver leveret ved dÞren. Tilfreds

Real Coffee ããã®åç
Super service, med isÊr stor fleksibilitet i forhold til bestillinger og god kaffekvalitet!

Real Coffee ããã®åç
Altid super god og hurtig service
Altid super god service og virkelig lÊkker kaffe!

Real Coffee ããã®åç
Super koncept, som bare fungerer
Levering fungerer upåklageligt, og man kan til enhver tid rette sin bestilling, så generelt fungrre konceptet supergodt. Eneste anke er, at hjemmesiden er lidt rodet.

Super god service
Super god service - både ved bestilling og levering samt Êndring heraf. Altid hjÊlp ved behov.

Gode priser
Gode priser, stort udvalg. BÊredygtigt valg gjort nemt.
Returposer burde vÊre gratis

Real Coffee ããã®åç
Super smidig levering som let kan ÊndreâŠ
Super smidig levering som man kan Êndre let - mail/sms om hvornÃ¥r nÊste pakke sendes âŠ.

Real Coffee ããã®åç
Super nemt med deres EASY abonnement
Super nemt med deres EASY abonnement. Nemt at Êndre pakkens indhold og leveringsdato. Og sÃ¥ sparer man penge ð
Rimeligt udvalg af espressoâer men lidt for fÃ¥ lungoâer.

God kaffe - smidig levering
God kaffe, smidig og velfungerende levering. Nemt at udskyde så levering passer med reelt forbrug.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã