レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Wat een goede service en wat een fijn contact. Mijn bestelling viel net tussen 2 acties in, na contact te hebben gehad was het zo geregeld. Dus we zullen hier zeker en vaker terug komen. Zeer vrien... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Stoere en stijlvolle armband van mooie kwaliteit. De combinatie van leer, kralen en het metalen slot maakt hem helemaal af. Zit comfortabel en ziet er geweldig uit. Zeker een aanrader! 👌

5぀星のうち5の評䟡

Een mooie en goed verpakte armband gekregen. Helaas een maatje te groot besteld, maar Rebel&Rose deed totaal niet moeilijk over het omruilen voor een andere maat. En een snelle, persoonlijke reactie g... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Hele fijne service, had een hele mooie armband gekregen van collegae i.v.m. pensionering, echter deze was een maatje te groot. Ondanks dat de omruiltermijn al was overschreden, mailte een gestuurd... もっず芋る

䌁業情報

1. ゞュ゚リヌ補造業者
  2. ・
  3. 宝食デザむナヌ
  4. 宝石店

圓該䌁業による蚘述

Rebel & Rose, for the free spirits who don’t follow trends but set them Rebel & Rose staat voor ultieme vrijheid. Wij verleggen grenzen, het liefst elke dag. Onze sieraden zijn modieus, inspirerend en vooral helemaal van deze tijd. Het zijn de iconen van onze generatie. Maar uiteraard is Rebel & Rose niets zonder de mensen die onze sieraden dragen en combineren. Het zijn onze dragers die iedere dag de mode opnieuw uitvinden. Zij zijn de echte Rebels & Roses, de trendsetters, de free spirits. Wij leveren slechts de bouwstenen. De bouwstenen van een generatie Free Spirits. De sieraden van Rebel & Rose zijn van hoogwaardige kwaliteit en bijna allemaal handgemaakt. Voor de kralenarmbanden worden in de meeste gevallen edelstenen gebruikt, soms natuurstenen (denk aan lava) of een composiet als edelsteen te duur is. Door de kralen (beads) rijgen we een siliconen koord van hoogwaardige kwaliteit, en het koord wordt via een speciale methode stevig vastgezet in het slot. De meeste leren armbanden worden gemaakt door de beste leervlechters uit Bali en het zilver wordt gemaakt door de beste zilversmeden op dat eiland. Elk stukje zilver is handgemaakt, zelfs de schakelarmbanden worden schakel voor schakel in elkaar gezet. Rebel & Rose is een Nederlands sieradenmerk dat internationaal razendsnel naam heeft gemaakt. Inmiddels wordt Rebel & Rose verkocht bij meer dan 700 juweliers, in meer dan 15 landen, en zijn er al ruim 400.000 consumenten met een sieraad van Rebel & Rose.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 278ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Gewoon goed qua levering verpakking

Gewoon goed qua levering verpakking. En de ketting is erg mooi

Rebel & Rose からの回答

Bedankt voor je mooie review! ✹
Heel veel plezier met je aankoop en graag tot snel! 💫

Great quality bracelet

Great quality bracelet, loved it!

2026幎7月17日

Rebel & Rose からの回答

Thank you for the awesome review! 💎 So glad to hear you love the quality of your bracelet.
Enjoy wearing it and see you next time! 🔥

5぀星のうち5の評䟡

Na vele bestellingen altijd naar

Na vele bestellingen altijd naar tevredenheid had ik nu een keer een item die defect was maar ook dit werd perfect en snel opgelost.
Top service.

2026幎7月16日

Rebel & Rose からの回答

Bedankt voor je trouwe support en deze top review! ✹
Heel veel plezier weer met je sieraden en graag tot snel! 💎

Great service!

The bracelets were a bit too big. I got in touch via e-mail, and R&R then resized them for me. The e-mail communication was very friendly - truly excellent, great service.

Rebel & Rose からの回答

Thank you for the fantastic review! ✹ So glad to hear our team could resize the bracelets for you quickly and smoothly.
Enjoy wearing them and see you next time! 💎

Gewoon super!

Na wat onduidelijkheid, super goed geholpen! Echt super service!

Rebel & Rose からの回答

Bedankt voor je fantastische review! 🙌✚
Super dat onze klantenservice je goed heeft kunnen helpen.
Heel veel plezier met je sieraden en graag tot de volgende keer! 💎

Prachtige kwaliteit

Op mijn vragen per mail ontving ik vlot en vriendelijk elke keer duidelijk antwoord en de armbanden zijn van prachtige kwaliteit. Heel blij mee!

2026幎7月13日

Rebel & Rose からの回答

Bedankt voor je prachtige review! ✹
Heel veel plezier met je aanwinsten en graag tot de volgende keer! 💫

5぀星のうち5の評䟡

Mooie armbandjes en bedankt voor de pet

2026幎7月7日

Bedankt voor je review! ✹
Super om te horen dat je blij bent met je sieraden (en de pet!🧢).
Heel veel plezier met je aanwinsten en graag tot de volgende keer! 💎

5぀星のうち4の評䟡

Goede kwaliteit en erg mooi

Ik vind de producten erg mooi en kwalitatief heel goed ik vind ze wel heel erg prijzig, zeker omdat hecgraag combineert wordt het al heel snel heel duur

2026幎6月6日

Rebel & Rose からの回答

Wat ontzettend fijn dat je onze producten zo mooi en kwalitatief goed vindt! We stoppen veel liefde in de kwaliteit zodat je combinaties extra lang mooi blijven. Super bedankt voor je review en heel veel plezier met mixen en matchen! ✚💎

5぀星のうち5の評䟡

Ik had en vraagje aan de klanten

Ik had en vraagje aan de klanten service of ik mocht mijn dochter ze niet mooi vinden kan ik ze naar 25 juli gewoon nog ruilen wat ik niet denk ze zijn echt heel mooi

2026幎6月1日

Rebel & Rose からの回答

Neem voor deze vraag gerust even contact op via info@rebelandrose.com, we helpen je graag verder! Bedankt voor je bericht. 💌

Goed en snel!

Duidelijk bestelproces en erg goed geholpen bij de omruiling. Mooie producten ontvangen die ook nog eens snel geleverd werden.

2026幎6月26日

Rebel & Rose からの回答

Wat fijn dat we je goed konden helpen bij de omruiling! Bedankt voor je review. 👍

Rebel and Rose

Rebel and Rose
Mijn eerste set gewoon bij de juwelier aangekocht. Daarna via de brochure ontdekt dat er veel meer keuze in kleuren en varianten. Vervolgens blijken de prijzen gelijk aan die bij juwelier, dan is er geen reden meer om de vervolgwensen niet via internet aan te schaffen. Dus nieuwsgierig naar de nieuwe seizoen varianten.

2026幎6月25日

Rebel & Rose からの回答

Wat leuk dat je onze collectie via de brochure verder hebt ontdekt! Bedankt voor je review. 👍

Wat een geweldige service

Buiten dat het een mooie collectie is om uit te kiezen, geeft dit bedrijf de meest fantastische service.
Toen GLS zomaar uit het niets besloot het bestelde niet te leveren op de afgesproken dag, stuurde Rebel & Rose het armbandje gewoon nog een keer!
En kwam dat wel op tijd binnen.
Uiteraard is het armbandje retour gestuurd.
Nogmaals suuuuperbedankt

2026幎6月25日

Rebel & Rose からの回答

Wat fijn dat we het snel voor je hebben kunnen oplossen toen GLS niet meewerkte! Bedankt voor je review. 🚀

5぀星のうち5の評䟡

Super! Een echte aanrader!

Super!
Enorm snelle levering.. besteld op zondag en dinsdag al in huis!
Van Nederland naar België, dit is toch ongezien bij een bestelling op zondag!

Verder perfecte producten, zoals altijd bij REBEL & ROSE
Je betaald wel iets meer dan bij merkloze sieraden, maar het verschil in kwaliteit en draagcomfort is enorm.
Ikzelf heb ondertussen 5 armbanden en 2 kettingen die ik allemaal tesamen draag, zonder dat het door de dag storend aanvoelt!

Zeker een aanrader voor wie opzoek is naar stijl en tijdloos design dat past bij elke gelegenheid!

2026幎6月30日

Rebel & Rose からの回答

Wat geweldig om te horen dat je zo'n mooie verzameling hebt opgebouwd! Bedankt voor je review. 🇧🇪

Echt klasse!

Volop keuze, mooie sieraden en snel geleverd. Echt klasse!

2026幎6月23日

Rebel & Rose からの回答

Fijn dat je goed geslaagd bent in onze webshop! Bedankt voor je review. 🥂

Sehr schönes Perlenarband Autuum Rocks

Sehr schönes Perlenarband Autuum Rocks (8mm). Preis ein wenig hoch, dafÌr durchaus gute QualitÀt. Staffelpreise wÀren ein guter Anreiz fÌr weitere Bestellungen, bzw. soetwas wie Stammkunden-Rabatt.

2026幎6月29日

Rebel & Rose からの回答

Es freut uns sehr, dass dir die QualitÀt des Autumn Rocks Armbands so gut gefÀllt! Vielen Dank fÃŒr deine Bewertung. 🍂

Makkelijk om te bestellen

Makkelijk om te bestellen. Snel geleverd. Netjes verpakt. Bij vragen kun je mailen en krijg je snel antwoord. Goede service.

2026幎6月21日

Rebel & Rose からの回答

Fijn dat we je snel hebben kunnen helpen! 📧 Bedankt voor je review!

5぀星のうち5の評䟡

Mooie producten van goede kwaliteit

Super klantgericht. Mooie producten in een mooie verpakking. Snel geleverd en fijne klantenservice

2026幎6月27日

Rebel & Rose からの回答

Ontzettend fijn dat je onze klantenservice als zo prettig hebt ervaren! Bedankt voor je review. ✹

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。