レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Wat een goede service en wat een fijn contact. Mijn bestelling viel net tussen 2 acties in, na contact te hebben gehad was het zo geregeld. Dus we zullen hier zeker en vaker terug komen. Zeer vrien... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Stoere en stijlvolle armband van mooie kwaliteit. De combinatie van leer, kralen en het metalen slot maakt hem helemaal af. Zit comfortabel en ziet er geweldig uit. Zeker een aanrader! 👌

5぀星のうち5の評䟡

Een mooie en goed verpakte armband gekregen. Helaas een maatje te groot besteld, maar Rebel&Rose deed totaal niet moeilijk over het omruilen voor een andere maat. En een snelle, persoonlijke reactie g... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Hele fijne service, had een hele mooie armband gekregen van collegae i.v.m. pensionering, echter deze was een maatje te groot. Ondanks dat de omruiltermijn al was overschreden, mailte een gestuurd... もっず芋る

䌁業情報

1. ゞュ゚リヌ補造業者
  2. ・
  3. 宝食デザむナヌ
  4. 宝石店

圓該䌁業による蚘述

Rebel & Rose, for the free spirits who don’t follow trends but set them Rebel & Rose staat voor ultieme vrijheid. Wij verleggen grenzen, het liefst elke dag. Onze sieraden zijn modieus, inspirerend en vooral helemaal van deze tijd. Het zijn de iconen van onze generatie. Maar uiteraard is Rebel & Rose niets zonder de mensen die onze sieraden dragen en combineren. Het zijn onze dragers die iedere dag de mode opnieuw uitvinden. Zij zijn de echte Rebels & Roses, de trendsetters, de free spirits. Wij leveren slechts de bouwstenen. De bouwstenen van een generatie Free Spirits. De sieraden van Rebel & Rose zijn van hoogwaardige kwaliteit en bijna allemaal handgemaakt. Voor de kralenarmbanden worden in de meeste gevallen edelstenen gebruikt, soms natuurstenen (denk aan lava) of een composiet als edelsteen te duur is. Door de kralen (beads) rijgen we een siliconen koord van hoogwaardige kwaliteit, en het koord wordt via een speciale methode stevig vastgezet in het slot. De meeste leren armbanden worden gemaakt door de beste leervlechters uit Bali en het zilver wordt gemaakt door de beste zilversmeden op dat eiland. Elk stukje zilver is handgemaakt, zelfs de schakelarmbanden worden schakel voor schakel in elkaar gezet. Rebel & Rose is een Nederlands sieradenmerk dat internationaal razendsnel naam heeft gemaakt. Inmiddels wordt Rebel & Rose verkocht bij meer dan 700 juweliers, in meer dan 15 landen, en zijn er al ruim 400.000 consumenten met een sieraad van Rebel & Rose.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 278ä»¶

レビュヌを曞く

Armband te klein besteld, binnen 1 week een nieuwe

Een armband besteld voor de verjaardag van mijn vader. Helaas een te kleine maat (eigen schuld), maar door het retour-/ruilformulier is het super makkelijk om je zending terug te sturen. Ik heb gekozen om de armband om te ruilen naar een grotere maat en nog geen week later lag deze al op de deurmat. Je betaald dan wel de verzendkosten (vind ik meer dan logisch), maar daarvoor krijg je een kortingscode voor een volgende bestelling.

2026幎6月22日

Rebel & Rose からの回答

Fijn dat het verjaardagscadeau voor je vader snel is omgeruild naar de juiste maat! Bedankt voor je review. 🎉

5぀星のうち5の評䟡

Snelle levering en handig ingepakt!

Snelle levering en handig ingepakt!

De armband voor Vaderdag was ontzettend snel binnen en heel goed verpakt. Hij is prachtig en mijn man is er super blij mee. Een absolute aanrader!

2026幎6月8日

Rebel & Rose からの回答

Fantastisch dat je man zo blij is met zijn Vaderdagcadeau! Bedankt voor je review. 🎁

Super Service !

Makkelijk uitzoeken en bestellen, tijdens de uitvoering waren er nog vragen. Er werd goed en duidelijk door Jennifer gecommuniceerd, uiteindelijk moest een armband met de hand gemaakt worden en dat was super.
Zeer tevreden , good job Jennifer - Rebel & Rose !

2026幎6月17日

Rebel & Rose からの回答

Wat fantastisch dat Jennifer je zo goed heeft geholpen met de handgemaakte armband! Bedankt voor je mooie woorden. 💖

TOP!!!

Het is fijn dat je in verschillende maten kunt bestellen. Ik had hem gepersonaliseerd met een “stainless steel” kraal. Duidelijke instructie ontvangen over het plaatsen ervan en het onderhoud van de armband. Wederom weer een prachtige armband ontvangen!!!
Kortom: TOP!

2026幎6月21日

Rebel & Rose からの回答

Ontzettend leuk dat de gepersonaliseerde bead zo mooi is geworden! Bedankt voor je review.🖀

5぀星のうち5の評䟡

Als groot liefhebber van armbanden

Als groot liefhebber van armbanden voldoet het sierraad naast de ruime keuze en prijs, kwaliteits verwachtingen. Meer dan ruimschoots aan wat ik in eerste instantie zou verwachten. Goede en duidelijke informatie voor en achteraf. Over het product en hoe deze te onderhouden/ verzorgen Een gecertificeerd en authentiek natuurproduct. Zeer tevreden... en zeker niet mijn laatste aankoop bij Rebel and Rose.

2026幎6月11日

Rebel & Rose からの回答

Geweldig dat de kwaliteit je verwachtingen heeft overtroffen! Bedankt voor je mooie woorden. ✹

Hele goede service

Hele goede service
Mijn pakketje werd maar niet geleverd, dit duurde bijna 2 weken,maar het contact via de mail was erg goed.
Uiteindelijk geleverd!!!
Wij zijn super tevreden
De sieraden zijn erg mooi en goede kwaliteit, wij dragen meerdere armbanden van dit merk en ik blijf het mooi vinden voor zowel dames als heren.

Yvonne en Chris

2026幎6月12日

Rebel & Rose からの回答

Wat ontzettend fijn dat het pakketje terecht is gekomen! Bedankt voor jullie mooie review. ✹

Fantastische klantenservice

Fantastische klantenservice die zich echt inzet en hard maakt voor de klant, ook al hadden ze dit in dit geval niet hoeven oplossen i.v.m. een fout van Post.NL. Daarnaast natuurlijk super blij met de bestelde armband, mooie en goede kwaliteit.

2026幎6月11日

Rebel & Rose からの回答

Fijn dat we het goed voor je op konden lossen, zelfs toen PostNL een steekje liet vallen! Bedankt voor je mooie review en heel veel plezier met je prachtige armband. 💎

5぀星のうち5の評䟡

Snelle levering , product past goed en leuke cadeau verpakking
Product is van goede kwaliteit en het meegeleverde doosje is ook leuk en verschillend per sieraad.
Al in al een perfect cadeau voor mijn moeder

2026幎6月8日

Rebel & Rose からの回答

Wat een prachtig cadeau voor je moeder! Fijn dat alles in de smaak viel. 🎁✚

5぀星のうち3の評䟡

Perfect produkt, slechte transportorganisatie

De armbandjes zijn perfect, dus qua kwaliteit van de artikelen alleen maar lof.
Echter liet de levering door GLS te wensen over. Uiteindelijk heeft het 5 dagen geduurd voordat het produkt werd afgeleverd (brievenbus pakje). Er zat weliswaar een weekend tussen, maar schijnbaar wordt door GLS niet op zaterdag en zondag bezorgd. Dat terwijl DHL zelfs op zondagen bezorgt. Mijn advies is kiezen voor een andere transportdienst en dan zou ik 5 sterren geven.

2026幎6月1日

Armband

Armband maat S besteld maar die was helaas te groot dus die ging retour afzender. Geruild voor een XS maar die was helaas te klein dus ook deze ging weer retour. Rebel and Rose heeft toen aangeboden om het armbandje kostenloos op maat te maken. Inmiddels heb ik het armbandje mogen ontvangen. Het past perfect en ik ben er heel blij mee. Heel erg bedankt Rebel and Rose, in het bijzonder Jennifer, voor de uitstekende service en de prettige communicatie die je geleverd hebt.

2026幎6月2日

Perfecte service!

Bestelling met zorg verpakt, leek op een cadeautje. Moest een aantal items ruilen voor een andere maat, dit was moeiteloos en communicatie vanuit Rebel & Rose was pro-actief. Ook de kortingscode voor gemaakte verzendkosten is een leuk gebaar. Je ziet niet zo vaak meer dat merken zorg dragen voor dit soort service, echt een aanrader dus!

2026幎5月26日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス