Retrospillkongen レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Har ikke kunnet spille PS2 på 15 år pga det jeg trodde var konsollen, men så var det ødelagt kontroller. Ny og trådløs kontroller fra Retrospillkongen funket helt fantastisk! Superfornøyd. Nå kan jeg... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Det er veldig fint å ha noen som bevarer og passer på at fysiske og gamle spill fortsatt gir verdi I Norge. Jeg fikk en ødelagt disk men det var så lett som å bare si ifra så fikk jeg en ny en på null... もっと見る

5つ星のうち2の評価

Ķjøpte x̌box one får den ikke til å virke fnner iķke wifi.Derfor kjøpte jeg en ny idag .ĥar 5gtv men jort er jort Sender den anre til bake til dere Jeg har hatt xbox 360i mange år utenproblemer... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Wii 2 HDMI-adapteren som jeg bestilte kom etter 3 virkedager og den fungerer som den skal. Den fiksa det uskarpe bildet på TVen øyeblikkelig. Innpakningen var meget profesjonell. Jeg fikk også en slik... もっと見る

企業情報

1. ビデオゲーム店
  2. 中古ゲーム店

当該企業による記述

Retrospillkongen er en helnorsk nettbutikk drevet av et engasjert team som tilbyr nøye utvalgte nye og brukte videospill, konsoller, tilbehør og reservedeler fra vårt eget lager. Vi er stolte av våre strålende kundeomtaler og setter kundeservice i høysetet, med grundig restaurering, rengjøring og testing av alle brukte produkter. Vi samarbeider med PostNord for å sikre lynrask og pålitelig levering av bestillingene dine. Betal trygt med Klarna, Vipps, Visa eller Mastercard. Utforsk vårt sortiment ved å avtale en visning eller benytte vår praktiske Klikk & Hent-tjeneste. Vi er tilgjengelige hver dag mellom 10:00 og 20:00. La Retrospillkongen hjelpe deg med å finne de skattene som gjør spillhverdagen komplett og veilede deg mot spillherredømme!

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 86

レビューを書く

Helt konge!

Godt utvalg, med mange kule og sjeldne varer. De pakker varene godt inn og sender raskt.

Storfornøyd!

2024年1月18日

Kjære Jonas,

Takk for din Helt Konge tilbakemelding! Det gleder oss stort å høre at du er storfornøyd med vårt utvalg, spesielt av de kule og sjeldne varene. Vi legger stor vekt på å pakke varene godt og sørge for rask levering, så det er flott å vite at dette ble verdsatt. Vi ser frem til å betjene deg igjen hos Retrospillkongen.no!

Utrolig rask nettbutikk

Utrolig rask nettbutikk, hyggelig kundeservice og stort utvalg anbefales :)

2024年1月12日

Hei Vemund,

Tusen takk for din positive tilbakemelding! Det er fantastisk å høre at du hadde en utrolig rask og behagelig opplevelse med vår nettbutikk. Vi er også stolte over å kunne tilby et stort utvalg og hyggelig kundeservice. Din anbefaling betyr mye for oss, og vi ser frem til å fortsette å levere en service som oppfyller dine forventninger. Takk for at du velger Retrospillkongen.no!

5つ星のうち5の評価

Overkommelige priser og kjapp levering

Veldig overkommelige priser for mange produkter du knapt finner andre steder. I tillegg bør det nevnes at jeg bestilte et produkt sent på nyttårsaften, og tre dager senere lå det i postkassen min i Bodø.
Fantastisk!

2024年1月4日

Hei Simon,

Takk for din fantastiske tilbakemelding! Vi er svært glade for å høre at du er fornøyd med våre priser og leveringshastighet. Det er viktig for oss å tilby unike produkter til overkommelige priser, og vi jobber hardt for å sikre rask levering, selv under høytider. Takk for at du valgte Retrospillkongen.no, og vi gleder oss til å betjene deg igjen!

Tipptopp👍😊 Oversiktelig nettside

Tipptopp👍😊 Oversiktelig nettside, rask, godt pakket og alt fungerte akkurat som det skulle (sier hun som fikk det i gave).

Kjære Hilde,

Tusen hjertelig takk for din strålende anmeldelse! Det gleder oss enormt å høre at du fant nettsiden vår oversiktlig og at hele kjøpsopplevelsen, fra bestilling til levering, oppfylte dine forventninger. Å sørge for at gavene vi sender ut er perfekte er viktig for oss, så det er fantastisk å vite at gaven falt i smak. Vi ser frem til å betjene deg igjen på retrospillkongen.no!

Topp service

2023年12月11日

Kjære Svein,

Tusen takk for din positive tilbakemelding! Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å anerkjenne vår service. Vårt team jobber hardt for å sikre at hver kundeopplevelse er av topp kvalitet, og det er fantastisk å høre at vi har truffet blink hos deg. Håper å se deg igjen snart på retrospillkongen.no!

5つ星のうち5の評価

Kjempegod service og rask levering

Kjempegod service og rask levering. Sammen, kjøpte familen en xbox original, og en extra kontroller til den. Xboxen funker kjempebra, og alle er fornøyd.

2023年12月9日

Hei,

Vi er svært takknemlige for din flotte tilbakemelding! Det er fantastisk å høre at du er fornøyde med både servicen, den raske leveringen, og selvfølgelig Xboxen med ekstra kontroller. Vi jobber hardt for å sikre at våre kunder får den beste opplevelsen, og det å vite at alle er fornøyd, gjør oss virkelig glade. Takk for at du valgte oss, og vi ser frem til å betjene dere igjen i fremtiden!

5つ星のうち5の評価

Har ingenting å klage på

2023年12月18日

Hei,

Takk for din tilbakemelding! Vi er glade for å høre at du er fornøyd med din opplevelse hos oss. Vi setter stor pris på din støtte og ser frem til å fortsette å levere produkter og tjenester som møter dine forventninger.

5つ星のうち5の評価

Flott spillopplevelse for de minste

For de som liker PlayStation 5 eller Xbox Series x er ikke grafikken på Nintendo konsollene det samme. Men å få en Nintendo klone med 620 ininnebygde spill til under 400 kroner et kupp. Spillene mestres fint også av mindre barn og stor glede for de som spiller.
Anbefales.

2023年12月12日

Hei,

Takk for din flotte tilbakemelding! Vi er glade for å høre at Super Mini NES med 620 innebygde spill har gitt både glede og en god spillopplevelse for de yngre. Det er fantastisk å vite at våre produkter kan tilby så mye underholdning til en overkommelig pris. Din anbefaling betyr mye for oss, og vi ser frem til å fortsette å tilby gode produkter og opplevelser til våre kunder.

5つ星のうち5の評価

For det første kom pakken overaskende…

For det første kom pakken overaskende fort enkel og grei betaling. Og personlig synes jeg det er flott at en ærlig og seriøs aktør selger retro artikler som er nye og fungerer som det skal. Akkurat på det markedet der er det ikke mye konkurranse.

Hei,

Tusen takk for din positive tilbakemelding! Vi er veldig glade for å høre at du er fornøyd med den raske leveransen og våre retro artikler. Din anerkjennelse motiverer oss til å fortsette å levere kvalitet og god service. Ser frem til å betjene deg igjen!

5つ星のうち2の評価

Det er ei julegave

Det er ei julegave. Så blir sikkert ikkje prøvd før juleaften heller

Hei Magne-Kjell,

Takk for din anmeldelse. Vi setter pris på at du tok deg tid til å gi oss tilbakemelding. Vi er glade for å høre at du har valgt en av våre produkter som julegave, og vi håper mottakeren blir fornøyd med overraskelsen. Hvis det er noe vi kan gjøre for å forbedre din opplevelse eller hvis du har spesifikke forventninger til produktet, vennligst ikke nøl med å kontakte oss. Vi ser frem til å høre dine tanker etter juleaften.

Vennlig hilsen,

Kjempe god kundeservice

Kjempe god kundeservice, og raske svar!

2023年12月7日

Hei Linn Jeanett,

Tusen takk for din fantastiske anmeldelse! Det gleder oss stort å høre at du er fornøyd med vår kundeservice og raske respons. Vi streber etter å tilby den beste opplevelsen for våre kunder, og din tilbakemelding er en herlig bekreftelse på vårt arbeid.

Takk for at du valgte Retrospillkongen.no, og vi ser frem til å hjelpe deg igjen i fremtiden!

5つ星のうち5の評価

Customer Service was very nice and…

Customer Service was very nice and helpful,
The product was sent just on time. Very happy with them. Highly recommend them again.🥰

Dear Nina,

Thank you so much for your kind words and recommendation! We're delighted to hear that you had a positive experience with our customer service and that the product arrived on time. Ensuring a pleasant and efficient service for our customers is our top priority.

Your satisfaction and endorsement mean a great deal to us. We are thrilled that you are happy with your experience at Retrospillkongen.no, and we look forward to serving you again in the future.

Warm regards,
Customer service

5つ星のうち5の評価

Morsomt og veldig bra priser og gode…

Morsomt og veldig bra priser og gode produkter

Hei Leif Erik,

Tusen takk for din fantastiske tilbakemelding! Det gleder oss å høre at du har funnet vår butikk morsom og at du setter pris på våre konkurransedyktige priser og kvalitetsprodukter. Vi jobber hardt for å tilby et variert utvalg som både underholder og gir verdi til våre kunder.

Din tilfredshet og positive erfaring er det vi streber etter hver dag. Takk for at du handlet hos Retrospillkongen.no, og vi ser frem til å tilby deg enda flere gode produkter og opplevelser i fremtiden.

Trygg handel

Rask levering, varen som forventet, trygg handel.

2023年11月10日

Hei Nat,

Takk for din positive tilbakemelding på din handel med oss. Det er fantastisk å høre at du er fornøyd med den raske leveringen og at varen møtte dine forventninger. Å tilby en trygg og pålitelig handelsopplevelse er noe vi tar svært alvorlig, og vi er glade for at dette ble reflektert i din interaksjon med oss.

Takk for at du valgte Retrospillkongen.no, og vi håper å kunne hjelpe deg igjen i fremtiden.

Topp service 👍

Produktet var helt i tråd med beskrivelsen. Veldig rask ekspedering. Anbefales på det sterkeste

2023年11月23日

Hei Knut,

Stor takk for din positive tilbakemelding og anbefaling! Vi er veldig glade for å høre at du er fornøyd med både produktet og vår raske ekspedering. Å sikre at våre kunder mottar topp service og produkter som samsvarer med beskrivelsen, er noe vi legger stor vekt på.

Tusen takk for at du delte din opplevelse, og vi ser frem til å hjelpe deg igjen i fremtiden.

Hei Even Skåden,

Tusen takk for din fantastiske 5-stjerners anmeldelse! Vi er utrolig glade for å høre at du er fornøyd med den raske leveringen og våre priser på retrospillkongen.no. Det er alltid inspirerende å få tilbakemeldinger som din, og det motiverer oss til å fortsette å levere topp service og kvalitetsprodukter.

Fornøyd med kjøpet

Fornøyd med kjøpet. Gode priser. Rask levering. Generelt seriøs. Anbefales. HDMI overgang med kabel til Wii.

2023年11月7日

Hei Oddbjørn,

Tusen takk for de positive ordene og for at du tok deg tid til å legge igjen en anmeldelse. Vi er veldig glade for å høre at du er fornøyd med kjøpet og leveringen.

Perfect customer service

I had a problem with the product I've bought from the shop but the Customer Service fixed everything sending me a replacement based on the fact that they were trusting me. The results is that I have received a new product checked personally by them, than i checked myself and after that I have sent back the first one that had a malfuction due to the manufacturer.

Kind and really fast service, I will surely buy again from Retrospillkongen!

2023年10月30日

Dear Simone,

Thank you for the 5-star review! We're overjoyed that you were satisfied with our service and replacement policy. Looking forward to serving you again!

Kind regards
Customer service

Anbefales sterkt

Fikk produktet. God kvalitet. Ok sending men det har ikke noe med dem og gjøre
Null problemer
Produktet fungerer
Enkelt å bestille
Ingen ‘ekstra’ kostnader
Ærlig nettside
(Kjøpte lader Til WII U gamepad)
Anbefaler

2023年10月11日

Hei,

Tusen takk for den flotte anmeldelsen! Det gleder oss å høre at du er fornøyd med produktet og opplevelsen din med retrospillkongen.no. Vi setter pris på tilbakemeldingen og anbefalingen.

5つ星のうち5の評価

Her var det jævla rask levering…

Her var det jævla rask levering herlig🤩🤩😁😁😁 kjøpte 2 PlayStation 2 spill,de er renovert å jeg måtte bare se bak på begge spilla,de var helt strøkne Ikke noe riper😁😁 er som det sku vært nytt:) så her kommer jeg til å handle faste framover:)

2023年10月27日

Hei Kjetil,

Tusen takk for din fantastiske tilbakemelding! Vi er glade for å høre at du er fornøyd med leveringstiden og kvaliteten på de renoverte spillene du kjøpte😊

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。