Har ikke kunnet spille PS2 på 15 år pga det jeg trodde var konsollen, men så var det ødelagt kontroller. Ny og trådløs kontroller fra Retrospillkongen funket helt fantastisk! Superfornøyd. Nå kan jeg... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Det er veldig fint å ha noen som bevarer og passer på at fysiske og gamle spill fortsatt gir verdi I Norge. Jeg fikk en ødelagt disk men det var så lett som å bare si ifra så fikk jeg en ny en på null... もっと見る
Ķjøpte x̌box one får den ikke til å virke fnner iķke wifi.Derfor kjøpte jeg en ny idag .ĥar 5gtv men jort er jort Sender den anre til bake til dere Jeg har hatt xbox 360i mange år utenproblemer... もっと見る
企業が回答しました
Wii 2 HDMI-adapteren som jeg bestilte kom etter 3 virkedager og den fungerer som den skal. Den fiksa det uskarpe bildet på TVen øyeblikkelig. Innpakningen var meget profesjonell. Jeg fikk også en slik... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Retrospillkongen er en helnorsk nettbutikk drevet av et engasjert team som tilbyr nøye utvalgte nye og brukte videospill, konsoller, tilbehør og reservedeler fra vårt eget lager. Vi er stolte av våre strålende kundeomtaler og setter kundeservice i høysetet, med grundig restaurering, rengjøring og testing av alle brukte produkter. Vi samarbeider med PostNord for å sikre lynrask og pålitelig levering av bestillingene dine. Betal trygt med Klarna, Vipps, Visa eller Mastercard. Utforsk vårt sortiment ved å avtale en visning eller benytte vår praktiske Klikk & Hent-tjeneste. Vi er tilgjengelige hver dag mellom 10:00 og 20:00. La Retrospillkongen hjelpe deg med å finne de skattene som gjør spillhverdagen komplett og veilede deg mot spillherredømme!
連絡先
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Helt konge!
Godt utvalg, med mange kule og sjeldne varer. De pakker varene godt inn og sender raskt.
Storfornøyd!

Utrolig rask nettbutikk
Utrolig rask nettbutikk, hyggelig kundeservice og stort utvalg anbefales :)

Retrospillkongen からの回答
Overkommelige priser og kjapp levering
Veldig overkommelige priser for mange produkter du knapt finner andre steder. I tillegg bør det nevnes at jeg bestilte et produkt sent på nyttårsaften, og tre dager senere lå det i postkassen min i Bodø.
Fantastisk!

Tipptopp👍😊 Oversiktelig nettside
Tipptopp👍😊 Oversiktelig nettside, rask, godt pakket og alt fungerte akkurat som det skulle (sier hun som fikk det i gave).

Retrospillkongen からの回答
Kjempegod service og rask levering
Kjempegod service og rask levering. Sammen, kjøpte familen en xbox original, og en extra kontroller til den. Xboxen funker kjempebra, og alle er fornøyd.

Retrospillkongen からの回答
Flott spillopplevelse for de minste
For de som liker PlayStation 5 eller Xbox Series x er ikke grafikken på Nintendo konsollene det samme. Men å få en Nintendo klone med 620 ininnebygde spill til under 400 kroner et kupp. Spillene mestres fint også av mindre barn og stor glede for de som spiller.
Anbefales.

Retrospillkongen からの回答
For det første kom pakken overaskende…
For det første kom pakken overaskende fort enkel og grei betaling. Og personlig synes jeg det er flott at en ærlig og seriøs aktør selger retro artikler som er nye og fungerer som det skal. Akkurat på det markedet der er det ikke mye konkurranse.

Retrospillkongen からの回答
Customer Service was very nice and…
Customer Service was very nice and helpful,
The product was sent just on time. Very happy with them. Highly recommend them again.🥰

Topp service 👍
Produktet var helt i tråd med beskrivelsen. Veldig rask ekspedering. Anbefales på det sterkeste

Fornøyd med kjøpet
Fornøyd med kjøpet. Gode priser. Rask levering. Generelt seriøs. Anbefales. HDMI overgang med kabel til Wii.

Perfect customer service
I had a problem with the product I've bought from the shop but the Customer Service fixed everything sending me a replacement based on the fact that they were trusting me. The results is that I have received a new product checked personally by them, than i checked myself and after that I have sent back the first one that had a malfuction due to the manufacturer.
Kind and really fast service, I will surely buy again from Retrospillkongen!

Anbefales sterkt
Fikk produktet. God kvalitet. Ok sending men det har ikke noe med dem og gjøre
Null problemer
Produktet fungerer
Enkelt å bestille
Ingen ‘ekstra’ kostnader
Ærlig nettside
(Kjøpte lader Til WII U gamepad)
Anbefaler

Retrospillkongen からの回答
Her var det jævla rask levering…
Her var det jævla rask levering herlig🤩🤩😁😁😁 kjøpte 2 PlayStation 2 spill,de er renovert å jeg måtte bare se bak på begge spilla,de var helt strøkne Ikke noe riper😁😁 er som det sku vært nytt:) så her kommer jeg til å handle faste framover:)

Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。