Retrospillkongen レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Bedre opplevelse fÃ¥r du lete lenge etter! Fra bestilling til levering, null stress. Fikk dessverre problem med produktet etter levering, men, sendte en e-post pÃ¥ en Fredag ettermiddag. Tross f... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Det er veldig fint Ã¥ ha noen som bevarer og passer pÃ¥ at fysiske og gamle spill fortsatt gir verdi I Norge. Jeg fikk en Þdelagt disk men det var sÃ¥ lett som Ã¥ bare si ifra sÃ¥ fikk jeg en ny en pÃ¥ null... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Wii 2 HDMI-adapteren som jeg bestilte kom etter 3 virkedager og den fungerer som den skal. Den fiksa det uskarpe bildet pÃ¥ TVen Þyeblikkelig. Innpakningen var meget profesjonell. Jeg fikk ogsÃ¥ en slik... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

ĶjÞpte x̌box one fÃ¥r den ikke til Ã¥ virke fnner iÄ·ke wifi.Derfor kjÞpte jeg en ny idag .Ä¥ar 5gtv men jort er jort Sender den anre til bake til dere Jeg har hatt xbox 360i mange Ã¥r utenproblemer... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. ビデオゲヌム店
  2. 䞭叀ゲヌム店

圓該䌁業による蚘述

Retrospillkongen er en helnorsk nettbutikk drevet av et engasjert team som tilbyr nÞye utvalgte nye og brukte videospill, konsoller, tilbehÞr og reservedeler fra vårt eget lager. Vi er stolte av våre strålende kundeomtaler og setter kundeservice i hÞysetet, med grundig restaurering, rengjÞring og testing av alle brukte produkter. Vi samarbeider med PostNord for å sikre lynrask og pålitelig levering av bestillingene dine. Betal trygt med Klarna, Vipps, Visa eller Mastercard. Utforsk vårt sortiment ved å avtale en visning eller benytte vår praktiske Klikk & Hent-tjeneste. Vi er tilgjengelige hver dag mellom 10:00 og 20:00. La Retrospillkongen hjelpe deg med å finne de skattene som gjÞr spillhverdagen komplett og veilede deg mot spillherredÞmme!

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 91ä»¶

レビュヌを曞く

Enkel og rask handel

Jeg hadde en ganske stor samling av spill og spillkonsoller som jeg solgte til Retrospillkongen. Veldig hyggelige å gjÞre handel med, de svarte fort på mail, fikk en fornuftig prisvurdering for samlingen og enkle, konkrete instrukser for sending av varene. Betaling ble gjennomfÞrt dagen etter levering, med summen som avtalt. Anbefales på det sterkeste!

2026幎5月21日
5぀星のうち4の評䟡

Helt ok

Helt ok kundebehandling

2026幎5月19日
Retrospillkongen ロゎ

Retrospillkongen からの回答

Hei! Dette hÞres ikke ut som slik vi Þnsker at noen skal oppleve handel hos oss. Vi svarer på alle henvendelser og fÞlger alltid opp garanti- og reklamasjonssaker når noe er galt. I og med at du er registrert som anonym i anmeldelsen finner vi dessverre ikke igjen saken ut fra informasjonen, så det kan hende det har skjedd en misforståelse eller at henvendelsen ikke har kommet frem til oss. Send oss gjerne en epost til post@retrospillkongen.no med ordrenummer og litt mer informasjon, så skal vi selvfÞlgelig hjelpe deg videre.

Vennlig hilsen
Retrospillkongen
Kundeservice

5぀星のうち2の評䟡

Fell pakking

Hei fikk fort pakken jeg bestilte ( fallout 3 til xbox 360 og vart litt lei meg når fallout new vegas kom opp isteden. Har i tillegg bestilt 2 dlc til fallout 3 (annen plass)så jeg så frem til å spille , men nei

2026幎5月18日
Retrospillkongen ロゎ

Retrospillkongen からの回答

Hei Willy! Vi beklager at du fikk feil spill i coveret ditt. Dette er selvfÞlgelig ikke slik det skal vÊre. Ta gjerne kontakt med oss pÃ¥ post@retrospillkongen.no, sÃ¥ retter vi opp feilen og sender deg riktig spill sÃ¥ raskt som mulig 😊

Vennelig hilsen
Retrospillkongen
Kundeservice

Enkel og ryddig handel

Enkel og ryddig handel. Sendte litt info og bilder av noen eldre konsoller og fikk raskt et tilbud jeg var fornÞyd med. Veldig god informasjon om pakking og sending. Anbefales 👍

2026幎4月29日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス