Retrospillkongen レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Det er veldig fint Ã¥ ha noen som bevarer og passer pÃ¥ at fysiske og gamle spill fortsatt gir verdi I Norge. Jeg fikk en Þdelagt disk men det var sÃ¥ lett som Ã¥ bare si ifra sÃ¥ fikk jeg en ny en pÃ¥ null... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Bedre opplevelse fÃ¥r du lete lenge etter! Fra bestilling til levering, null stress. Fikk dessverre problem med produktet etter levering, men, sendte en e-post pÃ¥ en Fredag ettermiddag. Tross f... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Wii 2 HDMI-adapteren som jeg bestilte kom etter 3 virkedager og den fungerer som den skal. Den fiksa det uskarpe bildet pÃ¥ TVen Þyeblikkelig. Innpakningen var meget profesjonell. Jeg fikk ogsÃ¥ en slik... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

ĶjÞpte x̌box one fÃ¥r den ikke til Ã¥ virke fnner iÄ·ke wifi.Derfor kjÞpte jeg en ny idag .Ä¥ar 5gtv men jort er jort Sender den anre til bake til dere Jeg har hatt xbox 360i mange Ã¥r utenproblemer... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. ビデオゲヌム店
  2. 䞭叀ゲヌム店

圓該䌁業による蚘述

Retrospillkongen er en helnorsk nettbutikk drevet av et engasjert team som tilbyr nÞye utvalgte nye og brukte videospill, konsoller, tilbehÞr og reservedeler fra vårt eget lager. Vi er stolte av våre strålende kundeomtaler og setter kundeservice i hÞysetet, med grundig restaurering, rengjÞring og testing av alle brukte produkter. Vi samarbeider med PostNord for å sikre lynrask og pålitelig levering av bestillingene dine. Betal trygt med Klarna, Vipps, Visa eller Mastercard. Utforsk vårt sortiment ved å avtale en visning eller benytte vår praktiske Klikk & Hent-tjeneste. Vi er tilgjengelige hver dag mellom 10:00 og 20:00. La Retrospillkongen hjelpe deg med å finne de skattene som gjÞr spillhverdagen komplett og veilede deg mot spillherredÞmme!

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 85ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

Defekte produkter og får ikke penger tilbake

Jeg kjÞpte et par Nintendo-kontrollere, og de kom med en defekt. Da jeg sendte e-post for å forklare problemet, måtte jeg sende en video for å bevise at det jeg sa stemte. Etter det ble jeg bedt om å sitte nÊrmere TV-en "fordi denne typen kontroller noen ganger må sitte nÊrmere", men på nettsidens produktbeskrivelse står det at rekkevidden er opptil 30 meter. Avstanden fra TV-en min til sofaen er bare 2,5 meter, og jeg ble bedt om å kalibrere kontrollerne. Etter mye frem og tilbake ville de erstatte produktet, men det var en bursdagsgave til sÞnnen min som jeg måtte kjÞpe noe annet til. Jeg vil bare returnere det defekte produktet og få pengene mine tilbake, men de vil at jeg skal betale portoen. I loven står det at jeg kan velge erstatning eller få penger tilbake for produkter som har defekt, og portoen må dekkes av butikken. Min siste e-post angående dette ble aldri besvart. Så nå må jeg beholde et produkt med defekt og betale for det. Utrolig dårlig service fra dem!

Svar:

Som tidligere kommunisert via e-post, er produktet defekt, og jeg Þnsker derfor å returnere det. Til tross for deres tilstedevÊrelse her og på Google, har jeg ikke mottatt et svar på e-post som tydeliggjÞr at en erstatning ikke er Þnskelig. I henhold til norsk lov har jeg rett til å returnere en defekt vare, hvorpå bedriften skal dekke alle kostnader og refundere kjÞpesummen. Dere nekter imidlertid å etterleve denne loven. Uavhengig av eventuelle andre kjÞp, er produktet defekt, og jeg Þnsker ikke å beholde det.

2025幎11月13日

Hei Hannah,
takk for at du deler opplevelsen din. Vi er oppriktig lei for at denne saken har opplevdes så frustrerende, og vi forstår godt at dette er ekstra leit når produktet var ment som en bursdagsgave.

Vi Þnsker likevel å presisere noen viktige forhold for å gi et korrekt bilde av saken. Da du tok kontakt, forsÞkte vi fÞrst å feilsÞke problemet sammen med deg, blant annet ved å be om video, teste avstand og kalibrering. Dette ble gjort for å avklare om det forelå en faktisk feil på produktet, slik at vi kunne håndtere saken som en reklamasjon på korrekt måte. Rekkevidden på produktet er som spesifisert, men denne typen trådlÞse kontrollere kan påvirkes av plassering av konsoll, TV og andre forstyrrelser.

I lÞpet av dialogen tilbÞd vi også erstatningsprodukt og alternative lÞsninger. Da du til slutt Þnsket å returnere varen og få pengene tilbake fordi du allerede hadde kjÞpt en annen gave, ble dette behandlet som retur under åpent kjÞp, og ikke som en reklamasjon. Ved åpent kjÞp dekker kunden returfrakt, i tråd med våre vilkår. Hadde det blitt konkludert med en bekreftet produktfeil, ville saken blitt håndtert som en reklamasjon, der vi enten reparerer varen eller sender ny erstatningsvare uten kostnad for kunden. Returfrakt i reklamasjonssaker dekkes av oss.

Vi erkjenner samtidig at svartiden vår i romjulen var lengre enn normalt, og dette beklager vi oppriktig. HÞyt trykk, rÞde dager og redusert bemanning fÞrte dessverre til tregere oppfÞlging enn det vi Þnsker å tilby.

Vi tar tilbakemeldingen din på alvor, og bruker slike saker aktivt for å forbedre både kommunikasjon og kundeopplevelse fremover. Om noe fortsatt oppleves uklart, er du velkommen til å ta kontakt med oss direkte igjen slik at vi kan rydde opp så godt som mulig.

kundeservice

5぀星のうち5の評䟡

Ekstremt kjappe på levering og dyktige på kundeservice

Har kjÞpt noen av Retrospillkongens håndholdte retro-konsoller, alle er supre. Men det som virkelig skiller Retrospillkongen fra andre forhandlere er den formidable servicen. Ved min fÞrste bestilling mottok jeg varen etter bare noen dager, imponerende kjapt. Ved andre bestilling oppga jeg både feil epost og telefonnummer ved en feiltagelse, og pakken kom naturligvis ikke frem. Kundeservice var på med en gang de fikk pakken i retur og sendte den med ekspress. De var tydelige, kjappe og veldig hyggelige i kommunikasjonen. Retrospillkongen leverer på 10/10.

2025幎12月4日

PÃ¥litelig

Skulle kjÞpe meg en PS3 og spesifiserte hvilke modeller jeg var interessert i. Selger fant nÞyaktig den jeg var ute etter og leverte den til meg bare ilÞpet av noen dager. PS3en var hel og fin og fungerte utmerket. Kommer til å handle videre hos Retrospillkongen!

2025幎11月10日

SeriÞs og bra nettbutikk

Har ingenting å usette på opplevelsene mine med Retrospillkongen.
Handler med flere anledninger og de leverer hver gang.
De har gode priser, rask levering og bra produkter.

2025幎12月6日
5぀星のうち1の評䟡

Betaler knapt noe for det de kjÞper inn

Betaler knapt noe for det de kjÞper inn og selger det de har til blodpris, har nå også i senere tid startet og annonsere på finn.no hvor de legger ut "vi Þnsker å kjÞpe retrospill" annonser hver 3-4 dag, noe som trigger epost-utsendingen til Finn.no, så om jeg er interessert i en Super Nintendo eller Gizmondo for den del og har det i lagrede sÞk spammer denne sÞppelbutikken her ned epostkontoen din med disse reklamene.

Styr unna, du klarer både å kjÞpe og selge tinga dine til langt bedre priser enn det disse mellommennene gjÞr!

2025幎11月27日

Retrospillkongen からの回答

Hei! Takk for at du tok deg tid til å legge igjen en tilbakemelding. Jeg vil gjerne oppklare et par ting, siden dette ikke stemmer med hvordan vi jobber.

Vi sender ikke spam eller automatiserte eposter til noen. Hvis du får varsler fra Finn er det fordi du selv har aktive sÞk eller varsler på retrospill. Det er helt utenfor vår kontroll, og gjelder for alle annonser i den kategorien, ikke bare våre.

Når det gjelder priser prÞver vi å vÊre så åpne som mulig. Vi driver med både brukte og renoverte varer, og kostnadene våre inkluderer arbeid, deler, testing, rengjÞring, garanti, returrett og momsregler for brukte varer i Norge. Noen ganger kan vi betale mindre enn privatpersoner som kjÞper enkeltvis, andre ganger mer, men vi prÞver alltid å vÊre ryddige og Êrlige.

Hvis du Þnsker å diskutere noe mer konkret, så er du veldig velkommen til å kontakte oss direkte. Vi Þnsker alltid å forbedre oss og setter pris på alle innspill.

Ønsker deg en fin dag videre.

Produktet fungerer ikke

Produktet fungerer ikke, ikke nok med det, men den tok knekken på min LG TV.
TV en slo seg av og på med en gang jeg satt inn HDMI tilkobling til spillet. Nå er alt av innholdet og APP borte fea TV en.
Jeg prÞvde spillet på en billig SHARP TV og det er blankt ingenting kommer frem.
Veldig misfornÞyd med kjÞpet.

2025幎11月17日

Hei!

Dette hÞres absolutt ikke riktig ut, og vi beklager på det sterkeste at du har opplevd dette. Slik skal ikke produktene våre fungere, og vi vil veldig gjerne ordne opp for deg.

Vi hjelper deg gjerne med feilsÞking, bytte eller refusjon, hva enn som passer best for deg. Send oss gjerne en e-post på post@retrospillkongen.no, så får vi lÞst dette så raskt som mulig.

Ser frem til Ã¥ hÞre fra deg Fatos Osmani 🙂

Supert

Super nettside med enestående varer og feilfrie og gode spill. Jeg simpelthen elsker denne nettbutikken ❀❀ rask levering også

2025幎10月23日
5぀星のうち2の評䟡

Spillet var ikke det som var avbildet

Spillet var ikke det som var avbildet. Hadde store skader på cover ( sÞlt ned av kaffe) for en samler har det en vesentlig betydning.

2025幎10月3日

Hei,

FÞrst og fremst var det leit å hÞre om din opplevelse, sånn skal det selvfÞlgelig ikke vÊre.

Vi har strenge rutiner for renovering men en sjelden gang kan det hende at det skjer en rutinesvikt som dette. Selv om de aller fleste som handler hos oss ikke er samlere, skal alle våre produkter vÊre renovert i tråd med en samlers forventing. Kan du vennligst ta kontakt med oss på e-post slikt at vi får muligheten til å rette opp i situasjonen for deg? Raskt og effektivt!

Ser frem til din tilbakemelding!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。