Det er veldig fint Ã¥ ha noen som bevarer og passer pÃ¥ at fysiske og gamle spill fortsatt gir verdi I Norge. Jeg fikk en Þdelagt disk men det var sÃ¥ lett som Ã¥ bare si ifra sÃ¥ fikk jeg en ny en pÃ¥ null... ãã£ãšèŠã
Bedre opplevelse fÃ¥r du lete lenge etter! Fra bestilling til levering, null stress. Fikk dessverre problem med produktet etter levering, men, sendte en e-post pÃ¥ en Fredag ettermiddag. Tross f... ãã£ãšèŠã
Wii 2 HDMI-adapteren som jeg bestilte kom etter 3 virkedager og den fungerer som den skal. Den fiksa det uskarpe bildet pÃ¥ TVen Þyeblikkelig. Innpakningen var meget profesjonell. Jeg fikk ogsÃ¥ en slik... ãã£ãšèŠã
ĶjÞpte xÌbox one fÃ¥r den ikke til Ã¥ virke fnner iÄ·ke wifi.Derfor kjÞpte jeg en ny idag .Ä¥ar 5gtv men jort er jort Sender den anre til bake til dere Jeg har hatt xbox 360i mange Ã¥r utenproblemer... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Retrospillkongen er en helnorsk nettbutikk drevet av et engasjert team som tilbyr nÞye utvalgte nye og brukte videospill, konsoller, tilbehÞr og reservedeler fra vårt eget lager. Vi er stolte av våre strålende kundeomtaler og setter kundeservice i hÞysetet, med grundig restaurering, rengjÞring og testing av alle brukte produkter. Vi samarbeider med PostNord for å sikre lynrask og pålitelig levering av bestillingene dine. Betal trygt med Klarna, Vipps, Visa eller Mastercard. Utforsk vårt sortiment ved å avtale en visning eller benytte vår praktiske Klikk & Hent-tjeneste. Vi er tilgjengelige hver dag mellom 10:00 og 20:00. La Retrospillkongen hjelpe deg med å finne de skattene som gjÞr spillhverdagen komplett og veilede deg mot spillherredÞmme!
HÞstbakken 11, 1793, Halden, ãã«ãŠã§ãŒ
- +47 47 64 17 32
- post@retrospillkongen.no
- retrospillkongen.no
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Fikk det jeg skulle ha+ kjÊrlighet pÃ¥âŠ
Fikk det jeg skulle ha+ kjÊrlighet pÃ¥ pinneð¥°
Defekte produkter og får ikke penger tilbake
Jeg kjÞpte et par Nintendo-kontrollere, og de kom med en defekt. Da jeg sendte e-post for å forklare problemet, måtte jeg sende en video for å bevise at det jeg sa stemte. Etter det ble jeg bedt om å sitte nÊrmere TV-en "fordi denne typen kontroller noen ganger må sitte nÊrmere", men på nettsidens produktbeskrivelse står det at rekkevidden er opptil 30 meter. Avstanden fra TV-en min til sofaen er bare 2,5 meter, og jeg ble bedt om å kalibrere kontrollerne. Etter mye frem og tilbake ville de erstatte produktet, men det var en bursdagsgave til sÞnnen min som jeg måtte kjÞpe noe annet til. Jeg vil bare returnere det defekte produktet og få pengene mine tilbake, men de vil at jeg skal betale portoen. I loven står det at jeg kan velge erstatning eller få penger tilbake for produkter som har defekt, og portoen må dekkes av butikken. Min siste e-post angående dette ble aldri besvart. Så nå må jeg beholde et produkt med defekt og betale for det. Utrolig dårlig service fra dem!
Svar:
Som tidligere kommunisert via e-post, er produktet defekt, og jeg Þnsker derfor å returnere det. Til tross for deres tilstedevÊrelse her og på Google, har jeg ikke mottatt et svar på e-post som tydeliggjÞr at en erstatning ikke er Þnskelig. I henhold til norsk lov har jeg rett til å returnere en defekt vare, hvorpå bedriften skal dekke alle kostnader og refundere kjÞpesummen. Dere nekter imidlertid å etterleve denne loven. Uavhengig av eventuelle andre kjÞp, er produktet defekt, og jeg Þnsker ikke å beholde det.

Meget rask levering
Meget rask levering, veldig enkel handel og varen var i tipp topp stand
Ekstremt kjappe på levering og dyktige på kundeservice
Har kjÞpt noen av Retrospillkongens håndholdte retro-konsoller, alle er supre. Men det som virkelig skiller Retrospillkongen fra andre forhandlere er den formidable servicen. Ved min fÞrste bestilling mottok jeg varen etter bare noen dager, imponerende kjapt. Ved andre bestilling oppga jeg både feil epost og telefonnummer ved en feiltagelse, og pakken kom naturligvis ikke frem. Kundeservice var på med en gang de fikk pakken i retur og sendte den med ekspress. De var tydelige, kjappe og veldig hyggelige i kommunikasjonen. Retrospillkongen leverer på 10/10.
PÃ¥litelig
Skulle kjÞpe meg en PS3 og spesifiserte hvilke modeller jeg var interessert i. Selger fant nÞyaktig den jeg var ute etter og leverte den til meg bare ilÞpet av noen dager. PS3en var hel og fin og fungerte utmerket. Kommer til å handle videre hos Retrospillkongen!
SeriÞs og bra nettbutikk
Har ingenting å usette på opplevelsene mine med Retrospillkongen.
Handler med flere anledninger og de leverer hver gang.
De har gode priser, rask levering og bra produkter.
Fikk det jeg bestillte i rimelig tid.
Fikk det jeg bestillte i rimelig tid.
Betaler knapt noe for det de kjÞper innâŠ
Betaler knapt noe for det de kjÞper inn og selger det de har til blodpris, har nå også i senere tid startet og annonsere på finn.no hvor de legger ut "vi Þnsker å kjÞpe retrospill" annonser hver 3-4 dag, noe som trigger epost-utsendingen til Finn.no, så om jeg er interessert i en Super Nintendo eller Gizmondo for den del og har det i lagrede sÞk spammer denne sÞppelbutikken her ned epostkontoen din med disse reklamene.
Styr unna, du klarer både å kjÞpe og selge tinga dine til langt bedre priser enn det disse mellommennene gjÞr!

Veldig rask levering
Veldig rask levering. Hadde en defekt vare, men det fikset de rask og sendte meg nytt. Meget bra kunde service! 100prosent fornÞyd.
Masse gode gamle spillð¥
Produktet fungerer ikke
Produktet fungerer ikke, ikke nok med det, men den tok knekken på min LG TV.
TV en slo seg av og på med en gang jeg satt inn HDMI tilkobling til spillet. Nå er alt av innholdet og APP borte fea TV en.
Jeg prÞvde spillet på en billig SHARP TV og det er blankt ingenting kommer frem.
Veldig misfornÞyd med kjÞpet.

Retrospillkongen ããã®åç
fint utvalg og meget fornÞyd med kjÞpet
Spill og konsoller kommer raskt
Spill og konsoller kommer raskt . Ikke opplevd noe dårlig , alt er bare artig med varene som kommer .
Veldig fornÞyd
KjÞpte to nye batteri til mine 3DS XL konsoller. Rask levering og de funket perfekt âºïž
Supert
Super nettside med enestÃ¥ende varer og feilfrie og gode spill. Jeg simpelthen elsker denne nettbutikken â€ïžâ€ïž rask levering ogsÃ¥
Super kundeservice
Super kundeservice, kjappe levering og lÞsningsorientert
God kundeservice
Spillet var ikke det som var avbildet
Spillet var ikke det som var avbildet. Hadde store skader på cover ( sÞlt ned av kaffe) for en samler har det en vesentlig betydning.