Det er veldig fint Ã¥ ha noen som bevarer og passer pÃ¥ at fysiske og gamle spill fortsatt gir verdi I Norge. Jeg fikk en Þdelagt disk men det var sÃ¥ lett som Ã¥ bare si ifra sÃ¥ fikk jeg en ny en pÃ¥ null... ãã£ãšèŠã
Bedre opplevelse fÃ¥r du lete lenge etter! Fra bestilling til levering, null stress. Fikk dessverre problem med produktet etter levering, men, sendte en e-post pÃ¥ en Fredag ettermiddag. Tross f... ãã£ãšèŠã
Wii 2 HDMI-adapteren som jeg bestilte kom etter 3 virkedager og den fungerer som den skal. Den fiksa det uskarpe bildet pÃ¥ TVen Þyeblikkelig. Innpakningen var meget profesjonell. Jeg fikk ogsÃ¥ en slik... ãã£ãšèŠã
ĶjÞpte xÌbox one fÃ¥r den ikke til Ã¥ virke fnner iÄ·ke wifi.Derfor kjÞpte jeg en ny idag .Ä¥ar 5gtv men jort er jort Sender den anre til bake til dere Jeg har hatt xbox 360i mange Ã¥r utenproblemer... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Retrospillkongen er en helnorsk nettbutikk drevet av et engasjert team som tilbyr nÞye utvalgte nye og brukte videospill, konsoller, tilbehÞr og reservedeler fra vårt eget lager. Vi er stolte av våre strålende kundeomtaler og setter kundeservice i hÞysetet, med grundig restaurering, rengjÞring og testing av alle brukte produkter. Vi samarbeider med PostNord for å sikre lynrask og pålitelig levering av bestillingene dine. Betal trygt med Klarna, Vipps, Visa eller Mastercard. Utforsk vårt sortiment ved å avtale en visning eller benytte vår praktiske Klikk & Hent-tjeneste. Vi er tilgjengelige hver dag mellom 10:00 og 20:00. La Retrospillkongen hjelpe deg med å finne de skattene som gjÞr spillhverdagen komplett og veilede deg mot spillherredÞmme!
HÞstbakken 11, 1793, Halden, ãã«ãŠã§ãŒ
- +47 47 64 17 32
- post@retrospillkongen.no
- retrospillkongen.no
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Solgte flere spill og konsoller iâŠ
Solgte flere spill og konsoller i varierende tilstand, fra gode til dårligere. Handelen gikk raskt og enkelt, og jeg fikk en god pris. Veldig fornÞyd, spesielt sammenlignet med tiden det ville tatt å selge alt enkeltvis selv. :)
Hyggelig kundeservice
Stort utvalg av nostalgi!
God service, ryddig nettside, meget bra utvalg!
Rask levering
Bestilte varen på tirsdag og var i postkassen allerede på fredag, 3 dager fÞr estimert tid, super fornÞyd.
Svindel
Dette selskapet driver svindel. 2 ganger har jeg handlet av dem hvor produktet du får ikke stemmer overens med produktet de annonsert på nettsiden sin.
FÞrste gang jeg handlet av dem var en vare de annonsert som NY. Det var den tydelig ikke, den var brukt og resealed.
Andre gangen jeg handlet fikk jeg et produkt som heller ikke stemte overens med beskrivelsen av varen. Den hadde klisterlim på coveret, i tillegg til at coveret var knekt innvendig. Dette annonserte de som "Renovert". I hvilken verden kan det kalles for Renovert?
Og når du kontakter dem om det så kommer de bare med masse bortforklaringer og tar over hodet ikke noe ansvar, og til slutt slutter å svare deg. De gir fullstendig faen i deg og hele bestillingen. Forbanna drittselskap STYR UNNA!!!
I svaret fra Retrospillkongen her så ljuger de så det jomer etter det også, de mottok bilder av produktene som ble mottatt, dette fornekter og de blånekter å ta ansvar og rette feilene sine. Er det rart kunder blir forbanna på slik bedriten service!
Her er måten de håndterer kunder istedenfor å ta ansvar:
Vi viser til din henvendelse og tidligere dialog.
Vi Þnsker å vÊre tydelige på at vi ikke aksepterer påstander om svindel. Vi driver ikke med bevisst feilmerking eller villedning av kunder. Dersom et produkt ikke samsvarer med beskrivelsen, er dette en feil som skal rettes opp, og ikke noe som gjÞres med hensikt.
Samtidig ser vi at dette er andre gang du opplever misnÞye ved handel hos oss. Basert på dialogen og måten saken har utviklet seg på, vurderer vi at forventningene til handel hos oss ikke samsvarer.
Vi Þnsker derfor å avslutte kundeforholdet på en ryddig måte.
Du kan returnere produktet du har mottatt, og vi vil refundere deg i henhold til våre returvilkår når varen er mottatt og kontrollert.
Vi ber samtidig om at det ikke gjennomfÞres flere kjÞp hos oss fremover.
Med vennlig hilsen,
Martin Nilsen
ð¹ïž Retrospillkongen.no

Jeg bestilte 2 spill og et av de funkerâŠ
Jeg bestilte 2 spill og et av de funker ikke. Bestilte en kontroller den funker ikke. Bestilte lader til Gameboy Advanced fikk til 3ds. ð€Š

Hyggelig handel
Pakken kom frem relativt raskt mtp at jeg la inn bestillingen rett fÞr påsken og det kortet med hilsenen fra vedkommende som pakket varen var en positiv liten overraskelse :). Hvorfor gjÞr ikke flere leverandÞrer dette?
-Marcus
Super fornÞyd
Levering var super raskt, varene funker helt fabelaktig, det var billig og det var et fantastisk stort utvalg
Bra, kort tid og gode produkter
Bra, enkelt og greit ikke noe problem
KjÞpte en Wii sensor bar
KjÞpte en Wii sensor bar, kom etter et par dager og funker som forventet, veldig fornÞyd
Rask levering.ð
Rask levering og stod absolutt tilâŠ
Rask levering og stod absolutt til forventning :)
Pakken ble raskt levert og fikk enâŠ
Pakken ble raskt levert og fikk en positiv overraskelse i den
Im satisfied with everything ððŒtheâŠ
Im satisfied with everything ððŒthe games, delivery, quality - excellent ððŒ
Dette var ekte jeg elsker det
Dette var ekte jeg elsker det dette er 10 stjerners nettside ððððð
Beste nettbutikk
Fantastisk service og hyggelig personell.
Super rask levering 10/10
Anbefales
Alltid god service oss Retrospillkongen.
Anbefaler Ã¥ handle ð¿spill+div utstyr ð¹ïžherððð»
Feilsendt vare x2
Feilsendt vare x2.
FÞrst bestilte jeg en kontroller. Fikk feil sendt. Tok kontakt. Opprinnelig ville de jeg skulle betale for returen , til tross for at de hadde sendt feil!
Det fikset de etter mye om og men tilslutt å tok kostnaden selv.
Bestilte så en SVART wii spill konsoll.
Mottok hvit.
Altså.........