Det er veldig fint Ã¥ ha noen som bevarer og passer pÃ¥ at fysiske og gamle spill fortsatt gir verdi I Norge. Jeg fikk en Þdelagt disk men det var sÃ¥ lett som Ã¥ bare si ifra sÃ¥ fikk jeg en ny en pÃ¥ null... ãã£ãšèŠã
Bedre opplevelse fÃ¥r du lete lenge etter! Fra bestilling til levering, null stress. Fikk dessverre problem med produktet etter levering, men, sendte en e-post pÃ¥ en Fredag ettermiddag. Tross f... ãã£ãšèŠã
Wii 2 HDMI-adapteren som jeg bestilte kom etter 3 virkedager og den fungerer som den skal. Den fiksa det uskarpe bildet pÃ¥ TVen Þyeblikkelig. Innpakningen var meget profesjonell. Jeg fikk ogsÃ¥ en slik... ãã£ãšèŠã
ĶjÞpte xÌbox one fÃ¥r den ikke til Ã¥ virke fnner iÄ·ke wifi.Derfor kjÞpte jeg en ny idag .Ä¥ar 5gtv men jort er jort Sender den anre til bake til dere Jeg har hatt xbox 360i mange Ã¥r utenproblemer... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Retrospillkongen er en helnorsk nettbutikk drevet av et engasjert team som tilbyr nÞye utvalgte nye og brukte videospill, konsoller, tilbehÞr og reservedeler fra vårt eget lager. Vi er stolte av våre strålende kundeomtaler og setter kundeservice i hÞysetet, med grundig restaurering, rengjÞring og testing av alle brukte produkter. Vi samarbeider med PostNord for å sikre lynrask og pålitelig levering av bestillingene dine. Betal trygt med Klarna, Vipps, Visa eller Mastercard. Utforsk vårt sortiment ved å avtale en visning eller benytte vår praktiske Klikk & Hent-tjeneste. Vi er tilgjengelige hver dag mellom 10:00 og 20:00. La Retrospillkongen hjelpe deg med å finne de skattene som gjÞr spillhverdagen komplett og veilede deg mot spillherredÞmme!
HÞstbakken 11, 1793, Halden, ãã«ãŠã§ãŒ
- +47 47 64 17 32
- post@retrospillkongen.no
- retrospillkongen.no
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Rask levering og fikk tak i det jeg skulle
Rask levering og fikk tak i en ekstra kontroller til min gamle Nintendo Wii. Veldig fornÞyd. Handler gjerne hos Retrospill Kongen igjen og kan varmt anbefale å handle her.
Produktet passet etter beskrivelsen og rask levering!
Produktet var som beskrevet og leveringen var rask!
Veldig god service.
Bestillte en spillkontroll OnsdagâŠ
Bestillte en spillkontroll Onsdag morgen og fikk den levert Torsdag , alt i orden og sjappt levert
Solid nettbutikk
Fin nettbutikk med et bra utvalg. Gode og relevante produktbeskrivelser. Anbefales!
Dere er rå!!
Her sitter jeg mandag, natt til tirsdag og bestiller et par gamle klassikere.
Regner med de kommer i posten rett fÞr helgen (hvis jeg er heldig tenker jeg). Men her kommer de fader meg i postkassa onsdag.... Ett og et halvt dÞgn etter bestilling!!! Dere er faen meg helt rå!!
Helt perfekt
Rask levering, kjempegod pris, fungerer akkurat som det skal. Ingenting å klage på!:)
Topp
Rask frakt, alt fungerte som det skulle og kom godt og trygt innpakket. Kommer til å handle der fremover.
10/10!
Kjapp pakking og levering! I tillegg til billigere pris på denne varen enn andre steder.
Bestilte 09.juni, allerede dagen etterpå kom epost om at den var ferdig pakket og sendt til Posten. Pakken kom i postkassen 12.juni. Varen var som forventet.
Ingenting å klage på her!
Tommelopp! :)
Veldig god kundeservice
Veldig god kundeservice, var uheldig med et produkt og fikk nytt med en gang. God kommunikasjon på både mail og telefon. Veldig fornÞyd med produktene x2 gamestikk og x9
Godt fornÞyd med deððð»
Fikk varene raskt og er fornÞyd,kommer til Ã¥ handle flere ganger hos deððð»
Kjempefin konsoll
Kjempefin konsoll!
Jeg har spilt min del av spill opp i gjennom årene og det her var helt fantastisk! Til og med juksekoder virker!
Rask levering
Rask levering, gode priser og oversiktlig nettsideð Veldig fornÞyd!
Dette er sinnsykt(positiv)
Dette er sinnsykt(positiv). Bare det Ã¥ fÃ¥ nostalgien tilbake er fantastisk. Jeg er stum over hvor bra det er. Dette er en oppdatering. Spillet passer ikke til ps5 eller ps4 ,og det er litt synd. Men det er ikke Retrospillkongen sin feil. Jeg tenkte ikke over at det kanskje ikke gikk. Jeg kan sikkert kjÞpe en ps3 til 1300 kr, men Ã¥ betale sÃ¥ mye fÃ¥r Ã¥ spille ET lego spillð¬. Men det er sikkert verdt det for nostalgien sin skyld.
Veldig fornÞyd
Bestilte på sÞndag, varene ble sendt mandag. Rask levering. Veldig fornÞyd.
KjÞpte fÞrst en lader til psp med klikk&hent. God service.
Bestilte også et nytt batteri til psp da mitt gamle ikke ville lade seg opp igjen. Denne gangen via posten. Ble sendt raskt og fikk det etter noen få dager.
Jeg trodde jeg hadde fått eller bestilt feil batteri da jeg slet litt med å få igjen lokket. Etter litt mail frem og tilbake, og god veiledning fikk jeg det til (var litt for forsiktig da jeg satte det inn og det smatt på plass til slutt). Nå lader det seg opp og jeg kan få mer glede av en gammel spillmaskin.
Anbefaler denne siden på det varmeste. God service og gode produkter.
Enkel og rask handel
Super enkel og rask handel, lett å finne det jeg trengte og ble levert et par dager etter kjÞp.
Raskt og problem fritt
Fantastisk
Raskt pakking og levering kjÞpte en kontroll til mitt barn super fornÞyd ..