Det er veldig fint Ã¥ ha noen som bevarer og passer pÃ¥ at fysiske og gamle spill fortsatt gir verdi I Norge. Jeg fikk en Þdelagt disk men det var sÃ¥ lett som Ã¥ bare si ifra sÃ¥ fikk jeg en ny en pÃ¥ null... ãã£ãšèŠã
Bedre opplevelse fÃ¥r du lete lenge etter! Fra bestilling til levering, null stress. Fikk dessverre problem med produktet etter levering, men, sendte en e-post pÃ¥ en Fredag ettermiddag. Tross f... ãã£ãšèŠã
Wii 2 HDMI-adapteren som jeg bestilte kom etter 3 virkedager og den fungerer som den skal. Den fiksa det uskarpe bildet pÃ¥ TVen Þyeblikkelig. Innpakningen var meget profesjonell. Jeg fikk ogsÃ¥ en slik... ãã£ãšèŠã
ĶjÞpte xÌbox one fÃ¥r den ikke til Ã¥ virke fnner iÄ·ke wifi.Derfor kjÞpte jeg en ny idag .Ä¥ar 5gtv men jort er jort Sender den anre til bake til dere Jeg har hatt xbox 360i mange Ã¥r utenproblemer... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Retrospillkongen er en helnorsk nettbutikk drevet av et engasjert team som tilbyr nÞye utvalgte nye og brukte videospill, konsoller, tilbehÞr og reservedeler fra vårt eget lager. Vi er stolte av våre strålende kundeomtaler og setter kundeservice i hÞysetet, med grundig restaurering, rengjÞring og testing av alle brukte produkter. Vi samarbeider med PostNord for å sikre lynrask og pålitelig levering av bestillingene dine. Betal trygt med Klarna, Vipps, Visa eller Mastercard. Utforsk vårt sortiment ved å avtale en visning eller benytte vår praktiske Klikk & Hent-tjeneste. Vi er tilgjengelige hver dag mellom 10:00 og 20:00. La Retrospillkongen hjelpe deg med å finne de skattene som gjÞr spillhverdagen komplett og veilede deg mot spillherredÞmme!
HÞstbakken 11, 1793, Halden, ãã«ãŠã§ãŒ
- +47 47 64 17 32
- post@retrospillkongen.no
- retrospillkongen.no
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Varen kom og funket som den skal
Fikk batteri utskiftningsutstyr ogâŠ
Fikk batteri utskiftningsutstyr og lader til gameboy color for å spille pokemon. Alt funket bra og rask levering. Herlig med litt nostaligisk spilling.
Veldig fornÞyd med handel og produkter
Veldig fornÞyd med handel og produkter, rask levering 10/10
En seriÞs bedrift
Jeg synes det er en oversiktlig nettside, meget godt innpakket til transport og at det ikke tar lang tid til varene er på dÞra.
Veldig god og proaktiv kundeservice
Jeg kjÞpte en bÊrbar retro-konsoll hvor Postnord tullet til forsendelsen og brukte urimelig lang tid. Retrospillkongen var raskt ute med informasjon til alle som var berÞrt.
Konsollen var dessverre ikke helt slik jeg hadde sett for seg og jeg Þnsket bytte den i en annen (dyrere) variant. Også dette lÞste de uten problemer eller ekstra kostnad.
Når minnekortet streiket på den nye konsollen (noe modellen visstnok er notorisk for), Þnsket jeg å benytte et eget merke-minnekort og kontaktet dem for å få hjelp til å skaffe til veie original-filene. Da insisterte de på at jeg skulle få et nytt kort av dem, noe jeg egentlig tenkte var unÞdvendig.
I sum vitner dette om at de tar kunden seriÞst og at de har en proaktiv tilnÊrming til kundeservice.
Fikk varene i lÞpet av noen dager
Fikk varene i lÞpet av noen dager. Veldig fornÞyd. Anbefales.
Oppdatering fra forringe bestilling
Oppdatering fra forringe bestilling. Bestilte lader og som sist, fikk pakken raskt levert hjem. Alt fungerer som det skal og er superfornÞyd med kjÞpene :)
Anbefales
Kjapp levering, billig og nÃ¥ kan vi kose oss med gamle spill i helgen ð€©
Great Packing
For a while now, I have been ordering from RSK (Retrospillkongen) and have always received my orders in amazing packaging or sealed condition. For example, if itâs a game, they wrap it in great plastic to ensure it arrives in excellent conditionâwhich it always has.
I hope they continue to improve their store over time and expand their offerings, as I would personally love to see more of their products. Heck, maybe they could even explore grading games in the future! (Like sending them to a grading company.)
Ekstremt fornÞyd
Veldig fornÞyd med retrospillkongen! Spillet var i fantastisk tilstand, rask sending og ikke minst pakket veldig sikkert og bra. Anbefales på det varmeste å handle der hvis du er opptatt av gode varer som er renovert og som har blitt tatt godt vare på!
Flott service fra kundeservice fraâŠ
Flott service fra kundeservice fra Retrospillkongen, men PostNord surret med pakkene som ble bestilt, da tok kontakt med service de hjalp meg med engang og fulgte opp saken!! Veldig fornÞyd med service fra Retrospillkongen. Men ikke fornÞyd med PostNord dessverre!!
Kundeservice love love love
Kundeservice er så hyggelige og hjelpsomme. postnord hadde rota sykt med pakken min, men kundeservice hjalp meg og fikk pakken min på rettspor. postnord = 0 rep, retrospillkongen = 100 rep
Var skeptisk om eg kom til å få varen
Var skeptisk når eg bestilte om det var en reel nettside. Ble sykt glad når kontrollerne til Wii u en kom bare på 3 virkedager. Trur eg bestilte på onsdag og mandag morgen var de komt.
Playstation 3
KjÞpte en renovert Playstation 3 og den har fungerer veldig fint anbefaler
Bestilte julegave som var defekt ved åpning
Bestilte en vare herfra som jeg gledet meg til Ã¥ gi i julegave. Heldigvis! Ã
pnet jeg den for å sjekke fÞr jeg ga den videre, for når jeg da prÞvde å slå denne på så fungerte den ikke i det hele tatt. Lasteskjermen har glitchet og loader bare om og om igjen uten å faktisk boote systemet. Skjer ingenting når man prÞver å restarte og det er ikke mulig å slå den av når dette skjer. Mistenker det er et utrolig dårlig SD kort i den da den kun slåes av ved å ta utav dette og så trykke på knappen. Ufattelig trist å bruke en god slant penger på denne til julegave for så å måtte dra ut i det verste rushet bare et par dager fÞr julaften for å finne en ny.
Vil ikke anbefale denne nettsiden videre til andre.

Retrospillkongen ããã®åç
Bra produkter og en fantastisk service!