レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Tusind tak til Cecilie og Jette fra Retsadvokaterne for deres uvurderlige hjÊlp i min meget komplekse skilsmisse- og bodelingssag. Sagen har vÊret ekstremt kompliceret, og jeg vil gerne udtr... もっず芋る

Sagen var sikkert bare endnu en dag pÃ¥ kontoret for de gode kvinder. For mig var det derimod en sag om mulig fratagelse af forÊldremyndighed og samvÊr. Cecilie var godt forberedt, gav ingen fal... もっず芋る

Cecilie har hÃ¥ndteret en bopÊlssag for mig. Jeg har vÊret oprigtig glad for mÃ¥den jeg blev modtaget pÃ¥ og mÃ¥den sagen blev hÃ¥ndteret pÃ¥. Det har vÊret professionelt, hurtige svar, god sparring og ree... もっず芋る

En sagfÞrer, der taler i et forstÃ¥eligt sprog, og hjÊlper dig hele vejen igennem forlÞbet. Selvom vi befandt os i Italien, da vi kÞbte hus, hjalp Christina Monefeldt os via telefonmÞder pÃ¥ en meget g... もっず芋る

䌁業情報

4.7

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

91件のレビュヌ

Har brugt retsadvokaterne i forbindelse

Har brugt retsadvokaterne i forbindelse med huskÞb og testamente.
Rigtig god tid til vejledning og forklaring omkring testamente, så vi kunne trÊffe de rigtige valg for vores familie.
VedrÞrende huskÞb var vi rigtigt trygge igennem hele forlÞbet. Retsadvokaterne tog nogle forbehold for kÞbet som betÞd at vi sparede en hel del penge i den sidste ende. Der var hurtig reaktion når vi henvendte os.
Jeg vil benytte retsadvokaterne igen en anden gang og vil give mine bedste anbefalinger..

2018幎10月8日
自発的なレビュヌ

Der gÃ¥r desvÊrre lÊngere i mellem

Der går desvÊrre lÊngere i mellem oplevelsen af at blive modtaget med så stort et engagement, professionalisme og effektivitet inden for sit område, som hos Christina og så samtidig vÊre helt nede på jorden sammen med os andre, fantastisk oplevelse.
Brugte Christina i forbindelse med sommerhuskÞb og blev mÞdt med et fantastik smil, hurtighed og en professionel oplevelse, vil helt klart anbefale hende i mit NetvÊrk, da hendes professionalisme og imÞdekommenhed er den bedste af slagsen.

2018幎8月1日
自発的なレビュヌ

Meget positiv oplevelse med huskÞb

Vi brugte Christina til vores huskÞb.
Allerede ved det fÞrste mÞde havde vi en god mavefornemmelse.
Vi fÞlte hele vejen igennem hun var der for os.
Var god til og informerer os og give gode råd.
Vi er glade for vi valgte Retsadvoksterne og vil klart bruge Christina igen hvis vi får brug for det og vil klart anbefale hende til andre.

2018幎7月5日
自発的なレビュヌ

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Cecilie. Opgaven var ikke stor, men der blev taget rigtig god hånd om mig tiltrods herfor, og hendes rådgivning var veldokumenteret og vÊrdifuld.

Endelig en advokat hvor opgaven er vigtigere end pengene der ligger i opgaven. Og hatten af for en meget fair pris.

Erik Winther

2018幎6月6日
自発的なレビュヌ

Jeg/vi havde den bedste advokat Cecilie

Jeg/vi havde den bedste advokat Cecilie som hjÊlp mig med at vinde min sÞn hjem med fuldforÊldremyndighed og samvÊr osv
Da jeg fik en kÊreste var ceceilie og sÞd og hjÊlpsom til at forklare hende tinge så hun ikke stod helt ude i hampen

Og klare alle retsagens/ situationer meget professionel og kunne fåmå at guide mig gennem tinge så det gavnede mig.

Så helt klart et sted jeg ville vÊlge ingen hvis det bliver aktuelt.

2017幎7月19日

God oplevelse

Jeg kontaktede Retsadvokaterne, og fik meget hurtigt kontakt, og svar på mine spÞrgsmål. Jeg bookede et mÞde, som allerede kunne blive ugen efter, hvilket jeg var meget positiv overrasket over.
Jeg er glad for den hjÊlp jeg har fået, som har vÊret meget professionel, og jeg vil helt sikkert anbefale Cecilie Mieth og Retsadvokaterne til alle jeg kender.

2017幎1月12日

magtede ikke en salgstale

Jeg kontaktede retsadvokaterne med henblik på hjÊlp, da jeg er blevet sagssÞgt at udlejer.
Jeg udfylder kontaktformularen og får i dag en mail fra C. Mieth, som ved en fejl sender mig en mail, som skulle vÊre til hendes sekretÊr - der står: "Vil du ringe til hende. Jeg magter ikke en salgstale. Det er du meget bedre til."
Derudover ringer hun til mig og informerer mig om mailen, men viser ingen tegn på anger.
Jeg siger at jeg synes det er mÊrkeligt og det gÞr mig utryg og 30 sek. senere er samtalen afsluttet og jeg skal nu finde en ny advokat.
Meget uprofessionel tilgang... jeg er skuffet og rystet over tilgangen til nye kunder

2017幎1月11日
Retsadvokaterne ロゎ

Retsadvokaterne からの回答

Ja, det var en rigtig uheldig episode. Ingen tvivl om det. Jeg er oprigtig ked af, at du ikke opfattede vores samtale, som om, at jeg viste anger. Du gjorde det klart, at du ville finde en anden advokat, hvilket jeg godt kunne forstå, da vores start nu blev så skÊv, hvorfor jeg også valgte, at afslutte samtalen hurtigt. Det var ikke udtryk for, at jeg ikke angrede. Det der dog lå forud for den omtalte mail var, at jeg trods feber, måtte forbi kontoret, og netop på grund af min feber, skrev jeg til min sekretÊr, at jeg ikke "magtede en salgstale". Det havde intet at gÞre med min ligegyldighed over for nye kunder, eller over for dig.
Jeg skal endnu engang beklage den uheldige situation, og Þnsker dig oprigtigt held og lykke med din sag, og håber, at du finder en god advokat. Du er naturligvis velkommen til at kontakte mig, såfremt du Þnsker en uddybning. Mange hilsner Cecilie Mieth.

Perfekt

Cecilie Mieth skaffede fuldt ud det Þnskede resultat i vores sag vedr. kompensation for tabt arbejdsfortjeneste, og vi vil bestemt kontakte Retsadvokaterne, hvis vi igen får brug for juridisk bistand.

2016幎11月28日
自発的なレビュヌ

Trygge rammer og hurtig hjÊlp

Har aldrig sået i en situation fÞr, hvor jeg skulle benytte mig af en advokat.
Men da min eks ikke udleverede vores dreng til samvÊr, blev jeg urolig og ked af det. Brugte nettet og der fandt jeg Cecilie. Kontaktede hende med det samme. Fortalte hende kort om min situation og hun reagerer med det samme til de underrettes.
Cecilie er super god og kompetent at have med til mÞder i statsforvaltningen, for skrevet ned hvad der er vigtig til disse mÞder.
Har fÞlt mig super tryg ved Cecilie, hun er nem at komme i kontakt med, hvilket for mig har vÊret vigtig, og hvis hun ikke lige var at trÊffe var der en sekretÊr Christina som også altid er behjÊlpelig.
Cecilie fÞrte min sag vedr. En bopÊls sag. Og hele vejen igennem har hun stÞttet os og jeg har vÊret med i processen hele vejen. Vi vandt også bopÊls sagen i byretten.
De bedste anbefalinger herfra

2016幎10月21日

Gode anbefalinger

Jeg har brugt Cecilie i sagen om samvÊr med mine 2 bÞrn.
Cecilie stiller de forskellige muligheder op. Beslutninger foregår ikke ind over hovedet på én. Man er selv med til at trÊffe beslutninger, om hva der skal ske i sagen - og hvornår.
Cecilie er rigtig god til mÞder i Statsforvaltningen, og i Foged-Retten. Her sÞger hun at for, at aftaler bliver skrevet i referatet, og hun bringer vigtige ting frem, som man ikke selv lige havde tÊnkt på.
Hun sÞrger for at der fra "vores" side af, er en god tone til mÞderne.
De bedste anbefalinger herfra :-)

2016幎9月7日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。