Tusind tak til Cecilie og Jette fra Retsadvokaterne for deres uvurderlige hjÊlp i min meget komplekse skilsmisse- og bodelingssag. Sagen har vÊret ekstremt kompliceret, og jeg vil gerne udtr... ãã£ãšèŠã
Sagen var sikkert bare endnu en dag pÃ¥ kontoret for de gode kvinder. For mig var det derimod en sag om mulig fratagelse af forÊldremyndighed og samvÊr. Cecilie var godt forberedt, gav ingen fal... ãã£ãšèŠã
Cecilie har hÃ¥ndteret en bopÊlssag for mig. Jeg har vÊret oprigtig glad for mÃ¥den jeg blev modtaget pÃ¥ og mÃ¥den sagen blev hÃ¥ndteret pÃ¥. Det har vÊret professionelt, hurtige svar, god sparring og ree... ãã£ãšèŠã
En sagfÞrer, der taler i et forstÃ¥eligt sprog, og hjÊlper dig hele vejen igennem forlÞbet. Selvom vi befandt os i Italien, da vi kÞbte hus, hjalp Christina Monefeldt os via telefonmÞder pÃ¥ en meget g... ãã£ãšèŠã
Stort tak til Retsadvokaterne for etâŠ
Stort tak til Retsadvokaterne for et flot resultat i en udfordrende sag. I har vist os forståelse og omsorg igennem de sidste 12/13 måneder. Det har vÊret betryggende at have en vÊrdifuld kontakt til både advokat og sekretÊr i hele forlÞbet. Jeg vil varmt anbefale jer til andre.
Jeg har vÊret sÃ¥ heldig og have FekrijeâŠ
Jeg har vÊret så heldig og have Fekrije Aliji som Advokat. i en skilsmisse.
Hun har vÊret hurtig og effektiv.
Med et fantastisk resultat.
Smilende forestående og meget oplysende om forlÞbet.
Vildt fagligt dygtig og ved lige hvor hun skal slÃ¥ til. ð
Dygtig advokat
Meget dygtige og professionelle advokater, som i den grad har styr på juraen, og under retssagen hvor Fekrije bistod mig, var hun aldeles velforberedt, optrådte diplomatisk og holdt sig til sagens kerne. Jeg fÞlte mig i meget trygge og kyndige hÊnder. Resultatet af retssagen blev, at jeg vandt på alle parametre.
Min varmeste anbefaling
Jeg fik hurtig og kompetent hjÊlp i et familieretsanliggende.
Jeg kan give min varmeste anbefaling.
Jeg kan varmt anbefales
Jeg kan varmt anbefales. Meget dygtig og rigtig hjertelig hjÊlpe som advokat. Tusind tusind tak for din store hjÊlp ð
Jeg har vÊret ekstrem glad for CecilieâŠ
Jeg har vÊret ekstrem glad for Cecilie Miet som min advokat . Hun er virkelig dygtig til sit arbejde. ImÞdekommende ,smilende, har humÞr og er meget skarp til at gennemskue problematikkerne i en sag og ser muligheder , da hun har en meget bred viden indenfor sit fag og stor erfaring med mange forskellige sager . Jeg vil helt klart give mine varmeste anbefalinger til Cecilie og vil helt sikkert vÊlge Cecilie igen, hvis det blir aktuelt .
HuskÞb og skilsmisse
Virkelig god oplevelse med Retsadvokaterne - bÃ¥de i relation til huskÞb og skilsmisse. Varmeste anbefalinger herfra âââââ
Dygtigste advokat Cecilie Mieth
Cecilie Mieth har fÞrt min sag - meget professionelt og hun er simpelthen så dygtig til sit arbejde. Hun fÞrte min sag og fik det Þnskede resultat som fÞrte til frikendelse. Jeg kan varmt anbefale hende, hun er så faglig kompetent og samtidig rigtig forstående. Jeg fÞlte mig så tryg under hele forlÞbet. Dygtigste advokat og meget velovervejet. Hun var så god til at sÊtte sig ind i både sagen men også vise forståelse overfor mig, så jeg fÞlte mig godt tilpas med at overlade min sag til hende. Kan kun give de bedste anbefalinger til retsadvokaterne - Cecilie. Mvh Vanessa
Kan varmt anbefale retsadvokaterne.
Kan varmt anbefale retsadvokaterne.
Har kun mÞdt forståelse og venlighed og meget professionelt arbejde.
Fantastisk oplevelse!
Jeg kan varmt anbefale Retsadvokaterne, da vi under sagensforlÞb kun blevet mÞdt med professionelisme og behagelig personale.
Vi blev personligt hjulpet godt i mål af Cecilie og Jette.
Super fantastiske advokater
Super fantastiske advokater, glad, smilende, positive, hjÊlpsomme, forstående.. om man ringer flere gang om dagen eller hver dag så
Er de der for dig 1000%... lad vÊr at tÞve med at vÊlge advokater, der er KUN et rigtig valg!!!!! (Retsadvokaterne)...
Jeg ved at har jeg brug for advokater en dag igen så ved jeg hvem jeg vÊlger UDEN at tÞve..
Hilsen kassandra
Fremragende hjÊlp
Fra fÞrste kontakt med Retsadvokaterne fÞlte jeg mig taget seriÞst og blev hjulpet. Det er en jungle når man skal skilles, men blev hjulpet rigtig godt igennem af både Cecilie og Jette.
Kan varmt anbefale dem.
Jeg vil anbefale Retsadvokaterne
Jeg vil anbefale Retsadvokaterne, da jeg har fÞlt mig tryg ved min sag fra fÞrste kontakt. Selvom sagen blev langstrakt, så var der intet tidspunkt hvor jeg fÞlte, at tingene begyndte at lÞbe ud mellem fingerene på mig.
Cecilie og Jette har vÊret en uundvÊrlig hjÊlp i en dum sag.
Super service og professionel behandling
Very happy with Christinaâs help whenâŠ
Very happy with Christinaâs help when buying our new house. She is very responsive and professional and I would definitely use her services again if I was to move again.
God og hurtig service
Jeg har vÊret rigtig glad for at have retsadvokaterne til at reprÊsentere mig. De er dygtige og hurtige, og er altid klar til at svare på spÞrgsmål, store som små.
Alle forhold vedr. kÞb af lejlighed blev gennemgået grundigt
Vi havde Christina Monefeldt som boligadvokat i forbindelse med kÞb af lejlighed. Alle dokumenter og forhold blev gennemgået detaljeret, og Christina bragte flere forhold frem i lyset, som vi ikke selv var opmÊrksomme på. Vi fÞlte os meget trygge i hele processen.
Fantastisk hjÊlp fra start til slut
Vi har brugt Retsadvokaterne i forbindelse med vores huskÞb og vi har vÊret yderst tilfredse med vores valg. Vi vil også benytte Retsadvokaterne i fremtiden og anbefale dem til andre!
Fantastisk hjÊlp og rådgivning
Fantastisk hjÊlp og rådgivning hele vejen. Kan varmt anbefales.
Brugt ved kÞb af sommerhus
Brugt ved kÞb af sommerhus. Der er styr på det - stort set hele tiden. Grundig opfÞlgning, meget hurtig respons. Alt i alt en god oplevelse.