レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi har prÞvet RiddleMystery Aarhus 27 juli 2021. Vi blev meget positivt overraskede. SpÊndende opgaver - nogle ogsÃ¥ lidt udfordrende. Vi mÃ¥tte desvÊrre bruge “cheet-sheet” 2 gange. Der var fÃ¥ steder h... もっず芋る

䌁業が回答したした

Colombian Hideout var en fed oplevelse og faktisk ret svÊr! SÞde mennesker som personale og hjÊlp undervejs, viste os efterfÞlgende hvad vi manglede at lÞse for at have klaret mysteriet helt. Kommer... もっず芋る

Fantastisk oplevelse. Kan stÊrkt anbefales som team-building event. Stor tak til Helene, vores Game Master ! Hun var super professionel, forklarede reglerne pÃ¥ flydende engelsk inden vi skulle "... もっず芋る

䌁業が回答したした

Min kÊreste og jeg var inde og prÞve midnight train to progue. Det blev reklameret som et stille og roligt nostalgisk oplevelse med fokus pÃ¥ oplevelse istedet for svÊre gÃ¥der. Lige prÊcist det fik vi... もっず芋る

䌁業情報

1. アミュヌズメント センタヌ

圓該䌁業による蚘述

Vi er Riddlehouse, din gateway til uforglemmelige Escape Room-oplevelser i Danmark. Med vores lokationer i både det centrale KÞbenhavn og i det nu nedlagte VridslÞselille StatsfÊngsel (nu Porten), skaber vi unikke eventyr, der udfordrer sindet og stimulerer sanserne. Vores mission er at bringe glÊde gennem leg, lÊring og opdagelse. Deltag i vores eventyr.

4.4

この䌁業は顧客にレビュヌを䟝頌しおいないため、レビュヌが党䜓の意芋を反映しおいない可胜性がありたす。

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞48時間以内に回答

Riddlehouse i NÊstved klatrecentral

Super oplevelse til polterabend med 6 piger. Virkelig sjovt og super sÞde vÊrter i NÊstved klatrecentral. Kan anbefales.

2021幎6月16日

Riddlehouse からの回答

Denise hvor er det skÞnt at hÞre i havde en fed oplevelse i vores nye escape room i NÊstved klatrecentral! Jeg giver rosen videre til vores medarbejdere der nede.

SuverÊn oplevelse

Jeg havde en suverÊn oplevelse med min familie på 5 personer. Stor cadeau til gamemaster Mads, som virkelig gjorde det muligt at indleve sig i spillet, samt var god til at tyde hvornår vi havde brug for et hint.
Klar anbefaling herfra

Riddlehouse からの回答

Hej Oscar, tusinde tak for de sÞde ord og fedt i havde en god og spÊndende oplevelse hos os, kom endelig igen en anden gang! Jeg giver dine rosene ord videre til vores gamemaster Mads

Mega fed oplevelse

Mega fed oplevelse! Gamemaster Alberte sÞrgede for at det hele kÞrte som det skulle! KÊmpe anbefaling herfra!

Riddlehouse からの回答

Hej Sara, tak for de sÞde ord, og dejligt at vores gamemaster kunne hjÊlpe jer godt igennem :)

Dbh kundeservice

Jeg har vÊret inde og prÞve et af jeres

Jeg har vÊret inde og prÞve et af jeres rum! Det var en super fed oplevelse, som vores gamemaster Alberte gav os! Helt sikkert noget vi vil anbefale til andre!

Riddlehouse からの回答

Hej Jonathan, Fedt at hÞre i havde en god tur i vores escape rooms. Jeg giver din ros videre til vores gamemaster alberte.

Mega god oplevelse

Mega god oplevelse! Alberte Just gjorde det super godt <3

Riddlehouse からの回答

Hej Sara, Hvor dejligt at hÞre i havde en fed oplevelse hos os! kom endelig tilbage en anden gang. Jeg giver dine sÞde ord videre til Alberte.

Mega sjov tur!

Hvis du er på udkig efter en Êgte prÞvelse og en mega sjov oplevelse, så skal dig og dine besÞge Riddlehouse! Vi havde det så skÊgt, og lever stadigt hÞjt på oplevelsen! Tak til vores fantastiske vÊrtinde Melika, som både gav os ledetråde og opmuntrende ord med på vejen. Dette er var en oplevelse vi sent glemmer!

Riddlehouse からの回答

Hej Mikkel, Tusinde tak for de sÞde ord, vi er så glad for vi kan vÊre med til at skabe sjove og gode minder for vores kunder. Jeg giver din sÞde ros videre til vores gamemaster Melika.

Alberte er grunden til denne får 5

Alberte er grunden til denne får 5 stjerner. Udigennem fantastisk oplevelse min familie og jeg havde

Riddlehouse からの回答

Hej Simonsen, Hvor er vi glade for vores gamemaster Alberte var med til at give jer den fedste oplevelse i vores escape rooms. Jeg giver dine sÞde ord videre til Alberte.

Vild gamemaster!

Fedt rum! Fed oplevelse! Alberte er simplethen bare en verdensklasse gamemaster!!! Jeg kommer igen!

Riddlehouse からの回答

Hej Bo, Så fedt at vide i havde en fed oplevelse, vi glÊder os til i kommer igen!

Super fed oplevelse

Vi havde en super fed oplevelse, hvor vi havde fornÞjelsen af Alberte som gamemaster, der var meget kompetent og engageret.

Kan klart anbefales til alle!

Riddlehouse からの回答

Hej Martin, tak for de sÞde ord, og skÞnt i havde en fed oplevelse i vores escape rooms. Rosen er hermed givet videre til Alberte.

Sindssygt fed oplevelse

Sindssygt fed oplevelse hos Riddlehouse, vi prÞvede The Ring rummet. Mads var vores gamemaster. Kan klart anbefales!

Riddlehouse からの回答

Hej Marie-Louise, fedt i havde en vild oplevelse hos os i the ring, og i slap der fra i live :D Jeg giver dine sÞde ord videre til Mads.

Dbh Kundeservice.

Riddle House var en super fed oplevelse

Riddle House var en super fed oplevelse og vores gamemaster Mads var vildt engageret og dygtig. Det er ikke sidste gang jeg besÞger Riddle House

Riddlehouse からの回答

Hej Frederik, tak for de sÞde ord. Vi glÊder os til at tage i mod jer igen en anden dag. Jeg giver jeres ros videre til vores gamemaster Mads.

Dbh Kundeservice

Mega fed oplevelse hos Riddlehouse i

Mega fed oplevelse hos Riddlehouse i KÞge med gamemaster Mads. Meget spÊndende og nervepirrende.

Riddlehouse からの回答

Hej Mai-britt. tak for de sÞde ord! dejligt at i havde en fed tur i vores KÞge afdeling, kom endelig forbi en af vores andre afdelinger en anden dag. Din ros er givet videre til Mads.

Mega fed oplevelse

Tog en tur i Escape Room, og prÞvede Spymaster - helt klart den fedeste tur. Gamemasteren Alberte, som er mega serviceminded, gjorde kun oplevelsen endnu bedre! Mega kompetent medarbejder - hun sÞrger helt klart for, at jeg kommer igen!

Riddlehouse からの回答

Hej Emilie, Hvor dejligt at hÞre i havde en god tur i spymaster og at vores gamemaster Alberte, gav jer en fed oplevelse. Jeg giver rosen videre til hende

Bedste service

Bedste service, og mega fed oplevelse. Jeg vil isÊr takke vores gode vÊrt Melika. KÊmpe anbefaling herfra 🙌🏌

Riddlehouse からの回答

Hej SÌreyya, Hvor dejligt at hÞre i havde en fed oplevelse i vores escape rooms. Jeg giver din tak videre til Melika :)

Wisited

Visited The Witch escape room. Great fun for 5 friends. We found the antidote just in time (ok with a little clues from Melika that was a wonderfull host)

Riddlehouse からの回答

Hi Tom thank you for the kind words. So nice to hear that you had a great time in our rooms. I will give your kind words to melika.

kind regards costumerservice.

Fed oplevelse!

Det var sku sjovt. Vi var 5 gutter der skulle ind og prÞve The Witch i Roskilde og vi fik sku sat nu rekord på tavlen. Kan klart anbefales :-)

Hej Mads
SkÞnt at hÞre i 5 gutter havde en fed oplevelse i the witch, og at i nåede ud og satte en ny rekord! mega sejt! Kom endlog igen og se om i kan slå rekorden i en af de andre rum :)

Dbh Kundeservice.

Meget hyggeligt escape rum oplevele

Meget hyggeligt escape rum oplevelse med nogle udfordrende, men dog tilpas svÊre gåder. Der var også altid hjÊlp at hente fra gamemasteren mads, hvis gruppen blev forvirret eller ledt på omveje.
Kan klart anbefales :))

Hej Jonas
SkÞnt at hÞre i havde en unik og sjov oplevelse hos os, selvom gåderne til tider tester hjernecellerne. I er velkomne en anden gang.

Dbh Kundeservice.

Havde en super oplevelse med min

Havde en super oplevelse med min familie, fik isÊr meget god hjÊlp fra Mads - kan helt klart anbefales!

Hej Rasmus
Hvor dejligt at hÞre en havde en fed oplevelse i vores escape room. Jeg giver rosen videre til vores gamemaster Mads med det samme :)

Dbh Kundeservice

Det var godt nok en sjov oplevelse

Det var godt nok en sjov oplevelse. Vi var i et galt laboratorium. Vi gik ind lidt kÊphÞje.. men nåede det nÊsten ikke gåderne var udfordrende men gode ;)

Melika hjalp os godt igang og sÞrgede for at vi havde oplevelsen i orden. :)

Hej Adriel
Dejligt I havde en sjov oplevelse - og MANGE TAK for den finde anmeldelse!
Vi lever af glade kunder, og vores gamemastere er heldigvis gode til at skabe netop dette :)
Vi håber meget at få fornÞjelsen af jer igen en anden gang - måske med lidt mere tid i den anden ende..? ;)
Rigtig god aften.

Dbh Riddlehouse, kundeservice

SvÊrt og spÊndende

Tak for en spÊndende eftermiddag - godt vi havde gamemaster Alberte med, hun gav clues på de rigtige tidspunker

Hej Trine
Dejligt at hÞre I havde en god oplevelse!
- Jeg håber ikke det var aalt for svÊrt..? I så fald var det godt I havde Alberte til at give clues ;)
Kom gerne snart igen! VI har flere spÊndende (og svÊre) rum.

Dbh Riddlehouse, kundeservice

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。