レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi har prÞvet RiddleMystery Aarhus 27 juli 2021. Vi blev meget positivt overraskede. SpÊndende opgaver - nogle ogsÃ¥ lidt udfordrende. Vi mÃ¥tte desvÊrre bruge “cheet-sheet” 2 gange. Der var fÃ¥ steder h... もっず芋る

䌁業が回答したした

Colombian Hideout var en fed oplevelse og faktisk ret svÊr! SÞde mennesker som personale og hjÊlp undervejs, viste os efterfÞlgende hvad vi manglede at lÞse for at have klaret mysteriet helt. Kommer... もっず芋る

Fantastisk oplevelse. Kan stÊrkt anbefales som team-building event. Stor tak til Helene, vores Game Master ! Hun var super professionel, forklarede reglerne pÃ¥ flydende engelsk inden vi skulle "... もっず芋る

䌁業が回答したした

Min kÊreste og jeg var inde og prÞve midnight train to progue. Det blev reklameret som et stille og roligt nostalgisk oplevelse med fokus pÃ¥ oplevelse istedet for svÊre gÃ¥der. Lige prÊcist det fik vi... もっず芋る

䌁業情報

1. アミュヌズメント センタヌ

圓該䌁業による蚘述

Vi er Riddlehouse, din gateway til uforglemmelige Escape Room-oplevelser i Danmark. Med vores lokationer i både det centrale KÞbenhavn og i det nu nedlagte VridslÞselille StatsfÊngsel (nu Porten), skaber vi unikke eventyr, der udfordrer sindet og stimulerer sanserne. Vores mission er at bringe glÊde gennem leg, lÊring og opdagelse. Deltag i vores eventyr.

4.4

この䌁業は顧客にレビュヌを䟝頌しおいないため、レビュヌが党䜓の意芋を反映しおいない可胜性がありたす。

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞48時間以内に回答

Nedslidt Escape Room

Havde set frem til endnu en spÊndende og udfordrende oplevelse i et Escape Room. Denne gang i VridslÞselille.
Oplevelsen blev dog ikke helt som forventet. Rekvisitterne var meget nedslidte, nogle var placeret forkert, så opgaverne ikke kunne lÞses korrekt, iPad fungerede ikke optimalt (medarbejder måtte komme fysisk ind i rummet), og en figur manglede en magnet.

Oplevelsen er så afgjort ikke for gangbesvÊrede, da man flere gange skal nÊsten helt ned på knÊ for at komme fra et rum til et andet.

Lidt uforståeligt, hvorfor man skal betale pr. person og ikke for selve rummet, som jo uanset antal deltagere, er optaget i den bookede time. Vi var 7 personer, hvilket kostede over 2.000,-. Da der naturligvis kun er et vist antal opgaver, der skal lÞses, bliver det til meget få pr. person.

Alt i alt spÊndende Escape Room, men det matchede desvÊrre ikke til prisen.

2025幎11月15日

Hej

Tusind tak for din feedback, det betyder meget for os da det hele tiden hjÊlper os på at blive bedre. Vi Þnsker altid at levere fejlfri rum, og den bedst mulige oplevelse for vores gÊster, og vi er kede af, at det ikke var tilfÊldet for jer denne gang.
Vi har efterfÞlgende gennemgået hele rummet grundigt, både de konkrete rekvisitter I nÊvner og den generelle stand, så alt nu fremstår som det skal.
Vi har desuden sendt jer en mail med yderligere information.

I må have en rigtig god dag, og tak for at gÞre os opmÊrksomme på dette :)

Mvh. Sebastian

Riddelhouse KÞbenhavn, seven

Vi besÞgte KÞbenhavn og gennemfÞrte Seven. Det var godt og bestemt en form for underholdning jeg kunne prÞve igen. Eneste grund til “kun” 4 stjerner er at jeg synes at prisen var dyr. 1500 kr for 1 time 4 personer.

2025幎10月25日

Super sjovt

Super sjovt, også for to 13-årige piger, som synes det var fantastisk og i Þvrigt vil afsted igen :)
Meget opmÊrksom og hjÊlpsom game master.
Alt i alt rigtig god oplevelse.

2025幎10月14日
自発的なレビュヌ

Seven for familie med tenåringer

Vi spilte Seven og hadde en super opplevelse med to voksne og to tenåringer. Takk til gamemaster! Ikke for skummelt, men litt mÞrkt tema og rom. Kunne gjerne hatt nok lys/lykt til alle spillere selv om samarbeid selvfÞlgelig er Þnskelig. Passe med 4 deltagere. Flott laget og mulig å gjennomfÞre for alle som har litt erfaring eller bare er kreative og tÞr å prÞve seg frem. Vi trengte noen hint for å rekke gjennom innen 60 min og var veldig fornÞyde med å unnslippe i tide.

2025幎8月7日
自発的なレビュヌ

Flugten fra fÊngslet af Riddlehouse escape rooms

Riddlehouse og deres escape rooms i det gamle fÊngsel er genialt. Man får stemningen helt ind under huden. Vi havde valgt flugten fra fÊngslet, da den passede til vores gruppe (alder mellem 11 og 45).
Vi blev meget inspireret og kommer garanteret igen og skal prÞve escape rooms med Olsen Banden temaerne. Der var rigtig god introduktion, guidens og evaluering fÞr, under og efter vores besÞg i escape rooms. Kan varmt anbefales til alle, der har lyst til at prÞve

2025幎6月22日

Vi var i Olsensbanden rummet

Vi var i Olsensbanden rummet, med det sidste kup, og havde valgt det fordi vi havde bÃ¥de bÞrn og nybegyndere med. Det var en super oplevelse for alle bÞrn og voksne! Hvis man kan lide Olsen-banden universet, er oplevelsen her et must 😊

2025幎6月5日

Vi fejrede Blå Mandag med hele klassen

Vi fejrede BlÃ¥ Mandag med hele klassen hos Riddlehouse, og det var en kÊmpe succes! Escape Room i det gamle fÊngsel var spÊndende og godt tilpasset aldersgruppen. Der var styr pÃ¥ det hele – pynt, forplejning og oprydning. En sjov, nem og anderledes oplevelse. Kan varmt anbefales!

2025幎5月26日

Fantastisk oplevelse!

Fantastisk oplevelse med den mest opmÊrksomme og serviceminded medarbejder. Vi var et hold på 12 personer som delte os og prÞvede de 2 Olsens banden rum, som klart kan anbefales. Kan klart anbefales!

2025幎4月7日

Hej Melissa
Hvor er det skÞnt at hÞre at I havde en god oplevelse hos os!
Vi håber at se jer igen snart :)

Mvh. Melika

Totalt gennemfÞrt

Helt imellem gennemfÞrt og så godt lavet. Kan helt sikkert anbefales.

2025幎4月5日

Hej Mutti
Hvor er det dejligt at hÞre at I havde det sjovt hos os!
Vi håber at få lov til at tage imod jer igen en anden gang! :)

Sjov underholdning i historiske rammer

Sjov underholdning i historiske rammer

2025幎3月20日

Riddlehouse からの回答

Hvor er et dejligt at hÞre at I havde det sjovt i vores afdeling i VridslÞselille StatsfÊngsel!
Vi håber at vi ses igen snart!

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse. Kan stÊrkt anbefales som team-building event.

Stor tak til Helene, vores Game Master !
Hun var super professionel, forklarede reglerne på flydende engelsk inden vi skulle "spÊrres inde" i de tre escape rooms ;-)

Vi vender helt sikkert tilbage !!!

2025幎3月12日

Hej Peter
Tusind tak for de flotte ord!
Jeg sender rosen videre til Helene!

Skuffede bÞrn

Jeg skulle give mine bÞrn deres fÞrste oplevelse i et escaperoom, og det blev langt fra den susccesoplevelse jeg havde håbet på, pga. en hÊngelås der sad fast.
Vi havde booket colombian hideout, og var rigtige godt med, da vi sidder fast i spillet i 20 min. og dermed ikke når det i tide.
Da vi gennemgår med den ansatte bagefter viser det sig vi havde den rigtige kode til hÊngelåsen, men at hÊngelåsen sad så fast at vi troede det var den forkerte kode.
Der var ikke andet fra den ansatte end et trÊk på skulderen.

2025幎3月3日

Hej Ulrik
Vi er frygteligt kede af at hÞre om denne Êrgerlige oplevelse! Det skal selvfÞlgelig ikke vÊre sådan at man sidder fast, fordi en lås driller. Det tager vi selvfÞlgelig meget seriÞst og vi gennemgår i dag alle vores låse og skifter dem der binder e.l. ud.
Jeg har derudover sendt dig en mail :)

Mvh. Melika
Riddlehouse Escape Room