レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Snelle levering, ik had het eerste instantie naar een afhaallocatie laten bezorgen, daar ging eea mis maar dat lag aan DHL. Contact opgenomen via de mail, snelle reply. Ik had een defecte sproeier ont... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

The quality of the materials is good. The water pressure is good as well. Improvements: The barrel could use some visual improvements. Also, having options for bigger barrels would be very useful for... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Na mijn bestelling verliep de levering vlot en overzichtelijk. Ik wilde een toiletdouche al zo lang hebben, maar het breekwerk weerhield me ervan. Met Royal Bidet is dat helemaal niet nodig en hij wer... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Duidelijke beschrijving product. Heldere communicatie over de levering. Product van uitstekende kwaliteit. Echt super blij met de 2 royal bidets die ik heb aangeschaft. Functioneert goed, maakt goed s... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. バスルヌム甚品店

圓該䌁業による蚘述

Royal Bidet is een innovatief Nederlands merk dat persoonlijke hygiëne toegankelijker maakt met zowel elektrische als non-elektrische bidets – voor thuis én onderweg.

連絡先

通垞24時間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Beste aankoop van mijn leven

Ik ben zo blij met mijn aankoop van de Royal bidet! Na mijn vele bezoeken aan Turkije moest ik iets hebben dat het bidet systeem van een vaste toilet kan vervangen. Het werkt perfect en ik voel me veel properder na elk toiletbezoek! Ik zou het niet meer kunnen missen en kan het iedereen aanraden!

2025幎11月29日

Beste Ine,

Dank je wel voor je review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met je Royal Bidet en dat het voor jou het perfecte alternatief is voor een vast bidet. We wensen je veel comfort en gemak toe met je Royal Bidet!

5぀星のうち5の評䟡

Ik miste mijn Japanse toilet maar nu heb ik dit.

Ik had in mijn vorige woning een Japans toilet laten installeren. Maar dat was een koopwoning. Ik ben inmiddels naar een mooi nieuw huurappartement verhuisd. Met 2 toiletten waarvan alles weggewerkt is in de muur. Japans toilet geen optie vanwege het muren moeten openbreken. Ik miste het gemak van mijn Japans toilet totdat ik Royal Bidet V2 op het spoor kwam. Gelijk een besteld maar vanwege een actie kreeg ik er 2! Fijn, want ik heb 2 toiletten. Bovendien zeer snelle levering en goed verpakt aangeleverd. Goede communicatie en goede en volledige informatie over het product. Ik kan daar alleen maar 5 sterren voor geven. Het product ziet er kwalitatief goed uit en voelt ook zo aan. De straal uit het handstuk doet zijn werk maar wat mij betreft had de straal nog iets harder gemogen. De container voldoet. Maar ik heb inmiddels de metalen prullenbak naast het toilet, althans het binnenemmertje daarvan, tot container ‘gebombardeerd’. Daar kan meer water in en voldoet ook prima en is het waterreservoir tegelijk ‘gecamoufleerd’. Ikzelf vind het handig om eerst wat toiletpapier te gebruiken en de Royal Bidet V2 daarna als ‘finishing touch’ voor het schone gevoel. Dat schone gevoel krijg je zeer beslist niet met alleen toiletpapier. Ik miste mijn Japanse toilet erg maar ik heb nu een alternatief gevonden waar niets voor opengebroken hoeft te worden. Daar zat ik een beetje mee maar ik ben blij hiermee, Ik vind het product een goed alternatief. Een stuk goedkoper en daarom een echte aanrader! Koop het gerust!

Overigens blijft de zuignap bij mij wel stevig op de tegels ‘plakken’

2025幎11月26日

Beste Leon,

Hartelijk dank dat je de tijd hebt genomen om zo uitgebreid de Royal Bidet V2 te beoordelen. We waarderen het enorm dat je jouw ervaringen en tips met ons deelt. Fijn om te horen dat de levering snel en goed was, de communicatie duidelijk, en dat het product kwalitatief goed aanvoelt.

We nemen je feedback over de kracht van de straal zeker mee voor de doorontwikkeling van de Royal Bidet. Ook leuk om te lezen hoe creatief je bent geweest met de container. Zulke tips kunnen andere klanten zeker inspireren.

Nogmaals dank voor je uitgebreide review en enthousiaste aanbeveling! Wij wensen je veel comfort en gemak toe met de Royal Bidet.

Snelle bezorging

Snelle bezorging

2025幎11月26日

Beste Laura,

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je bestelling snel is bezorgd. We wensen je veel comfort en gemak met je Royal Bidet

Perfect

Perfect

Ergens huurwoning mag geen vaste bidet plaatsen.

En deze kun je ook meenemen dat is zeeeeer positief.
En alle moslims echt schaf dit aan

En niet moslims die ook aan hygiëne denken

Zeer tevreden.
Raad royal bidet aan aan iedereen

2025幎11月23日

Beste Miranda,

Wat een enthousiaste review, hartelijk dank! Geweldig om te horen dat je zo tevreden bent. We wensen je veel comfort en gemak met je Royal Bidet.

5぀星のうち5の評䟡

Handig en makkelijk in gebruik

Handig en makkelijk in gebruik. Super makkelijk te installeren . Een echte aanrader!

2025幎11月25日

Beste Daisimo,

Dank je wel voor je positieve review! Fijn om te horen dat het bidet makkelijk te installeren is en prettig in gebruik. We wensen je veel comfort en gemak met je Royal Bidet.

Heel tevreden

Snel geleverd. Fijn in gebruik en handig. Doet wat ie moet doen 👍🏌 Heeft maar een klein plekje nodig bij de wc. Ik ben er erg tevreden mee.

2025幎11月10日

Beste Dorien,

Bedankt voor je positieve beoordeling! Wat leuk om te horen dat de levering snel was en dat het bidet fijn en handig in gebruik is. We wensen je veel comfort en gemak toe met je Royal Bidet!

5぀星のうち2の評䟡

Ik heb op vrijdag de 14de een Royal

Ik heb op vrijdag de 14de een Royal Bidet gekocht voor 71,96 euro. Zie ik de volgende dag dat als je er een besteld je er een tweede gratis bij krijgt. Ik een mail gestuurd naar de klantenservice om te vragen hoe/ wat er aan te doen? Tot en met de dag van vandaag geen enkele reactie gekregen hierop!

2025幎11月14日

Beste Paul,

Dank je wel voor je review. Wat jammer om te lezen dat je ons negatief beoordeelt vanwege een tijdelijke kortingsactie, en niet over het product zelf. We begrijpen dat het vervelend kan zijn als een aanbieding een paar dagen na je bestelling start. Prijzen en acties kunnen nu eenmaal veranderen, maar we helpen je graag met een andere leuke korting.

We hebben helaas geen mail van je ontvangen, anders hadden we hier natuurlijk al op gereageerd. Zou je ons een mailtje willen sturen op klant@royalbidet.nl?

Ik houd van mij V2!

Ik houd van mij Royal Bidet V2. Gemakkelijk in gebruik en je voelt je super schoon na gebruik van het toilet.

2025幎11月16日

Beste Deborah,

Dank je wel voor je positieve review! Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de Royal Bidet V2. We wensen je veel comfort en gemak met je bidet en hopen dat het je toiletbeleving iedere keer weer een stukje aangenamer maakt.

Goede kwaliteit, werkt perfect

Superhandig als je geen kraantje hebt op het toilet! Werkt perfect en de kwaliteit overtreft mijn verwachtingen, zeker gezien de prijs.

2025幎11月16日

Beste R,

Dank je wel voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat de Royal Bidet V2 perfect werkt en de kwaliteit je verwachtingen overtreft. Wij wensen je veel comfort en gemak met je bidet!

Extra hygiëne

De royal Bidet is zeer handig en ziet er goed uit, een meerwaarde op ons toilet

2025幎11月4日

Beste Sven,

Dank je wel voor je positieve review. Wat fijn om te horen dat de Royal Bidet handig in gebruik is en er goed uitziet. We wensen je er veel comfort en gemak mee!

5぀星のうち4の評䟡

Licht en makkelijk in gebruik

De bidet na een paar dagen goed ontvangen. Voor mijn moeder gekocht, een oudere dame van 91, met een wc waarbij de aansluiting van een handdouche niet mogelijk is, en daarom zo toch een bidet heeft: licht en makkelijk in gebruik. Ze is er blij mee.

2025幎11月5日

Beste I,

Dank voor je review! Wat fijn om te horen dat de bestelling goed is aangekomen en dat je moeder blij is met het bidet en het gebruik ervan. We wensen haar veel comfort en gemak met haar Royal Bidet!

Heel handig zo'n Bidet!

Heel handig zo'n Bidet. Heel makkelijk te installeren en neemt niet veel ruimte in beslag. Lekker schoon de toilet uit.

2025幎11月4日

Beste Mona,

Bedankt voor je review! Wat fijn om te lezen dat je het bidet handig vindt en dat de installatie soepel is verlopen. We wensen je veel comfort en gemak met je Royal Bidet!

Echt top ding!

2025幎10月20日

Beste Nabila,

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent! Dank je wel voor je positieve review, dat waarderen we enorm. We wensen je veel comfort en gemak met je Royal Bidet.

5぀星のうち5の評䟡

Dit had ik veel eerder moeten kopen

Dit had ik veel eerder moeten kopen. Blij met m'n mobiele bidet! Wat fijn dat ik geen verbouwing aan mijn toilet hoef te doen. Het tankje lijkt misschien klein maar zoveel water hoef je helemaal niet te gebruiken en lauw of warm water in de koudere maanden is wel zo prettig. Je kan alles zelf regelen. Super!

2025幎10月10日

Beste,

Bedankt voor je positieve review! Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent met je mobiele bidet. Fijn dat het gebruik en het gemak je zo goed bevallen. We wensen je nog veel comfort en gemak toe met je Royal Bidet!

5぀星のうち3の評䟡

Ben niet echt tevreden

Ben niet echt tevreden. Het model op zich zorgt ervoor dat je lastig kunt reinigen. Het spuitstuk is feitelijk te lang. En de druk, ook op de hoogste stand, is te laag.

2025幎10月12日

Beste John,

Bedankt voor je review en het delen van je ervaring. Het is jammer dat je hier niet eerst contact met ons over hebt opgenomen voordat je de review plaatste. We begrijpen dat het spuitstuk en de waterdruk persoonlijke voorkeuren zijn en dat het soms even zoeken is naar wat voor jou het prettigst werkt.

Het bidet is zo ontworpen dat je het gemakkelijk kunt verplaatsen en zelf de positie kunt kiezen die voor jou het meest comfortabel is. Voor de waterdruk zijn er twee standen, zodat je kunt afwisselen en ontdekken wat voor jou het beste werkt.

We waarderen dat je ons toch 3 sterren hebt gegeven, wat laat zien dat er ook positieve aan de Royal Bidet zijn. Mocht je nog vragen hebben of ergens tegenaan lopen, neem gerust contact met ons op via klant@royalbidet.nl, dan kijken we graag met je mee.

5぀星のうち4の評䟡

Snelle levering en werkt prima

Snelle levering en werkt prima! 4 sterren en geen 5 omdat wat mij betreft de sterkste straal wat harder mag zijn.

2025幎10月6日

Beste Carmen,

Bedankt voor je mooie review en het delen van je ervaring! Fijn om te horen dat de levering snel was en dat het product goed bevalt. De sterkte van de straal is inderdaad een persoonlijke voorkeur, daarom heeft de Royal Bidet twee standen. Je feedback hierin nemen we zeker mee in de doorontwikkeling. Wij wensen je er veel comfort en gemak mee.

Prima apparaat

Prima apparaat, simpel en doeltreffend. Ik dacht dat het koude water onprettig zou zijn, maar geen seconde last van de kou gehad. Aanrader?

2025幎10月9日

Beste Paul,

Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te lezen dat het apparaat aan je verwachtingen voldoet. We wensen je veel comfort en gemak met je Royal Bidet.

5぀星のうち5の評䟡

Hygiënisch en voelt goed aan!

2025幎10月9日

Beste Kirpal,

Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat je het hygiënisch en prettig in gebruik vindt. We wensen je veel comfort en gemak met je Royal Bidet!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。