Snelle levering, ik had het eerste instantie naar een afhaallocatie laten bezorgen, daar ging eea mis maar dat lag aan DHL. Contact opgenomen via de mail, snelle reply. Ik had een defecte sproeier ont... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
The quality of the materials is good. The water pressure is good as well. Improvements: The barrel could use some visual improvements. Also, having options for bigger barrels would be very useful for... ãã£ãšèŠã
Na mijn bestelling verliep de levering vlot en overzichtelijk. Ik wilde een toiletdouche al zo lang hebben, maar het breekwerk weerhield me ervan. Met Royal Bidet is dat helemaal niet nodig en hij wer... ãã£ãšèŠã
Duidelijke beschrijving product. Heldere communicatie over de levering. Product van uitstekende kwaliteit. Echt super blij met de 2 royal bidets die ik heb aangeschaft. Functioneert goed, maakt goed s... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Royal Bidet is een innovatief Nederlands merk dat persoonlijke hygiëne toegankelijker maakt met zowel elektrische als non-elektrische bidets â voor thuis én onderweg.
é£çµ¡å
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Beste aankoop van mijn leven
Ik ben zo blij met mijn aankoop van de Royal bidet! Na mijn vele bezoeken aan Turkije moest ik iets hebben dat het bidet systeem van een vaste toilet kan vervangen. Het werkt perfect en ik voel me veel properder na elk toiletbezoek! Ik zou het niet meer kunnen missen en kan het iedereen aanraden!

Royal Bidet ããã®åç
Ik miste mijn Japanse toilet maar nu heb ik dit.
Ik had in mijn vorige woning een Japans toilet laten installeren. Maar dat was een koopwoning. Ik ben inmiddels naar een mooi nieuw huurappartement verhuisd. Met 2 toiletten waarvan alles weggewerkt is in de muur. Japans toilet geen optie vanwege het muren moeten openbreken. Ik miste het gemak van mijn Japans toilet totdat ik Royal Bidet V2 op het spoor kwam. Gelijk een besteld maar vanwege een actie kreeg ik er 2! Fijn, want ik heb 2 toiletten. Bovendien zeer snelle levering en goed verpakt aangeleverd. Goede communicatie en goede en volledige informatie over het product. Ik kan daar alleen maar 5 sterren voor geven. Het product ziet er kwalitatief goed uit en voelt ook zo aan. De straal uit het handstuk doet zijn werk maar wat mij betreft had de straal nog iets harder gemogen. De container voldoet. Maar ik heb inmiddels de metalen prullenbak naast het toilet, althans het binnenemmertje daarvan, tot container âgebombardeerdâ. Daar kan meer water in en voldoet ook prima en is het waterreservoir tegelijk âgecamoufleerdâ. Ikzelf vind het handig om eerst wat toiletpapier te gebruiken en de Royal Bidet V2 daarna als âfinishing touchâ voor het schone gevoel. Dat schone gevoel krijg je zeer beslist niet met alleen toiletpapier. Ik miste mijn Japanse toilet erg maar ik heb nu een alternatief gevonden waar niets voor opengebroken hoeft te worden. Daar zat ik een beetje mee maar ik ben blij hiermee, Ik vind het product een goed alternatief. Een stuk goedkoper en daarom een echte aanrader! Koop het gerust!
Overigens blijft de zuignap bij mij wel stevig op de tegels âplakkenâ

Perfect
Perfect
Ergens huurwoning mag geen vaste bidet plaatsen.
En deze kun je ook meenemen dat is zeeeeer positief.
En alle moslims echt schaf dit aan
En niet moslims die ook aan hygiëne denken
Zeer tevreden.
Raad royal bidet aan aan iedereen

Royal Bidet ããã®åç
Handig en makkelijk in gebruik
Handig en makkelijk in gebruik. Super makkelijk te installeren . Een echte aanrader!

Heel tevreden
Snel geleverd. Fijn in gebruik en handig. Doet wat ie moet doen ððŒ Heeft maar een klein plekje nodig bij de wc. Ik ben er erg tevreden mee.

Royal Bidet ããã®åç
Zeer tevreden over de ganse lijn.

Ik heb op vrijdag de 14de een RoyalâŠ
Ik heb op vrijdag de 14de een Royal Bidet gekocht voor 71,96 euro. Zie ik de volgende dag dat als je er een besteld je er een tweede gratis bij krijgt. Ik een mail gestuurd naar de klantenservice om te vragen hoe/ wat er aan te doen? Tot en met de dag van vandaag geen enkele reactie gekregen hierop!

Ik houd van mij V2!
Ik houd van mij Royal Bidet V2. Gemakkelijk in gebruik en je voelt je super schoon na gebruik van het toilet.

Goede kwaliteit, werkt perfect
Superhandig als je geen kraantje hebt op het toilet! Werkt perfect en de kwaliteit overtreft mijn verwachtingen, zeker gezien de prijs.

Extra hygiëne
De royal Bidet is zeer handig en ziet er goed uit, een meerwaarde op ons toilet

Royal Bidet ããã®åç
Licht en makkelijk in gebruik
De bidet na een paar dagen goed ontvangen. Voor mijn moeder gekocht, een oudere dame van 91, met een wc waarbij de aansluiting van een handdouche niet mogelijk is, en daarom zo toch een bidet heeft: licht en makkelijk in gebruik. Ze is er blij mee.

Heel handig zo'n Bidet!
Heel handig zo'n Bidet. Heel makkelijk te installeren en neemt niet veel ruimte in beslag. Lekker schoon de toilet uit.

Royal Bidet ããã®åç
Dit had ik veel eerder moeten kopen
Dit had ik veel eerder moeten kopen. Blij met m'n mobiele bidet! Wat fijn dat ik geen verbouwing aan mijn toilet hoef te doen. Het tankje lijkt misschien klein maar zoveel water hoef je helemaal niet te gebruiken en lauw of warm water in de koudere maanden is wel zo prettig. Je kan alles zelf regelen. Super!

Ben niet echt tevreden
Ben niet echt tevreden. Het model op zich zorgt ervoor dat je lastig kunt reinigen. Het spuitstuk is feitelijk te lang. En de druk, ook op de hoogste stand, is te laag.

Royal Bidet ããã®åç
Snelle levering en werkt prima
Snelle levering en werkt prima! 4 sterren en geen 5 omdat wat mij betreft de sterkste straal wat harder mag zijn.

Prima apparaat
Prima apparaat, simpel en doeltreffend. Ik dacht dat het koude water onprettig zou zijn, maar geen seconde last van de kou gehad. Aanrader?

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ