Snelle levering, ik had het eerste instantie naar een afhaallocatie laten bezorgen, daar ging eea mis maar dat lag aan DHL. Contact opgenomen via de mail, snelle reply. Ik had een defecte sproeier ont... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
The quality of the materials is good. The water pressure is good as well. Improvements: The barrel could use some visual improvements. Also, having options for bigger barrels would be very useful for... ãã£ãšèŠã
Na mijn bestelling verliep de levering vlot en overzichtelijk. Ik wilde een toiletdouche al zo lang hebben, maar het breekwerk weerhield me ervan. Met Royal Bidet is dat helemaal niet nodig en hij wer... ãã£ãšèŠã
Duidelijke beschrijving product. Heldere communicatie over de levering. Product van uitstekende kwaliteit. Echt super blij met de 2 royal bidets die ik heb aangeschaft. Functioneert goed, maakt goed s... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Royal Bidet is een innovatief Nederlands merk dat persoonlijke hygiëne toegankelijker maakt met zowel elektrische als non-elektrische bidets â voor thuis én onderweg.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
I am 50/50 satisfied with this Bidet
I am 50/50 satisfied with this Bidet. The pressure is weak, which is a pity, apart from that it is fine.
I wouldn't recommend buying it though.

Heel fijn in gebruik
Gebruikte al de waterfuctie van toiletten in Azie en Egypte. En nu ook thuis. Superfijn, en fris. Het werkt heel goed, en materialen zijn stevig en goede kwaliteit. Levering was ook heel snel.
De batterij gaat ook erg lang mee voor je hem weer moet opladen dus super.

Werkt echt goed
Maakt waar, wat ze beloven. Ik was niet zeker of alles schoon en droog zou achterblijven. Het werkt echt probleemloos. Wel de sticker variant voor de ophang beugel gebruiken.

Royal Bidet ããã®åç
Super tevreden over de aankoop en hetâŠ
Super tevreden over de aankoop en het bidet.
Als jaren-lange asie bezoeker is zo een bidet de normaalste en ideaalste manier om jezelf te reinigen en fris te voelen.
Het Royal Bidet concept laat dit nu toe om dat thuis te hebben zonder kostelijke aanpassingen.
Super, aanrader en zeer tevreden

volgende dag al ontvangen
volgende dag al ontvangen. heel gemakkelijk te bedienen en werkt uitstekend. heel blij mee

goede prijs/kwaliteit
Top product. Geen dure investering en toch resultaat. van mij mag de druk alleen wel wat hoger zijn en de hoek van de sproeier net iets scherper.

Snelle levering!fijn product
Snelle levering!fijn product, doet precies wat het moet doen.
Wellicht is het te i ertegen om ook grotere (liters) uitvoeringen om de markt te brengen.
Heel blij mee

Royal Bidet ããã®åç
Ik vind een goed apparaat ik ben heelâŠ
Ik vind een goed apparaat ik ben heel tevreden mee een goed uitvinding.

Royal Bidet ããã®åç
Snelle levering en degelijk product
Snelle levering.
Degelijk en mooi ontwerp.
Makkelijk te bevestigen.
Handig om te gebruiken.
Precies zoals beschreven, een goede aankoop.

Zeer tevreden!
Perfect product, handzaam en gebruiksvriendelijk. Dit had ik 40 jaar geleden al moeten hebben.

Alhamdulillaah, beste keus!
Alhamdulillaah, wij zijn erg tevreden! Het is makkelijk te gebruiken en je kunt gerust meer dan week verder alvorens je het hoeft op te laden.

Hoge kwaliteit bidet handdouche
De royal bidet V2 is een degelijk apparaat dat voldoende druk geeft om als bidet douche te gebruiken. Omdat ik de zuignap niet goed vast kon krijgen op de tegels is de pomp al meermaals gevallen. Ondanks het vele vallen werkt de pomp nog perfect! Gelukkig zit er ook een houder bij die vast te plakken is aan de tegels en dan zit hij muurvast. Ik heb gelijk een tweede erbij gekocht. Beide keren keurig op tijd geleverd. Conclusie: ik vind het een geweldige bidet douche!

te kleine container
Het werkt prima maar een container van 2.5L inhoud is voor mij te weinig.
Kocht me in de plaats een rode jerrycan van 10L en staat daarbij ook steviger op de grond. Misschien overwegen een breder gamma te voorzien mbt inhoudsmaten/kleuren?
Zeer tevreden dit online te zijn tegengekomen.

Fantastisch apparaat
Snelle verzending. Gemakkelijk te installeren en te gebruiken. Na mijn bezoeken aan Azië werd een soortgelijk apparaat gemist. Het is zo heerlijk schoon!

Superhandig
Superhandig, heel blij mee. Je kan het meteen gebruiken, zonder al te veel gedoe.iedereen is zeer tevreden thuis, van jong tot oud.

Royal Bidet ããã®åç
Werkt goed en is heel handig
Werkt goed en is heel handig. Raad het iedereen aan!

Waanzinnig goed!
Werkt makkelijk en precies goed. Heel fijn voor een fris en schoon gevoel. Heel blij mee.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ