レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Snelle levering, ik had het eerste instantie naar een afhaallocatie laten bezorgen, daar ging eea mis maar dat lag aan DHL. Contact opgenomen via de mail, snelle reply. Ik had een defecte sproeier ont... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

The quality of the materials is good. The water pressure is good as well. Improvements: The barrel could use some visual improvements. Also, having options for bigger barrels would be very useful for... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Na mijn bestelling verliep de levering vlot en overzichtelijk. Ik wilde een toiletdouche al zo lang hebben, maar het breekwerk weerhield me ervan. Met Royal Bidet is dat helemaal niet nodig en hij wer... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Duidelijke beschrijving product. Heldere communicatie over de levering. Product van uitstekende kwaliteit. Echt super blij met de 2 royal bidets die ik heb aangeschaft. Functioneert goed, maakt goed s... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. バスルヌム甚品店

圓該䌁業による蚘述

Royal Bidet is een innovatief Nederlands merk dat persoonlijke hygiëne toegankelijker maakt met zowel elektrische als non-elektrische bidets – voor thuis én onderweg.

連絡先

通垞24時間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

top aankoop Royal Bidet

Vorige week mijn royal bidet ontvangen. Keurig verpakt. En snel geleverd. Na een operatie moest ik 3x daags spoelen. Wat een gedoe was uitkleden douchen weer aan kleden. Toen kwam deze advertentie. Voorbij. En ik
Dacht ik waag het erop. Maar wat een verademing is dit. En hoe heerlijk schoon is alles nu zonder problemen. Echt een aanrader. Ook nog eens kostenbesparend. Geen vochtig toiletpapier meer nodig. Dus topprodukt.

Beste M,

Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met je Royal Bidet! Goed om te horen dat het gebruik je na je operatie zoveel gemak en comfort biedt en dat het schoonmaken nu een stuk eenvoudiger gaat. Heel erg bedankt voor je uitgebreide review en aanbeveling, dat betekent veel voor ons!

Snel ontvangen en doet wat het belooft

Snel ontvangen en doet wat het belooft

2025幎9月11日

Beste G.J.,

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je bestelling snel in huis was en dat alles naar verwachting werkt. We wensen je veel comfort en gemak met je Royal Bidet.

5぀星のうち5の評䟡

Zonder sloopwerk een goede oplossing

Wij zijn Azië redelijk gewend en daardoor ook gewend geraakt aan de vele malen meer hygiënisch toilet rituelen. Dit product is een volwaardig alternatief zonder sloopwerk wat dan ook weer in de kosten scheelt. Een hoogwaardige kwaliteit voor een zeer scherpe prijs

Beste Robert,

Bedankt voor je uitgebreide en positieve review! Fijn om te horen dat je onze bidet als een volwaardig alternatief ervaart en dat het gemak en de kwaliteit goed aansluiten bij jouw verwachtingen. Voor ons is het belangrijk dat de installatie eenvoudig blijft en dat je kunt genieten van een hygiënische oplossing zonder extra sloopwerk. We wensen je veel comfort en plezier met je nieuwe bidet!

Super fijn apparaat

Beste Hendrikus,

Bedankt voor je positieve review. Wat fijn om te horen dat je Royal Bidet zo goed bevalt. We wensen je veel comfort en gemak bij het gebruik, en mocht je vragen hebben, dan staan we altijd voor je klaar.

Heel goed product

Heel goed product, zeer efficicent en hygienisch. Echt een aanrader.

Beste TMCA,

Bedankt voor je geweldige review! Wat fijn om te horen dat je het product zo efficiënt en hygiënisch vindt. We wensen je veel comfort en gemak met je Royal Bidet.

Game changer!

⭐⭐⭐⭐⭐

The Royal Bidet has been a game changer! Easy to install, excellent build quality, and incredibly comfortable to use. The controls are smooth, the design is sleek, and the hygiene difference is night and day. Truly exceeded my expectations, I only wish I had bought sooner. I will buy again!

Dear HS,

Thank you for your positive review! We’re delighted to hear that the Royal Bidet has made such a difference for you and fully meets your expectations. We wish you many more moments of comfort and convenience in your daily use.

Ik ben erg tevreden

Ik ben erg tevreden! Alleen doet de zuignap het echt niet! Gelukkig hebben jullie een ander bevestiging er ook bij gedaan. Deze werkt perfect!

Beste Ida,

Bedankt voor je review! Jammer dat de zuignaphouder bij jou niet goed hecht, dat kan inderdaad met het type tegel of ondergrond te maken hebben. Daarom leveren we standaard ook de stickerhouder mee, zodat je je Royal Bidet toch stevig kunt bevestigen. Fijn om te horen dat deze perfect werkt! We wensen je nog veel comfort en gemak toe.

Lifesaver!

Het bestelproces ging heel makkelijk en de levering is supersnel voor mij gegaan. Ik heb het al de volgende dag kunnen ophalen bij een DHL pakketpunt. Het in gebruik nemen van de Royal Bidet is heel simpel en de nodige informatie wordt ook gedeeld. De zuignap goed vastzetten ging wat moeilijk, maar uiteindelijk toch nog gelukt. Deze valt niet meer naar beneden. Voor 1 persoon gaat de bidet bij normaal toiletgebruik 4-5 dagen mee. De Royal Bidet voelt stevig aan en past bij het interieur van mijn toilet. De spuitkracht is perfect. De bediening heel simpel. De accu lijkt zoals geadverteerd best lang mee te gaan. Echt een aanrader. Top product!

2025幎8月28日

Beste KB,

Bedankt voor je mooie review! Fijn dat je zo tevreden bent en de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Mocht je toch nog vragen hebben, dan weet je ons te vinden. Wij wensen je veel comfort en gemak toe met je Royal Bidet!

Royal Bidet

Compleet, binnen 5 minuten klaar voor gebruik. Betaalbaar, snel bezorgd.
Voor mij ideaal. Compact

2025幎8月30日

Beste Wendy,

Bedankt voor je mooie review! Fijn dat hij zo snel gebruiksklaar was en precies past bij wat je zocht. We wensen je veel comfort en gemak toe!

Geweldige uitvinding

Geweldige uitvinding! Met een darmaandoening voel je je vaak niet meer fris en het is pijnlijk. Dit is echt een fantastische oplossing! Ontzettend blij mee!

2025幎9月2日

Beste Diesmer,

Dank je wel voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat ons product zo’n verschil voor je maakt en verlichting biedt. We vinden het heel waardevol dat je je ervaring deelt, zeker omdat frisheid, comfort en gemak zo belangrijk zijn. We wensen je veel plezier met je bidet!

5぀星のうち5の評䟡

Snelle levering en goed product.

Snelle levering en goed product.

2025幎9月2日

Beste Noureddine,

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent en dat de levering snel is verlopen. We wensen je veel comfort en gemak met je Royal Bidet!

heel erg tevreden

Wij zijn als gezin heel erg tevreden met de aanschaf van de Royal Bidet. De website en de informatie over hoe de royal bidet werkt is heel duidelijk. Het gaf ons vertrouwen om deze stap te doen en tot aanschaf over te gaan. Echt een superkeuze om deze te gebruiken, snel geleverd, goede kwaliteit. Alleen maar voordelen, geen toiletpapier meer, schoner en hygienischer. Elke dag, en elke x een fris gevoel. Royal Bidet bedankt, alweer een tevreden klant.

2025幎9月1日

Beste Wolf,

Bedankt voor je enthousiaste review! Geweldig om te horen dat jullie zo tevreden zijn en genieten van het frisse en hygiënische gevoel met de Royal Bidet.

Top & geweldige product 👏🏜

Ik heb beide modellen van Royal Bidet gekocht en als moslim, ben ik zeer tevreden van deze geweldige producten !!! Zeer goed kwaliteit en functionaliteit met super vriendelijke klantenservice. Ik heb die nieuwe kleine bidet in de vliegtuig gebruikt en dit was echt geweldig en ik kan niet blijer zijn ☺.
Ik zal deze mooie producten bij alle vrienden en kennissen en ander moslims aanbevelen. Dank voor het ontwikkelen van deze geweldige hygiënische producten 🙏🏌

Product zeer snel geleverd !

2025幎9月1日

Beste AK,

Wat een prachtige review, hartelijk dank dat je de tijd hebt genomen om dit met ons te delen. Wat fijn om te horen dat onze producten zo goed bevallen en bijdragen aan jouw dagelijkse hygiëne. We waarderen het enorm dat je ze aanbeveelt aan vrienden en kennissen. Nogmaals bedankt voor je vertrouwen in Royal Bidet!

5぀星のうち4の評䟡

Snelle levering goed product

Snelle levering, duidelijke instructie. Het artikel werkt naar behoren en voldoet aan mijn verwachtingen. Enige minpuntje het reservoir is vrij snel leeg maar het bijvullen is heel gemakkelijk dus niet echt een probleem. Aanrader!

2025幎8月28日

Beste Frederike,

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat de levering snel was en dat je tevreden bent over het gebruik van het product. Goed om te weten dat het bijvullen van het reservoir eenvoudig gaat, ondanks dat het snel leeg raakt. We wensen je veel comfort en gemak toe met je Royal Bidet!

Top product

Top service! Ze zijn goed te bereiken, staan open voor vragen en feedback, durven oprechte vragen terug te stellen en het product is dikke vette top!! Absoluut een aanrader!

Beste Annemijn,

Wat een mooie review, dank je wel! We vinden het fijn om te horen dat je onze service en bereikbaarheid zo waardeert, en dat het Royal Bidet je zo goed bevalt. We staan altijd open voor vragen en feedback, dus heel fijn dat dat zo is overgekomen. Heel veel comfort en gemak gewenst met je bidet!

5぀星のうち3の評䟡

Product werkt goed

Product werkt goed. Strapless is prima.

Min punt de zuignap blijft niet zitten hierdoor kan die niet aan de muur worden geplakt

Beste Koper,

Dank je wel voor je review, fijn om te horen dat de Royal Bidet goed werkt. Wat vervelend dat de zuignap niet goed blijft hangen aan de muur. Dit kan helaas soms gebeuren, maar gelukkig is daar een oplossing voor: bij je bestelling zit een stickerhouder die je hiervoor kunt gebruiken. Mocht je vragen hebben over hoe je deze ophangt, stuur ons gerust een mailtje via klant@royalbidet.nl. We helpen je hier graag mee!

Geweldig apparaat!

Geweldig apparaat!

Had ik veel eerder moeten kopen.

2025幎8月25日

Beste Paul,

Bedankt voor je review! Wat fijn dat je zo tevreden bent en dat het apparaat je zo goed bevalt. Wij wensen je er veel gemak en comfort mee.

Zeker een aanrader

Zeker een aanrader! Ik ben er oprecht super tevreden mee. Het is makkelijk in gebruik, het ziet er mooi uit en bovendien is het heel erg effectief! Je voelt je serieus zo schoon na elk gebruik ervan! Ik kan er niet meer zonder mee. Veel makkelijker en fijner dan een gieter om jezelf helemaal schoon te maken.

2025幎8月20日

Beste K,

Dank je wel voor je enthousiaste review! Wat fijn om te horen dat het bidet je zoveel gemak en comfort geeft en dat je het niet meer wilt missen. We wensen je nog heel veel plezier en een fris gevoel bij elk gebruik!

5぀星のうち5の評䟡

Snelle levering, de slang was al helemaal opgeladen en gaat lang mee. Er zitten 2 standen op. Ik ben er heel blij mee.

2025幎8月14日

Beste Ellis,

Dank je wel voor je positieve review! Goed om te horen dat de levering vlot verliep en dat je tevreden bent met de gebruiksduur en de standen. We wensen je veel gemak en plezier met je Royal Bidet!

Prima product

Prima product, vooral voor mensen die geen wateraansluiting of elektra op de wc hebben.

Beste Zitroenle,

Dank je wel voor je review! Precies daarom hebben we de Royal Bidet ontwikkeld: zodat iedereen kan genieten van extra hygiëne, gemak en comfort. Zonder gedoe met wateraansluitingen of elektra. Fijn dat het jou zo goed bevalt!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。