Snelle levering, ik had het eerste instantie naar een afhaallocatie laten bezorgen, daar ging eea mis maar dat lag aan DHL. Contact opgenomen via de mail, snelle reply. Ik had een defecte sproeier ont... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
The quality of the materials is good. The water pressure is good as well. Improvements: The barrel could use some visual improvements. Also, having options for bigger barrels would be very useful for... ãã£ãšèŠã
Na mijn bestelling verliep de levering vlot en overzichtelijk. Ik wilde een toiletdouche al zo lang hebben, maar het breekwerk weerhield me ervan. Met Royal Bidet is dat helemaal niet nodig en hij wer... ãã£ãšèŠã
Duidelijke beschrijving product. Heldere communicatie over de levering. Product van uitstekende kwaliteit. Echt super blij met de 2 royal bidets die ik heb aangeschaft. Functioneert goed, maakt goed s... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Royal Bidet is een innovatief Nederlands merk dat persoonlijke hygiëne toegankelijker maakt met zowel elektrische als non-elektrische bidets â voor thuis én onderweg.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
top aankoop Royal Bidet
Vorige week mijn royal bidet ontvangen. Keurig verpakt. En snel geleverd. Na een operatie moest ik 3x daags spoelen. Wat een gedoe was uitkleden douchen weer aan kleden. Toen kwam deze advertentie. Voorbij. En ik
Dacht ik waag het erop. Maar wat een verademing is dit. En hoe heerlijk schoon is alles nu zonder problemen. Echt een aanrader. Ook nog eens kostenbesparend. Geen vochtig toiletpapier meer nodig. Dus topprodukt.

Snel ontvangen en doet wat het belooft
Snel ontvangen en doet wat het belooft

Royal Bidet ããã®åç
Zonder sloopwerk een goede oplossing
Wij zijn Azië redelijk gewend en daardoor ook gewend geraakt aan de vele malen meer hygiënisch toilet rituelen. Dit product is een volwaardig alternatief zonder sloopwerk wat dan ook weer in de kosten scheelt. Een hoogwaardige kwaliteit voor een zeer scherpe prijs

Heel goed product
Heel goed product, zeer efficicent en hygienisch. Echt een aanrader.

Game changer!
âïžâïžâïžâïžâïž
The Royal Bidet has been a game changer! Easy to install, excellent build quality, and incredibly comfortable to use. The controls are smooth, the design is sleek, and the hygiene difference is night and day. Truly exceeded my expectations, I only wish I had bought sooner. I will buy again!

Ik ben erg tevreden
Ik ben erg tevreden! Alleen doet de zuignap het echt niet! Gelukkig hebben jullie een ander bevestiging er ook bij gedaan. Deze werkt perfect!

Lifesaver!
Het bestelproces ging heel makkelijk en de levering is supersnel voor mij gegaan. Ik heb het al de volgende dag kunnen ophalen bij een DHL pakketpunt. Het in gebruik nemen van de Royal Bidet is heel simpel en de nodige informatie wordt ook gedeeld. De zuignap goed vastzetten ging wat moeilijk, maar uiteindelijk toch nog gelukt. Deze valt niet meer naar beneden. Voor 1 persoon gaat de bidet bij normaal toiletgebruik 4-5 dagen mee. De Royal Bidet voelt stevig aan en past bij het interieur van mijn toilet. De spuitkracht is perfect. De bediening heel simpel. De accu lijkt zoals geadverteerd best lang mee te gaan. Echt een aanrader. Top product!

Royal Bidet
Compleet, binnen 5 minuten klaar voor gebruik. Betaalbaar, snel bezorgd.
Voor mij ideaal. Compact

Geweldige uitvinding
Geweldige uitvinding! Met een darmaandoening voel je je vaak niet meer fris en het is pijnlijk. Dit is echt een fantastische oplossing! Ontzettend blij mee!

Royal Bidet ããã®åç
Snelle levering en goed product.
Snelle levering en goed product.

heel erg tevredenâŠ
Wij zijn als gezin heel erg tevreden met de aanschaf van de Royal Bidet. De website en de informatie over hoe de royal bidet werkt is heel duidelijk. Het gaf ons vertrouwen om deze stap te doen en tot aanschaf over te gaan. Echt een superkeuze om deze te gebruiken, snel geleverd, goede kwaliteit. Alleen maar voordelen, geen toiletpapier meer, schoner en hygienischer. Elke dag, en elke x een fris gevoel. Royal Bidet bedankt, alweer een tevreden klant.

Top & geweldige product ððœ
Ik heb beide modellen van Royal Bidet gekocht en als moslim, ben ik zeer tevreden van deze geweldige producten !!! Zeer goed kwaliteit en functionaliteit met super vriendelijke klantenservice. Ik heb die nieuwe kleine bidet in de vliegtuig gebruikt en dit was echt geweldig en ik kan niet blijer zijn âºïž.
Ik zal deze mooie producten bij alle vrienden en kennissen en ander moslims aanbevelen. Dank voor het ontwikkelen van deze geweldige hygiënische producten ððŒ
Product zeer snel geleverd !

Snelle levering goed product
Snelle levering, duidelijke instructie. Het artikel werkt naar behoren en voldoet aan mijn verwachtingen. Enige minpuntje het reservoir is vrij snel leeg maar het bijvullen is heel gemakkelijk dus niet echt een probleem. Aanrader!

Top product
Top service! Ze zijn goed te bereiken, staan open voor vragen en feedback, durven oprechte vragen terug te stellen en het product is dikke vette top!! Absoluut een aanrader!

Product werkt goed
Product werkt goed. Strapless is prima.
Min punt de zuignap blijft niet zitten hierdoor kan die niet aan de muur worden geplakt

Geweldig apparaat!
Geweldig apparaat!
Had ik veel eerder moeten kopen.

Zeker een aanrader
Zeker een aanrader! Ik ben er oprecht super tevreden mee. Het is makkelijk in gebruik, het ziet er mooi uit en bovendien is het heel erg effectief! Je voelt je serieus zo schoon na elk gebruik ervan! Ik kan er niet meer zonder mee. Veel makkelijker en fijner dan een gieter om jezelf helemaal schoon te maken.

Royal Bidet ããã®åç
Snelle levering, de slang was al helemaal opgeladen en gaat lang mee. Er zitten 2 standen op. Ik ben er heel blij mee.

Prima product
Prima product, vooral voor mensen die geen wateraansluiting of elektra op de wc hebben.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ