レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

EN ting er, at jeg kommer ind med Þnsket om balayage, men kommer ud derfra med mÞrkt hÃ¥r som da jeg kom ind. En anden ting er, at jeg finder service niveauet uprofessionelt idet ejerens adfÊrd er uacc... もっず芋る

䌁業が回答したした

Hvis du Þnsker en lyttende og yderst dygtig frisÞr, vil jeg helt klart anbefale Stevi inde i rosengÃ¥rdscenteret i salonen Royal Hair. Med hendes erfaring og viden indenfor frisÞrfaget kan det ikke gÃ¥... もっず芋る

䌁業が回答したした

BesÞgte Royal hair i dag da min 4 Ã¥rige sÞn skulle klippes. Super hurtig service- og vi bliver endda begge tilbudt drikkevarer. FrisÞren der klippede min sÞn var sÃ¥ sÞd og snakkede med ham underve... もっず芋る

䌁業情報

1. ナニセックス 矎容院

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

FrisÞrsalon i lilla gade, Rosengårdcentret, Odende.

• ØrbÊkvej 75, 5220, Odense, デンマヌク

3.5

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 32ä»¶

レビュヌを曞く

Jeg kan ikke svare på din kommentar til

Jeg kan ikke svare pÃ¥ din kommentar til min anmeldelse, sÃ¥ derfor fÃ¥r i en ny anmeldelse. FÞrst og fremmest, lad vÊr’ med at lyv i dit svar. Jeg har alt pÃ¥ skrift, jeg har ALDRIG indirekte truet jer med trust pilot. Jeg skrev ordret “ Hej igen, jeg har nu vÊret tilset af en anden frisÞr, som mener toningen ikke vil nytte noget i mit hÃ¥r, udover den fÞrste dags tid. Da undertonen i mit hÃ¥r er sÃ¥ varm..
Som kompensation, kunne vi evt finde en lÞsning med at i sendte nogle hår produkter min vej?
Da jeg nu skal til at ofre flere penge pÃ¥ at fÃ¥ det rettet ☺”
Hvor truer jeg henne her? Bestemt ingen steder.
Trustpilot har spurgt om beviser, fordi du har indgivet at min anmeldelse ikke er reel, de har nu lÊst ALT og godkendt min anmeldelse som verificeret. SÃ¥ tÊnker ikke jeg lyver, nÃ¥r selv de godkender min dokumentation. ☺
I og jeg understreger I skrev jeg skulle booke en hel farve! Derfor gjorde jeg det.
Jeg sagde også at jeg var ligeglad med prisen, men klar over mit hår ikke kunne blive 100% lyst, derfor i putter en toning i. Men mit hår er misfarvet, grÞn, gul og orange.
Jeg ville gerne bruge jeres produkter, men i anbefalede ingen, hvilket du også beklager i din besked. Gid man kunne sÊtte screenshots ind her, så alle kunne se hvordan i lyver.
Bruger billige produkter fra supermarkeder? Undskyld mig, men hvem er du til at vurdere det. Jeg sad og snakkede med frisÞren om jeg brugte Rosted produkter. Som er lavet af en frisÞr, så vil bestemt ikke sige det er billige produkter.
Udover dette, har jeg vÊret ved en anden frisÞr og mit hår er hel lyst, uden misfarvninger. Hun lavede en hel farve, så det kan man godt.
——————
Som svar på din kommentar, så kan jeg sagtens bevise hvem der har fortalt mig jeg skulle booke en hel farve. Det skal du vÊre velkommen til at få.
Jeg skaber fÞrst en dårlig atmosfÊre, da jeg ender med misfarvning af mit hår.
Jeg brugte så lang tid på transport fordi jeg havde set jer på tik tok, jeg kÞrte tilbage til jer da i tilbÞd at rette op på det, fordi jeg stolede på jer.
I var ikke villige til at udfÞre behandlingen om reflekser, fordi i ikke havde tiden.
Hold op med at skriv jeg ikke ville betale prisen, for pris har intet med dette at gÞre. Når jeg prÊcis var villig til at betale, hvis jeg kunne få det ordenligt lavet. Som jeg sagde OG har skrevet i min anmeldelse herinde.
At du mener der er en sammenhÊng mellem pris og kvalitet, må jo så betyde at de omkring 1200,- jeg gav for farven ikke var prisen vÊrd.
I gav mig rabat på klipningen, for at dÊkke noget af det brÊndstof jeg skulle bruge for at i kunne rette fejlen. Den har jeg heller aldrig brokket mig over, så forstår simpelthen ikke du bliver ved med at blande det ind i det her.
Den anden gratis toning du tilbÞd, skrev du privat til mig at den ikke var gÊldende lÊngere fordi jeg havde givet jer en dårlig anmeldelse her på trust pilot.
Jeg hverken truer eller afpresser dig, jeg fortÊller bare folk sandheden af hvad der er sket i dette forlÞb.

Mit problem i dette er at mit hår er misfarvet, grÞn, gul og orange. Men det vil i ikke rette op på medmindre jeg betaler jer yderligere for at rette op.
Som professionel frisÞr, kunne man have sagt til kunden “ vi kan ikke lave dit hÃ¥r uden det bliver misfarvet, vi skal gÞre sÃ¥dan her i stedet “
Men nej, det gjorde i ikke.
Ligesom du i din private besked til mig, efter den fÞrste anmeldelse fortalte hvad jeg skulle sige til den nye frisÞr de skulle gÞre.

SÃ¥ alt i alt, bliver vi aldrig enige om denne situation.
Men en ting er, at du bestemt ikke skal lyve omkring jeg truer og afpresser jer. Det er en meget stor alvorlig beskyldning. IsÊr når jeg på ingen måder har gjort dette, men holdt en pÊn tone igennem det her.
Udover det, så hjÊlper det ikke anmelde mine anmeldelser, for trustpilot har godkendt min dokumentation for at jeg har hold i det jeg skriver.

2023幎5月11日

Royal Hair からの回答

Hvorfor fastholder du din beslutning om at bruge tre timer på transport for at besÞge vores salon, samtidig med at du skaber en negativ atmosfÊre? Vi har svÊrt ved at forstå din motivation, da ingen fra vores salon har anbefalet, at du skulle booke en helfarvebehandling. Hvis dette er tilfÊldet, ville det have vÊret hensigtsmÊssigt, hvis du kunne have bevist eller oplyst os om, hvem der har givet dig denne information. Vi vil gerne undgå enhver form for beskyldninger eller negativ omtale. Vi tilbyder ikke gratis produkter, og du skal kÞbe dine produkter på lige fod med alle vores andre kunder.

Vi fraråder vores kunder at booke en helfarvebehandling, når det faktisk er reflekser i bunden, der skal udfÞres. Vi gav dig tydelig information om, at reflekser i bunden var nÞdvendige, og vi var villige til at udfÞre behandlingen, hvis du var villig til at betale for det. Grunden til, at det er et spÞrgsmål om investering, handler simpelthen om, at du ikke Þnsker at betale den nÞdvendige pris for at få dit hår behandlet. Vi mener, at der er en sammenhÊng mellem kvalitet og pris, og at man får, hvad man betaler for.

Vi fortryder, at vi valgte at hjÊlpe dig i stedet for at aflyse din tid. Hvis vi ser på situationen, er der ingen tilfredsstillende lÞsninger, der involverer at arbejde gratis, tilbyde en behandling, som du ikke er villig til at betale for, eller give dig gratis produkter for at undgå en negativ anmeldelse på Trustpilot. Det er en principiel sag for os at afvise enhver form for afpresning, og derfor kan vi ikke yde yderligere hjÊlp ud over det, vi allerede har gjort. Vi har tidligere tilbudt dig en gratis toning, givet dig rabat på en behandling og endda tilbudt dig en gratis toning igen. Vi må dog meddele, at vi ikke kan imÞdekomme din anmodning om gratis produkter. Vi beklager, men det er ikke en praksis, vi kan acceptere. Vi Þnsker dig held og lykke fremover.

Super imÞdekommenhed

Har fået vendt en dårlig oplevelse til en super god oplevelse
Efter at have skrevet, at jeg var skuffet over min klipning, blev jeg kontaktet af Wael og har nu vÊret derinde igen, blev mÞdt super positiv og imÞdekommende, ingen sure miner over den dÃ¥rlige anmeldelse. Fik klippet hÃ¥ret, lige som jeg ville have der, sÃ¥ nu har Royal Hair fÃ¥et en ny kunde - kan anbefale Wael 🀩
Tusind tak og undskyld

2023幎2月13日

Royal Hair からの回答

Hej Karina. Det er virkelig godt at du er blevet tilfreds med dit hår. Det gÞre mig meget glad at jeg nu ved at du fÞler dig tilpas med resultatet. Jeg ved hvor meget ens hår betyder, og jeg elsker mit fag så hÞjt, at jeg ikke kun ser det som et arbejde, men en livstil. Jeg takker mange gange for at jeg fik lov til at rette på din frisure, selvom det var en af mine kollegaer der lavede fejlen til at startet med er det en stor Êre for mig at rette op på det, så du med glÊde har lyst til at trÊde ind i vores salon igen. Du er ihverfald meget velkommen, og vi glÊder os til at se dig igen. Vh Royal Hair / Wael.

Sikke en fornÞjelse at fÃ¥ ordnet hÃ¥r

Sikke en fornÞjelse at få ordnet hår hos Royal Hair.

Jeg har op til flere gange fået lavet krÞller og klippet mit hår hos royal Hair.

Personalet er imÞdekommende og sÞde og jeg fÞler virkelig at jeg bliver Taget godt hånd om

Udover At jeg fik krÞller har jeg fået rettet mine bryn farvet min vipper

Og så har jeg fået fantastiske produkter

Jeg kan tvivl om Royal Hair
GÞr sit yderste for at tilfredsstille og glÊde deres kunder

Derfor er det vigtigt for mig at give dem fem stjerner og en kÊmpe Anbefaling. ❀

2023幎1月25日

Royal Hair からの回答

Hej Ole. Tusind tak for din anmeldelse. Vi glÊder os til at se dig i salonen igen 😊

Fantastisk 😃

Fantastik klipning af Wael!
Aldrig har jeg fået, så mange komplimenter på mit hår! 😃

2022幎10月24日

Royal Hair からの回答

Hej Niels. Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi ses 😊 vh Royal Hair.

Super god Service

Super god Service! Flik personale.
Fik både vasket hår og massage, samt noget koldt at drikke, for kun 349 kr.
kan anbefales her fra🙂

2022幎10月11日

Royal Hair からの回答

Hej Jeppe. Tak for din anmeldelse. Vi sÊtter stor pris pÃ¥ din tilfredshed. Vi glÊder os til at se dig igen 😊 vh Royal Hair

Rigtig god service og behandling

Rigtig god service og behandling
Så flot resultat og de er gode til at vejlede og råde til det resultat jeg Þnskede.
Brugte tid på styling

2022幎9月29日

Royal Hair からの回答

Mange tak for din anmeldelse. Vi glÊder os til at se dig i salonen igen 😊

Ekstremt dyrt sted og ikke pengene vÊrd

Var ved Royal hair og fik lavet reflekser i min hovedbund. Jeg ente med at betale 3.038 kr. for reflekser i hovedbunden!. Da jeg oplyste dem om at det synes jeg var dyrt, da jeg normalvis betaler 900-1500 kr. for samme behandling i Odense og Kerteminde. Dette mente de skyldes at deres husleje er dyrere end dem inde i byen.
Så royal hair er et meget meget dyrt sted!! bestemt ikke pengene vÊrd, at give dobbelt op.

2022幎8月11日

Royal Hair からの回答

Hej Julie. Vi kan se at du skriver i en mail til os at farven og behandlingen blev super flot, men at du synes prisen er for dyr. Du har ogsÃ¥ glemt at skrive at du kom forbi salonen og blev tilbudt en gratis klipning som et plaster pÃ¥ sÃ¥ret, selvom at prisen Vi tog var rigtig. Hvis du er i tvivl om en pris, eller har et stramt budget sÃ¥ er det en rigtig god ide at snakke med frisÞren om prisen inden man gÃ¥r igang. At vi er dyre end andre steder er helt fint for os, vi konkurrere ikke med andre saloner om prisen, men kvaliteten. Hvis det er et chok for dig at vores husleje er en del dyre end der hvor du plejer at komme, og at alting er steget, varme, el, produkter osv ligesom alle andre steder. SÃ¥ skal du igen vÊre bedre til at spÞrge ind til prisen inden frisÞren gÃ¥r igang, sÃ¥ vi evt slipper for den slags chikane nÃ¥r vi har udfÞrt et flot stykke arbejde. God dag til dig ogsÃ¥ 😊

Ødelagt hår. IKKE anbefales. Dårlig service

Royalhair kan hvertfald IKKE anbefales.
Har vÊret der 3 gange og fik dårlig behandling 2 af gangene. Man skal vÊre opmÊrksom på at de billeder de ligger op på Facebook, at der er filter på. Så hvertfald 2 billeder fra 2 forskellige gange jeg var der ovre, og mit hår lignede ikke nogle af billederne.

Den sidste gang jeg var der, Þdelagde de mit hÃ¥r fuldstÊndigt. Mit hÃ¥r var blevet lidt gult sÃ¥ ville gerne have det vÊk. Han tilbyder sÃ¥ at farve mit hÃ¥r lidt grÃ¥t hvilket er helt fint, fordi at det har jeg prÞvet fÞr og det var flot. Men det ender sÃ¥ bÃ¥de med at mit hÃ¥r er blevet helt Þdelagt, og ikke nok med det sÃ¥ var mit hÃ¥r blevet BLÅT og GRØNT. Jeg var sÃ¥ ked af det. SÃ¥ siger jeg det til ham, at det ikke er okay at mit hÃ¥r var blÃ¥t. Men han giver sÃ¥ mig skylden, fordi at jeg har farvet mit hÃ¥r med hjemmefarve et halvt Ã¥r fÞr det. Men man forventer vel at en uddannet frisÞr godt kan farve hÃ¥r som er farvet fÞr. TÊnker heller ikke jeg er den fÞrste kunne som har prÞvet at farvet hÃ¥r fÞr. SÃ¥ det var en meget dÃ¥rligt undskyldning. Nogle dage efter er lidt af farven allerede gÃ¥et ud. SÃ¥ nu er mit hÃ¥r blÃ¥t, grÞnt, gult og orange.

Så skal man også vÊre opmÊrksom på at de godt kan give dig noget helt andet end det man har bestilt til. De spurgte fx mig om jeg ville have hårkur i, og det siger jeg selvfÞlgelig ja til. Det han bare lige glemte at sige var at den kostede omkring de 100kr. Og de spurgte hvad for noget farve jeg vil have og det lave han så, men de glemte så igen lige at sige at det ikke er det jeg havde bestilt. Både mig og min mor var inde den dag. Vi havde regnet ud af vi skulle give omkring 2-3000 kroner. Og vi ender med at give mellem 5-6000kr. Fordi at de bare tilfÞjer produkter uden at sige det koster penge. Så vi opmÊrksom på at når de spÞrg dig om noget, at du lige skal spÞrge om det koster noget.

Ved at det var en meget lang anmeldelse, men det er simpelthen fordi at jeg ikke vil have at det ender på sammen måde som ved mig

2022幎8月10日

Kan varmt anbefalde Royal Hair

Kan varmt anbefalde Royal Hair. Har vÊret i salonen for tredje gang nu (ny medarbejder hver gang), og de har alle vÊret super serviceminded og kompetente frisÞrer, der går op i deres håndvÊrk. Den ene gang, hvor mit hår var klippet en anelse skÊvt (fordi jeg selv havde siddet skÊvt i stolen), da blev det rettet samme dag jeg gjorde opmÊrksom på det, og håret var flot og lige efterfÞlgende.

Idag er jeg blevet klippet af Jenin, og er super tilfreds med resultatet. Hun spurgte i dybden til, hvad jeg Þnskede, og gav sig tiden til (flere gange), at vise mig processen i spejlet, så hun var sikker på, at jeg var tilfreds. Alle betÊnkeligheder jeg fÞr har haft ift. at vÊlge en meget ung frisÞr er fra dags dato ophÊvet.

2022幎2月24日

Royal Hair からの回答

Hej Sarah. Mange tak for dine sÞde ord. Vi sÊtter stor pris på det og glÊder os til at se dig igen. Vh Royal hair.

Min bedste FrisÞr

Det er som altid, dejligt at komme hos Jer. SÞde, venlige smilende og et lille grin er der. Rigtig gode til ideer til klip og farve. 😊 SÃ¥ jeg kan kunog vil anbefale Jer.
Kh Jytte vangsgaard

2022幎2月10日

Royal Hair からの回答

Hej Jytte. Tusind tak for dine sÞde og pÊne ord. Vi glÊder os til at se dig i salonen igen. Vh Royal hair.

Kan klart anbefale stedet

Kan klart anbefale stedet. Bruger dem altid når min datter skal klippes.
Det meget venlig og lytter til vores behov.
Så god salon skal man lede lÊnge efter. 5 stjerner herfra.

2022幎2月9日

Royal Hair からの回答

Tusind tak for din anmeldelse. Vi glÊder os til at se jer i salonen igen. Vh Royal hair.

Har fået lavet det smukkeste hår af

Har fået lavet det smukkeste hår af sÞde Cille!

Super god service og ovenikÞbet er hun jo en super dygtig frisÞr, venlig, imÞdekommende og smilende - ingen trÊlse farvekanter og et smukt skinnende sundt hÃ¥r endnu engang. Bestemt ikke sidste gang jeg besÞger jer! 😄

Yderst tilfredsstillende da min oprdinelige frisÞr var blevet syg, god service og en hurtigt ombooking. Tog chancen selvom jeg slet ikke kendte hende eller hendes arbejde - og hun får mine varmeste anbefalinger. ❀

KÞbte efterfÞlgende nogle produkter som jeg fik en god guide i!

2022幎2月8日

Royal Hair からの回答

Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi glÊder os til at se dig igen. Vh Royal hair.

DÅRLIG SERVICE

Fik ikke det aftale resultat, afblegningen der blev brugt Êtsede gennem forklÊdet og fik Þdelagt min trÞje, blev ikke oplyst om rabat på 20%, som de ellers vidste jeg kunne få. Fik ingen kompensation for noget og meget dårlig service efterfÞlgende. Vil IKKE anbefale denne salon!!!

2020幎7月6日
自発的なレビュヌ

jeg har altid en en god oplevelse

jeg har altid en en god oplevelse, når jeg kommer bliver jeg mÞdt med et smil :-) og bliver spurgt om jeg vil have noget at drikke :-) mens jeg venter på det bliver min tur , jeg har alt tid vÊre tilfreds med min klipning , og de gode råd jeg får :-) og om de produkter jeg kÞber . Jeg vil komme igen :-) da Royal Hair er min faste frisÞr :-) vi ses snart

2020幎5月5日

Hej Michella,
Tak for din fine anmeldelse, vi glÊder os til at se dig igen :)