Jeg kan ikke svare pÃ¥ din kommentar tilâŠ
Jeg kan ikke svare pÃ¥ din kommentar til min anmeldelse, sÃ¥ derfor fÃ¥r i en ny anmeldelse. FÞrst og fremmest, lad vÊrâ med at lyv i dit svar. Jeg har alt pÃ¥ skrift, jeg har ALDRIG indirekte truet jer med trust pilot. Jeg skrev ordret â Hej igen, jeg har nu vÊret tilset af en anden frisÞr, som mener toningen ikke vil nytte noget i mit hÃ¥r, udover den fÞrste dags tid. Da undertonen i mit hÃ¥r er sÃ¥ varm..
Som kompensation, kunne vi evt finde en lÞsning med at i sendte nogle hår produkter min vej?
Da jeg nu skal til at ofre flere penge pÃ¥ at fÃ¥ det rettet âºïžâ
Hvor truer jeg henne her? Bestemt ingen steder.
Trustpilot har spurgt om beviser, fordi du har indgivet at min anmeldelse ikke er reel, de har nu lÊst ALT og godkendt min anmeldelse som verificeret. SÃ¥ tÊnker ikke jeg lyver, nÃ¥r selv de godkender min dokumentation. âºïž
I og jeg understreger I skrev jeg skulle booke en hel farve! Derfor gjorde jeg det.
Jeg sagde også at jeg var ligeglad med prisen, men klar over mit hår ikke kunne blive 100% lyst, derfor i putter en toning i. Men mit hår er misfarvet, grÞn, gul og orange.
Jeg ville gerne bruge jeres produkter, men i anbefalede ingen, hvilket du også beklager i din besked. Gid man kunne sÊtte screenshots ind her, så alle kunne se hvordan i lyver.
Bruger billige produkter fra supermarkeder? Undskyld mig, men hvem er du til at vurdere det. Jeg sad og snakkede med frisÞren om jeg brugte Rosted produkter. Som er lavet af en frisÞr, så vil bestemt ikke sige det er billige produkter.
Udover dette, har jeg vÊret ved en anden frisÞr og mit hår er hel lyst, uden misfarvninger. Hun lavede en hel farve, så det kan man godt.
ââââââ
Som svar på din kommentar, så kan jeg sagtens bevise hvem der har fortalt mig jeg skulle booke en hel farve. Det skal du vÊre velkommen til at få.
Jeg skaber fÞrst en dårlig atmosfÊre, da jeg ender med misfarvning af mit hår.
Jeg brugte så lang tid på transport fordi jeg havde set jer på tik tok, jeg kÞrte tilbage til jer da i tilbÞd at rette op på det, fordi jeg stolede på jer.
I var ikke villige til at udfÞre behandlingen om reflekser, fordi i ikke havde tiden.
Hold op med at skriv jeg ikke ville betale prisen, for pris har intet med dette at gÞre. Når jeg prÊcis var villig til at betale, hvis jeg kunne få det ordenligt lavet. Som jeg sagde OG har skrevet i min anmeldelse herinde.
At du mener der er en sammenhÊng mellem pris og kvalitet, må jo så betyde at de omkring 1200,- jeg gav for farven ikke var prisen vÊrd.
I gav mig rabat på klipningen, for at dÊkke noget af det brÊndstof jeg skulle bruge for at i kunne rette fejlen. Den har jeg heller aldrig brokket mig over, så forstår simpelthen ikke du bliver ved med at blande det ind i det her.
Den anden gratis toning du tilbÞd, skrev du privat til mig at den ikke var gÊldende lÊngere fordi jeg havde givet jer en dårlig anmeldelse her på trust pilot.
Jeg hverken truer eller afpresser dig, jeg fortÊller bare folk sandheden af hvad der er sket i dette forlÞb.
Mit problem i dette er at mit hår er misfarvet, grÞn, gul og orange. Men det vil i ikke rette op på medmindre jeg betaler jer yderligere for at rette op.
Som professionel frisÞr, kunne man have sagt til kunden â vi kan ikke lave dit hÃ¥r uden det bliver misfarvet, vi skal gÞre sÃ¥dan her i stedet â
Men nej, det gjorde i ikke.
Ligesom du i din private besked til mig, efter den fÞrste anmeldelse fortalte hvad jeg skulle sige til den nye frisÞr de skulle gÞre.
SÃ¥ alt i alt, bliver vi aldrig enige om denne situation.
Men en ting er, at du bestemt ikke skal lyve omkring jeg truer og afpresser jer. Det er en meget stor alvorlig beskyldning. IsÊr når jeg på ingen måder har gjort dette, men holdt en pÊn tone igennem det her.
Udover det, så hjÊlper det ikke anmelde mine anmeldelser, for trustpilot har godkendt min dokumentation for at jeg har hold i det jeg skriver.
2023幎5æ11æ¥
èªçºçãªã¬ãã¥ãŒ