Schäfer Shop N.V. レビュー 650

TrustScore 5段階評価の3

3.2

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち2の評価

Voilà 3 semaines que j'ai commandé 1 carton et toujours RIEN. Ces délais sont inacceptables lorsque que l'on voit les délais des commandes faites à l'étranger...

5つ星のうち5の評価

3 maanden geleden een Alassio Pilotenkoffer gekocht. Door onbekende oorzaak wilde een van de sloten, afgelopen weekend, niet meer open gaan. Heel erg vervelend! Vandaag gebeld voor tips en tricks maar... もっと見る

5つ星のうち3の評価

De levering heeft lang geduurd, deze werd een paar keer uitgesteld. Uiteindelijk toch een paar maanden gewacht. Wel correcte communicatie hieromtrent. Materiaal zelf, meteen problemen met het sluite... もっと見る

5つ星のうち3の評価

De laatste bestelling was wat misgelopen. Toetsenbord besteld, dit bleek een QwertZ (geen typfout!) te zijn. Volledig onbruikbaar in BE lijkt me en niet duidelijk bij bestelling online dat dit type w... もっと見る

企業情報

1. オフィス機器提供業者
  2. オフィス備品店

当該企業による記述

SCHÄFER SHOP maakt deel uit van de sterke en productieve Schäfer Groep. In 75 jaar zijn we uitgegroeid tot een van de belangrijkste totaalinrichters voor magazijn, bedrijf en werkplaats in Europa. We bieden u hoogwaardige en uitgebreide oplossingen voor alle afdelingen in uw onderneming. Onze competentie strekt zich uit van een complete magazijninrichting tot individuele systeemoplossingen, van kleine functionele werkplek binnen de productie tot totale kantoorinrichtingen. Maak gebruik van onze ervaring en ons veelzijdige, uit 85.000 producten bestaande assortiment incl. extern assortiment in onze webshop. Alles uit één hand, gecombineerd met vakkundig advies en grote marktkennis. Onze medewerkers zorgen voor een vlotte verwerking van uw order. Bovendien bespaart onze ervaren klantenservice u tijd en geld. Uitzonderlijke belastbaarheid, hoge functionaliteit en talrijke uitbreidingsmogelijkheden. Dit geldt allemaal voor onze kantoorinrichting. Daarbij bieden wij u ook aantrekkelijk, innovatief design en oneindige combinatiemogelijkheden. Ook op kantoor kunt u vertrouwen op onze zorgvuldige planning, productie en montage. Ons kantoormeubelassortiment is aangevuld met afzonderlijke producten van andere fabrikanten. Feit blijft dat voor welk meubilair u ook kiest: onze jarenlange ervaring en vlotte service zorgen er voor dat u tevreden bent en blijft. Naast eersteklas en functionele bedrijfs- en kantoorinrichting bieden wij u ook een grote hoeveelheid kantoorgebruiksartikelen aan. U vindt in ons assortiment o.a. een groot aanbod bekende merkproducten evenals hoogwaardige producten van eigen fabrikaat met uiterst voordelige prijzen. Onze klantendienst begeleidt u voor, tijdens en na uw bestelling. Bovendien bieden wij op alle producten een garantie van 3 jaar en heeft u een betalingstermijn van 30 dagen. Onze 24-uurs leverservice zonder extra kosten geldt voor alle gebruik- en verbruiksmaterialen. Bij een bestelling gedaan voor 17.00 wordt het artikel nog dezelfde werkdag verzonden. Deze artikelen worden aangeduid in onze webshop met het 24-uurs logo. Ons assortiment bestaat uit de bekende SSI Schäfer-producten. Dit betekent merkkwaliteit rechtstreeks van de fabrikant, gekenmerkt door betrouwbaarheid, duurzaamheid en een hoog gebruiksgemak. Bovendien bespaart onze eigen SSI-reparatiedienst u onnodige kosten en langdurige zoektochten naar onderdelen. We hebben ons immers niet alleen de vakkennis uit de productie eigen gemaakt, maar ook de know-how van uw branche. Bij SSI Schäfer shop Industrie krijgt u een systeemoplossing voor de sectoren magazijn, bedrijf en werkplaats en dit rechtstreeks van de fabrikant. Met SSI Schäfer-producten kunnen we naast de ruime ervaring in B2B-verkoop ook teruggrijpen naar jarenlange ervaring van gerenommeerde producenten. Zo blijft u niet met vragen zitten over producten of mogelijkheden. Al tientallen jaren bepalen wij met onze ervaring in aanzienlijke mate mede de relatiegeschenken-branche. Onze ervaring loont zich voor u! Wij staan u graag bij om al uw vragen rond keuze, optimale visualisering en speciale wensen te beantwoorden, wij komen desgewenst zelfs bij u ter plaatse. Voor grote projecten is onze "Full Service" een van onze sterke punten – een "volledige ondersteuning" te beginnen met de artikelkeuze, de optimale presentatie van uw reclameboodschap, de opslag tot en met de verzending van uw reclame-artikelen naar de gewenste adressen. Uw onderneming geniet grenzeloos van onze kwaliteit en ons groot, Europees samenwerkingsverband. Schäfer Shop is vertegenwoordigd in 11 Europese landen en beschikt over een eigen internationale inkooporganisatie. www.schaefer-shop.be

連絡先

ネガティブなレビューに回答していません

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Correcte dienstverlening en service

Correcte dienstverlening en service. Tijdige levering

2021年5月5日

Beste klant,
Bedankt voor deze positieve feedback. We werken elke dag erg hard om onze klanten de beste service te geven. Zo'n review is een mooie bevestiging daarvan.

Véronique

5つ星のうち5の評価

Snelle levering, goede informatie op de website. Kisten perfect zoals verwacht.

2021年5月2日

Beste mevrouw Nijssen,
Met zo'n positieve feedback zijn we natuurlijk heel erg blij. We staan ook in de toekomst steeds voor u klaar.

Véronique

5つ星のうち5の評価

Steeds correcte en vriendelijke…

Steeds correcte en vriendelijke afhandeling

2021年4月29日

Schäfer Shop N.V. からの回答

Dank u voor uw commentaar.
Wij houden van onze klanten:-) en wij doen alles om hen tevreden te stellen.
Blij dat alles goed is gegaan.
Nog een prettige dag.
Marketing - Marie

Livraison en étapes

2021年4月27日

Schäfer Shop N.V. からの回答

Merci pour votre commentaire.
Nous avons un très très large assortiment et il ne nous est pas possible de tout avoir dans notre entrepôt. Nous faisons appel à nos fournisseurs pour livrer directement de chez eux pour certains articles ou bien pour d'autres articles propres au marché belge, nous avons aussi une autre ligne de livraison, ou encore l'article est en rupture de stock et il nécessite une livraison ultérieure. C'est une tendance qui va de plus en plus voir le jour et pas que chez Schäfer Shop. J'espère que ces quelques lignes vous aideront ainsi à mieux comprendre le pourquoi de ces différentes étapes.
Belle journée à vous monsieur Gérard.

Order is correct verlopen

Order is correct verlopen. Aanvankelijk was er een kleine beschadiging bij de levering maar deze is onmiddellijk omgeruild geweest.

2021年4月27日

Beste meneer Nagels,

we zijn natuurlijk erg blij dat u tevreden bent over ons. Positieve reviews zoals die van maken ons erg blij, dank u wel daarvoor!

Uw Schäfer Shop-team

5つ星のうち5の評価

terug een tevreden klant qua service…

terug een tevreden klant qua service prijs en levering

2021年4月21日

Beste klant,

Neem gerust weer contact met ons op, we staan voor u klaar.

Alles vlot en in orde!

2021年4月19日

Beste mevrouw Vermeir,

Leuk dat u zo tevreden bent over onze service. Neem gerust weer contact met ons op, we staan voor u klaar.

Uw Schäfer Shop-team

5つ星のうち5の評価

super suivit et quand je telephone…

super suivit et quand je telephone toujours un mot gentil et des indications professionnelles

2021年4月15日

Schäfer Shop N.V. からの回答

Merci madame Badot pour votre sympathique message.
Nous mettons tout tout en oeuvre pour satisfaire nos clients et sommes heureux d'en récolter les fruits. De tels messages nous font toujours plaisir.
Belle journée à vous et prenez bien soin de vous.

Makkelijke website

Makkelijke website, correcte levering.

2021年4月14日

Schäfer Shop N.V. からの回答

Bedankt voor uw leuke feedback! Het doet ons plezier dat alles goed verlopen is.
Fijne dag verder.
Mvg

goed

wij zijn content

2021年4月13日

Beste mevrouw,
We zijn erg blij met uw positieve beoordeling! Wij zullen u ook in de toekomst graag verder ondersteunen.

5つ星のうち3の評価

Late levering en onduidelijkheid over de kleur van het artikel

De levering was pas 4 weken ná de toegezegde levertijd van 2 weken.
Bij levering bleek dat het onderstel van de tafel zwart is en die van de stoelen bruin!
Bij nazicht blijkt dat dit weliswaar in de titel van het product staat, maar omdat je het niet verwacht lees je daar héél snel overheen.
De blauwe set wordt namelijk wel in zijn geheel in het blauw geleverd, waarom de zwarte set dan in zwart en bruin???

2021年4月13日

Dank u voor uw e-mail.
Voor het gemak van de communicatie, zal ik persoonlijk antwoorden via e-mail.
Nog een prettige dag.

activiteitenbord

Ziet er alvast prima uit.

2021年4月12日

Beste Jurgen,

Ladeblok

Materiaal zelf, meteen problemen met het sluiten van de onderste lade. Deze sluit niet goed, waardoor de andere schuiven ook niet geopend kunnen worden.
De schuif hetgemonteerd, sluit nu iets beter.

2021年4月6日

ok rien a dire

okok rien a dire

2021年4月5日

Bonjour,
Merci pour votre commentaire.
Nous sommes heureux d'avoir répondu à vos attentes et serons heureux de prolonger cette expérience à l'avenir.
Marie -Marketing

Alles perfect!

2021年4月4日

Beste meneer Brouwers,

altijd topkwaliteit producten

altijd topkwaliteit producten
niet altijd de goedkoopste, maar wel de beste in verhouding prijs/kwaliteit !!!
doe zo verder !!!!

2021年3月22日

Beste meneer Baeyens,

Dag na dag zijn we aan het werk om de best mogelijke werkomgeving voor onze klanten te creëren. We zijn dan ook bijzonder blij met deze positieve feedback! We kijken er naar uit om in de toekomst weer voor u klaar te staan.

5つ星のうち4の評価

alles is vlot verlopen en tijdig…

alles is vlot verlopen en tijdig geleverd

2021年3月22日

Beste mevrouw Landuyt,

Bedankt dat u de moeite heeft genomen om onze service te beoordelen. We zijn natuurlijk erg blij met uw positieve feedback. Neem gerust weer contact met ons op, we staan voor u klaar.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。