Det havde vÊret rart hvis det pÃ¥ hjemmesiden var tydeligt, at man i sommerperioden ikke kan tilgÃ¥ online kurser grundet ferielukning. Med reklame pÃ¥ hjemmesiden for sommertilbud havde jeg forv... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Super godt og meget relevant kursus om sjÊlens muskel Psoas og vores livsnÞdvendige muskel Diafragma, som hÞrer ulÞseligt sammen. Teori,viden og praksis blev rulle ud sammen med os, sÃ¥ det blev menin... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Meget inspirerende og givende sorgkonference Det var en virkelig inspirerende oplevelse med undervisere der formÃ¥r at formidle pÃ¥ en praksisnÊr mÃ¥de selvom emnet kan vÊre tungt. Det mÊrkes tydelig... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi har i mere end 25 år udviklet praksisnÊr efteruddannelse, som giver dig viden og redskaber, du nemt kan overfÞre til din arbejdsvirkelighed. Vi tilbyder både kurser, temadage, uddannelser og digitale forlÞb, og det hele er lavet i samarbejde med fÞrende fagfolk.
Rytterkasernen 21, 5000, Odense, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Det var en rigtig spÊndende dag med masser af ny viden, vidensdeling fra mange forskellige vinkler og områder samt en meget engageret instruktÞr/formidler.

Seminarer.dk ããã®åç
Godt kursus med fokus på praksisaspektet.
Meget dygtigt formidlet og meget velorganiseret.

BeCool.
Meget interessant kursus.
Veltilrettelagt, varierende og vigtig viden.

Seminarer.dk ããã®åç
Var på fantastisk kursus i "Kognitiv terapi og metode" med Anne Dorthe Hasholt.
Kan anbefales af alle, der arbejder med mennesker, og giver også rigtig meget personlig udvikling.
Anne Dorthe er super inspirerende og dygtig, og alt det tekniske og praktiske har fungeret godt.

Seminarer.dk ããã®åç
Det er noget af det bedste uddannelse jeg har taget og det er meget.
Min vurdering er at alle ledere burde deltage, det er så meget noget andet og virkelig personlig trÊning som ikke er på diplom og master.

Seminarer.dk ããã®åç
De seneste 2 dage har jeg vÊret på kursus i Flyt fokus fra angsten med den metakognitive tilgang gennem Seminarier.dk Og har tilegnet mig viden om den metakognitive tilgang, hvad består den af, og hvilken effekt kan jeg opnå ved at benytte metoden?
Jeg fået indsigt i hvorfor den metakognitive metode viser gode resultater i behandlingen af angst, herunder social angst og generaliseret angst. Jeg er blevet introduceret til begrebet CAS (kognitiv opmÊrksomhedssyndrom) og hvordan jeg nedbryder borgeres mur af CAS.
Derudover har jeg fået indsigt i hvad, metakognitioner er, herunder de negative og de positive metakognitioner, og hvordan jeg aktivt arbejder med dem. Jeg er blevet introduceret for redskaber til, hvordan jeg hjÊlper mine borgere bedst muligt gennem den metakognitive tilgang.
Lene Burlan SÞrensen leverede undervisningen i ÞjenhÞjde, med nÊrvÊr, et hÞjt letforståeligt fagligt niveau og humor.
Tror at det er det bedste og morsommeste kursus jeg til dato har deltaget i og glÊder mig til at åbne min nye vÊrktÞjskasse og implementere det i mit daglige arbejde hvor det giver mening. Kan varmt anbefales!
Bra og inspirerende foredrag. litt for mye 'kluss' med mentimeter bruk' og litt for delajerte inn i forskningen etter lunsj. Veldig relevant og praktisk tilnÊrming av Chrisitan Ãsted til slutt.
Fagligt hÞjt niveau og godt formidlet. God facilitering af seminaret af dagens moderator. Stoffets kompleksitet blev anskueliggjort gennem både oplÊg og samtaler på scenen, hvor praksis mÞdet teori. Jeg gik beriget derfra med perspektiver og stof til eftertanke ift min praksis som pÊdagogisk konsulent, som skal vÊre med til at understÞtte og implementere dette mindset og viden i organisationen - i mit samarbejde med ledere og medarbejdere.
Jeg kunne have Þnsket at tempoet i Amy Edmonsons oplÊg kunne trÊkkes lidt ud. Et oplÊg på et fint forståeligt amerikansk, men når det ikke er ens modersmål krÊver det en anden tankevirksomhed som er påvirket af tempo. Så lidt flere tÊnkepauser undervejs.

Seminarer.dk ããã®åç
Christian Ãrsteds prÊsentation trÊnger til fornyelse.
LÊs Amy Edmonsons bog og spar seminaret.

Masterclass ved Amy C. Edmondson og Christian Ãrsted i psykologisk tryghed
Jeg deltog i dette arrangement den 26. april 2022. Det faglige indhold var desvÊrre al for tyndt:
- det var godt at hÞre Amy Edmondson, men har man som jeg lÊst bogen, var der ikke sÊrlig meget nyt
- Christian Ãrsted beskriver sig som landets fÞrende ekspert i psykologisk tryghed, og han lovede at prÊsentere sine konkrete erfaringer fra en rÊkke af de virksomheder, hvor han har vÊret rÃ¥dgiver. Der var dog stort set intet konkret udover et mÃ¥leredskab baseret pÃ¥ Amys 7 udsagn om temaet. Det var meget skuffende, at han ikke bÞd pÃ¥ mere.
- Der var gennem hele dagen et massivt fokus pÃ¥ reklame for bÞger og Christian Ãrsteds rÃ¥dgivningsvirksomhed. Det var bare ikke i orden - havde jo ikke kÞbt adgang for at blive mÞdt med det.
- Hele formen var old school med lange indlÊg og meget lidt dialog. Når man ydermere sidder på stole med utrolig lidt benplads, bliver det en meget lang dag. Alt i alt utrolig dårligt grundlag for lÊring.

Seminarer.dk ããã®åç
Veldig bra faglig innhold. Glimrende foredragsholdere. God seminarledelse. Bra bevertning. Jeg skulle Þnsket flere benstrekk og litt mer egenaktivitet, samtale med andre, Þvelser. Ãkter pÃ¥ 60-90 min gjÞr at jeg mÃ¥ koble ut fokus innimellom og mister da noe av innholdet, dessverre. Alt i alt veldig glad for at jeg valgte Ã¥ delta:-)

Seminarer.dk ããã®åç
Et meget relevant seminar om psykologisk trygghet og hva det krever - og betyr.
Jeg har haft fornÞjelsen af at deltage på Seminarers uddannelse i Naturterapi på Kongebrogaarden i Middelfart. KÊmpe game changer og klart den bedste uddannelse, jeg nogensinde har deltaget på. Utrolig kompetente og engagerede undervisere, der virkelig brÊndte for deres fag, og for at klÊde os så godt på som muligt. SkÞnt sted og konge forplejning. Alt klappede bare, og vores seminarleder Anette, havde med smil og godt humÞr styr på alle detaljer, så vi bare skulle koncentrere os om at lÊre. Mega fedt, og mega fede kurser, som Seminarer også udbyder - jeg kommer klart igen. TAK <3

Godt og relevant kursus
Kunne gå direkte hjem og sÊtte igang
Tusind tak for god dag

Seminarer.dk ããã®åç
Godt og konstruktivt forlÞb. Gode informative diskussioner. Informativt med "hands on" gav et godt helhedsindtryk.

Seminarer.dk ããã®åç
En fantastisk uddannelse, en fantastisk dygtig underviser, hvor ens bevidsthed og udvikling hÞjnes, og danner mening på en helt ny måde.
Uddannelsen giver viden, metoder og trÊner fÊrdigheder, så man er i stand til at kunne anvende uddannelsen, når man er fÊrdig.

Seminarer.dk ããã®åç
Jeg har deltaget i flere af Seminarerâs kurser og det er en rigtig god oplevelse hvergang. Godt fagligt indhold- masser af spÊndende kurser lÊkker forplejning og god kommunikation fra seminarerâs personale. Der har vÊret styr pÃ¥ alle de ydre rammer hvergang
Jeg vender helt sikkert tilbage

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã