Det havde vÊret rart hvis det pÃ¥ hjemmesiden var tydeligt, at man i sommerperioden ikke kan tilgÃ¥ online kurser grundet ferielukning. Med reklame pÃ¥ hjemmesiden for sommertilbud havde jeg forv... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Veldig bra faglig innhold. Glimrende foredragsholdere. God seminarledelse. Bra bevertning. Jeg skulle Þnsket flere benstrekk og litt mer egenaktivitet, samtale med andre, Þvelser. Ãkter pÃ¥ 60-90 min g... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Super godt og meget relevant kursus om sjÊlens muskel Psoas og vores livsnÞdvendige muskel Diafragma, som hÞrer ulÞseligt sammen. Teori,viden og praksis blev rulle ud sammen med os, sÃ¥ det blev menin... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Meget inspirerende og givende sorgkonference Det var en virkelig inspirerende oplevelse med undervisere der formÃ¥r at formidle pÃ¥ en praksisnÊr mÃ¥de selvom emnet kan vÊre tungt. Det mÊrkes tydelig... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi har i mere end 25 år udviklet praksisnÊr efteruddannelse, som giver dig viden og redskaber, du nemt kan overfÞre til din arbejdsvirkelighed. Vi tilbyder både kurser, temadage, uddannelser og digitale forlÞb, og det hele er lavet i samarbejde med fÞrende fagfolk.
Rytterkasernen 21, 5000, Odense, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Dejlig konkret, nÊrvÊrende og menneskeligt foredrag og med gode pauser som er ligeså nyttige med udviklende snak.
Maden smagte dejligt, men der var for lidt og det var lidt "tyndt"

Seminarer.dk ããã®åç
Et rigtig godt kursus og meget relevant. Fik noget med hjem som jeg kan bruge direkte i mit arbejde.
Malene K Nielsen

Seminarer.dk ããã®åç
Jeg var på kurset: Grafisk facilitering. Det var fantastisk, - meget kompetente undervisere, spÊndende indhold samt god forplejning dagen lang.

Seminarer.dk ããã®åç
Indhold af undervisningsmateriale- og indhold, samt undervisere var virkelig relevant og godt.
HÞj faglighed og materiale som man kan implementere på sin arbejdsplads.
Der var en god balance mellem undervisning, hvor man skal vÊre lyttende og samtidig vÊre aktiv deltagende.
Seminarer.dk teamet var meget imÞdekommende, og var opmÊrksom på, at vi fik undervisning i gode rammer, samt at der også var gode pauser til kursisterne. Der var altid blok, kuglepen og mintpastiller til kursisterne, hvilket også var lÊkkert!
Meget serviceminded personale, som altid tog pÊnt imod os ved receptionen - det har i min optik en kÊmpe betydning for en god start på dagen!
De fÃ¥r 5 stjerner herfra âïžâïžâïžâïžâïž

Seminarer.dk ããã®åç
Jeg er meget glad for at have deltaget i Lotte Paarups seminar om âPsoas - sjÊlens muskelâ.
Lotte er rigtig god til at forklare, vÊre engageret gennem hele dagen, hun er morsom og har glimt i Þjet. Hun inddrager sine kursister og er samtidig god til at holde sig til planen og strukturere sin undervisning.
I sidste del af seminaret havde hun planlagt nogle praktiske Þvelser, for at give os tid til at mÊrke på egen krop, hvilken effekt både bolde og stillinger kan have.
Jeg fÞler mig beriget af dette seminar og tager det med i min yogaundervisning.
Fantastisk underviser. Fagligt godt niveau, empatisk og kommunikativ dygtig formidler.
En spÊndene og meget anvendelig uddannelse. Forskellige undervisere der hovedsagligt var af meget hÞj faglig kvalitet. Vi var i meget gode hÊnder af koodinatoren fra Seminarer.dk. Et savn var grÞnne områder i nÊrheden.

Seminarer.dk ããã®åç
Virkelig veltilrettelagt arrangement i gode rammer, med relevante og engagerende oplÊgs- og workshopholdere.
Hele rammen var meget indbydende med flot og lÊkker servering, velegnede lokaler og faciliteter med masser af plads og sundhedsmÊssig tryghed i en coronatid. Masser af fleksibilitet fra arrangÞrernes og oplÊgholdernes side, så indhold og aktiviteter lÞbende tilpassede sig deltagerne. Super gode muligheder for ny netvÊrksdannelse både i og imellem programpunkterne.

Super fedt kursus.
Anja Leavens er en utrolig dygtig og underholdende formidler af selv det tungeste stof.
Man går derfra med ny viden, har fået vendt tingene lidt på hovedet og masser af stof til reflektion, som kan bruges af alle, som arbejder med mennesker - både med og uden personligheds forstyrrelser.
Tak til Anja for, at gÞre os klogere på en spÊndende måde.

Seminarer.dk ããã®åç
Det var et helt igennem virkelig godt seminar. SpÊndende og engagerede oplÊgsholdere. Fine omgivelser og god forplejning.
Stor succes :-)

Seminarer.dk ããã®åç
Super godt og meget relevant kursus om sjÊlens muskel Psoas og vores livsnÞdvendige muskel Diafragma, som hÞrer ulÞseligt sammen. Teori,viden og praksis blev rulle ud sammen med os, så det blev meningsfyldt. Lotte Pasrup taler i et sprog så alle kan fÞlge med og kommer med eksempler, som vi selv har mÞdt. Hun er nÊrvÊrende og nede i tempo.
Rammerne var super fine og maden var lÊkker. Jeg vil anbefale kurset og håber det vil blive gentaget, så endnu flere vil få glÊde af det!

Seminarer.dk ããã®åç
En helt fantastisk dag sammen med et meget engageret team fra Seminar.dk og Rikke Ãstergaard. Dejligt med et kursus, hvor man rent faktisk fik nogle vÊrktÞjer med hjem der kan bruges i dagligdagen.
Kurset var tilrettelagt med en god afveksling mellem gruppearbejde og undervisning.
Det er ikke fÞrste gang vi har brugt kurser fra Seminar og bestemt heller ikke sidste.

Seminarer.dk ããã®åç
Vi fik for lidt vÊrktÞjer at gå hjem med og måske skulle det have vÊre kÞrt strammere.

Seminarer.dk ããã®åç
Super god dag med Rikke Ãstergaard omkring emnet FÞlelsesmÊssig forurening pÃ¥ arbejdspladsen.
God arrangereret af Seminarer.dk. Alt gik som planlagt i gode omgivelser og med god stemning. Tak for en god dag.

Seminarer.dk ããã®åç
For lidt redskaber til brug i dagligdagen, alt for meget snak om ting, som ikke er brugbare i hverdagen.

Seminarer.dk ããã®åç
Jeg deltog i seminaret "fÞlelsesmÊssig forurening pÃ¥ arbejdspladsen" ved sociolog Rikke Ãstergaard. Virkelig et godt seminar med tung forskning omsat til forstÃ¥eligt brugbart materiale og viden. Super :)

Seminarer.dk ããã®åç
Jeg synes det var et lÊrerigt, spÊndende kursus. Det har sÊt mange nye tanker hos mig. Jeg Þnsker mig at der er mulighed for at kursus deles over to dage, så man har mulighed for at fordybe sig i den nye viden endnu bedre, samt at have mere tid til Þvelserne. Tusinde tak for oplÊgs holder. Tusinde Seminar. Dk for det kvalitative kurser I afholder. Med venlig hilsen
Ghufran

Seminarer.dk ããã®åç
Uengageret, uerfaren og ringe formidling fra Oliver. Vi havde set frem til at komme pÃ¥ kursus, men selvom formidleren havde meget pÃ¥ hjerte, sÃ¥ manglede han tydeligt et kursus i undervisning og formidling. Han kom aldrig ud over stepperne, gemte sig bag skÊrmen, og selvom han blev bedt om at tale hÞjere, sÃ¥ formÃ¥ede han det ikke. Ãv. Den ville ikke gÃ¥ i folkeskolen, hvor vi kommer fra.

Seminarer.dk ããã®åç
Jeg var på seminar med Rikke Hertz om emnet Intuitiv Ledelse. Det var en ualmindelig god dag, med masser af brugbar viden.

SpÊnldende og givende kursus

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã