レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Fytti katta det her e den beste plassen Ã¥ bestille snus fra! Har ALDRI opplevd Ã¥ fÃ¥ levert «pakke» i posten til Troms pÃ¥ under 3 daga fra sÞr, men det klare pinade denne gjengen! Bestilt hver mnd side... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Mottok mine varer i utmerket kvalitet og i korrekt mengde. Ekspedisjonstiden opplever jeg som meget rask og fleksibel. De kan ofte levere dagen etter, eller en annen nÊrliggende dag, de gangene det... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jeg har bare positivt og si enkelt og bestille, billigste sted og kjÞpe den typen snus jeg bruker. Servicen e super, raske svar og hyggelige svar og de fikser opp eventuelle problemer pÃ¥ 1-2-3, og... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Har ikke brukt snus.com pÃ¥ en liten stund nÃ¥, har har tidligere KUN brukt snus.com for kjÞp av snus, fenomenal kundeservice som hjelper deg med bÃ¥de deres produkter og tjenester og andre spÞrsmÃ¥l hvi... もっず芋る

䌁業情報

1. むベント・゚ンタヌテむンメント

圓該䌁業による蚘述

Din lokale snusbutikk på nett med fornÞyde kunder og et stort utvalg. Vi har alltid ferske produkter, tilgjengelig hele dÞgnet. Varene sendes raskt rett hjem i postkassen din. Snus.com skal alltid vÊre best på kundeservice. Vi jobber kontinuerlig for at kundene våre skal få en god opplevelse, både når de bruker produktene våre og når de handler hos oss.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 4ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち3の評䟡

Ikke helt fornÞyd med levering

Bestilt to ganger tidligere og det gikk knirkefritt med levering på noen dager. Nå sist gikk det tregere. En uke siden bestilling nå og har enda ikke fått. Fikk sporing fra posten i går altså 5 dager etter bestilling. Det er noe svakt for det betyr at snus.com ikke klarte å sende min bestilling på 3 virkedager.

2020幎4月21日

Veldig god snus

Veldig god snus. Jeg liker nyansen av eple på no4 av G4 den var utrolig god å ha på en trÞtt dag. En liten fragans av kumin på NO7 freeze som skilte litt på en tÞrr hÞst dag i mars. Jeg gir dere 5 stjerner: enestående fordi dere har så fantastisk bra snus. jeg liker det.

2019幎11月6日
5぀星のうち2の評䟡

Bestilte 30 bokser med Nick & Johnny

Bestilte 30 bokser med Nick & Johnny crushed ice nr1 til vi skulle på hÞstferie, men mottar 30 bokser med GENERAL G.3 NO1 EX STRONG:( Ringer for å klage på dette, blir mottatt som dette var morsomt og får beskjed om at de skal sende de på nytt. Da med returlapp på det jeg mottok feil. Synes det er veldig ok å få snus i postkassa, men ble mye ekstra pes når de klarer å sende ut feil. Det ble heller ingen snus til vi dro på hÞstferie.

2019幎10月28日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス