Fytti katta det her e den beste plassen Ã¥ bestille snus fra! Har ALDRI opplevd Ã¥ fÃ¥ levert «pakke» i posten til Troms pÃ¥ under 3 daga fra sÞr, men det klare pinade denne gjengen! Bestilt hver mnd side... ãã£ãšèŠã
Mottok mine varer i utmerket kvalitet og i korrekt mengde. Ekspedisjonstiden opplever jeg som meget rask og fleksibel. De kan ofte levere dagen etter, eller en annen nÊrliggende dag, de gangene det... ãã£ãšèŠã
Jeg har bare positivt og si enkelt og bestille, billigste sted og kjÞpe den typen snus jeg bruker. Servicen e super, raske svar og hyggelige svar og de fikser opp eventuelle problemer pÃ¥ 1-2-3, og... ãã£ãšèŠã
Har ikke brukt snus.com pÃ¥ en liten stund nÃ¥, har har tidligere KUN brukt snus.com for kjÞp av snus, fenomenal kundeservice som hjelper deg med bÃ¥de deres produkter og tjenester og andre spÞrsmÃ¥l hvi... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Din lokale snusbutikk på nett med fornÞyde kunder og et stort utvalg. Vi har alltid ferske produkter, tilgjengelig hele dÞgnet. Varene sendes raskt rett hjem i postkassen din. Snus.com skal alltid vÊre best på kundeservice. Vi jobber kontinuerlig for at kundene våre skal få en god opplevelse, både når de bruker produktene våre og når de handler hos oss.
Sandstuveien 70G, 0680, Oslo, ãã«ãŠã§ãŒ
- +4780025176
- hei@snus.com
- snus.com
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
Ferks snus og rask levering!
Topp kundeservice
Rask levering, ferske varer og topp kundeservice ðð
Rask leveringð
Gode priser
Gode priser, knallbra kundeservice og de er kjappe med å sende varene. Veldig fornÞyd! :-)
Topp service
Topp service, vil spesielt fremheve Per Ole på kundeservice, alltid blid og imÞtekommende. Oppholder meg endel i Thailand og fikk tips om hvordan jeg bestiller snus ifra dem når jeg befinner meg i Thailand ...GULL verdt. Ved bestilling blir jeg oppdatert fra jeg bestiller til jeg omtrent putter snusen under leppa. Finnes billigere steder, men servicen betyr mer enn de få kronene man kan spare. Anbefales på det sterkeste til alle andre snus mennesker :-)
Tipp topp og rask levering
Rask behandling og rask sending
Rask behandling og rask sending!
Helt fabelaktig!
Beste plass å kjÞpe snus online!
Snus.com er beste plass å kjÞpe snus online!
Rask og billig
Rask og billig.
Bestilte feil, det ordnet de uten problem.
Billig og rask levering
Billig og rask levering! ðððŒððŒ
Jeg synes att snus,Com er meget braâŠ
Jeg synes att snus,Com er meget bra sted og kjÞpe sin snus raskt og fersk og en meget god service 100% bra.ð
Snus.com Best.com
Fantastisk er vell eneste ordet jeg trenger Ã¥ bruke, fantastisk kundebehandling. Virkelig fornÞyd med Snus.com ð
Nesten svenske priser og kjappt levertâŠ
Nesten svenske priser og kjappt levert i posten, digger denne siden
Presis,billig og rask levering!
Presis,billig og rask levering!
Bedre blir det ikke
Rask og korrekt levering hver gang
Rask og korrekt levering hver gang. Veldig fornÞyd.
Veldig fornÞyd med Snus.com
Veldig fornÞyd med Snus.com
Superraske, gode priser og aldri noe tullððð
Kjemperaske og mer en forventet godâŠ
Kjemperaske og mer en forventet god service.
God kundebehandling
God kundebehandling. Rask leveranse. Billig