レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Den absolutt beste plassen Ã¥ kjÞpe snus hos, raskere levering tror jeg ikke man kan fÃ¥. Jeg bestilte ca kl 14.55 torsdag 28.mai, 5 min etterpÃ¥ fikk jeg sms at pakken var sendt. Å idag 29.mai fikk jeg... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Har tidligere skrevet en dÃ¥rligere anmeldese av snuslageret, men nÃ¥ kan en velge mer selv fraktselskapet og da har opplevelsen vÊrt fenomenal. Bare nylig hadde jeg ikke troen dere skulle klare Ã¥ fÃ¥ l... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Utvalget, priser og valgmulighetene for sending er helt topp. Det som drar ned er at nÃ¥r man skal velge sender og betalingslÞsning sÃ¥ henger nettsiden noe helt vannvittig og det er nesten umulig Ã¥ fÃ¥... もっず芋る

䌁業情報

1. 食べ物・飲み物・タバコ

圓該䌁業による蚘述

Norges stÞrste butikk for snus. Alltid gratis frakt og med Vipps! Vårt mål er at alle kunder skal vÊre så fornÞyde som mulig. Er det noe du lurer på om oss eller våre produkter, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt. Vi har snus til lave priser og et stort utvalg av snusmerker. Vi kan tilby den ferskeste snusen - med en lang holdbarhet.

連絡先

(1,153)

過去12か月のレビュヌ数: 15ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Fikk super fersk snus levert raskt og

Fikk super fersk snus levert raskt og smidig i postkassa. Eg og dama e fÞrnÞyd. Den vara lenger enn vanlig butikk snus en heilt utrulig holdbarhet altsÃ¥. Litt av et friskt opplÞft her i hverdagen. Det kjennes at snusen demmers e utav ypperste klasse i ordans rette forstand. Hadd gjedd 6 stjerner vess eg kunna. Tusen takk for en vakker handel. Laga likesÃ¥godt et abonnement og e no fast kunde. SÃ¥ alt gÃ¥r knirkefritt. Nettsida anbefales pÃ¥ det sterkeste fÞrr en ekte snus elsker som meg. 👍🏻

2025幎5月21日
5぀星のうち5の評䟡

Rask og problemfri handel hver gang

Har pr i dag 24 ordre hos snuslageret.no, siste i dag og de fortjener en ny anmeldelse syns eg. Alltid ekstrem rask levering, stort sett klart til sending etter max 2-3 timer etter bestilling. Aldri feil med mottate varer. Så anbefales på det sterkeste fra meg. Bruker aldri butikk lenger.

Brukt KS én gang med spm om varer og fikk da svar raskt.

2025幎5月15日

Hei,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Vi setter stor pris på at du tar deg tid til å dele din erfaring med oss, og vi er glade for at du har vÊrt fornÞyd med både vår leveringstid og kundeservice.

Vi jobber hardt for å sikre at våre kunder får en rask og pålitelig service, og det er hyggelig å hÞre at vi har klart å mÞte forventningene dine.

Takk igjen for at du handler hos oss, og vi ser frem til å fortsette å levere til deg i fremtiden!

Mvh Karoline
Snuslageret

Anbefaler

Raskere levering får du ikke. God kvalitet på produktene og til en konkurransedyktig pris.

2025幎3月27日

Hei Cecilie,

Tusen takk for din tilbakemelding! Det betyr mye for oss å hÞre at du er fornÞyd med leveringshastigheten og opplevelsen hos oss.

Vi jobber hele tiden med å forbedre oss, så vi setter stor pris på dine innspill. Din anbefaling betyr mye, og vi håper å kunne hjelpe deg igjen snart. Skulle du ha spÞrsmål eller trenge hjelp, er du alltid velkommen til å ta kontakt!

Oda

Blitt fast kunde

Har handlet hos Snuslageret mange gange ganger og opplever alltid lynrask levering. Som regel kommer pakka dagen etter.
Det har vÊrt et par ganger hvor det har tatt en uke, men da har det vÊrt de som leverer til instabox som har surra det til, ikke snuslageret. Jeg får bekreftelse fra instabox når de har motatt pakken, og det har vÊrt ekstremt kort tid etter ordren ble gjort, så ikke snuslageret sin feil.
Har alltid fått raskt svar fra kundeservice og god hjelp derfra.
Jeg handler ikke snus i butikk lengre fordi snuslageret alltid tilbyr bedre priser. Jeg forstår at prisene har gått opp i det siste, men det har det overalt, også i butikk. Så dette er veldig forståelig.

2025幎3月21日

Hei Ida,

Tusen takk for din fantastiske tilbakemelding!

Det er flott å hÞre at du er fornÞyd med leveringstiden og med kundeservicehjelpen når du trengte det. Hvis pakken din er forsinket, uansett om det er noe som har skjedd med oss eller transportÞren, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss, så hjelper vi deg med en lÞsning.

Vi er glade for at du er kunde hos oss!

Odd

KjempefornÞyd

KjempefornÞyd! Gode priser, lynrask levering. Anbefales på det sterkeste!

2025幎3月13日

Hei,

Med stor takk for denne fantastiske tilbakemeldingen! Det gleder oss enormt at du er fornÞyd. For oss er det av stÞrste viktighet at våre kunder fÞler seg godt ivaretatt og verdsatt. Din positive respons betyr mye for oss og motiverer oss til å fortsette å levere den best mulige servicen.

Vi er glade for at du er kunde hos oss! 😊 Har du noen spÞrsmÃ¥l eller trenger assistanse, ikke nÞl med Ã¥ ta kontakt med vÃ¥r kundeservice – vi hjelper deg gjerne!

Oda

BÀsta butiken för snus

BÀsta butiken för snus!

2025幎2月4日

Snuslageret.no からの回答

Takk for din hyggelige tilbakemelding! Det gjÞr oss veldig glade Ã¥ hÞre at du er fornÞyd. 😊 Vi jobber alltid hardt for Ã¥ tilby det ferskeste snuset, rask levering og gode priser.

Hvis det er noe vi kan gjÞre enda bedre, er du alltid velkommen til Ã¥ dele dine tanker med oss. Takk for at du velger oss – vi setter stor pris pÃ¥ deg som kunde! 🙌

Silje

Elendig kundeservice

Elendig kundeservice! Bestille snus. Fikk dårlig dato og tÞrr snus. Men siden den er bedre enn 5 uker fra nå, nekter de å gjÞre noe med dette. Eneste de tilbyr er retur, som er merarbeide for meg som kunde. Kan ikke anbefale og bestille noe her om en ikke bruker opp snus på under 5 uker.

Oppdaterer etter at snuslageret har kommentert under her: Har vÊrt i kontakt med kundeservice 5 ganger. Eneste alternativ de ga var å returnere forsendelsen. De gjemmer seg fortsatt bak det at snusen skal ha mer enn 5 uker holdbarhet. Noe som er altfor dårlig dato.
Snusen jeg mottok er produsert våren 2024- så rett fra leverandÞr kan den ikke ha kommet.

2025幎2月12日

Hei,

Takk for din tilbakemelding. Vi Þnsker alltid å levere det ferskeste snuset med rask levering og til en god pris. Våre produkter kommer direkte fra fabrikken for å sikre at holdbarheten er så lang som mulig for deg som kunde.

Vi vil alltid finne en lÞsning og er lei oss for at du ikke er fornÞyd med alternativet vi har tilbudt. Vi har sendt deg en e-post og venter pÃ¥ ditt svar – vennligst ta kontakt med vÃ¥r kundeservice slik at vi kan hjelpe deg pÃ¥ best mulig mÃ¥te.

Eirik

5぀星のうち5の評䟡

Har aldri opplevd raskere levering

Har aldri opplevd raskere levering. Og jeg bor laaaangt unna snuslageret. Bestilte klokken 14.00 i går. Fikk det i posten klokken 09.30 i dag.

2025幎2月5日

Hei,

Tusen takk for at du tok deg tid til å dele din erfaring! Vi setter stor pris på tilbakemeldingen din, og det er fantastisk å hÞre at du er så fornÞyd med leveringstiden, spesielt med tanke på avstanden.

Vi ser frem til å fortsette å levere rask og pålitelig service til deg!

/Erik

Mottok feil vare

Bestilte for fÞrste gang i gÃ¥r for 750kr, leveringen kom lynraskt men med helt feil produkt

2025幎1月31日

Hei,
Beklager virkelig at du har mottatt feil produkt. Det hÞres ut som om det har skjedd en menneskelig feil da varene dine ble plukket på vårt lager.

Du er hjertelig velkommen til å kontakte vår kundeservice, så skal vi selvfÞlgelig sÞrge for å rette opp i dette.

Vi takker for din tilbakemelding og ser frem til å hjelpe deg videre.

Ønsker deg en fin dag,
Erik

5぀星のうち4の評䟡

Har lyst til å gi disse 5 stjerner

Har lyst til å gi disse 5 stjerner, men dessverre kun 4 denne gangen.
Hver eneste bestilling jeg har gjort siden 2022 har gått knirkefritt. Fantastiske produkter til relativt gode priser, men nå stopper det. Prisen er fortsatt under dagligvare, men en Þkning på litt i overkant på 7% er for drÞyt spÞr du meg.

2025幎1月24日

Hei,

Tusen takk for tilbakemeldingen din, det setter vi stor pris på. Vi er veldig glade for at du er en trofast og verdsatt kunde hos oss!

Vi Þnsker å informere om at prisene våre kan variere over tid på grunn av flere faktorer. Dette inkluderer transportkostnader, leverandÞrpriser, skatter og andre ytre påvirkninger. Vi jobber alltid for å tilby konkurransedyktige priser samtidig som vi opprettholder hÞy kvalitet på produktene og tjenestene våre.

Hvis du har noen spÞrsmål eller trenger ytterligere informasjon, er du hjertelig velkommen til å kontakte kundeservice. Vi hjelper deg gjerne!

Erik

5぀星のうち4の評䟡

Har bestillt snus fra snuslageret I

Har bestillt snus fra snuslageret I noen år nå. Har alltid fått pakkene mine utrolig raskt.

Siste bestilling så fikk jeg noe feil I leveransen. Kontaktet kundeservice og problemet var fikk lÞst det innen minutter. Flott service.

2025幎1月16日

Hei,

Tusen takk for din feedback! Det er av stÞrste viktighet for oss at kundene er fornÞyde med både varer, levering og ikke minst at man får den hjelpen man trenger hvis noe går ikke er som det skall.

Vi ser frem til å hÞre fra deg i fremtiden!

Veldig fornÞyd!

Bestilt flere ganger og er veldig fornÞyd! Ene gangen tok det lang tid fÞr pakken omsider kom men kundeservicen var bra og jeg er i alt veldig fornÞyd.

2024幎12月10日

Hei!

Takk for en flott anmeldelse! Vi setter stor pris på at du er fornÞyd med både produktene våre og kundeservicen. Vi beklager at pakken tok lengre tid én gang, men vi er glade for at vår kundeservice kunne hjelpe deg.

Beste hilsener,
Ella

5぀星のうち5の評䟡

Raskere levering får man ikke

Raskere levering får man ikke. Bestilte på kvelden, og dagen etter fikk jeg leveringen i instabox. Jeg betalte med vipps, og ordren ble levert helt prikkfritt. Anbefaler bestilling herfra.

2024幎11月20日

Hei Linda,

Tusen takk for din flotte tilbakemelding! Det er utrolig hyggelig å hÞre at du er fornÞyd med både leveringshastigheten og opplevelsen hos oss.

Vi jobber hardt for å gjÞre bestillingsprosessen enkel og leveransen rask, så det er fantastisk å hÞre at alt fungerte prikkfritt for deg.

At du anbefaler oss videre betyr mye for oss, og vi håper å få muligheten til å betjene deg igjen snart. Skulle du trenge hjelp med noe, er det bare å kontakte oss – vi er alltid her for å hjelpe!

Sara

Utmerket kundebehandling !

Jeg opplevde at min leveranse av snus hadde endt opp på feil adresse. Kontaktet kundesenteret hos Snus lageret idag og forklarte problemet. Jeg opplevde stor forståelse og vennlighet av kundesenterets mann ( Yassir ) som ordnet at jeg får varene allerede i morgen. Dette er 'speed and service's på et hÞyt nivå. Takk :-)

2024幎11月13日

Hei Borgar,

Tusen takk for at du deler din positive opplevelse med oss! Det er fantastisk å hÞre at Yassir på vårt kundesenter kunne hjelpe deg raskt og effektivt med å lÞse problemet med leveransen.

Vi setter stor pris på slike tilbakemeldinger, da det motiverer oss til å opprettholde hÞy standard i service og kundebehandling.

Vi er glade for at du får varene dine allerede i morgen, og vi håper du blir fornÞyd med leveransen. Ta gjerne kontakt igjen hvis det skulle vÊre noe mer vi kan hjelpe deg med.

Takk for din tillit og hyggelige ord!

Sara

VELG EN ANNEN BUTIKK

Bestilte for en uke siden, fÞrst mistes pakken underveis. Så kontaktes kundeservice, null svar etter fÞrste mail, og tlf kommer man ikke gjennom på! HåplÞst

2024幎10月30日

Hei Christina,

Takk for at du kontakter oss. Vi beklager virkelig at du har opplevd problemer med bestillingen din og med å få tak i oss. For at vi skal kunne hjelpe deg videre, trenger vi litt mer informasjon, som ordrenummer, telefonnummer og ditt fulle navn. Uten disse opplysningene har vi dessverre ikke mulighet til å finne saken det gjelder.

Du er hjertelig velkommen til å kontakte oss igjen i vår telefontid, så skal vi gjÞre vårt beste for å hjelpe deg. Slik at vi kan undersÞke saken nÊrmere og finne en lÞsning for deg så snart som mulig.

Vi forstår frustrasjonen din og beklager ulempene dette har medfÞrt. Vi ser frem til å hÞre fra deg, slik at vi kan hjelpe deg på best mulig måte.

Andrea

Var egentlig veldig fornÞyd

Var egentlig veldig fornÞyd, helt til forrige bestilling. Bestilte snus 29.09, men pakken ble aldri sendt. Har sendt mail, men de svarer åpenbart ikke på mail (ref andre anmeldelser her på siden).

Kom til slutt igjennom på telefon, og de lovet å komme med tilbakemelding på status ila dagen.
Dette er nå flere dager siden, og har enda ikke hÞrt noe.
Jeg tok også kontakt med instabox som kunne bekrefte at de aldri hadde mottatt noe.

Det virker som en butikk drevet av amatÞrer som ikke tar kundene på alvor. Styr unna!!

2024幎10月7日

Hei,

Takk for at du tar deg tid til å gi oss tilbakemelding. Vi beklager virkelig for de problemene du har opplevd med din bestilling og den manglende kommunikasjonen fra vår side. Dette er langt fra den standarden vi Þnsker å opprettholde for våre kunder.

Vi tar din tilbakemelding på alvor og vil sÞrge for at saken din blir undersÞkt umiddelbart. Vennligst gi oss litt tid til å se nÊrmere på hva som har skjedd, og vi vil kontakte deg så snart som mulig med en oppdatering.

Igjen, vi beklager ulempene dette har medfÞrt, og takker for din tålmodighet i mellomtiden.

Nora

Bestilt herfra flere ganger

Bestilt herfra flere ganger nå, og fått super rask levering hver gang.
Porterbuddy funker meget bra for levering hit.
Aldri opplevd tull med levering eller annet.

2024幎10月7日

Hei,

Takk så mye for din fine feedback!

Vi er glade for å hÞre at du har hatt en så positiv opplevelse med leveransene våre, og at Porterbuddy fungerer bra for deg. Din tilfredshet er viktig for oss, og vi ser frem til å hjelpe deg igjen i fremtiden!

Olivia

Rask og enkel levering

Rask og enkel levering! I en bestilling kom feil variant av det jeg hadde bestilt, etter 2 forsÞk med å rette feilen ble det en bra lÞsning.
Kjempe bra oppfÞlging og service fra fÞrste kontakt til lÞsning!
Kan pÃ¥ det sterkeste anbefales!! 👍🏌

2024幎10月1日

Hei,

Takk så mye for din feedback!

Vi er glade for å hÞre at du satte pris på den raske og enkle leveringen, samt at vi kunne lÞse feilen med bestillingen din på en god måte. Vi jobber alltid for å gi kundene våre den beste servicen, og din positive tilbakemelding betyr mye for oss. Takk for at du anbefaler oss, og vi ser frem til å hjelpe deg igjen i fremtiden!

Olivia

FornÞyd med servicen

2024幎9月24日

Hei Olav,

Tusen takk for din feedback og for at du deler din opplevelse med oss! Det gleder oss virkelig å hÞre at du er fornÞyd med servicen du har mottatt. Vi streber alltid etter å tilby den beste servicen til våre kunder, og din tilbakemelding betyr mye for oss.

Hvis det er noe annet vi kan hjelpe deg med fremover, ikke nÞl med å ta kontakt. Vi er her for å assistere deg og sikre at du alltid får den servicen du forventer.

Christan

5぀星のうち1の評䟡

Jeg kjÞpte snus pÃ¥ snuslageret.no

Jeg kjÞpte snus på snuslageret.no tidligere i våres og regningen kom på 2327kr med frist 12mai.
Jeg valgte å betale 1327kr på forskudd og resten på 1000kr 10mai.
Så velger de likevel, selv om jeg betalte fÞr fristen, å gi meg et gebyr på 89kr.
Noe jeg prÞvde og fortsatt prÞver å klage på i hele sommer.
Ingen svar fra snuslageret.no fÞr nå i august. Og da var regningen på over 200kr!
De bare ba meg kontakte avarda.
Noe jeg gjorde, men likevel så fortsetter avarda og si at det ikke er riktig sum osv
Enda jeg forklarer i detalj.
Styr unna snuslageret.no og avarda!

2024幎9月13日

Hei Lena,

Takk for din tilbakemelding. Jeg forstår at situasjonen din er frustrerende, og jeg vil gjerne prÞve å gi en klar forklaring.

Ut fra informasjonen vi har tilgang til i vårt system, ser det ut til at fakturaen din har blitt betalt for sent, noe som har medfÞrt et purregebyr. Det er viktig å merke seg at når en faktura betales etter fristen, blir det automatisk pålagt purregebyr i henhold til våre retningslinjer.

Vi har sett at våre kolleger har svart deg flere ganger tidligere, inkludert i mai da du fÞrst kontaktet oss, samt på alle e-poster du har sendt inn etterpå. Det kan vÊre mulig at svarene våre har havnet i sÞppelposten din. Hvis du ikke har mottatt svar, kan det vÊre lurt å sjekke sÞppelposten eller spamfilteret ditt.

Når det gjelder bestridelse av fakturaen og purregebyret, er det viktig å kontakte Avarda direkte dersom du mener gebyret er feilaktig. Dette er noe vi har forklart tidligere, og det ser ut som om alt ser korrekt ut fra vår side. Derfor anbefaler vi at du tar kontakt med Avarda for å få dette klarlagt. Vi kan dessverre ikke gjÞre endringer i purregebyr eller fakturaen direkte, da dette er noe som håndteres av dem.

Vi beklager eventuelle ulemper dette har medfÞrt, og vi håper du får lÞst saken din med Avarda.

Beate

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス