Kundeservice i verdensklasse!! Mit Þnskede armbÃ¥nd var udgÃ¥et. FÞrst sÃ¥ tilbÞd de et, der lignede det meget til 1/2 pris. Hvilket var meget fin service, men jeg synes ikke helt det var det samme. 2 da... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Hjemmesiden lovede 10% rabat pÃ¥ fÞrste kÞb hvis man ville skrive sig op til nyhedsbrev, hvilket jeg gjorde. Men jeg mÃ¥tte rykke efter koden efter nogle dage for at fÃ¥ koden, og sÃ¥ kom den endelig. Her... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
The experience I had was incredible. I reached out asking if it would be possible to deliver to the United States. Not only did I receive a prompt response, they were able to accommodate my reques... ãã£ãšèŠã
Ville bare lige sende mine varmeste anbefalinger afsted til Spinning Jewelry - super fine smykker og vildt god service. Jeg har kÞbt der flere gange og kommer helt sikkert igen.
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Spinning Jewelry er et moderne og stilfuldt smykkebrand. Vores smykker er skabt med hjertet og produceres i Êgte materialer og er dansk design. GÃ¥ pÃ¥ oplevelse i vores univers og kombiner ringe/Þreringe og skab dit personlige look. Spinning Jewelry er din historie â designet af dig.
é£çµ¡å
Firskovvej 8, 1 Sal., 2800, Lyngby, ãã³ããŒã¯
- info@spinningjewelry.com
- spinningjewelry.com
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
super behandling og hurtig levering
super behandling og hurtig levering , og ja jeg vil med glÊde handle hos jer igen, og fortÊlle om jer til familie og venner . rigtig god jul til jer alle . venlig hilsen hanne brandorff

Hurtig og effektiv
Hurtig og effektiv, pakken kom 2 dage efter bestilling

Spinning Jewelry ããã®åç
Flotte smykker og hurtig levering.

Spinning Jewelry ããã®åç
UdmÊrket, men hjemmeside fungerer ikke helt
Hjemmesiden lovede 10% rabat på fÞrste kÞb hvis man ville skrive sig op til nyhedsbrev, hvilket jeg gjorde. Men jeg måtte rykke efter koden efter nogle dage for at få koden, og så kom den endelig. Herefter var der problemer med at få hjemmesiden til at fungere når jeg skulle vÊlge leveringstid, men til sidst lykkedes det at gennemfÞre mit kÞb, og derefter gik det hurtigt med at få varen, som helt lever op til beskrivelse og forventning.

Fik det jeg havde bestilt 2 dage efterâŠ
Fik det jeg havde bestilt 2 dage efter kÞb

Super tilfreds
Super positiv oplevelse og hurtig levering ð

Fine smykker de laver
Fine smykker de laver. Gode tilbud. Og fri fragt. Hurtig problemfri levering ðð

Spinning Jewelry ããã®åç
God pris og hurtig levering
Smykker til rimelige priser. Hurtig levering.

Hurtig leveringstid.
Hurtig leveringstid.
Men kunne godt Þnske at ringen var pakket i en Êske.

Fantastisk service
Lyn hurtig levering. Er vildt imponeret af servicen. En af ringene havde en fejl, tog et billede og sendte en mail.. Havde svar indenfor få timer, trods sommerferie og ringen blev promte byttet. Det er ikke sidste gang jeg handler der.

Spinning Jewelry ããã®åç
Enkel bestilling og hurtig levering.

SkÞnne smykker!
Unikke smykker til en fantastisk pris! Leveringen er i top!

Spinning Jewelry ããã®åç
Jeg bestilte en ring til min veninde iâŠ
Jeg bestilte en ring til min veninde i fÞdselsdagsgave, og jeg fik ringen to dage efter. God service :)

Spinning Jewelry ããã®åç
Super pris og hurtig levering.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ