Sterrenregister レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Wauw dit bedrijf heeft alles echt heel goed voor elkaar. Zeer mooi pakket binnen gekregen en snelle verzending. Onze ster was vanuit dit halfrond helaas niet zichtbaar, na een e-mail meteen eentje aan... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Levert inderdaad wat je koopt, en netjes op tijd. De ontvangers van dit cadeau waren er "over the moon" mee. De map met papieren was ietwat snel ingestoken waardoor het wat beduimeld was, dat was ja... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Na aanvankelijk een technisch probleem met de registratie van de ster voor mijn overleden partner is het allemaal prima opgelost door de klantenservice. Vandaag heb ik het certificaat mogen ontvangen... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

圓該䌁業による蚘述

Sterrenregister is de meest vertrouwde aanbieder in het geven van een ​​ster. Ons doel is om onze klanten een geweldige winkelervaring, snelle en efficiënte service en uitzonderlijke ondersteuning te bieden. Maak de mensen van wie je het meest houdt blij met een uniek en onvergetelijk cadeau.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 12ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

Ik heb een sterrenregistratie met upgrade besteld maar nooit ontvangen! Het is oplichterij

Ik heb een sterrenregistratie met downloads besteld maar helaas is alles fake. Nooit een download ontvangen en op mails naar de klantenservice wordt niet gereageerd. Zeer slecht, het is allemaal oplichting! Koop hier nooit iets!

2026幎5月29日
自発的なレビュヌ
Sterrenregister ロゎ

Sterrenregister からの回答

Hallo,

bedankt voor uw beoordeling. Omdat deze beoordeling zonder bestelgegevens is geplaatst, kunnen we uw bestelling helaas niet direct terugvinden en controleren.

Digitale documenten worden normaal gesproken binnen ongeveer 15 minuten na de bestelling verzonden naar het opgegeven e-mailadres. Onze klantenservice beantwoordt berichten doorgaans binnen één werkdag. Het is daarom mogelijk dat er bij het invoeren van uw e-mailadres een typefout is gemaakt, waardoor zowel de documenten als onze antwoorden u niet bereiken.

De documenten kunnen daarnaast op elk moment via onze webshop worden gedownload met het e-mailadres en bestelnummer. Als het e-mailadres bij de bestelling verkeerd is ingevoerd, werkt deze optie uiteraard ook niet.

Neem in dat geval opnieuw contact op met onze klantenservice en vermeld uw volledige naam. Daarmee kunnen we uw bestelling identificeren en de documenten handmatig opnieuw naar het juiste e-mailadres sturen.

Het team van Sterrenregister.nl

5぀星のうち5の評䟡

💫 Een herinnering die eeuwig blijft schitteren

Ik heb onlangs een ster laten registreren en het was een prachtige ervaring. Het idee dat er nu ergens in het heelal een ster staat met de naam van mijn dierbare vriend (en eentje voor mezelf) maakt het extra bijzonder. Het certificaat en de documentatie zijn zorgvuldig en stijlvol opgesteld, waardoor het echt een waardevol aandenken is.

De service was snel, duidelijk en heel vriendelijk. Alles werd netjes en persoonlijk afgehandeld, wat het nog specialer maakte. Dit is niet alleen een origineel cadeau, maar ook een blijvende herinnering die letterlijk “voor altijd” is. 🌟

Ik kan dit iedereen aanraden die op zoek is naar een betekenisvol en uniek geschenk!

2025幎9月15日

Top Service en pracht Kado

op zoek naar een speciaal cadeau maar niet wetende dat een ster geven zo speciaal kan zijn. veel vragen vooraf die perfect beantwoord zijn en goede hulp vooraf en tijdens de aanschaf van een ster! levering was keurig en netjes verpakt! Top service wat je tegenwoordig niet overal meer ziet!

2025幎3月15日
自発的なレビュヌ