Sterrenregister レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Wauw dit bedrijf heeft alles echt heel goed voor elkaar. Zeer mooi pakket binnen gekregen en snelle verzending. Onze ster was vanuit dit halfrond helaas niet zichtbaar, na een e-mail meteen eentje aan... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ik heb onlangs een ster laten registreren en het was een prachtige ervaring. Het idee dat er nu ergens in het heelal een ster staat met de naam van mijn dierbare vriend (en eentje voor mezelf) ma... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Levert inderdaad wat je koopt, en netjes op tijd. De ontvangers van dit cadeau waren er "over the moon" mee. De map met papieren was ietwat snel ingestoken waardoor het wat beduimeld was, dat was ja... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Na aanvankelijk een technisch probleem met de registratie van de ster voor mijn overleden partner is het allemaal prima opgelost door de klantenservice. Vandaag heb ik het certificaat mogen ontvangen... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

圓該䌁業による蚘述

Sterrenregister is de meest vertrouwde aanbieder in het geven van een ​​ster. Ons doel is om onze klanten een geweldige winkelervaring, snelle en efficiënte service en uitzonderlijke ondersteuning te bieden. Maak de mensen van wie je het meest houdt blij met een uniek en onvergetelijk cadeau.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 12ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

Waar gaat het geld naartoe?

Ik vroeg waarvoor het geld wordt gebruikt maar krijg geen antwoord, wordt hier iemand gewoon rijk met sterren verkopen?

2023幎5月16日
Sterrenregister ロゎ

Sterrenregister からの回答

Beste klant,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons te beoordelen op Trustpilot. We waarderen uw feedback en willen ervoor zorgen dat uw zorgen op de juiste manier worden aangepakt.

We begrijpen dat u vragen heeft over de besteding van het geld dat u voor onze producten betaalt. Om zakelijke redenen kunnen wij echter geen gedetailleerde informatie vrijgeven over hoe betalingen worden gebruikt.

Ons primaire doel is het aanbieden van hoogwaardige producten en het leveren van een eersteklas klantenservice. Uw vertrouwen en tevredenheid zijn voor ons van het grootste belang. Mocht u echter vragen hebben over onze producten of service, dan helpen wij u graag verder.

Nogmaals bedankt voor uw beoordeling. Wij waarderen uw begrip en steun.

Intergalactische groeten - Sterrenregister - Klantenservice

5぀星のうち3の評䟡

Leuk cadeau

De map met papieren was ietwat snel ingestoken waardoor het wat beduimeld was, dat was jammer vooral omdat we het cadeau gaven. Maar inhoudelijk is het geinig, hoewel natuurlijk volstrekt weird dat iemand zich de sterren toeeigend en daar geld aan verdient.

2023幎5月16日
Sterrenregister ロゎ

Sterrenregister からの回答

Geachte klant,

Bedankt voor uw positieve beoordeling en uw lof voor onze tijdige levering. We zijn blij te horen dat de ontvangers van het geschenk er "in de wolken" mee waren.

We betreuren het echter ten zeerste dat de map met de papieren u niet in perfecte staat heeft bereikt. Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze producten en een zorgvuldige verzending. Het spijt ons dat dit in uw geval niet bevredigend was.

Wij verzekeren u dat wij uw bericht hebben ontvangen en onmiddellijk hebben aangeboden u kosteloos een vervangend product toe te sturen. Wij willen het probleem graag rechtzetten en ervoor zorgen dat u volledig tevreden bent met onze service en producten.

Het is belangrijk voor ons dat onze klanten volledig tevreden zijn met hun aankopen. Wij waarderen uw vertrouwen in ons bedrijf en willen ons oprecht verontschuldigen voor het ongeluk dat zich heeft voorgedaan. Wij zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat uw toekomstige ervaring met ons absoluut vlekkeloos is.

Mocht u nog vragen of zorgen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bedankt voor uw geduld en begrip.

Intergalactische Groeten - Sterrenregister - Klantenservice

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス