Den ene gryde var i restordre, oh ville blive forsinket, og det blev den 3 gange undervejs, men firmaet var gode til, at orientere om det, sÃ¥ jeg fÞlte mig okke 'glemt'. Og de fÞrste gryder og... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg har vÊret kunde hos virksomheden i flere Ã¥r og har altid vÊret glad for kvaliteten af deres produkter. Det, der virkelig skiller sig ud, er dog deres helt ekstraordinÊre kundeservice. Da jeg... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Her er nogle der har forstÃ¥et og lever ideen om kunderejsen. Super personlig Êrlig service fra man bliver nysgerrig pÃ¥ produktet til at lÞse udfordringer ved salg - lynhurtig pakning og levering med... ãã£ãšèŠã
Efter lynhurtig levering af mit nye gryde og pandesÊt, har jeg kun gode ord om Sumisus kvalitet. Jeg var blevet trÊt af billige nonstick pander og ledte efter noget bedre, man skal vel have... ãã£ãšèŠã
Hos os koster god kvalitet ikke en formue! Vi springer alle fordyrende mellemled over. Vi producerer kÞkkengrej til den kvalitetsbevidste dansker, som også går op i at bruge sine penge fornuftigt! Vores Fusion gryder og pander er med paterentet non-stick belÊgning og tåler hÞj varme samt både metalredskaber og opvaskemaskine. Derudover har vi også vores 2 egne knivserier i 67 lags damaskus stål. Vi sliber vores knive ved 15 grader, så de er meget skarpe ved levering og vi anbefaler at de fortsÊttes med at slibes ved 15 grader. Vores knive er alle med FSC certificeret trÊskÊfte. Tak fordi du lÊste med, hvis du sidder med nogle spÞrgsmål, kontakt os på info@sumisu.dk eller +45 50802042
Vejlevej 15, 7160, TÞrring, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž2é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Web-shoppen er nem og informativ - priserne er virkelig i orden - varerne er lÊkre - leveringstiden er upÃ¥klagelig - ÃÊÊlsker jeres kÞkkengrej!
De bedste gryder og pander jeg nogensinde har ejet ððŒ jeg elsker dem !!! 10 âïžâïžâïžâïžâïžâïžâïžâïžâïžâïž ud af ð
Jeg har snart skiftet alle mine gryder og pander ud, og er sÃ¥ tilfreds med kvaliteten, kÞb dem og i bliver ikke skuffet.ððð»
Hurtig i forsendelse. Og rigtig god kvalitet af gryde med transport poser i kassen ð
Jeg kÞbte 2 stegepander og en sauterpande.
Blev leveret indenfor 2 hverdage.
De er nemme at rengÞre, super varmefordeling.
Helt sikkert alle pengene vÊrd og jeg skal da helt sikkert ud og kÞbe mere fra dem.
Flotte og stilfulde skåle, forsendelse gik også ret hurtig er rigtig god oplevelse og er virkelig glad for dem.
DE ALLER BEDSTE GRYDER OG PANDERðððð
Har aldrig haft sÃ¥ gode gryder og pander...Samisu er bare de ALLERBEDSTEâ€ïžâ€ïž
Mega nemme at rengÞre, og INTET hÊnger i pandenðð
Mit nÊste kÞb er en Saute pande med lÃ¥gâ€ïžâ€ïž
Kan kun sige....KÃB DE LÃKRE GRYDER OG PANDERâ€ïžâ€ïžâ€ïžâ€ïž
Jeg er tilfreds med alt jeg har kÞbt hos Sumisu. Denne gang har jeg kÞbt en kokkekniv til min sÞn. Jeg har selv hele sÊttet så jeg ved at det er en fantastisk kniv.
God leveringstid samt gode produkter.
KÞbte en stegepande og wok.
Begge pander er afprÞvet med gode resultater og lette at rengÞre efterfÞlgende.
Hvis kvaliteten fortsÊtter med at vÊre så god, bliver det de nye favoritter i vores husholdning.
Har kÞbt en wok og en stegepande. Er supertilfreds med wokâen, men panden gÞr mig sÃ¥ frustreret. Alt hÊnger fast og jeg mÃ¥ bruge meget mere fedtstof end jeg bryder mig om.Det har vÊret sÃ¥dan fra starten og jeg har brugt min anden pande. Men lige i dag gav jeg den en chance mere, men stor fiasko. Helt umuligt at bruge. Ãv
Det er rigtig god pan og gryder det kan vildt anbefales super godt det har vi ikke fortrudt kÞbet af så godt produkt
Non-stick-belÊgningen fungerer ikke på den stegepande, vi har modtaget.
DesvÊrre har vi bemÊrket, at der er kommet pletter på panden, hvor maden sÊtter sig fast under stegningen. Vi passer godt på vores kÞkkenredskaber og bruger endda en billigere pande til nogle retter for, at skåne den fine Sumisu-pande.
Vi har fulgt Sumisus råd om at varme panden godt op med olie og vasket den grundigt, men det har ikke hjulpet.
Vi står nu med en stegepande, som ikke er non-stick, mens en billigere pande fungerer langt bedre end den standard, Sumisu lover, selv med almindelig rengÞring og oliebrug.

Sumisu ããã®åç
Lidt meget lang leveringstid. Det var en gave, så har ikke selv afprÞvet

Sumisu ããã®åç
Super smukke knive! Helt klar prisen vÊrd - skÊr igennem alting som smÞr. Pakkerne er altid blevet hurtigt afsendt fra deres side af, når jeg har lagt en bestilling.

Fantastiske gryder og panderð
Min varmeste anbefalingâºïž
Alt fungerede og fungerer perfekt
Hurtig levering, så håber at det virker lige så godt som lovet.
Altid hjÊlpsom mht rÃ¥d og super skÞnne pander og wok. Har aldrig haft sÃ¥ fantastiske pander, wook og salt&peberkvÊrn. â€ïž
Jeg er utrolig glad og meget tilfreds. â€ïž
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã