Den ene gryde var i restordre, oh ville blive forsinket, og det blev den 3 gange undervejs, men firmaet var gode til, at orientere om det, sÃ¥ jeg fÞlte mig okke 'glemt'. Og de fÞrste gryder og... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg har vÊret kunde hos virksomheden i flere Ã¥r og har altid vÊret glad for kvaliteten af deres produkter. Det, der virkelig skiller sig ud, er dog deres helt ekstraordinÊre kundeservice. Da jeg... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Her er nogle der har forstÃ¥et og lever ideen om kunderejsen. Super personlig Êrlig service fra man bliver nysgerrig pÃ¥ produktet til at lÞse udfordringer ved salg - lynhurtig pakning og levering med... ãã£ãšèŠã
Efter lynhurtig levering af mit nye gryde og pandesÊt, har jeg kun gode ord om Sumisus kvalitet. Jeg var blevet trÊt af billige nonstick pander og ledte efter noget bedre, man skal vel have... ãã£ãšèŠã
Hos os koster god kvalitet ikke en formue! Vi springer alle fordyrende mellemled over. Vi producerer kÞkkengrej til den kvalitetsbevidste dansker, som også går op i at bruge sine penge fornuftigt! Vores Fusion gryder og pander er med paterentet non-stick belÊgning og tåler hÞj varme samt både metalredskaber og opvaskemaskine. Derudover har vi også vores 2 egne knivserier i 67 lags damaskus stål. Vi sliber vores knive ved 15 grader, så de er meget skarpe ved levering og vi anbefaler at de fortsÊttes med at slibes ved 15 grader. Vores knive er alle med FSC certificeret trÊskÊfte. Tak fordi du lÊste med, hvis du sidder med nogle spÞrgsmål, kontakt os på info@sumisu.dk eller +45 50802042
Vejlevej 15, 7160, TÞrring, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž2é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Fik et godt tilbud, samt yderst venlig betjening af
Anders ð
Super lÊkre gryder og stegepande jeg fik hjem. Hurtig levering. Jeg er meget tilfreds
Jeg kÞbte for et stykke tid siden en stegepande og det viste sig desvÊrre der var en fejl på den som fÞrst kunne ses efter ibrugtagning. Altså en fejl der på ingen måde kunne vÊre undgået fra Sumisu. Tog fat i kundeservice og efter en kort mail udveksling sendte de straks en ny pande afsted. Super oplevelse og en fantastisk kundeservice. Ud over det er det et fantastisk produkt. Så de bedste anbefalinger herfra.
En god oplevelse er måske lige stÊrkt nok, men alt gik som forventet.
Jeg har dog en klage over den pande, jeg kÞbte, som må vÊre et klagepunkt for mange. Håndtaget er for glat og for spinkelt i forhold til vÊgten. Når jeg gÊlder indholdet over i et fad, kan jeg ikke holde den, den glider. Ellers er det en super pande.
Mvh
Hans Erik
Det er altsÃ¥ bare god kvalitet og hurtig levering. Kan ikke siges anderledes ð
Jeg har igen kÞbt hos Sumisu, denne gang den store gryde. Virkelig god kvalitet for pengene. Hurtig levering . Alt helt perfekt!!
De er hurtig til at leverer også er det også bare lÊkkert at arbejde med i kÞkkenet
Fantastiske super gryder har haft mange forskellige sÊt af andet grydesÊtâŠsuper hurtige og lette at rengÞre. Og koger ikke over. Ikke sidste jeg har kÞbt ved sumisu :)
Meget hurtig levering
Og ikke mindst fantastiske produkter. Vi har prÞver mange forskellige stegepander fra billige til dyre, men aldrig har nogen vÊret så gode som dem fra Sumisu. Lette at rengÞre og jÊvn varmefordeling. Nu er der også indkÞbt grydesÊt, som helt klart også lever op til forventningerne.
Jeg håber der på et tidspunkt kommer en pande på 20cm.
God pande og wok.. nemt til varme og god kvalitet.
Vi har tidligere kÞbt et sÊt skÃ¥le som vi var godt tilfredse med, og har nu i lang tid talt om at prÞve et grydesÊt, vi har nu haft dem i 14 dage og er imponeret over hvor gode de er, de bliver hurtigt varme og er lette at rengÞre. Et godt produkt som jeg sagtens kan anbefale andre at prÞve ð
Gode pander, nem bestilling, hurtig levering, fine vejledninger. Alt i alt nemt, enkelt og godt.ð
TÊnker jeg bliver rigtig glad for mit kÞb, det eneste minus er at jeg indkÞbte en pande fÞrst , som jeg måske synes den varmer/steger lidt ujÊvnt.Har dog ikke haft gryderne så lÊnge at jeg kan/vil vurdere på dem
KÞbte en wok og 28cm pande og har sandelig ikke fortrudt! Fantastiske produkter!
Den bedste kundeservice jeg nogensinde har fået.
Jeg havde fået en pande i julegave som desvÊrre havde en fejl der viste sig efter 2 måneders brug. Efter at have kontaktet Sumisu blev jeg ringet op af Anders som forklarede hel forlÞbet og to dage senere havde jeg en ny pande. Tak for det.
Jeg kÞbte en Sumisu stegepande 28 cm, og fik leveret den gratis indenfor et par dage.
Kvaliteten er i topklasse, og jeg overvejer at kÞbe en gryde og wok nÊste gang.
Helt fantastisk ALT sammen ð€
De bedste gryder samt pande jeg kunne forestille mig.
SÃ¥ god en pakke.
Og sikke en god kundeservice, kunne ikke vÊre bedre det hele. Ville gerne give 10 stjerner. Skal helt sikkert kÞbe herfra igen ð
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã