レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Wij hadden kortgeleden een probleem met de zonnepanelen-installatie. Na melding heeft Sunneroo contact met mij opgenomen om het probleem te bespreken. Vervolgens hebben ze een monteur langs gestuurd o... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Zeer net geholpen. Afspraken netjes nagekomen en er is goed aandacht gegeven aan mijn specifieke situatie. Hierdoor zijn we op een voor mij meest ideale situatie gekomen die voor Sunneroo ook nog g... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Advies en plaatsing ging goed. Na n paar jaar werkte 1 zonnepaneel niet meer. Na verschillende malen bellen en waar n paar maanden overheen ging is die begin dit jaar vervangen. Hierna werkte meteen n... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Na een aantal afspraken met bedrijven en verschillende offertes gekozen voor Sunneroo. Steve heeft ons met duidelijk plezier wegwijs gemaakt in de wereld van de zonnepanelen. Ze waren vlot bereikbaar... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 倪陜゚ネルギヌ装眮提䟛業者
  2. ゚アコン請負業者
  3. 倪陜゚ネルギヌ䌚瀟

圓該䌁業による蚘述

Sunneroo Group BV helpt particuliere en zakelijke klanten met slimme en toekomstbestendige energieoplossingen. Vanuit het hoofdkantoor in Roermond realiseert de organisatie duurzame energiesystemen in Nederland, België, Duitsland en Bonaire. Inmiddels zijn er meer dan 10.000 systemen geplaatst. Sunneroo is gespecialiseerd in zonnepanelen, thuisbatterijen, laadpalen, airconditioning en slimme energiesturing. De focus ligt niet alleen op verduurzaming, maar ook op optimaal energiegebruik, energiebesparing en slim inspelen op dynamische energietarieven en de energiemarkt van vandaag. Klanten kunnen rekenen op persoonlijk advies, duidelijke communicatie en ondersteuning door een ervaren team van specialisten. Sunneroo combineert technische kennis met praktische oplossingen die aansluiten op de wensen van zowel particuliere als zakelijke klanten. Kwaliteit, betrouwbaarheid en service staan centraal binnen de organisatie. Sunneroo werkt met eigen teams en vaste installatiepartners om een hoge standaard in uitvoering en klanttevredenheid te waarborgen. Sunneroo Group BV Roermond | 's-Hertogenbosch Nederland KvK: 71934731

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 12ä»¶

レビュヌを曞く

Een prima ervaring

De verkoper kwam ter plekke kijken en nam de tijd om e.e.a uit te leggen. Het duurde even voordat we aan de beurt waren maar toen werd zowel communicatief als professioneel het prima geïnstalleerd

2023幎4月7日

Beste Geert,

Hartelijk dank voor het delen van jouw positieve feedback! We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om jouw ervaring met ons te delen.

Het is geweldig om te horen dat onze verkoper ter plekke is komen kijken en de tijd heeft genomen om alles uit te leggen. Bij Sunneroo streven we ernaar om persoonlijke aandacht te geven aan elke klant en ervoor te zorgen dat al jouw vragen en zorgen worden beantwoord.

We begrijpen dat het even heeft geduurd voordat je aan de beurt was, maar we zijn blij dat we uiteindelijk de installatie naar tevredenheid hebben kunnen uitvoeren. We hechten veel waarde aan communicatie en professionaliteit en streven ernaar om deze aspecten hoog in het vaandel te houden.

Nogmaals, bedankt voor jouw positieve feedback. Jouw tevredenheid is voor ons van groot belang. Als er in de toekomst nog vragen zijn of als we je op een andere manier van dienst kunnen zijn, staan we altijd voor je klaar.

Fijne installatieploeg

Fijne installatieploeg; goede service en hulp bij niet doorgaan afspraak ivm (weers)omstandigheden; duidelijk en aanspreekbaar.

2023幎4月5日

Beste Jos,

Dank je wel voor het delen van jouw positieve feedback! We zijn blij te horen dat je tevreden bent over onze installatieploeg en de geboden service.

Bij Sunneroo streven we ernaar om een uitstekende service te bieden en ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn. We zijn blij dat onze installatieploeg jou goed heeft geholpen en dat ze duidelijk en aanspreekbaar waren tijdens het hele proces.

We begrijpen dat soms afspraken niet kunnen doorgaan vanwege (weers)omstandigheden. Het is belangrijk voor ons om flexibel te zijn en onze klanten te ondersteunen in zulke situaties. We zijn blij dat we je hierbij hebben kunnen helpen en dat je tevreden bent over de geboden hulp.

Nogmaals, bedankt voor jouw positieve feedback. We stellen jouw tevredenheid zeer op prijs. Als er in de toekomst nog vragen zijn of als we je op een andere manier van dienst kunnen zijn, staan we altijd voor je klaar.

5぀星のうち5の評䟡

Zeer tevreden over de installatie

Zeer tevreden over de installatie. Goed overlegd met de monteurs waar dat de omvormer het beste geplaatst kon worden. Uiteindelijk heeft de elektricien nog een ongebruikte groep gevonden op zolder zodat er niet met een kabelgoot op de gevel gewerkt hoefde te worden. Zeer blij mee.

2023幎4月4日

Beste Jeffrey,

Dank je wel voor het delen van jouw positieve feedback! We zijn verheugd te horen dat je zeer tevreden bent over de installatie en dat er goed overleg is geweest met onze monteurs.

Bij Sunneroo vinden we het belangrijk om samen te werken met onze klanten en te luisteren naar hun wensen en behoeften. We zijn blij dat het overleg met onze monteurs heeft geleid tot een optimale plaatsing van de omvormer. Het is geweldig dat de elektricien een ongebruikte groep op zolder heeft gevonden, waardoor er geen kabelgoot op de gevel nodig was. We begrijpen hoe belangrijk het is om de esthetiek van jouw huis te behouden.

We waarderen jouw tevredenheid en zijn blij dat we aan jouw verwachtingen hebben kunnen voldoen. Jouw positieve ervaring is voor ons van grote waarde.

Nogmaals, bedankt voor jouw positieve feedback. Als er in de toekomst nog vragen zijn of als we je op een andere manier van dienst kunnen zijn, staan we altijd voor je klaar.

5぀星のうち5の評䟡

Zeer kundige en vriendelijke medewerkers

Al vanaf het offertetraject zijn wij uitstekend geholpen. Dat geldt ook voor de installatie zelf. Zeer vriendelijk mensen die goed Engels spraken. Installatie is netjes afgewerkt en ook de troep is netjes opgeruimd. Kortom, prima ervaring met Sunneroo!

2023幎4月4日

Beste fam. Poulissen,

Dank je wel voor het delen van jouw positieve feedback! We zijn verheugd te horen dat je vanaf het offertetraject tot aan de installatie uitstekend bent geholpen en dat je een prima ervaring hebt gehad met Sunneroo.

Bij Sunneroo streven we ernaar om een uitstekende klantenservice te bieden, vanaf het eerste contact tot aan de voltooide installatie. We zijn blij dat ons team vriendelijk was en goed Engels sprak, zodat de communicatie soepel verliep.

Het is geweldig om te horen dat de installatie netjes is afgewerkt en dat ons team de moeite heeft genomen om alles op te ruimen en de troep achter te laten. We vinden het belangrijk om jouw huis achter te laten zoals we het hebben aangetroffen, zodat je meteen kunt genieten van jouw nieuwe zonnepanelen.

Heb geen power meer

Heb geen power meer. Klantenservice heel slecht toegankelijk en verwijzen naar website.
Heb service verzoek ingediend en €150,00 euro betaald. Bericht gehad dat betaling is ontvangen en dan is het stil. Geen idee of en zo ja wanneer zonnepanelen weer werkend worden. Alles in huis werkt op stroom. Wordt hele dure stroom op deze manier. Hele slechte communicatie over hoe verder na betaling. Voor heel heel veel verbetering vatbaar.

2023幎3月24日

Beste Maria,

Op basis van uw gegevens kan ik niet vinden in ons klantenbestand. Kunt u uw vraag stellen via klantenservice@sunneroo.com? Dan pakken we het zo spoedig mogelijk met u op.

Super geregeld!

Eerste gesprek voor advies was in tegenstelling tot sommige andere bedrijven heel goed. Er wordt daadwerkelijk op het dak gekeken en gemeten wat mogelijk is en niet alleen via een foto. Ondanks dat onze zonnepanelen een paar maanden later zijn gekomen dan ons was toegezegd zijn we super tevreden! Communicatie had hierin beter gemogen maar gezien de drukte en levertijden begrijpelijk. De monteurs waren zeer netjes en kundig en hadden het legplan nog iets aangepast zodat het ons meer voordeel oplevert.

2023幎3月9日

Goede avond Ralph & Marielle,

Bedankt voor de mooie review en heel veel plezier van uw installatie gewenst! Het zonnetje schijnt in ieder geval al lekker vandaag:)

Erhan,Boris,Alex Frank en Amos

Erhan,Boris,Alex Frank en Amos ontzettend bedankt voor de vakkundige plaatsing van de zonnepanelen.
Super vriendelijk en duidelijke uitleg en netjes alles afgewerkt

2023幎3月2日

Sunneroo からの回答

Bedankt voor de complimenten en veel plezier van uw zonnepanelen gewenst!

5぀星のうち5の評䟡

Sunneroo Doen! Zoek niet verder!..

Fijn eerste gesprek met Sunneroo die aan huis kwam. Duidelijk en uitgebreide offerte. Prettig en snel contact. Met alle begrip voor de klant. De leverdatum wordt ruimschoots nageleefd. Zoek niet verder!!.. B Jansen Uden

2023幎1月22日

Sunneroo からの回答

Bedankt voor de mooie review en alvast veel plezier van uw zonnepanelen gewenst!

5぀星のうち4の評䟡

Goede offerte en super harde werkers !

Begon met een goede offerte en concrete afspraken. Super harde werkers die ondanks de moeilijkere klus (speciaal dak) dagen lang in volle zon hard gewerkt hebben en meegedacht in oplossing toen er complicaties naar boven kwamen. Mooi gelegd, goed aangesloten niks op te zeggen.

Het duurde wel 2 weken voor ik toegang had tot de app van solaredge maar anders had ik zeker 5/5 sterren gegeven. Goed bezig !

2022幎11月15日

Sunneroo からの回答

Bedankt voor de review Tom en veel plezier van uw zonnepanelen gewenst!

plaatsen zonnepanelen

duidelijke uitleg over de verrichte werkzaamheden en fijn dat er ongeveer 40 minuten voor aanvang gebeld wordt dat de monteurs onderweg zijn zodat je nog even wat voorwerk kunt doen.
De monteurs waren erg aardig en deden hun werk perfect.
Bedankt voor de goede service en uitleg!!!

2022幎12月6日

Sunneroo からの回答

Bedankt voor de goede review, moge de zon lekker schijnen bij jullie.

5぀星のうち5の評䟡

Zeer tevreden over de service van Sunneroo

Zeer tevreden over de service van Sunneroo.
Goed advies gehad van de vertegenwoordiger. En de installatie verliep professioneel met 2 goede monteurs. Ze hebben alles goed uitgelegd en waren klantvriendelijk. Professioneel bedrijf dat erg klant gericht is.

2022幎12月11日

Beste Thijn,

Bedankt voor het delen van uw ervaring en goed om te horen dat u tevreden bent. Veel plezier gewenst van uw 18 blinkende zonnepanelen op uw dak.

Met zonnige groet,

Tom

Slechte communicatie en service

Na de offerte is er aangegeven dat de installatie in het derde kwartaal plaats zou vinden. Uiteraard begrijpelijk dat dit vanwege de situatie in de wereld zou uitlopen, maar vanuit Sunneroo geen enkel bericht of andere vorm van communicatie om ons op de hoogte te houden. Meerdere malen moeten bellen om te vragen naar de status
De installatie was in eerste instantie goed verlopen, dachten we. De monteurs zeiden dat alles in orde was. Helaas ontdekten we 2 maanden later een lekkage. We zijn het dak op gegaan en er bleek een groot gat te zitten. De monteurs hadden het zo achter gelaten. Uiteraard een klacht ingediend bij Sunneroo. Na 5,5 week wachten met ze gebeld en gevraagd wanneer er een reactie zou komen. De klacht is tijdens het gesprek kort gelezen en direct afscheept. Er werd niet naar ons geluisterd en medeleven getoond, geen excuses, helemaal niets. Ze vinden dat ze het zelf uitstekend hebben gedaan en niets fout hebben gedaan. Er wordt trots verteld over de service die ze anderen leveren, waarom krijgen wij die goede service dan niet? Zeer teleurgesteld in de afhandeling en communicatie.

2022幎12月5日

Sunneroo からの回答

Bedankt voor uw review, ik ben voor u in de casus gedoken. Ik zie dat er tijdens montage een tweetal dakpannen zijn gesneuveld welke tijdens montage niet vervangen konden worden omdat er geen reservedakpannen voorhanden waren. Hierbij is afgesproken dat ze de pannen op een makkelijk toegankelijk plek weg hebben gehaald om het dak onder de panelen dicht te kunnen leggen. Hierbij is aangegeven dat u reserve dakpannen kunt regelen en deze gemakkelijk op deze toegankelijke plek weer terug kunt leggen, zover ik begrijp van onze monteurs was deze afspraak ook akkoord. We betreuren het dat dit dus schijnbaar niet helemaal duidelijk was voor u waardoor er een lekkage is ontstaan. Inmiddels begrijp ik ook dat de lekkage is verholpen en dat de eventuele vervolgschade als verzekeringskwestie kan worden afgehandeld.

Excuses voor het ongemak en alsnog veel plezier van uw zonnepanelen gewenst!

5぀星のうち5の評䟡

Je merkt aan alles dat het vakmensen zijn

Je merkt aan alles dat je met vakmensen te maken hebt. Goede communicatie ook wanneer iets niet helemaal volgens planning loopt en ook een goede aftersales van Bas door te bellen hoe alles gegaan was.

2022幎12月4日

Beste Rob,

Bedankt voor de mooie woorden en het vertrouwen. Veel plezier van deze installatie en alle toekomstige installaties op uw panden.

Met zonnige groet,

Tom

5぀星のうち3の評䟡

De montage is top, duidelijkheid over de levertijd kon beter

De montage van de panelen is geheel vlekkeloos gegaan. Goed team en netjes afgewerkt. 100% tevreden.
Dat de levering onbekend bleef en nog is uitgesteld als ook de montage 1 dag voor een eerdere afspraak is uitgesteld zonder reden en nieuwe datum zou beter mogen.
Maar goed, over het geheel gezien vooralsnog tevreden. Nu nog zien dat het geheel naar verwachting gaat werken, waar ik overigens niet aan twijfel.

2022幎12月5日

Sunneroo からの回答

Bedankt voor uw review Harold. We doen ons best om iedereen zo goed mogelijk van dienst te zijn. Helaas hebben we niet op alles invloed waardoor de planning soms moet worden aangepast. Bedankt voor uw begrip hierin en veel plezier van uw installatie gewenst!

Vakkundige voorlichting

Vakkundige voorlichting. Snelle en nette installatie.

2022幎11月29日

Sunneroo からの回答

Bedankt voor uw review en fijn dat u onze service als prettig hebt ervaren. Ik zie dat u ons niet de volle 5 sterren heeft gegeven. Om onze dienstverlening te kunnen verbeteren horen we graag wat we beter hadden kunnen doen. Wilt u dat ons mailen naar klantenservice@sunneroo.com?

Fijne feestdagen!

Ervaring

De monteurs werkten netjes en waren vriendelijk. Jammer dat wij lang hebben moeten wachten op de levering van de omvormer. Een punt wat mij wel dwars zit is het feit dat uw verkoper adviseerde een sleuf te graven van de garage naar de woning voor de kabels. In overleg met uw monteurs is deze kabel over een muur geleid tussen de garage en de woning. Het graven van deze sleuf en dichtstraten van de oprit heeft mij twee dagen werk gekost.

2022幎11月28日

Sunneroo からの回答

Beste Henk, bedankt voor uw review en veel plezier van uw zonnepanelen gewenst!

Sunneroo Top bedrijf!

Afspraken goed nagekomen. Prima werk geleverd; zonnepanelen op pannendak en garage.
Oplossingsgericht!
Vakwerk!
Goede nazorg!
Aan te bevelen!

2022幎11月24日

Sunneroo からの回答

Bedankt voor de mooie feedback Ger, veel plezier van uw installatie gewenst!

5぀星のうち5の評䟡

De zon mag voortaan 'volop' schijnen.😊

Geheel op tijd en telefonisch nog vooraf gemeld, stonden de monteurs van Sunneroo bij ons voor de deur. Heel correcte medewerkers, die het dak aanpasten en de zonnepanelen deskundig aanbrachten. Complimenten hiervoor.

2022幎11月20日

Sunneroo からの回答

Bedankt voor de mooie review en geniet van uw besparing op uw energierekening met zonnepanelen van Sunneroo.

Top service!

We wilden een bedrijf in de buurt en kozen daarom voor Sunneroo. Het bleek de juiste keuze! Vriendelijk personeel, duidelijke communicatie, snelle montage en goede nazorg. Heel tevreden met onze panelen.

2022幎11月29日

Sunneroo からの回答

Bedankt voor de mooie review Katja. Het was ook prettig samenwerken met u. Veel plezier van uw zonnepanelen van Sunneroo!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。