Zeer ruim aanbod aan restaurants, eenvoudig om te bestellen en handig om te volgen wanneer je bestelling klaar is om af te halen of geleverd te worden. Soms is het wel erg veel aanbod, maar dan gebrui... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Ik ben Takeaway business klant. Support is echt teleurstellend. Pas na weken wordt er op je e-mail gereageerd - zonder het probleem dan nog meteen te kunnen oplossen. Reply gestuurd... nu weer wachten... ãã£ãšèŠã
Ze geven je een kortingscode van 6 euro, sturen je daar DAGELIJKS mailtjes voor om me eraan te herinneren dat ik een kortingscode heb. Toch eens iets willen bestellen, op geen enkele manier wordt de k... ãã£ãšèŠã
De opvolging was zeer goed. De bestelling plaatsen was zeer overzichtelijk en eenvoudig. Ook de betaling en de opvolging (mails) verliep vlot. Een uur werd voorgesteld en een plannetje toonde de ro... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
Takeaway.com/belgium ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
- Contant bij bezorgen of online betalen met Bancontact-MisterCash, PayPal of creditcard
- Prijsgarantie op alle gerechten!
- Eten bestellen via de app
- Bestellen bij 1500+ bezorgrestaurants met echte beoordelingen
é£çµ¡å
Tour & Taxis - Havenlaan / Avenue du Port 86c, 1000, Brussel / Bruxelles, ãã«ã®ãŒ
- Fax: +32 (0)2-375 99 43
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Altijd gemakkelijk en correct .enâŠ
Altijd gemakkelijk en correct .en regelmatig leuke verassing

Snelle bezorging
Altijd ⊠lekker en snel geleverd zelfs op drukke dagen op de perfecte tijdstippen meestal

Takeaway.com/belgium ããã®åç
Makkelijk en betrouwbaar ...
Makkelijk en betrouwbaar .... de leveringstijden kloppen meestal

Top Chinees restaurant
Zoals gewoonlijk zeer lekkere gerechten. Onze lievelings Chinees.

Takeaway.com/belgium ããã®åç
Takeaway vous annule vos commandesâŠ
Takeaway vous annule vos commandes aprÚs 1h d'attente. Ce n' est pas la 1Úre fois et à la longue ça devient ch....

Takeaway.com/belgium ããã®åç
Ik had een big pepper besteld en ikâŠ
Ik had een big pepper besteld en ik kreeg een big bacon. Er staat ook een big pepper op de bestelbon

These idotes
These idotes
need to bring down theire shop. You order and you get shit...

Takeaway.com/belgium ããã®åç
probleem met de levering - zoek het dan maar zelf uit
We bestelden via de app pizza voor een party op 350m van de Pizzahut. Onze app gaf aan dat de pizza onderweg was ... gedurende meer dan 95 min. geen mogelijkheid om Pizzahut te contacteren, dus dan maar de bot van Takeaway. Geen oplossing ... enige melding, zoek het zelf uit met Pizzahut.
Ik bestelde regelmatig wanneer ik ergens op brainstorm ben bij klanten, maar dat gaan we dus vanaf nu niet meer doen. klantenservice = dikke nul !
We hebben extra betaald voor de bezorgdienst om geleverd te worden op het feestje, we moesten er uiteindelijk zelf om na de sluitingstijd van pizzahut en dus ook nadat de eerste gasten waren vertrokken om iets te gaan eten ....
Takeaway.com fait semblant de contacterâŠ
Takeaway.com fait semblant de contacter le restaurant partenaire, donne simplement un nouveau delais puis demande contacter nous meme le restaurant. Qui ne repond pas.
Intermédiaire trop cher et inutile.
à supprimer !!!
Paying experience
I was ordering some food and wanted to pay.
I checked the boxes as i always do and press the pay button, which should direct me to my bank app where i can confirm the purchase. But after pressing the button it auto-payed. NOT a fan off this feature as it was forced upon me. I also doubt the legallity of this in europe.
Way too long to deliver
Way too long to deliver. Ordered at 14:50 and estimated delivery time 16:30
Snelle en vriendelijke levering
Ik wou eigenlijk nul sterren geven
Ik wou eigenlijk nul sterren geven, maar helaas was die optie niet beschikbaar.
Vorige week hebben wij twee pizzaâs besteld. Na uren wachten zijn deze helaas nooit aangekomen. Wel kregen we een melding dat de bestelling als geleverd werd geregistreerd, zelfs op onze locatie. Wij hebben de pizzaâs echter nooit ontvangen.
We hebben vervolgens contact opgenomen met Takeaway, maar daar kregen we te horen dat zij hier niets mee te maken zouden hebben en dat we zelf contact moesten opnemen met het restaurant. Helaas is er tot op vandaag geen oplossing gevonden.
Daarnaast hebben wij ons geld, een bedrag van â¬36, nog steeds niet teruggekregen. We hebben dus uren gewacht, geen bestelling ontvangen, â¬36 betaald en uiteindelijk ook nog zelf achter een oplossing moeten aangaan, zonder resultaat.
Dit is absoluut niet de service die je van Takeaway verwacht. Een bijzonder teleurstellende ervaring en voor ons zeker geen herhaling. Vanaf nu bestellen wij altijd bij Deliveroo of Uber Eats.
â¬60 kwijt
Ik bestelde frietjes via take away. Toen ik keek bij bestellingen stond er niks bij dus ik dacht de bestelling is mislukt. Nadien plaatste ik nog een bestelling. Opeens stonden er 2 bestellingen. Ik belde de frituur en die konden gelukkig 1 bestelling annuleren bij hen. Maar op dit te annuleren bij takeaway zelf en om mijn geld terug te krijgen moest ik een contactformulier invullen. Ik deed dit ongeveer 1 maand geleden en ik krijg maar geen antwoord. Ik ben dus nu â¬60 kwijt en absoluut niet tevreden. Op deze manier bestel ik niets meer via takeaway. Jammer want wel een handige app als het werkt.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã