Jeg lejede en af deres lejligheder i Nyborg. FÞr indflytning var alt egentlig positivt: god dialog, klare aftaler og hurtige svar. DesvÊrre Êndrede det sig efter overtagelsen. Lejligheden havde en... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg har haft den fineste oplevelse i kontakt med SÞren der stÃ¥r for udlejning af bolig. Jeg havde forelsket mig i en charmerende lejlighed i det gamle Nyborg. Jeg mÃ¥tte bare bo der, sÃ¥ jeg var insiste... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg har vÊret lejer hos TÞjsbo i 4 Ã¥r og skulle flytte ud af min 2 vÊrelses, ind i en 1 vÊrelses. SÞren var meget behjÊlpelig og samarbejdsvillig i forbindelse med min flytning, det har virkelig vÊr... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vil ikke anbefale nogen at flytte til à parken i Nyborg. Foreningen, der administrer lejlighederne, giver intet vÊk, selvom man selv bliver tvunget af flytte pga stÞjende naboer m.m. Man skal ik... ãã£ãšèŠã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž48æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Hvis du/I leder efter en god udlejer, så er det 100% IKKE TÞjsbo I vil, og slet ikke lejligheden på SÞndergade 4,1 i Glamsbjerg. Der er 3 lejemål i bygningen og TÞjsbo har lejet ud et vÊrksted til en mc club. Hvis I vÊrner om jeres nattesÞvn og helbred så har I i hvert fald vÊret advaret nu imod det lejemål. I et år nu har vi klaget både gennem telefon og email og der sker intet, de er fuldkommen ligeglade.
Mvh. Sigurbjörg Tómasdóttir
TÞjsbo boligudlejning og Landbohuse ApS behÞver ingen stjerner, de har så mange klager over skimmelsvamp og mangler som ikke bliver udbedret. Hold dig langt vÊk fra at leje noget hos dem. Kender flere den dag i dag som er blevet varig syge af den lejebolig de engang lejede hos dem. Brian Lauridsen ejer af firmaet tÊnker kun på penge og ikke dit helbred. Du vil også komme til at kÊmpe for at få dit indskud tilbage.
Er lejer og genkender det der står i anmeldelserne, får se om jeg får det indskud tilbage som jeg har indbetalt, men det kan jeg tilfÞje senere. Meget lidt rengÞring og vedligeholdelse, der er ikke nogen penge på vedligeholdelseskontoen, sådan.
Vi boede 7 mennesker i en lejlighed, det var vÊrelserne der blev betalt husleje for, huset var så usundt som det kunne blive, svamp, mug, ingen renovering, aflÞb, toiletter og bad var faldefÊrdige... "Herren" krÊvede og krÊvede og udnyttede os, de svageste... Han udlejede til folk, der ikke havde mulighed for at retsforfÞlge ham... Min hest stjal han, men Idag ville han blive forbavset, Brian, jeg tilgiver dig ALDRIG...
Jeg betalte varme for 3 måneder forud og boede der kun 10 dage af perioden, TÞjsbo Þnskede ikke at tilbagebetale belÞbet for resten af perioden, selvom de var de sande betalere for perioden.
Ligeledes har jeg oplevet at de har lavet dobbeltopkrÊvning på husleje via betalingsservice, fordi de ikke har styr på deres regnskabssystem.
Jeg kan kun fraråde selskabet!
Jeg er pÊnt sagt skuffet over deres måde at syne lejligheder på! Jeg arbejder i Kbh og havde en lejlighed i Nyborg som jeg ikke kom til at bo i. Lejligheden har jeg haft i knap 5 måneder. Der er aldrig blevet lavet mad i kÞkkenet og der har heller ikke vÊret mÞbler ud over en seng i sovevÊrelset. Da jeg sagde lejemålet op, var min kone med til syn. Her noterede toejsbo-bolig.dk nogle ting uden at min kone blev gjort opmÊrksom over, at der pludselig var tale om mangler!
Jeg skal betale for at der skal genmales i 4 rum (inkl. kÞkken) selvom jeg kun har tilbragt 2-3 nÊtter i huset! Jeg siger det bare, sÞrg for at have dokumentation i hoved og hale. Hvis de kan snyde, så vil de snyde. Jeg har desvÊrre mistet mine fotos fra da jeg flyttede ind i huset og udlejeren/fremviseren sagde til mig, at jeg blot skulle aflevere det i samme stand. Da jeg flyttede fra stedet var lejligheden i pÊnere stand. Gulvet og kÞkkenet blev gjort pÊnt rene sammen med alt det andet.
Personligt har jeg ikke haft problemer med deres personale på kontoret. De taler venligt.
Jeg vil stÊrkt advare andre mod at leje nogen former for bolig af selskabet Landbohuse eller TÞjsbo-bolig.dk.
Jeg har lejet en lejlighed af dem, som har gjort mig syg, de spekulerer i at folk flytter ind og kort tid efter kommer der svampe og fugt problemer, som de er ligeglade med, og når man så er fraflyttet sender de en kÊmpe efterregning.
De er ligeglad med huslejenÊvns afgÞrelser og sender folk i retten for at få deres store efterregning betalt.
Når man fÞrst er flyttet ind er det umuligt at få kontakt med dem, de fÞlger ikke op på fejl. Jeg har boet i deres lejemål på Svendborgvej 33 i Vester Skerninge og er i dag blevet syg af at have boet i deres lejlighed.
Jeg kan oplyse at de sidste 2 lejere de havde også havde svampe problemer og den lejer der bor i lejemålet i dag, også dÞjer med Svamp og vil gerne fraflytte lejemålet hvis hun kunne. Hvis du Þnsker yderlige oplysninger er du velkommen til at kontakte mig og se de billeder jeg har af lejligheden og de svampe og fugt skader den har.
Mv. Sonja Rosing 31588021
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ