レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg bestilte en stol hos Tomorrowdesign den 10. februar med en forventet leveringstid pÃ¥ 6 uger. Inden bestilling kontaktede jeg dem for at fÃ¥ bekrÊftet leveringstiden og fik at vide, at d... もっず芋る

䌁業が回答したした

Anton fra kundeservice var hurtig, imÞdekommende og utrolig fleksibel. Han guidede mig gennem hele forlÞbet, sÃ¥ alt blev nemt og overskueligt. Varen blev leveret pÃ¥ et nyt tidspunkt pÃ¥ deres regning,... もっず芋る

䌁業が回答したした

God kommunikation gennem hele handlen. En vare var forsinket fra firmaets leverandÞr, og jeg blev derfor tilbudt en dyrere udgave til samme pris. Fantastisk service, lynhurtigt levering. Jeg har kun g... もっず芋る

䌁業が回答したした

Varen var perfekt og godt emballeret. EfterfÞlgende levering blev hÃ¥ndteret med god service trods uklarhed om hvorvidt levering indebar opbÊring af det skab jeg kÞbte. Husk at du ogsÃ¥ skal booke opbÊr... もっず芋る

䌁業情報

1. 家具店

圓該䌁業による蚘述

Det handler om stemningen i dit hjem! TomorrowsDesign er en dansk virksomhed, som har samlet de mest spÊndende nordiske brands ét sted. I fodsporene af en lang og stolt designtradition er stilen “New Nordic” kommet til - og den har vi hos TomorrowsDesign, bygget det mest eksklusive univers op omkring. Vi hÃ¥ndplukker designere og brands til siden, som udelukkende leverer kvalitet, bÊredygtighed og Êstetik fra Þverste hylde, og som passer ind i den nordiske moderne stil, som er gennemgÃ¥ende for hele vores univers. Vi tror pÃ¥, at vores kunders oplevelse og tilfredshed er af afgÞrende betydning, og derfor er vores mÃ¥l at tilbyde en enestÃ¥ende service og en unik shoppingoplevelse, hver gang du handler hos TomorrowsDesign! Vores kundeservice sidder klar til at hjÊlpe dig via mail, chat og ringer dig ogsÃ¥ gerne op, hvis du har de mindste spÞrgsmÃ¥l! Velkommen til TomorrowsDesign, hvor vi bringer det bedste fra nordisk design, hjem til dig!

4.5

この䌁業は、ポゞティブかネガティブかを問わず、顧客にレビュヌを䟝頌しおいたす。

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞2週間以内に回答

SkÞnt med flexibel levering

Jeg oplevede en virkelig god service ift flexibel levering af havemÞbler til vores sommerhus.

2023幎8月11日

TomorrowsDesign からの回答

Tak for de rosende ord :-)

Du er altid velkommen til at rÊkke ud til os hvis vi kan hjÊlpe en anden gang.

hurtig levering og god kundeservice.

Jeg bestilte et sofabord og Þnskede levering til en specifik dato. Det kunne de sagtens fikse. God kundeservice. Handler helt sikkert igen.

2023幎8月20日

Hej Fatme,

Mange tak for de flotte ord. Vi forsÞger altid at gå den eksta mil for vores kunder :-)

Vi er glade for at du sÊtter pris på det. God dag fra os.

Super god service

Super god service.
Kan kun anbefale denne Webshop.😊

2023幎8月21日

TomorrowsDesign からの回答

Mange tak for de flotte ord! :-)

Hvis du har brug for hjÊlp en anden gang må du endelig rÊkke ud til os.

Lynhurtig levering og fuld tilfredshed

Lynhurtig levering og fuld tilfredshed med den bestilte vare!

2023幎8月1日

Hej Tina,

Vi sÊtter stor pris på at du tager dig tid til at skrive en flot anmeldelse og håber vi snart kan hjÊlpe dig igen :-)

God dag.

Småfejl på bordet

Småfejl på bordet. Ellers fint.

2023幎7月17日

Hej Anita,

Jeg håber du har vÊret i kontakt med vores kundeservice vedr. dette og vi har fundet en lÞsning :-)

Hvis ikke må du selvfÞlgelig endelig rÊkke ud til os. Tak for de fine ord.

Hurtig og behjÊlpelig kundeservice

Fik det jeg bestilte på trods af lidt problemer undervejs

2023幎7月4日

Hej Elin,

Vi beklager selvfÞlgelig de udfordringer vi mÞdte, men er glade for det blev lÞst på en god måde :-)

Super fin oplevelse.

Super fin oplevelse.

Hurtig levering af vores nye sofabord. Absolut intet at klage over.

2023幎7月9日

Hej Julie,

Vi er meget glade for at kunne hjÊlpe og vi håber at kunne hjÊlpe dig igen i fremtiden.

Tak for de flotte ord :-)

Top kvalitet

Super lÊkkert kvalitet og hurtig forsendelse.

2023幎6月13日

Hej Vibeke,

Mange tak for de dejlige ord! Vi sÊtter pris på det og håber du snart vil handle hos os igen :-)

Vi Þnsker dig en god dag!

Rigtig god fÞrstegangsoplevelse

Rigtig god fÞrstegangsoplevelse. Kendte ikke siden, men sÞgte efter en bestemt vare på Google og her fandt jeg den på tilbud. Var i tvivl om leveringstiden, men fik rigtig fin og venlig hjÊlp i chatfunktionen.
Her handler jeg gerne igen :)

2023幎6月7日

Hej :-)

Vi er meget glade for de sÞde ord og håber på vi snart kan hjÊlpe dig igen.

Du Þnskes god dag herfra!

Meget hurtig levering

Meget hurtig levering. Varen lever op til forventning.

2023幎5月24日

Hej Mona,

Vi sÊtter meget pris på de sÞde ord og håber vi snart ser dig på siden igen :-)

Mvh.
Oscar

Hurtig levering og velemballeret

Hurtig levering og velemballeret, så alt kom helt frem, trods at kassen havde haft en hård medfart. Fin opfÞlgning på track&trace.

2023幎5月14日

Hej Katrine,

Vi sÊtter pris på dine dejlige ord og håber du snart er tilbage igen :-)

Mvh.
Oscar

En service ud over alle forventninger!

Jeg er mållÞs.
Kunne man give mere end 5 stjerner, så havde jeg gjort det uden at blinke!
Kundeservice hos TomorrowsDesign er på et helt andet niveau end hvad jeg har oplevet fÞr.
Vi fandt drÞmmesofaen, men alle forhandlere vi fandt, havde den ikke i showroom, så vi kunne prÞve den. TomorrowsDesign kontaktede producenten for os, og aftalte vi kunne kÞre derop og se den, og ovenikÞbet holdte producenten lÊngere åbent, blot for at vi kunne komme og se og prÞve sofaen atter igen. Ydermere, da vi bestilte, fik vi en del rabat, da sofaen var på tilbud hos anden forhandler- inkl. levering til kantsten.
Jeg er helt lamslået over hele processen- og skylder kÊmpe tak til Anton, kundeservicemedarbejder, for at vi kan sidde i vores fantastiske nye sofa og skrive den her andmeldelse. En sand fornÞjelse uden lige!

2023幎5月11日

Hej Christian,

Jeg vil gerne sige mange tak for de meget flotte ord og hilse Anton fra dig :-)

Du må endelig kontakte os hvis vi kan hjÊlpe igen en anden god gang - Anton sidder klar ved tasterne.

Du må have en dejlig dag og jeg håber i nyder sofaen!

Bedre end 5 stjerner

Kunne jeg give mere end 5 stjerner, så ville jeg!
Alle burde have en kundeservice som TomorrowsDesign.
Vi fandt drÞmmesofaen, men alle forhandlere vi fandt, havde den ikke i showroom, så vi kunne prÞve den. TomorrowsDesign kontaktede producenten for os, og aftalte vi kunne kÞre derop og se den. Ydermere, da vi bestilte, fik vi en del rabat, da sofaen var på tilbud hos anden forhandler- inkl. levering til kantsten.
Jeg er imponeret over hele processen- og skylder kÊmpe tak til Anton, kundeservicemedarbejder, for at jeg kan sidde i vores fantastiske nye sofa og skrive den her andmeldelse.

2023幎5月11日

Hej Stine,

Mange tak for de flotte ord :-)

Jeg skulle hilse mange gange fra Anton og vi er meget glade for at kunne give jer denne oplevelse! Hvis i nogen sinde har brug for andet sidder vi klar til at hjÊlpe igen.

I må have en dejlig dag og tak for anmeldelsen.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。