Meget god proces overall. Starter med god solidt arbejde fra Jesper's side ift. at finde det rigtige savvÊrk, som kan levere det trÊgulv, jeg ville have. DernÊst god fleksibilitet i forhold til af... ãã£ãšèŠã
Virkelig, virkelig god service!! Gode priser, sÞde mearbejdere, og hurtigste levering jeg nogensinde har oplevet. ForlÞbet: Ringer tirsdag og fÃ¥r svar pÃ¥ spÞrgsmÃ¥l. Bestiller gulv onsdag, fÃ¥r sms... ãã£ãšèŠã
DesvÊrre Êrgelig kundeservice ifm. Reklamation Besvarelse til traegulvcentret response: - Jeg tror din besvarelse taler for sig selv og giver en rigtig fin gengivelse af den tone man kan forve... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Super god oplevelse at bestille gulve fra TrÊgulvcentret. Jeg har bestilt to forskellige gulve, hvoraf den ene var bestillingsvare. Jeg fik super god hjÊlp og kundeservice, bÃ¥de ved bestilling og leve... ãã£ãšèŠã
- ãããŒãªã³ã°æœå·¥è«è² æ¥è
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Super sÞd og hjÊlpsom.
Super sÞd og hjÊlpsom.
KÞbt Douglas gulvplanker, men lagt dem selv. Jeg skul lave et nyt gulv i min kÞbenhavner lejlighed helt fra bunden. Sofia var ekstra hjÊlpsom og sÞd, og hjulpet mig finde den type, dimension og kvalitet som jeg Þnsket. Hele forlÞb gik meget nemt og trÊet kom til tiden. De er meget professionel og kan varmt anbefales.
Fantastik forlÞb og resultat
Vi har bygget nyt hus og fik Jesper og Christoffer til at lÊgge gulvet. Det har vÊret et super godt forlÞb fra rådgivning om valg af gulv, tilbudsberegning mm. Da gulvet skulle lÊgges, var vi meget besvÊrlige for huset var jo ikke klar til det aftalte tidspunkt, men her viste de stor fleksibilitet og lÞste tingene uden stress og besvÊr. Resultatet er vildt godt og bliver rost af alle som kommer i huset. Mange tak herfra.
Super service og lyn levering
Fik hurtig hjÊlp til ombytning af forkert bestilt gulv og meget hurtig levering, mange tak for det!
Stor anbefaling herfra
Gode priser, god service med stor hjÊlpe fra kundeservice med henblik på leverancer af bestilte materialer.
Produkterne er prÊcist som beskrevet på hjemmesiden
En ven i nÞden
AmatÞrer som vi er, havde vi fået bestilt for lidt gulv til opgaven. Hurtig, hjÊlpsom, venlig service fra TrÊGulvCentret reddede os. Og HELE huset har nu fået nyt, flot gulv.
Perfekt
Hurtig, effektiv og en meget venlig betjening.
PerfektâŠ.
Super Service
Super Service. Jesper går gerne langt for at sikre at forlÞber som aftalt. De bedste anbefalinger herfra.
Det bliver ikke meget bedre!
Hej
Har nu handlet 2 gange med Jesper og begge gange har vÊret meget behagelige og professionelle.
Vi har brugt Jesper til at skaffe Merbau-planker i bestemte mål, hvilket var umuligt at finde på andre "stÞrre" hjemmesider.
Hvis man leder efter noget specielt, eller gerne vil have muligheder, kan jeg varmt anbefale at tage fat i trÊgulvcentret.
Hvis man vil have et billigt plastik-gulv fra en flashy hjemmeside uden personlig kontakt er der muligvis andre gode alternativer.
Vi har haft et forlÞb, der har vÊret lidt lÊngere end blot "klik-betal-modtag", men det har bestemt også vÊret efter vores eget Þnske.
Vi har sat stor pris på den personlige betjening, og som selvbygger har jeg også sat pris på Jespers gode råd om gulvlÊgning og behandling.
Håber ikke at skulle kÞbe gulv igen forlÞbigt, men nÊste gang tager jeg også fat i Jesper :-)
Der er ingen tvivl om, at Jesper vil strÊkke sig for at give god service, og det er bestemt ikke en kvalitet, man skal tage for givet - Netop derfor kvitterer jeg med denne positive anmeldelse af hans forretning.
Tak for handlen!
Kan varmt anbefales!
God service, god pris, flot produkt og lynhurtig levering!
KÞbte 130kvm fyrretrÊ. Fik leveret allerede mandag selv om jeg bestilte fredag!!
Kan varmt anbefales.
God service,hurtig levering,handlerâŠ
God service,hurtig levering,handler gerne igen ð
Utrolig god og kompetent service
God service og hÞjt niveau af videnâŠ
God service og hÞjt niveau af viden lige fra fÞrste samtale med Jesper. Vi blev sikkert fÞrt igennem muligheder, og endte med en levering som aftalt til en lavere pris end fÞrst kommunikeret. Anbefaler på det varmeste TrÊGulvCentret
Eg Sildeben
Fik leveret 60 m2 eg sildeben af trÊgulvcentret, prisen var god. Fik også slebet gulvet og behandlet det med bona matlak
Alt var meget fint.
Klart bruge dem igen
Rie L.
Fin og hurtig mail service
Fin og hurtig mail service, trÊgulvet kom på aftalt dag.
Ulovlige returregler!
Det går fint indtil man vil returnere, så kan du ikke få dit fulde belÞb tilbage. Vi kontaktede Forbrugerrådet og deres praksis er ikke lovlig, da det kun er specialfremstillede varer, hvor de kan afvise tilbagebetaling. De prÞver at argumentere for "skaffevare", men den går heller ikke i forhold til gÊldende returregler . Og vores vare var ikke en skaffevare, da den stod som "på lager" på hjemmesiden. Efter vi konfronterede med reglerne kunne vi stadig ikke få det på skrift, at vi kunne få vores fulde belÞb tilbage, så vi turde ikke at returnere varen, da vi havde nÊsten 11.000,- ude.
HOLD JER LANGT VÃK!
Svar:
Vi returnerede netop ikke varen, da vi ikke kunne få en skriftlig bekrÊftelse på, at vi kunne få det fulde belÞb tilbage. Du sender en adresse, men bekrÊfter ikke, at vi kan få det fulde belÞb tilbage.
Du har forsÞgt at stoppe vores anmeldelse og vi blev derfor kontaktet af Trustpilot.dk, at vi skulle bevise vores påstand- ellers ville de slette den. Vi har dokumenteret overfor trustpilot.dk, at dine returregler ikke er lovlige og derfor er anmeldelsen mulig for andre at lÊse. Du bryder helt konkret Forbrugeraftalelovens paragraf 22 og 33.
Derudover bryder du med dette svar GDPR lovgivningen ved at hÊnge os ud med navn og ansÊttelsessted. Vi forventer du sletter denne del af dit svar, hvis ikke du vil politianmeldes. Vi handler hos dig som privatpersoner (ikke fra den virksomhed vi arbejder i) og vi forventer derfor at du overholder GDPR lovgivningen.
Dit svar udstiller mere dig selv end os og vi håber dit svar kan afskrÊkke andre fra at handle hos dig.
Svar:
Jeg gemmer mig ikke, da det er konen du skriver med og til. Det er min profil og mig der i sin tid spurgte til gulvene. Du har på skift skrevet med mig eller min mand (alt efter hvem der havde tid) og da det er mig som har en profil på Trustpilot har jeg skrevet anmeldelsen.
Jeg håber virkelig alle lÊser dine grove og udleverende svar (kan se det er en tendens du har overfor alle som ikke er enige med dig her på TP). At kommende kunder ser, at de ikke kan fÞle sig sikre på diskretion og respekt fra din side. Når man har en forretning må man acceptere, at man også får utilfredse kunder - og det nytter ikke at hÊnge dem ud eller svine dem til. Faktuelt overholder du ikke Forbrugeraftaleloven. Ingen grove anklager mod mig som person kan Êndre dette faktum.
Vi har i dag meldt dig til politiet og Datatilsynet.
"OrdrebekrÊftelse på mail med levering den 01.02.2022, der står desuden på denne ordrebekrÊftelse at gulvet IKKE tages retur." - Lige her overtrÊder du Forbrugeraftalelovens paragraf 33.

TrÊGulvCentret ããã®åç
Kan klart anbefale TrÊGulvCentret
Kan klart anbefale TrÊGulvCentret. Konkurrence dygtige priser, gode råd og vejledning inden kÞb, hurtige retursvar ved spÞrgsmål efter kÞb samt ikke mindst: Levering af gulvet til den aftalte pris og det aftalte tidspunkt :)
TrÊgulvcentret har ydet os rigtig godâŠ
TrÊgulvcentret har ydet os rigtig god service. Jesper var enormt hjÊlpsom med at besvare spÞrgsmål og rådgive os til at trÊffe det rigtige valg over telefonen. Jeg spurgte, om jeg kunne kÞbe et kit til at pletlakere evt. ridser i det nye gulv. Det ville han tjekke op på - og vupti var det på vej med posten som en gave nogle dage senere. Vi har også vÊret glade for Sofias hjÊlp på mail - hun svarer altid hurtigt og venligt. Rigtig god service, og vi er meget tilfredse! Også et plus at betalingen fÞrst blev hÊvet, da gulvet var blevet leveret (fragtmanden var endda tidligere gulvmand og havde en masse gode fif). Vi er meget tilfredse og vil helt sikkert anbefale TrÊgulvcentret!
Virkelig god kvalitetsprodukt ogâŠ
Virkelig god kvalitetsprodukt og fantastisk service!
Lige som forventet.
Bestilte et bambusgulv hos TrÊGulvCentret, som de havde til en god pris. Prisen for levering var også god.
Leveringen trak lidt ud, men jeg blev hele tiden orienteret om forlÞbet, og jeg skulle bare vente med betalingen til efter modtagelsen. Så fÞler man sig tryg i forlÞbet, Gulvet blev leveret, og er lige som forventet.