Meget god proces overall. Starter med god solidt arbejde fra Jesper's side ift. at finde det rigtige savvÊrk, som kan levere det trÊgulv, jeg ville have. DernÊst god fleksibilitet i forhold til af... ãã£ãšèŠã
Virkelig, virkelig god service!! Gode priser, sÞde mearbejdere, og hurtigste levering jeg nogensinde har oplevet. ForlÞbet: Ringer tirsdag og fÃ¥r svar pÃ¥ spÞrgsmÃ¥l. Bestiller gulv onsdag, fÃ¥r sms... ãã£ãšèŠã
DesvÊrre Êrgelig kundeservice ifm. Reklamation Besvarelse til traegulvcentret response: - Jeg tror din besvarelse taler for sig selv og giver en rigtig fin gengivelse af den tone man kan forve... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Super god oplevelse at bestille gulve fra TrÊgulvcentret. Jeg har bestilt to forskellige gulve, hvoraf den ene var bestillingsvare. Jeg fik super god hjÊlp og kundeservice, bÃ¥de ved bestilling og leve... ãã£ãšèŠã
- ãããŒãªã³ã°æœå·¥è«è² æ¥è
- traegulvcentret.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
TrÊgulvcenteret (Jesper Washuus)âŠ
TrÊgulvcenteret (Jesper Washuus) leverede service langt ud over, hvad man kan forvente som helt almindelig fÞrstegangskunde. Han er meget tilgÊngelig og kommunikationen er altid god og effektiv. Han er god til at sÊtte sig ind i kundens behov og var super hjÊlpsom til at svare på alle mine spÞrgsmål i processen, herunder i forhold til selv at lÊgge gulvet.
Bedste anbefalinger herfra.
Helt igennem en super god service fraâŠ
Helt igennem en super god service fra rådgivning, til bestilling til indsatser for hurtigere levering.
Alt kom til tiden, og vi nyder nu et virkeligt flot flot Viking Gulv leveret fra TrÊgulvCentret.
Tak for en god god service.
Mvh Brian & Rikke
HjÊlpsomme gennem hele kÞbet
HjÊlpsomme gennem hele kÞbet, rigtig god pris på det gulv jeg skulle have og leveringen fejlfri og til tiden
Super super super
Super, Jesper har altid vÊret klar til at hjÊlpe. Vi handlede af 2 omgange og fik samme pris som fÞrste gang. Rigtig god service âºïž
Tak til trÊgulvcentret for superâŠ
Tak til trÊgulvcentret for super service og lyn levering af nogen fantastisk flotte lamel eg planker !! Det bliver ikke bedre !! Tak tak tak! Mvh johannes
Fantastisk god service
Fantastisk god service. HÞjt informationsniveau.
Fantastisk kvalificeret og god service!
Grundig og professionel behandling.
Grundig og professionel behandling.
Alle aftaler/priser overholdt.
SkÞnne produkter og fantastisk service
SkÞnne produkter og fantastisk service. Kan varmt anbefales ;-)
Utrolig hurtig service.
Utrolig hurtig service.
Bestilt den ene dag og modtog blot 48 timer efter. Kompetent rådgivning og vil klart anbefale til andre.
Vi vender retur hvis vi skal bruge gulv igen, tak for hjÊlpen.
Fantastisk kundeservice
Fantastisk kundeservice. Tak for handel og samarbejde.
God kÞbsoplevelse
God kÞbsoplevelse, de var hurtige til at svare på mine mail/spÞrgsmål, og prisen for det gulv vi kÞbte var langt den bedste pris vi kunne finde. Jeg vil kÞbe fra dem igen en anden gang.
Virkelig god service
God service, gode priser samt prÊcis levering..... Kan absolut anbefales.
Helt outstanding Kunderservice.
Helt outstanding Kunderservice.
Jeg tjekker ofte trustpilot inden jeg handler og var ret positiv over de fine anmeldelser og bemÊrkede at Jesper personligt flere gange var nÊvnt. Jeg skulle bare bestille en lille ordre på 12 m2 fyrretrÊsgulv ringede lige omkring produktet og fik hurtigt fat i nogen og en meget fin forklaring og vejledning af Jesper der tydeligvis har mange års erfaring med at lÊgge gulv. Det var som at handle med en kompetent ekspedient i en fysisk butik.
Modtog varen til tiden og til den forventede kvalitet. Fik efterfÞlg brug for yderligere vejledning i gulvbehandling af et eksisterende gulv og skrev og blev ringet op og fik en udfÞrlig beskrivelse af Jesper.
EfterfÞlgende blev beskrivelse lige sendt på mail.
Det er undskyld mit sprog faneme iorden!
Tusind tak I giver service i online handel nyt håb.
En pris er ikke altid en pris........der er jo også noget, der hedder fragt!?!
Jeg forsÞgte at bestille 25 meter Teak planker, som iflg. hjemmesiden skulle koste 100,- pr. meter. Da det var lagt i kurven kom der lige "lidt" fragt til. De ville nemlig have 1.875,- i fragt!! (og jeg bor ikke på GrÞnland). Så "chattede" jeg med deres "kundeservice" på hjemmesiden og spurgte, om jeg ikke bare kunne hente det selv? Men det kunne jeg ikke få lov til. Så påpegede jeg, at så passede prisen jo ikke! Men det holdt han fast i. Jeg påstod at det var snyd, for det var jo ikke muligt at kÞbe varen til 2.500,- for man kunne ikke undgå fragten på 1.875,- hvilket er en horibel fragtpris i sig selv! Men de holdt fast i, at de gjorde ikke noget forkert. Og de var rimelige nÊsvise i deres måde at kommunikere på. De påpegede, at jeg også havde sendt dem en mail. (indforstået: "hvorfor skriver du igen?") I mailen spurgte jeg til trÊet kvalitet og ikke noget med fragt. Men... De mente "at jeg kunne da bare ringe i stedet......". Efter fire forgÊves forsÞg på at fortÊlle dem, at det var misvisende prissÊtning gav jeg op og skrev, at så ville jeg foretrÊkke at handle et sted, hvor der ikke var skjulte gebyrer/priser/tillÊg. Og det virkede deres "kundeservice" da udemÊrket tilfreds med. Aldrig har jeg da mÞdt magen til nÊsvis og bedrevidende "kundeservice". Selvom jeg bliver nÞd til at betale en hÞjere pris på selve trÊet et andet sted, så er det i den grad tjent hjem på fragten. Jeg vil ALDRIG handle det sted!

TrÊGulvCentret ããã®åç
Super god service og alt forlÞb somâŠ
Super god service og alt forlÞb som aftalt. Et par afklarende spÞrgsmål blev afklaret hurtigt og lempeligt
En fornÞjelse af handle med
Helt perfekt
Helt perfekt - de havde det gulv jeg ledte efter, det var nemt at bestille og det kom hurtigt. Jeg havde lidt telefon og mail korrespondance og der fik jeg rigtig god service.
Meget smukt trÊgulv til nÊsten ingenâŠ
Meget smukt trÊgulv til nÊsten ingen penge og en uhyre stor hjÊlpsomhed. KÞb her. Det kommer du ikke til at fortryde.
Virkelig, virkelig god service!!
Virkelig, virkelig god service!!
ForlÞbet: Ringer tirsdag og får svar på spÞrgsmål. Bestiller gulv onsdag, får sms senere onsdag aften omkring hvornår vi vil have levering. SpÞrger om fredag er OK. De svarer de vil tjekke. Senere på aftenen får jeg bekrÊftning på at fredag godt kan lade sig gÞre. Fredag formiddag ringer fragtmand og meddeler han vil vÊre der om en times tid. Fredag formiddag har vi gulvet leveret direkte i indkÞrslen :-D
KÊmpe anbefaling herfra.
Det var bare nemt at fÃ¥ den rigtigeâŠ
Det var bare nemt at få den rigtige pris, gulvet leveret 2. dage efter på min adresse. Det er bare top service. Ikke sidse gang jeg bruger TrÊ gulv centeret.