Meget god proces overall. Starter med god solidt arbejde fra Jesper's side ift. at finde det rigtige savvÊrk, som kan levere det trÊgulv, jeg ville have. DernÊst god fleksibilitet i forhold til af... ãã£ãšèŠã
Virkelig, virkelig god service!! Gode priser, sÞde mearbejdere, og hurtigste levering jeg nogensinde har oplevet. ForlÞbet: Ringer tirsdag og fÃ¥r svar pÃ¥ spÞrgsmÃ¥l. Bestiller gulv onsdag, fÃ¥r sms... ãã£ãšèŠã
DesvÊrre Êrgelig kundeservice ifm. Reklamation Besvarelse til traegulvcentret response: - Jeg tror din besvarelse taler for sig selv og giver en rigtig fin gengivelse af den tone man kan forve... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Super god oplevelse at bestille gulve fra TrÊgulvcentret. Jeg har bestilt to forskellige gulve, hvoraf den ene var bestillingsvare. Jeg fik super god hjÊlp og kundeservice, bÃ¥de ved bestilling og leve... ãã£ãšèŠã
- ãããŒãªã³ã°æœå·¥è«è² æ¥è
- traegulvcentret.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Fantastisk service!
Vi har haft en helt igennem fantastisk oplevelse af TrÊGulvCentret. Jesper, som vi talte med hele vejen igennem forlÞbet, har rådgivet os med stor ekspertise og var altid meget tilgÊngelig og hurtig til at svare. Produktet lever desuden fuldt op til vores forventninger.
Professionelt og behageligt fra startâŠ
Professionelt og behageligt fra start til slut
Dygtige, servicemindede og professionelle
Vi har kun godt at sige om TrÊgulvcenret i Rungsted. Vi har fået utrolig god rådgivning i forbindelse med vi skulle have nye gulve på 1.sal i vores hus. Vi har vÊret utrolig glade for Jespers mangeårige ekspertise. Fantastisk service, og altid hurtig tilbagemelding på ens henvendelse. Vi har fået de gulve, som vi drÞmte om og de ligger snorlige overalt. Vi kan varmt anbefale at bruge Jesper og hans team. De er super professionelle og bare dygtige og dedikerede til deres håndvÊrk
Min oplevelse med traegulvcentret.dk
Min oplevelse med traegulvcentret.dk, er enormt positiv. Nem hjemmeside, super telefonisk vejledning og hurtig levering.
De skal have mine bedste anbefalinger.
/Mads
Stort tak til Jesper fra TrÊgulvcentret for hjÊlpen
Det kan vÊre en svÊr omgang, at få et overblik på mulighederne, når man skal finde et nyt gulv til sin bolig.
Her var vi heldige, at få kontakt til Jesper fra TrÊgulvcentret.
Helt fra start har han vÊret serviceminded, og god til at prÊsentere muligheder, sende billeder og alt hvad vi kunne Þnske os.
En service og professionalisme som mange andre helt sikkert kunne lÊre noget af, og årsagen til at vi til enhver tid vil anbefale trÊgulvcentret - og isÊr Jesper - til alle der overvejer et nyt trÊgulv.
Super kompetent ved hvad de snakket om
Har handlet trÊgulve flere gange ved Jesper.
Super kompetent mand der ved hvad han snakker om.
Gulve leveret til aftalt tider samt pris passer altid.
Super kundeservice ð€© hurtig respons
Super service
Super service. Alt leveret som aftalt til god pris.
Da jeg lagde gulvet 1/2 år efter kÞb fandt jeg ud af, at jeg havde fået bestilt en pakke for lidt.
Men det lÞste Jesper på fornem vis.
Virkelig god kundeservice
Virkelig god kundeservice, hvor vi fik svar hurtigt på de spÞrgsmål der nu måtte vÊre i forbindelse med kÞb af gulv. Og ikke mindst hurtigt levering. Kun gode anbefalinger herfra:)
Efter 4 forsÞg var der en der togâŠ
Efter 4 forsÞg var der en der tog telefonen kl 15.40, Fik af vide at de holder ferie og det er da i orden. Fint at de så tog telefonen alligevel.
Spurgte på et gulv som jeg mente var lamel, men nummeret som jeg havde fået af vores kunde var massivt.
Vi fik lÞs det da jeg blev ringet op af en venlig mand :-)

TrÊGulvCentret ããã®åç
Hurtig og hÞflig kundeservice (fikâŠ
Hurtig og hÞflig kundeservice (fik forkert levering i fÞrste omgang).

TrÊGulvCentret ããã®åç
God og hjÊlpsom service
HÞj kundeservice - du er i gode hÊnder!
Har kÞbt Wikning gulv hos TrÊGulvCenret.
Fra fÞrste kontakt, omkring vejledning m.v. og til levering, har kundeservicen vÊret af meget hÞj standard!
Jeg er blevet orienteret lÞbende omkring ordren og alt er forlÞbet som lovet.
Jeg kan klart anbefale TrÊGulvCentret!
God service og alt leveret til tiden ogâŠ
God service og alt leveret til tiden og som aftalt.
Super service
Super service! Jeg kan kun anbefale TrÊgulvcentret. De var meget hjÊlpsomme og informerende. Jeg havde brug for parketstave i specialmål, som TrÊgulvcentret kunne hjÊlpe med til en rigtig god pris. Jeg var informeret om leveringstid gennem hele processen, som blev overholdt. 5 stjerner!
Super god service :-)
Professionelle rådgivning.
Professionelle rådgivning.
Jeg har kontaktet TrÊGulvCentret
Til flere opgaver , og fået den rigtige
LÞsning . Her sidste gang var den tidligere leverandÞr lukket, men de
Fandt en alternativ, og under hele forlÞbet indtil levering blev jeg lÞbende
Informeret om status .
Jeg kan kun sige alt godt om firmaet
John