Meget god proces overall. Starter med god solidt arbejde fra Jesper's side ift. at finde det rigtige savvÊrk, som kan levere det trÊgulv, jeg ville have. DernÊst god fleksibilitet i forhold til af... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Virkelig, virkelig god service!! Gode priser, sÞde mearbejdere, og hurtigste levering jeg nogensinde har oplevet. ForlÞbet: Ringer tirsdag og fÃ¥r svar pÃ¥ spÞrgsmÃ¥l. Bestiller gulv onsdag, fÃ¥r sms... ãã£ãšèŠã
DesvÊrre Êrgelig kundeservice ifm. Reklamation Besvarelse til traegulvcentret response: - Jeg tror din besvarelse taler for sig selv og giver en rigtig fin gengivelse af den tone man kan forve... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Super god oplevelse at bestille gulve fra TrÊgulvcentret. Jeg har bestilt to forskellige gulve, hvoraf den ene var bestillingsvare. Jeg fik super god hjÊlp og kundeservice, bÃ¥de ved bestilling og leve... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
God kÞbsoplevelse. Vi vil bruge TrÊGulvCentret igen.
Vi kÞbte ca. 140 kvm bambusgulv fra TrÊGulvCentret. Alt ved handlen var en god oplevelse, der gik ud over vores forventning, og hvad man almindeligvis kan forvente. Hurtig (og fleksibel) levering og god kommunikation med Jesper. Vi kommer til at bruge TrÊGulvCentret igen.
Yderst kompetent og meget fleksibleâŠ
Yderst kompetent og meget fleksible service for at imÞdekomme vores akutte behov i en stram byggeproces. Alle aftaler er overholdt og sÊrlig tidsmÊssig prÊcision!
Fantastisk god service
Det har vÊret fantastisk god service. Chat support hjalp med at sikre at jeg kÞbte det rigtige produkt til opgaven. Noter til ordren blev fulgt op, det blev sikret at detaljerne kom på plads. Fragtmanden ringede fÞr han ankom og hjalp pakken helt ind i opgangen. Der blev fulgt op pr. Mail hele vejen, så jeg fÞlte mig tryg og godt vejledt. Det var et gulv fra 1974, der skulle udvides og det bliver flot.
Jeg anbefaler varmt TrÊGulvCentret.
Samlet en dejlig oplevelse ð
Super god oplevelse
Super god oplevelse. Helt igennem professionelle og serviceminded.
Skarpe priser, leverer til aftalt tid og til at komme i kontakt med pr. Mail og telefon.
Jeg havde givet dem 6 af 5 stjerner hvis jeg kunne.
Top klasse service og lÊkre produkter!
Service LANGT ud over hvad man kan forvente - og et helt fantastisk smukt produkt !
Jesper har fra fÞrste gang vi tog kontakt til ham ydet en helt fantastisk service. Han vejledte os i hvilket produkt der passede bedst til vores Þnsker (der var en del), han hjalp os med at udregne hvor meget lim mv. der skulle bruges.
Han tog kontakt til både fabrikken og fragtfirmaet fik fremskyndet vores ordre, da vi stod og skulle bruge det lidt akut. Han fulgte lÞbende op med dem, så han sikrede sig at vi fik gulvet leveret så hurtigt det overhovedet var muligt - og vigtigst, holdt os lÞbende opdateret hermed.
Jesper har vÊret tilgÊngelig på telefon og mail prÊcis når man havde brug for det. Lynhurtige svar på mails, selv om aftenen og i weekenden.
Når man taler med ham og har titusind spÞrgsmål tager han sig tid til at forklare tingene så man forstår dem, uden at man fÞler at han har travlt med at komme af med en.
Vi målte fugtindholdet i gulvet som virkede lidt hÞjt. Her tog Jesper straks kontakt til fabrikken og undersÞgte en masse ting, så han var sikker på at vi ikke fik lagt gulvet for tidligt. Det viste sig at vores fugtmåler målte forkert (hvilket vi også forventede) men det var rart at det blev fulgt fuldstÊndigt til dÞrs med den svenske producent.
Alt i alt må jeg sige at jeg aldrig kunne finde på at kÞbe gulvet et andet sted, efter at have handlet med Jesper. Det eneste der har vÊret endnu bedre end den ekstreme service er produktet - hold kÊft en smukt gulv!! 3cm tykke, 4,5 meter lange planker. WAUW! et lÊkkert produkt.
Så guys ... hvis I vil have top service, fleksibilitet og et sindsygt lÊkkert produkt - så er trÊgulvcentret altså stedet!
Det bedste super profecionelt og tilâŠ
Det bedste super profecionelt og til tiden og gode priser, kan staerkt anbefales. mvh Karen
Super service fra Jesper Washuus'sâŠ
Super service fra Jesper Washuus's side. Kan absolut anbefales at handle her.
Supper service hele vejen igennem
TrÊGulvCenteret, har givet en fantastisk service, i flere omgange. I forbindelse med selve kÞbet, derefter da der var fejl på dele af gulvet og senere da vi havde behov for supplerende leverance i forbindelse med en vandskade.
Med sådanne leverandÞrer er det en fornÞjelse at vÊre "gÞr det selv" håndvÊrker.
Jeg har fÃ¥et professionel rÃ¥dgivning afâŠ
Jeg har fået professionel rådgivning af Jesper. Jeg tilfreds med resultatet
M.v.hilsen
Shpoon Elektriker
Super god service -det bliver fulgt tilâŠ
Super god service -det bliver fulgt til dÞren!
Kompetente mennesker
Kompetente mennesker, som hurtigt og fleksibelt gerne vil vÊre med til at lÞse også de mere akutte udfordringer. Tak for venlig og god service!
Tilfreds kunde ð€
Det har vÊret en super oplevelse at handle med TrÊGulvCentret det kan varmt anbefales.
HÞjt informations niveau vedr. levering
Takke det er ikke sidste gang jeg handler hos jer. ð€
Hurtig og god levering og service!
Super kundeservice
Jeg skulle kÞbe reservedel af en sjÊlden gulvtype og trÊgulvcentret var utrolig behjÊlpelige i telefon med diverse spÞrgsmål. Ville bruge dem igen.
Super service.
God service, behageligt, lÞsningsorienteret, roligt og venligt personale ( Jesper ). Flot gulv i supergod kvalitet!
Fantastisk service
Fantastisk service! Transportfirmaet kunne ikke levere gulvet den aftalte dato, så TrÊgulvcentret fandt en anden lÞsning, så jeg fik gulvet leveret til tiden.
Fin kommunikation hele vejen.
De får al den anerkendelse, jeg kan give.
God service og info undervejs samtâŠ
God service og info undervejs samt hurtig og korrekt levering
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ