Meget god proces overall. Starter med god solidt arbejde fra Jesper's side ift. at finde det rigtige savvÊrk, som kan levere det trÊgulv, jeg ville have. DernÊst god fleksibilitet i forhold til af... ãã£ãšèŠã
Virkelig, virkelig god service!! Gode priser, sÞde mearbejdere, og hurtigste levering jeg nogensinde har oplevet. ForlÞbet: Ringer tirsdag og fÃ¥r svar pÃ¥ spÞrgsmÃ¥l. Bestiller gulv onsdag, fÃ¥r sms... ãã£ãšèŠã
Super god oplevelse at bestille gulve fra TrÊgulvcentret. Jeg har bestilt to forskellige gulve, hvoraf den ene var bestillingsvare. Jeg fik super god hjÊlp og kundeservice, bÃ¥de ved bestilling og leve... ãã£ãšèŠã
NÃ¥ det er jo en Pandoras Êske man Ã¥bner nÃ¥r man begynder at lÊse TrÊgulvscentretâs anmeldelser. FÞrst studsede jeg over at alle positive anmeldelser havde fÃ¥et 5 stjerner. Ingen havde fÃ¥et 4 eller 3 f... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
- Info@traegulvcentret.dk
- traegulvcentret.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
God service og info undervejs samtâŠ
God service og info undervejs samt hurtig og korrekt levering
Super tilfreds
Super tilfreds, levering som lovet (dag 2 efter bestilling), og har fÃ¥et et fantastisk flot sovevÊrelses gulv. Tusind tak ð
Super rÃ¥dgivning og vejledning iâŠ
Super rådgivning og vejledning i forbindelse med kÞb. Levering til aftalt tid!
Nem og hurtig bestilling
Nem og hurtig bestilling, samt levering.
Super service
Super service, meget hjÊlpsomme.
Hurtig fremskaffelse af de planker og i den stÞrrelse som jeg stod og manglede âïžâïžâïžâïžâïž
Hurtig og servicemined.
Hurtig og servicemined.
Jeg har for anden gang benyttet mig af trÊgulvcentret til at kÞbe gulv fra Wiking Gulve. Servicen var i top, hurtig arbejdsgang og meget venlig kundesupport.
Klart anbefales!
Fremragende service
Fremragende service
Ved fejlleverance fra gulvproducenten tog trÊgulvcenteret ansvar og lÞse problemet til min fulde tilfredshed
God pris og leveret til aftalt tid ,
God pris og leveret til aftalt tid ,
det er bar OK
Meget hjÊlpsomme
SÃ¥dan til tiden og rette kvalitet
GulvbrÊdderne blev leveret hurtigt ogâŠ
GulvbrÊdderne blev leveret hurtigt og som aftalt. Betjeningen var behagelig.
Topservice
Deres konkurrencedygtige priser bliver kun slÃ¥et pÃ¥ mÃ¥lstregen af deres kundeservice. Hurtig og kompetent bliver henvendelser besvaret pÃ¥ et niveau langt over standarden. Absolut klasseð, firmaet kan varmt anbefales.
God service - gode priser
Hurtige svar pÃ¥ mail, gode priser og kort leveringstid. ð
God og hurtig kundeservice
Stort udvalg. Mega God og hurtig kundeservice og vejledning. TÊt opfÞlgning på levering. Kan kun anbefale stedet.
Super Service og levering som aftalt
Super Service og levering som aftalt. God kvalitet på trÊgulvet og den billigste pris fandt jeg her.
Fantastisk service
Fantastisk service, og et godt sted at handle.
En klar anbefaling fra min side
Flot service og godt arbejde
Super service
Super service, gode priser, sÞde personer når man kontakter dem.