Dagen startede med uformel og god introduktion. SÃ¥ afsted og lege i KÞbenhavns gader. Selvom vi troede vi kendte byen, blev vi en del klogere - bÃ¥de pÃ¥ reel viden og en del smÃ¥ fun-facts. Selve Treasu... ãã£ãšèŠã
Budde Schou had a great afternoon solving puzzles through the city centre, getting cultural information about the houses/city, laughing, walking at our own pace, getting hints, and enjoying Copen... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi (Wonderful Copenhagen) havde en helt fantastisk eftermiddag med Treasurehunts. Skattejagten var nÞje gennemtÊnkt, og mange af posterne havde en rÞd trÃ¥d til os som virksomhed. Vores vÊrdier etc... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Virkelig gode gÃ¥der/opgaver og spÊndende at komme byen rundt og lÊre noget samtidigt. Vi var 7 voksne som hyggede os pÃ¥ turen rundt i indre by. Super velbearbejdet materiale OG hjÊlp hvis man ville... ãã£ãšèŠã
- ã€ãã³ã管çäŒç€Ÿ
- ãªã¢ã«è±åºã²ãŒã äœéšã»ã³ã¿ãŒ
- 芳å ãã¢ãŒä»£çåº
- ããžã¿ãŒ ã»ã³ã¿ãŒ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
EDUCATIONAL & FUN TREASURE HUNTS FOR TOURISTS, LOCALS AND COMPANIES. Learn about Copenhagen's rich history and Danish culture, discover historic sights and hidden gems while solving fun quests. Ideal for escape room enthusiasts, couples, friends, families, teams, and companies.
SydkÊrsvej 61, 2650, Hvidovre, ãã³ããŒã¯
- info@treasurehunts.dk
- treasurehunts.dk
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse! Sjov, lÊrerig og anderledes måde at lÊre byen at kende og en skÞn måde at tilbringe tid med famile eller venner. Kan kun anbefale det!!

treasurehunts.dk ããã®åç
We had a great time solving numerousâŠ
We had a great time solving numerous fun and challenging puzzles. It's a nice way to explore the city center of Copenhagen and you will probably discover places you would otherwise miss.

Tiden flÞj afsted.
Vi vidste ikke helt hvad vi skulle forvente, men blev mÞdt af en virkelig positiv oplevelse. Vi blev udfordret og tiden flÞj afsted. En virkelig sjov og lÊrerig måde at se byen på.
Anbefales klart!

Genialt koncept.
Dejlig oplevelse af en yderst venlig og behagelig host. Vi hyggede os enormt i de 2 timer det stod på og gik rundt i smukke kÞbenhavn.
Det var sjove udfordringer. Jeg håber der kommer én til de lidt mindre, så de også kan vÊre med.
Men alt i alt - helt igennem fantastisk.
Tak for en god tur.

treasurehunts.dk ããã®åç
I can highly recommend this experience
I can highly recommend this experience. It is a fun and lovely way to walk around the street of Copenhagen. If you like the creative tasks in an escape rooms, you would like this one.
And on top of that, you learn some things about each destination on the scavenger hunt.
Enjoy ð

På skattejagt i KÞbenhavn med Treasure Hunt
Vi var i går 4 voksne med Treasure Hunt på rundfart efter skjulte skatte og gåder i KÞbenhavn, vi var i konkurrence med 10 andre hold fra ind- og udland.
Ved hvert stop var der dels information om stedet samt en opgave med svingende svÊrhedsgrad. Det var en super sjov måde at komme rundt i KÞbenhavn og så med et underholdende konkurrence element.
Og så fandt vi ud af ting omkring vores gamle by, som vi ikke kendte til.
De varmeste anbefalinger fra team Tummelumsen.

treasurehunts.dk ããã®åç
Super gode og varierende opgaver.
Super gode og varierende opgaver! En god måde at komme lidt rundt i KÞbenhavns små gader, som man ikke har set fÞr, og opleve noget nyt.

Perfekt eftermiddag!
Vi deltog som hold i en rigtig sjov âLive scavenger Huntâ i indre by. Vi var godt underholdt og kom forbi steder i KÞbenhavn, som vi aldrig har set fÞr, til trods for, at vi bor i byen. Kan anbefales til alle, der elsker at gÃ¥ pÃ¥ opdagelse og lÞse gÃ¥der.

Awesome treasure hunt
Awesome treasure hunt, locations within reach for the given time. Difficulty levels well adjusted, smart and fun riddles. Great host, she's giving good introduction and shows up at locations check up onnparticipants. Absolutely recomended!

treasurehunts.dk ããã®åç
Super fun and great arrangement withâŠ
Super fun and great arrangement with really engaging and divers challenges!

treasurehunts.dk ããã®åç
Top professionelt og super sjovt!
Treasurehunts er top professionelt. PrÞvede en skrÊddersyet skattejagt med Wonderful Copenhagen og var dybt imponeret. Fantastisk godt lavet - så sjovt, lÊrerigt og spÊndende. GennemfÞrt! Skal helt klart ha min familie med ind til byen på sådan en treasure hunt.

treasurehunts.dk ããã®åç
SkrÊddersyet og sjov teamwork aktivitet
Skattejagten var nÞje gennemtÊnkt, og mange af posterne havde en rÞd tråd til os som virksomhed. Vores vÊrdier etc.
Treasurehunts stod for alt fra A-Z og der var styr på alle detaljer.
Super teamwork aktivitet der varmt kan anbefales!