TRESS Sport & Leg レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg bestilte et par trÊstylter pÃ¥ 179 cm hos TRESS Sport & Leg den 25. juni 2026. Bestillingen gik nemt, og jeg har generelt haft en rigtig positiv oplevelse. Den eneste lille udfordring var le... もっず芋る

Bestilte fodbold- og hÃ¥ndboldnet den 28. Maj til vores boligforening. Har dags dato tjekket varerne pÃ¥ hjemmeside, og der stÃ¥r de er pÃ¥ lager. De reklamere med 1-3 hverdages levering, og der er nu g... もっず芋る

䌁業が回答したした

Super god service i tlf og mht leverings dato. Varerne svarede til forventning . Meget tilfreds

Hvad skal man give et barn på 8 år? SelvfÞlgelig...STYLTER fra TRESS SPORT & Leg, de blev ret populÊre hos både bÞrnebÞrnene OG nabolagets bÞrn kan anbefales.

䌁業情報

1. スポヌツ甚品店

圓該䌁業による蚘述

TRESS er et skandinavisk handelsselskab, som har det formål, til enhver tid, at vÊre Nordens fÞrende udbyder af sports- idrÊts og aktivitetsudstyr i topkvalitet.

優良

Bestilte d

Bestilte d. 5. Feb og og her den 13. Har jeg stadig ikke set mine varer

2025幎2月5日

Hej Anne-Mette

Mange tak for at skrive til os. Vi kan se, at dine varer blev leveret i dag, og vi beklager, at leveringstiden ikke helt var, hvad du havde håbet på.

Da ordren var til en skole, og den blev lagt op til vinterferien, holdt vi den tilbage i uge 7. Det gjorde vi for at sikre, at pakken ikke ankom til en lukket skole uden nogen til at tage imod den.

Det er standard procedure for vores lager at holde leveringer tilbage op til skoleferier – bÃ¥de for at gÞre det nemmere for dig som kunde og for at undgÃ¥ unÞdvendig genudkÞrsel. Din ordre blev derfor sendt sÃ¥ hurtigt som muligt efter ferien.

Vi håber, du bliver glad for dine varer! Har du yderligere spÞrgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Alt for meget plastik

Varer er nemme og bestille - og de kommer lynhurtig.
Men - men ALT FOR MEGET plastik - et er, at man får sendt en emballeret vare / varer. - Men når 36 små bolde alle er pakket ind i hver deres plastik pose og igen lagt i en samlet plastik pose. ( HVORFOR ) det gav ingen mening - Det tog laaaaang tid og pakke ud - og alle ambitioner om et mere plastikfrit miljÞ - forstummer sammen med de to stjerner som trÊkker ned / fra en ellers 5 stjernet oplevelse. - mindre plastik TAK

2025幎2月6日

Hej Flemming

Tak for din anmeldelse og for at tage dig tid til at dele din oplevelse. Jeg kan sagtens forstå din frustration over emballagen – det giver god mening, at man undrer sig over, hvorfor så mange bolde er pakket individuelt.

Vi forsÞger altid at finde den rette balance mellem at beskytte varerne under transport og samtidig minimere unÞdvendig emballage. FunBattle-boldene er lavet i kunststof, og de skal derfor pakkes ind, så de ikke bliver fugtige under transport. Dog kan vi godt se, at det kan gÞres bedre, så boldene stadig beskyttes uden at skulle pakkes individuelt ind i plastik. Vi har allerede taget det videre internt, så vi kan finde en mere hensigtsmÊssig lÞsning fremover.

Jeg hÃ¥ber, du ellers er glad for boldsÊttet, og hvis du har andre input eller spÞrgsmÃ¥l, er du meget velkommen til at rÊkke ud. Din feedback betyder noget for os – det er netop sÃ¥dan, vi bliver bedre.

Ditte, TRESS Marketing

Ville ikke lade mig kÞbe for under

Ville ikke lade mig kÞbe for under 250kr sÃ¥ kunne ikke kÞbe det jeg ville

2025幎1月15日
自発的なレビュヌ

Hej Frida

Vi sÊtter stor pris på din feedback og beklager virkelig, at du ikke kunne gennemfÞre dit kÞb.

Der er flere grunde til vores minimumsgrÊnse på 250 kr., som vi har valgt, selvom det kan skabe udfordringer for kunder som dig, hvor det kan vÊre frustrerende, hvis man bare lige skal bruge en enkelt ting. GrÊnsen er blandt andet indfÞrt for at sikre, at vi kan håndtere og levere ordrer på en måde, der er både praktisk og ansvarlig, så vi kan opretholde et hÞjt serviceniveau og effektiv logistik for alle vores kunder. Vores lÞsninger er sÊrligt rettet mod erhvervskunder som skoler, idrÊtsklubber og boligforeninger, der typisk handler stÞrre ind til både små og store projekter, men vi sÊtter også stor pris på vores privatkunder og arbejder altid på at gÞre oplevelsen endnu bedre.

Vi hÃ¥ber, at du vil vende tilbage igen pÃ¥ et tidspunkt, sÃ¥ du kan fÃ¥ de varer, du er ude efter – og forhÃ¥bentlig fÃ¥ en endnu bedre oplevelse. Hvis der er andet, vi kan hjÊlpe dig med, er du altid velkommen til at kontakte os.