レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Als ondernemen is het belangrijk je inkomsten te krijgen voor de diensten die zijn geleverd. Helaas is dat niet altijd zo. Echter doe ik een beroep op elke ondernemer met een geweten die zo iets mee... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち1の評䟡

ULTIMOO INCASSO, Tja waar moet ik beginnen . Ik kreeg een brief met een betalingsbewijs ik moet verrichten elke maand , dit deed ik netjes totdat 1 dag te laat binnne kwam. Ik kreeg te horen dat... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち1の評䟡

Deze organisatie Ultimo incasso werkt voor criminele organisaties. Kreeg een brief over een zending van Norwegian Lab. Deze Norwegian Lab stuurt onder valse voorwendselen producten waar je da... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Via de chat een regeling proberen te treffen, vervolgens werd ik gemaild door “Noortje”. Nou.. De arrogantie was door haar mailtjes heen te lezen, 0 begrip en eisen dat ik vandaag een betaling zou doe... もっず芋る

䌁業情報

1. 債暩取立䌚瀟

圓該䌁業による蚘述

Ultimoo Incasso is al meer dan 25 jaar specialist in het oplossen van betalingsachterstanden. Een niet betaalde factuur kan veel impact hebben voor zowel de opdrachtgever als de klant. Onze incassospecialisten zoeken een duurzame oplossing die voor beide partijen werkt.

連絡先

通垞1カ月以䞊経っおから回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Ben nu al meer dan 5 maanden bezig met

Ben nu al meer dan 5 maanden bezig met deze uitermate trieste figuren! Dreigen frauderen bij het leven. Alle stukken waar ze om hebben gevraagd aangeleverd en elke keer zit er meer dan een maand tussen tot ze onzinnig reageren dat het zogenaamd de verkeerde stukken zijn?!?! Oplichters let op niet te vertrouwen of iets mee te regelen

2025幎10月15日

Beste Robin,

In uw review zien we dat u al ruim 5 maanden contact hebt met onze collega's en dat dit niet helemaal goed gaat. Uiteraard is dat niet de bedoeling.

Daarom willen we graag onderzoeken wat er in uw situatie gebeurt en dit samen met u oplossen. Daarom willen we u vragen om uw dossiernummer en contactgegevens te mailen naar webcare@ultimoo.nl.

Minder kan helaas niet, zo na 3 maanden al een reactie topbedrijf

Minder kan helaas niet, wat een drama bedrijf, ik krijg een spookfactuur met een datum waar niets van klopt. Moet je via whatsapp contact zoeken, reactie 0,0 dan bellen 35 minuten in de wacht en je snapt het al ook hier 0,0 contact.
Nou doe hier in ieder geval geen zaken mee doen want dit is te triest voor woorden onder hun eigen emails staat gewoon een telefoonnummer wat niet bestaat. Ik heb geen schulden en verbazingwekkend zo snel als jullie zijn zal er over een half jaar wel een nieuwe herinnering komen dus behoefte aan jullie NEEN

2025幎9月24日

Beste Duiven Liefhebber,

In uw bericht staan een aantal zaken die wij graag met u willen onderzoeken. Spookfacturen en dergelijke wachttijden zijn zaken die Ultimoo uiterst serieus neemt.

Om te onderzoeken wat er in uw situatie is gebeurd, zouden wij u willen vragen om uw dossiernummer en contactgegevens te mailen naar webcare@ultimoo.nl.

Terrible experience.

Terrible experience.
I ordered phone from Vodafone, but they didnt deliver phone and send me 1500€ bill. I ignored it, because I didnt get the phone. This bill was send to Ultimoo incassobureau. I called them several times and they ignored me, after I explained situation that I dont need to pay. I already payed 300e and they dont plan to give them back to me, after Vodafone made investigation and find the proof that I didnt recieved phone.
Every time I call, they say that they are busy and will call back.
Now this case is send to another incassobureau and again I need to fight for my rights. I am so tired, this is going on one year and looks like I need to contact lawyer. I better pay lawyer that incassobureau or Vodafone for something I didnt recieved. This is robbery.

2025幎9月17日

Ik heb als ondernemer Ultimoo

Ik heb als ondernemer Ultimoo ingeschakelt om geld van mijn klant te incasseren.
Dat hebben ze wel gedaan, maar ze weigeren om het geld aan mij uit te betalen.
Ultimoo heeft sinds 3 maanden het geld, maar komen met smoesjes of ghosten mij.

2025幎9月11日

Beste Sebastian,

Dat onze collega's geïncasseerde bedragen niet afdragen, is niet hoe wij normaal gesproken werken.

Daarom willen wij u vragen om het desbetreffende dossiernummer en uw contactgegevens te mailen naar webcare@ultimoo.nl. Dan gaan wij onderzoeken wat er in uw situatie is gebeurd.

5぀星のうち1の評䟡

Dit incasso bureau negeert alle communicatie

Wij mochten een incassobrief ontvangen voor een vordering via DHL. Ik heb gebeld en een keurige email gestuurd met uitleg en onderbouwing waarom deze factuur niet betaald is - ook DHL had deze email al ontvangen - maar in beide gevallen hebben ze niet het fatsoen om daarop te reageren. Maar wel weer een herinnering van de incasso sturen, met een flinke verhoging.

2025幎9月1日

Onterechte incassobrief

Na een onterechte incassobrief van Ultimoo heb ik de moeite genomen vanuit het buitenland om uitgebreid en inhoudelijk te reageren. Compleet met uitleg waarom hun vordering totaal ongegrond is.
Een professioneel bedrijf zou zo een reactie serieus nemen, de feiten controleren en inhoudelijk antwoorden.

Maar bij Ultimoo? Daar nemen ze niet eens de moeite om de zaak te lezen, laat staan beoordelen. In plaats daarvan sturen ze de volgende dag een gemakzuchtige standaardmailtje terug met slechts 1 boodschap, "JE MOET betalen". Geen bewijs, geen weerlegging, geen spoor van professionaliteit of empathie. Slechts arrogantie, luiheid en pure minachting voor de klant.

Ultimoo is het toonbeeld van hoe een incassobureau zichzelf te kijk kan zetten als incompetent en respectloos!

2025幎8月12日

Wat ging er niet mis

Wat ging er niet mis. Het is al erg genoeg dat je schuld hebt. Ultimoo maakt dit nog erger dan een dossier waar je netjes op afbetaald gewoon te verhogen met 100%.
Waarom, na 9 maanden nog steeds geen uitleg. Je krijgt ook steeds brieven dat je regeling vervalt terwijl je netjes betaald.

2025幎8月12日
5぀星のうち1の評䟡

Just a bunch of scammers who do not

Just a bunch of scammers who do not know their own laws. Incorrect handling on the phone and just as always, the people who should know how all works are not reachable. The way they handle things gives the impression of some cowboys and not a legit company. Lets see how they react when they get filled a compaint with the authorities.

2025幎8月8日

U betaald

Zorg dat uw E-mail klopt buiten uw adres en bedrijfsnaam.
Want men is te lui om de bedrijfsnaam op google op te zoeken om zo een telefoon nummer te vinden waar naar toe gebeld kan worden ivm een openstaande factuur.
Deze sturen ze liever door naar Ultimoo zodat u als klant nog wat meer kan betalen voor een rekening die niet eens wist dat je die had.

Daarbij komt dat ze niet eens konden vertellen of de fout bij ons zat of bij hun zelf.

Een ding was wel zeker wij moesten ervoor betalen.
Bedankt DHL & Ultimoo

2025幎7月7日

oplichting

Ik ben ook slachtoffer van de fraudieuze samenwerking tussen DHL en Ultimo!Wie kan mij helpen? Graag bij mij melden via Facebook, moet ik naar een jurist voor 208 euro.. hoe dubbel! Een klacht bij de Fraudedesk Zakelijk ook een goed idee? Ervaringen?

2025幎7月3日

LET OP!!

Beste,

Dit incassobureau handelt niet volgens de wet en regelgeving. Ik heb onlangs met hun te maken gehad en ga hier zeker werk van maken met een advocaat en meldt ze aan bij AP en Fraudezaken zakelijk.

Zij sturen allereerst een enveloppe waarop staat:
'samen lossen wij het op' Over het algemeen is het niet toegestaan als incassobureau om teksten zoals "samen lossen wij het op" of andere mededelingen die de suggestie wekken van een openstaande schuld of een incassoproces, op de buitenkant van een envelop te schrijven. Dit heeft te maken met de bescherming van de privacy van de ontvanger en de vertrouwelijkheid van financiële informatie, zoals vastgelegd in de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).
Hier zijn de belangrijkste redenen waarom dit niet is toegestaan:

Privacy: De AVG beschermt persoonsgegevens, waaronder financiële gegevens. De inhoud van een incassobrief is vertrouwelijke informatie tussen het incassobureau en de schuldenaar. Door een dergelijke tekst op de envelop te plaatsen, wordt deze informatie zichtbaar voor derden (bijvoorbeeld huisgenoten, postbodes of buren). Dit is een inbreuk op de privacy van de schuldenaar.

Stigmatisering/Schaamte: Het openbaar maken van het feit dat iemand een schuld heeft, kan leiden tot schaamte, stress en stigmatisering. Incassobureaus moeten zich houden aan ethische gedragsregels en mogen geen buitensporige of intimiderende middelen gebruiken om de schuld te innen.

Wet Kwaliteit Incassodienstverlening (Wki): Per 1 april 2025 is de Wki van kracht. Deze wet stelt strengere eisen aan incassodienstverleners om de kwaliteit van de incassopraktijk te verbeteren en misstanden tegen te gaan. Hoewel de wet niet specifiek ingaat op teksten op enveloppen, legt de Wki wel nadruk op transparantie, duidelijke communicatie en het respectvol behandelen van schuldenaren, wat in strijd is met het openbaar maken van schuldinformatie op de envelop.

Incassobureaus dienen discreet te zijn in hun communicatie en alleen de noodzakelijke informatie (naam en adres van de ontvanger en afzender) op de envelop te vermelden. De inhoudelijke boodschap hoort in de afgesloten envelop.

Als je dus een dergelijke envelop ontvangt, kun je dit melden bij de Autoriteit Persoonsgegevens (AP), aangezien dit mogelijk een overtreding van de AVG is.

Verder houden zij zich niet aan de gestelde termijnen die dienen bij het incasso proces.

Ultimoo Incasso presenteert zichzelf als een professioneel en zorgvuldig incassobureau dat aangesloten is bij de NVI en het Incassokeurmerk draagt. Dit zou moeten betekenen dat ze zich aan de regels houden, ook bij de omgang met bedrijven.
Echter, de onderstaande online klachten en reviews geven een significant ander beeld. De frequentie en aard van de klachten, met name over onterechte vorderingen, disproportionele kosten en gebrekkige communicatie, zijn zorgwekkend. Hoewel een bedrijf zich wettelijk mag beroepen op het direct versturen van een aanmaning aan een ander bedrijf zonder voorafgaande herinnering, staat dit wel haaks op de belofte van 'samen oplossen' (inbreuk privacy op de envoloppe volgens A.V.G ) en de zorgvuldigheid die men van een Incassokeurmerk-houder mag verwachten.
Het feit dat er meldingen zijn van problemen met reeds betaalde facturen of onterechte vorderingen, in combinatie met het snel opleggen van hoge incassokosten, duidt op een agressieve incassopraktijk die niet altijd strookt met de zorgvuldigheid die het Incassokeurmerk voorstaat.

Mijn advies:
1. Dien een formele klacht in bij Ultimoo: Gebruik hun eigen klachtenprocedure op hun website. Verwijs specifiek naar de korte termijn en jouw pogingen om tot een oplossing te komen, in contrast met hun slogan 'Samen lossen wij het op'.
2. Verwijs naar het Incassokeurmerk: Benadruk dat je verwacht dat zij handelen conform de principes van het Incassokeurmerk, waaronder zorgvuldigheid.
3. Dien een klacht in AP (inbreuk privacy AVG wetgeving, zogenoemde slagon “samen lossen wij het op” Daarnaast ‘Melding bij Fraudezaken zakelijk voor verder onderzoek. Bij de NVI (Nederlandse Vereniging van Incasso-ondernemingen): Aangezien Ultimoo lid is van de NVI en het Incassokeurmerk heeft, kun je daar een klacht indienen als de afhandeling door Ultimoo zelf niet naar wens is. De NVI kan dan onderzoeken of Ultimoo de gedragsregels van het keurmerk heeft overtreden.
4. Verder houdt alles schriftelijk bij: Bewaar alle communicatie (e-mails, brieven, aanmaningen) als bewijsmateriaal.
Het is belangrijk om je rechten te kennen en daar waar nodig actie te ondernemen.

Dus mijn advies, melden dit bureau!

2025幎7月1日

Onterechte vordering

Ik kreeg per brief een vordering van Ultimoo van 117 euro vanuit DHL aangaande invoerrechten voor een bestelling uit Brazilie.
Ik heb dit nooit besteld en ga dit dan ook zeker niet betalen. Ik heb 23 juni bezwaar ingediend per mail en een reactie gehad met allerlei vage documenten eraan met ons adres erop (mobiel nummer erbij verwijst echter naar vaag bedrijfje uit Amsterdam terwijl wij in Limburg wonen).
Gisteren kreeg ik weer een mail dat ik toch echt nu moest betalen.
Ik verwijs terug naar DHL want wij hebben niets met deze bestelling te maken en ga dan ook zeker NIET betalen.

2025幎6月23日

Geen reactie

Geen reactie. Bedrijf stuurt vage aanmaningen namens FedEx terwijl wij niet via FedEx versturen. Op vragen komt geen antwoord.

2025幎4月3日
5぀星のうち1の評䟡

Wat een bizar bedrijf is dit

Wat een bizar bedrijf is dit. Ze werken voor fedex en sturen iedere keer brieven voor elke levering van FedEx. Laatst is FedEx 2x geweest. Gewoon de facturen betaald en ultimo stuurt voor elke rekening deurwaarders kosten. Een van 40 euro en één van 50 euro. In het begin twee jaar geleden hebben we ze gebeld en alle afschriften door gestuurd maar ze luisteren niet lezen niet. Ze blijven maar sturen. Opvallend is als je een tijdje geen gebruik van FedEx maakt zij ook niets meer sturen. ???? En het klopt ze dreigen met deurwaarders, dit is uw laatste kans bla bla bla. We hebben het opgegeven. Wij reageren niet meer. Zinloos bedrijf is het. We hebben dit ook voorgelegd bij FedEx maar ook zij doen hier niets mee. Enige wat je kan dient is niet meer gebruik maken van Fedex. Dan ben je er helemaal van af. Wij kunnen trouwens niet wachten als er een deurwaarder komt want daar dreigen ze al twee jaar mee. Ik geloof dat nu ondertussen hun fantasie rekening die zij hebben gemaakt 800 euro is. Wouw.
GOEDE TIP. NIET OP REAGEREN. ALS JE DE REKENING HEBT BETAALD GEWOON LATEN GAAN. GEEN ENERGIE EN TIJD IN STEKEN.

2025幎4月25日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス