レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Als ondernemen is het belangrijk je inkomsten te krijgen voor de diensten die zijn geleverd. Helaas is dat niet altijd zo. Echter doe ik een beroep op elke ondernemer met een geweten die zo iets mee... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち1の評䟡

ULTIMOO INCASSO, Tja waar moet ik beginnen . Ik kreeg een brief met een betalingsbewijs ik moet verrichten elke maand , dit deed ik netjes totdat 1 dag te laat binnne kwam. Ik kreeg te horen dat... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち1の評䟡

Deze organisatie Ultimo incasso werkt voor criminele organisaties. Kreeg een brief over een zending van Norwegian Lab. Deze Norwegian Lab stuurt onder valse voorwendselen producten waar je da... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Via de chat een regeling proberen te treffen, vervolgens werd ik gemaild door “Noortje”. Nou.. De arrogantie was door haar mailtjes heen te lezen, 0 begrip en eisen dat ik vandaag een betaling zou doe... もっず芋る

䌁業情報

1. 債暩取立䌚瀟

圓該䌁業による蚘述

Ultimoo Incasso is al meer dan 25 jaar specialist in het oplossen van betalingsachterstanden. Een niet betaalde factuur kan veel impact hebben voor zowel de opdrachtgever als de klant. Onze incassospecialisten zoeken een duurzame oplossing die voor beide partijen werkt.

連絡先

通垞1カ月以䞊経っおから回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

Totaal niet begripvol. Slecht en asociaal incassobureau!

Bizar slecht en asociaal incassobureau!
Ze laten je onder druk een regeling die niet haalbaar is treffen.
Sturen hun e-mails in hoofdletters. LEKKER SCHREEUWEN!
De medewerker die je vervolgens aan de lijn krijgt is allesbehalve respectvol.
Dit incasobureau maakt dat zodra ik mijn rekening heb betaald bij het originele bedrijf wegga als klant en hier ook nooit meer terugga.

2025幎3月17日

Scam

Volgens mij is dit helemaal geen incassobureau maar een scam. Ik krijg een incasso brief vol spelfouten met een incasso van een bedrijf waar ik nooit wat heb gekocht.

2025幎3月1日

Hallo Merel,

Wij zijn wel degelijk een echt incassobedrijf, maar een brief met spelfouten zou natuurlijk niet mogen kloppen. Helaas worden er ook wel eens nep-berichten vanuit onze naam gestuurd.

Zou u misschien een kopie of foto van het bericht naar cs@ultimoo.nl kunnen mailen? Dan zoeken we het direct voor u uit.

Incompente losers

Criminele bende. En de telefoniste is incompetent. Stelletjes losers

2025幎2月3日

Goedemiddag Jan,

Uit uw review maken wij op dat u een negatieve ervaring heeft gehad met een van onze medewerkers. Natuurlijk vinden wij dat vervelend en willen wij graag met u onderzoeken wat er gebeurd is. Helaas kunnen wij op basis van de informatie uit uw review geen dossier opzoeken. Daarom sturen wij u een verzoek tot meer informatie.

Zodra u deze informatie hebt gedeeld, zullen wij uw situatie bekijken en contact met u opnemen.

Alvast vriendelijk bedankt.

Noortje van Ultimoo

1 ster is nog te veel

1 ster is nog te veel, als ik jullie bel over een facuur die ik zomaar krijg van Fedex hebben jullie geen antwoord op vragen.Ja is dat zo,weet ik ook niet. echt enz enz

2025幎1月24日

Goedemiddag,

Wat vervelend dat u een negatieve ervaring heeft omtrent uw FedEx-factuur.

Helaas kunnen wij uw dossier met de gegevens in deze review niet vinden. Wij sturen u een verzoek om meer informatie te geven. Zodra u deze gegevens gedeeld heeft, zullen wij uw dossier bekijken om te zien wat er gebeurt is.

Alvast vriendelijk bedankt.

Noortje van Ultimoo

Geven geen kik!

Geven geen kik!
Post van iemand anders ontvangen netjes het contactformulier gaan invullen over dit misverstand, maar geen enkele reactie terug gekregen!
Controleren jullie niet waar een bedrijf staat ingeschreven bij de kamer van koophandel?
De post heb ik retour afzender gedaan, blijkbaar kijkt de Post alleen naar een huisnummer?
Ben benieuwd hoe dit verder gaat met het zogenaamde
oplossen dat ze op hun envelop hebben staan.
☃
Update 19.58 uur
Als ik onderstaande reviews lees begin ik te begrijpen hoe dit arrogante bedrijf werkt!
👏
Heb het contactformulier ingevuld lijkt me wel voldoende, dus daar kunt u op reageren!
☕
Ps, krijgen mensen die onrechtmatig door jullie lastig worden gevallen ook een vergoeding?
Update 12.30u
Bedankt voor uw reactie, maar neem van mij maar aan dat ik na jaren post bezorgen bij deze buurtgenoot er mee stop omdat deze het wel goed vindt blijkbaar!
En nu maar hopen dat Post.NL de brief bij jullie in de bus stopt daar dit bedrijf ook hopeloos is geworden!!

2025幎1月15日

Goedemorgen Martin,

Bedankt voor het doorgeven van de extra informatie. Het lijkt erop dat u inderdaad een brief voor een buurman of -vrouw hebt ontvangen. Onze opdrachtgever heeft helaas de bijbehorende letter van het adres niet meegegeven als huisnummertoevoeging. Daarom is deze brief helaas ten onrechte bij u gekomen.

Bedankt dat u de brief als 'Retour afzender' op de brievenbus hebt gedaan. Wij hebben de brief nog niet retour ontvangen, maar hebben uiteraard wel de toevoeging aan het huisnummer gedaan, waardoor uw adres uit ons systeem verwijderd is.

Op het bericht in ons contactformulier op 11 januari zult u nog wel een reactie van een van mijn collega's ontvangen. Excuses dat wij niet binnen 3 werkdagen op uw bericht hebben gereageerd.

Wij vinden het vervelend dat u de brief hebt ontvangen, willen ons nogmaals excuseren voor het ongemak en u bedanken voor het retour sturen van het poststuk.

5぀星のうち1の評䟡

Echt een bizar eng en slecht bedrijf

Echt een bizar eng en slecht bedrijf. Incasso ontvangen onterecht, na contact opgenomen te hebben met het originele bedrijf waar de factuur vandaan kwam, moest ik het alsnog via ultimoo betalen terwijl het onterecht was! ik heb uiteindelijk gelijk gekregen van dhl en de incasso kosten van hun teruggekren maar heb verder helemaal niks vernomen van ultimoo terwijl ik meerdere malen heb gevraag om een kopie factuur. Bizar hoe zo een bedrijf nog steeds bestaat en mag doen wat het doen, vind het bijna crimineel.

2024幎11月9日

Beste Bram,

Wat vervelend dat u een negatieve ervaring heeft gehad met ons bedrijf. Ik zou graag voor u achterhalen waarom u geen terugkoppeling heeft gekregen op uw verzoek.

Om dit te kunnen checken heb ik wel wat meer informatie van u nodig. Daarom hebben wij u een 'verzoek om meer informatie' gestuurd. Zou u dit verzoek willen invullen, dan kunnen wij onderzoeken wat er fout is gegaan.

Alvast bedankt en excuses voor het ongemak.

5぀星のうち1の評䟡

Onterechte incasso's ontvangen? Benader mij!

Ben je ook slachtoffer van de fraudieuze samenwerking tussen DHL en Ultimoo? Graag bij mij melden via Facebook, ik ben samen met een jurist een dossier aan het opbouwen. Daarnaast is een klacht bij de Fraudedesk Zakelijk ook een goed idee, wellicht dat ze daar dan ook eens wakker worden.

2024幎12月29日

Beste Heer Wierda,

Bedankt voor uw bericht. Wij nemen uw zorgen zeer serieus en willen graag in contact komen om eventuele onduidelijkheden op te helderen.

Bij Ultimoo werken wij uitsluitend op basis van onderbouwde en terechte vorderingen, en wij hechten veel waarde aan een transparante en zorgvuldige aanpak.

Wij nodigen u van harte uit om ons rechtstreeks te benaderen via incasso@ultimoo.nl, zodat wij uw situatie samen kunnen bespreken.

Ultimoo Incasso

5぀星のうち1の評䟡

Naar bedrijf dat makkelijk geld

Naar bedrijf dat makkelijk geld ''verdiend''.

2024幎12月24日

Goedemorgen Marisa,

Wat vervelend dat u een negatieve ervaring hebt met ons bedrijf.

We zouden hierover graag met u in gesprek gaan. Helaas kunnen we in deze review geen informatie vinden over uw ervaring. Daarnaast kunnen wij geen gegevens vinden om contact met u op te nemen.

We hebben u een 'Verzoek om informatie' gestuurd. Zou u dit willen invullen, dan zullen wij vervolgens contact met u opnemen.

Alvast bedankt.

5぀星のうち1の評䟡

Scammers stay away from them.

2023幎12月30日

Good day,

I am sorry that you had a negative experience with our company.

We would like to discuss this experience with you. Unfortunately, we cannot find any specific information in this review. In addition, we cannot find any contact information in order to reach out to you.

We will sent you a 'Request for information'. If you would like to fill this in, we will contact you.

Thank you in advance.

5぀星のうち1の評䟡

Echt de slechtste incasso die er is

Je stuurd alles op. Betreft huurschuld. En enige waar ze mischien gelijk in hebben is maand voor uit betalen. Verder niks openstaan ik stuur van maand sep 2024 tot maart 2021 elke maand de betalingen door. Maar er naar kijken doen ze niet. maar er staat duidelijk eigen haard bedrag wat er af is en welke maand . Bijna 4 jaar laten zien dat ik betaald heb netjes. en nog valen ze mijn lastig .Maar kijken er niet in . En ze koppelen niks terug naar eigenhaard. Dan bel ik weer en zeggen ze , dat hun niet mijn administratie gaan doen . Sorry volgens mijn doe ik dat zelf. Ik stuur de betalingen kijk het na koppel het terug . Dat is niet moeilijk volgens mijn .doe je werk.

2024幎11月21日

Dubieus bedrijf

Dubieus bedrijf. Komt allemaal door Fedex. Invoerkosten dat betaald moet worden. Vreemd dat dat achteraf gaat. Betaald via Klarna, achteraf invoerkosten. Onduidelijk, vaag. En nu een brief van Ultimoo dat Fedex de laatste gelegenheid geeft om te betalen. Is dit niet gewoon nep om mensen bang te maken en geld af te troggelen? Welk incasso bureau stuurt een brief met laatste gelegenheid om te betalen? Ik geloof dat het om een nepbedrijf gaat inc Fedex dat louche is

2024幎11月20日

Beste Mevrouw Wilson,

Bedankt voor uw bericht. De invoerkosten van een bestelling in het buitenland worden inderdaad vaak achteraf pas in rekening gebracht. Om mensen niet onnodig met nog meer kosten te confronteren sturen wij altijd eerst een brief om de invoerkosten te betalen zonder (incasso)kosten.

Dit is juist vanuit FedEx en Ultimoo ingevoerd om niet direct met incassokosten geconfronteerd te worden.

Mocht u hier nog vragen over hebben, dan kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers.

Ultimoo Incasso

5぀星のうち1の評䟡

Wat een ontzettend waardeloos bedrijf

Wat een ontzettend waardeloos bedrijf is dit! Niet telefonisch bereikbaar, per email reageren ze eens in de 2 a 3 weken een keer of nadat je de opdrachtgever(DHL) dan maar zelf mailt omdat er geen reactie komt.. Na 4 maanden ongeveer verder(als het niet langer is) heeft DHL aangegeven de incasso kosten te laten vervallen maar Ultimoo hoor je niets meer van.. En op de brief maar zetten dat ze graag met je meedenken..

2024幎7月1日

Ik had 0 sterren gegeven als dit kon

Ik had 0 sterren gegeven als dit kon. Ik bel omdat ik een incasso krijg zonder dat er een reminder is verstuurd. Mevrouw, belachelijk onvriendelijk, zegt dat zij mij 21 oktober een reminder hebben gestuurd. Vooropgesteld heb ik deze niet gehad en is het vandaag 25 oktober. Waar zijn de 14 dagen wettelijke termijn? Naast dat ik de brief natuurlijk niet eens heb ontvangen. Antwoord van mevrouw is dat ik de rekening maar meteen had moeten betalen, dan was er ook niks aan de hand geweest. Alsof dat nu de kwestie is. Misselijkmakend.

2024幎10月25日

FedEx aast op dubbele 'invoerrechten'

Invoerrechten betaald bij online aankoop in Engeland waarbij netjes werd aangegeven hoe deze was berekend, nl. op basis van het exacte bedrag van aankoop plus kosten. Enige tijd na ontvangst artikel kregen wij opnieuw een rekening, ditmaal van FedEx waarbij niet helemaal duidelijk was waar de nota op was gebaseerd. Meermaals FedEx gecontacteerd en tevergeefs om opheldering gevraagd. I.p.v. opheldering te verschaffen schakelde FedEx dit incassobureau in. Ultimoo in het bezit gesteld van ons betaalbewijs bij aankoop. Deze mensen blijven steeds verkondigen dat het om een 'andere' naheffing gaat maar verklaren niet te weten hoe het een en ander is berekend en waarom 2× invoerrechten. Dat is niet hun taak, wordt eraan toegevoegd. Vorig jaar ook hetzelfde meegemaakt, maar ik geef nu niet meer toe aan deze idiote vorm van handjeklap. Pas dus op: Het is gewoon een clandestien verdienmodel!!!

2024幎10月21日

Vreselijk bedrijf

Vreselijk bedrijf. Reageren niet op emails maar verwachten wel dat je per ommegaande betaalt. Sturen wel autoreply's waarin ze beloven zo snel mogelijk te reageren. Sturen incasso's zonder dat ze het oorspronkelijke factuurnummer erbij vermelden.

2024幎9月30日

Scammers

Scammers! Sturen zomaar smsjes over onbetaalde facturen van Hostnet dat helemaal niet klopt. Niet intrappen en zeker niet op de link klikken of iets betalen.

2024幎9月26日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス