Virkelig lÊkker mad og drikke, super hyggelig stemning og ekstraordinÊrt god og venlig service! En ekstra bonus er, at bÞrn spiser gratis om onsdagen. Zócalo er nu blevet et af mine stamsteder, hvor... ãã£ãšèŠã
Vi fik den bedste mad fra zocalo ( Ã¥rhus Ã) til vores sÞns konfirmation. Havde bestilt taco buffet Super lÊkkert, smagfuldt og meget dekorativt Alt var godt! Vi, vores sÞn og gÊsterne var meg... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hos Zócalo laver vi sund og Êrlig fast food, som du kan spise hver dag med god samvittighed. Vi er inspireret af taqueriaerne i det mexicanske Mission District i San Francisco, et område, hvor det traditionelle mexicanske kÞkken mÞder den friske californiske madkultur. Vores mad tilberedes dagligt fra bunden af nÞje udvalgte råvarer. Du finder os i KÞbenhavn, på Frederiksberg, i RÞdovre Centrum, Aarhus og Kolding.
ãã³ããŒã¯
- soren@zocalo.restaurant
- zocalorestaurant.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 70ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž48æé以å ã«åç
Den bedste mexicanske mad
Jeg var der i mandags sammen med min familie, og vi havde en fantastisk oplevelse hos Zócalo RÞdovre! Maden var frisk, smagfuld og blev serveret virkelig hurtigt. De mexicanske fyre var venlige, opmÊrksomme og fik os til at fÞle os velkomne, lige fra vi kom ind.
Restauranten havde en rigtig god atmosfÊre. Man kan virkelig mÊrke, at teamet går op i både madens kvalitet og kundeoplevelsen.
Jeg var isÊr vild med Cancún Spicy Bowl og Salsa Macha. Det hele smagte friskt og fuld af smag.
Helt klart et af de bedste steder at få mexicansk mad i området. Vi kommer helt sikkert tilbage!
Ãv jeg havde glÊdet mig sÃ¥ meget til atâŠ
Ãv jeg havde glÊdet mig sÃ¥ meget til at prÞve det men blev fÊlt skuffet. Tortilla pandekagerne var dem man kÞber nede i netto eller andet billigt supermarked ikke nok med det var de slet ikke blevet lunet eller i det mindste fÃ¥et lidt pÃ¥ hver side efter den er blevet fyldt op, hvilket gjorde tortillaâen var vÃ¥d og sej at bide igennem. Ydermere ku jeg overhovedet ikke smage de 3 saucer de sagde de havde puttet i (havde vÊret rart med et lille bÊger sauce hvor man selv ku hÊlde). Fyldet og kÞdet smagte faktisk af ingenting, og ja desvÊrre min sidste gang jeg prÞver det.
Vi fik nogle slatne nachos og guacamoleâŠ
Vi fik nogle slatne nachos og guacamole var fyldt med avocadostykker som gjorde den virkelig underlig. Servicen var en smule ubehagelig der t ignorerede os i starten og ikke smilede eller var venlig. Deres nachos er kedelige
Nicolinehus
Sted: Nicolinehus 27.06.26
Vi fik kold og slatten mad (taco),
Så reklamerede vi og ventede 10 minutter, og fik serveret kold og slatten taco igen. De 3 piger i kÞkkenet magtede tilsyneladende ikke bedre.
Super lÊkker og frisk mad
Super lÊkker og frisk mad. Jeg kommer absolut igen.
Jeg var i RÞdovre Centrum.

Svingende kvalitet
Kvaliteten svinger meget fra restaurant til restaurant. Nogle steder er maden fantastisk og andre steder meget skuffende. Jeg anbefaler lige at tjekke hver enkelt restaurants anmeldelser.

Zócalo Fully Reccommended
Zócalo Fully Reccommended
Iâve always like South American food and Zòcalo is quite amazing.
Recently they have changed the menu which comes with new features.

Overall, a solid 4-star experience at NÞrrebros Runddel
I had a really enjoyable experience at Zócalo in NÞrrebros Runddel. The food was fresh, flavorful, and well-preparedâdefinitely satisfying without feeling heavy. The service was friendly and efficient, and the staff made us feel welcome throughout our visit.
The ambiance added to the overall experience, with a relaxed and lively atmosphere that makes it a great spot for both casual meals and catching up with friends.
Overall, a solid 4-star experience. Iâd happily come back again!

Gennemkoldt mad
Nu har vi for anden gang hentet gennemkoldt mad fra Zocalo pÃ¥ Falkoner Allé. Super skuffendeâ¹ïž

Maden var super lÊkker
Maden var super lÊkker. Hurtig betjening:)

zocalorestaurant.dk ããã®åç
Super god betjening og maden var lÊkkerâŠ
Super god betjening og maden var lÊkker og kom hurtigt hen til bordet. De har virkelig godt guacamole ð¥

Really yummy food!
Really yummy food!
Spicy burritos, fresh bowls, nice chili con carne- and friendly service!

zocalorestaurant.dk ããã®åç
Super god service og lÊkker mad.
Super god service og lÊkker mad.

zocalorestaurant.dk ããã®åç
Min veninde og jeg spiste der for toâŠ
Min veninde og jeg spiste der for to dage siden på Fisketorvet, hvor vi delte en bowl og tre forskellige slags soft tacos. Maden var gennemsnitlig og service var fin, så det er hvad det er. Vi dÞjede dog begge med maveproblemer timerne efter og dagen efter, og det her var det eneste mad vi havde spist sammen, så det var en Êrgerlig oplevelse.

10/10 oplevelse namnam ð

Super fantastisk sted
Super fantastisk sted! Gode og sÞde medarbejdere samt friske unge mennesker der smiler𥰠lÊkker mad som jeg helt klart vil anbefale

zocalorestaurant.dk ããã®åç
Har spist flere gange i Zócalo iâŠ
Har spist flere gange i Zócalo i Fisketorvet. Virkelig lÊkker og frisk mad. SkÞn betjening. Rimelige priser. Bestemt ét sted jeg kommer igen.
Stor tak til personalet!

Min kÊreste og jeg bestiller 2 bowls
Min kÊreste og jeg bestiller 2 bowls. 1 stk med ekstra kylling, 1 stk med ekstra black beans. Det er undskyld mit sprog under alt kritik, at man fÃ¥r 3-4 stykker kylling og det der svarer til 3-4 ekstra mÞrke smÃ¥ bÞnner. Vi var helt paf begge to da vi opdagede at under lidt kylling og lidt bÞnner lÃ¥ der 95% ris. Meget, meget skuffende og dÃ¥rlig oplevelse, vi havde det sjovt med at for knap 370 kr inkl. levering med Wolt mÃ¥tte det vÊre de to dyreste Pepsi Max vi har fÃ¥et til dato. De smagte dog som altid godt ð
Vi har selvfÞlgelig taget billede af kvittering plus madenâŠ. Alt dokumenteretâŠ. 1 stjerne her fra.