Banner for Van Mossel Ford - Weert

TrustScore 5段階評価の4.5

Edisonlaan 5, 6003DB Weert, Nederland, NL

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Prettige ervaring Nadat we een occasion van twee jaar oud hadden gekocht kwamen er na twee dagen problemen met erg hoge kosten we konden deze auto terug geven en hebben met verkoper Dion een a... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Namens Verisure Nederland leasen wij de auto’s al jaar en dag bij van Mossel in Weert. Als werknemer kom je ooit in de situatie dat je spontaan afhankelijk wordt van je lease maatschappij. Meer... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Ook nu weer tot volle tevredenheid geholpen. Deskundige en zeer vriendelijke medewerkers. Ford van Mossel Weert denkt mee en je zult geen spijt hebben van een bezoek aan deze vestiging waar service... もっと見る

5つ星のうち5の評価

5 sterren voor Ford Van Mossel Weert! Wat een fijne ervaring bij deze vestiging! Vanaf het moment dat ik binnenstapte, werd ik vriendelijk ontvangen en merkte ik meteen dat klanttevredenheid hier... もっと見る

企業が回答しました

Van Mossel Ford - Weert について

当該企業による記述

BEKIJK ONZE VOORRAAD PLAN EEN WERKPLAATS AFSPRAAK NEEM CONTACT MET ONS OP

Over Van Mossel Ford:
Van Mossel is officieel Forddealer en heeft vestigingen in Breda, Den Bosch, Eindhoven, Goes, Helmond, Hulst, Middelharnis, Roermond, Roosendaal, Terneuzen, Tilburg, Veghel, Terneuzen, Tilburg, Veghel, Waalwijk en Weert.

Over Van Mossel:

Onze visie:
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/

連絡先

• Edisonlaan 5, 6003DB, Weert, Nederland, オランダ

• 0495 535 281
Promotion box for Van Mossel Ford - Weert

Profiteer nu van topdeals!

Ontdek alle lopende acties nu op onze website.

優良

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 489

レビューを書く

ABS-module.

Reviseren van de ABS-module is prima verlopen. Jammer dat de prijs €100 hoger was dan afgesproken.

2025年5月22日

Van Mossel Ford - Weert からの回答

Fijn te horen dat de revisie goed is verlopen. We betreuren het dat de prijs hoger was dan afgesproken. We zullen dit intern bespreken. Bedankt voor uw feedback.

Vertrouwen is heel belangrijk

In het begin toen ik voor de 1e keer bij de Ford dealer binnen kwam voelde ik me niet op mijn gemak, maar naarmate ik meer en meer contact met de verkoper had over de aankoop van een Kuga groeide mijn vertrouwen en achteraf gezien nu heb ik alleen maar goede ervaringen met deze dealer en wil ik Anwar hartelijk bedanken voor al zijn expertise bij de aankoop van deze auto. 👍👍

2025年5月16日

Van Mossel Ford - Weert からの回答

Fijn om te horen dat uw ervaring uiteindelijk positief is geworden. We zijn blij dat de expertise u goed van pas is gekomen bij de aankoop van uw Kuga. Bedankt voor uw feedback!

Ben tevreden

2025年3月25日

Van Mossel Ford - Weert からの回答

Bedankt voor je feedback! Fijn om te horen dat je tevreden bent. Mocht je nog tips of suggesties hebben om onze service nog beter te maken, laat het ons gerust weten!

Een een fijne verkoper

Een een fijne verkoper. Gaf meteen een vertrouw gevoel 👍

2025年4月24日

Van Mossel Ford - Weert からの回答

Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat u een prettige ervaring heeft gehad met onze verkoper.

5つ星のうち5の評価

5 sterren voor Ford Van Mossel Weert!

5 sterren voor Ford Van Mossel Weert!
Wat een fijne ervaring bij deze vestiging! Vanaf het moment dat ik binnenstapte, werd ik vriendelijk ontvangen en merkte ik meteen dat klanttevredenheid hier écht belangrijk is. Het team is professioneel, denkt goed mee en neemt de tijd om alles duidelijk uit te leggen. Of je nu komt voor onderhoud, een nieuwe auto of gewoon een vraag hebt – je wordt altijd met een glimlach geholpen.

Mijn auto is perfect afgeleverd en ik rijd nu met een grote glimlach rond. Dankjewel Ford Van Mossel Weert, jullie maken het verschil!

2025年4月19日

Van Mossel Ford - Weert からの回答

Hartelijk dank voor uw 5-sterrenbeoordeling! We zijn ontzettend blij te horen dat u zo'n positieve ervaring heeft gehad bij onze vestiging in Weert. Het is fantastisch om te lezen dat u zich vanaf het begin welkom voelde en dat u de professionaliteit en klantvriendelijkheid van ons team heeft ervaren. We streven ernaar om onze klanten altijd met een glimlach te helpen, en het is geweldig om te horen dat we dat in uw geval hebben bereikt. We wensen u veel plezier met uw nieuwe auto!

Bandenspanning

Tijdens een proefrit de weg opgegaan met onvoldoende bandenspanning. Achteraf goed gesprek met verkoper, maar toch.
N.a.v. van bovenstaande werd ik enigszins verrassend benaderd door het garagebedrijf. Bleek dat mijn review serieus werd genomen. In een gesprek werd het verkoopproces doorlopen en tijdens dit gesprek werd erkend dat dit niet had mogen gebeuren. Deze erkenning is aanleiding voor mij om de review te updaten en het vertrouwen is weer herstellende.

2025年4月7日

Van Mossel Ford - Weert からの回答

Het spijt ons te horen dat je tijdens de proefrit te maken kreeg met een te lage bandenspanning. We begrijpen dat dit vervelend is en we nemen je feedback serieus. We zijn blij te horen dat je achteraf een goed gesprek met de verkoper hebt gehad.

5つ星のうち5の評価

Fijne mensen waar je afspraken mee kan maken

Hele fijne ervaring bij aankoop van onze wagen. Afspraak is écht afspraak. Persoonlijke service en vriendelijke medewerkers. Aanrader voor ieder die op zoek is naar nieuwe Ford!!

2025年4月15日

Van Mossel Ford - Weert からの回答

Bedankt voor uw positieve review! We zijn blij te horen dat u een fijne ervaring heeft gehad bij de aankoop van uw wagen. We streven ernaar om onze klanten een persoonlijke en vriendelijke service te bieden.

5つ星のうち5の評価

(Goede en deskundige uitleg door Anwar…

(Goede en deskundige uitleg door Anwar van den Bosch

2025年4月9日

Van Mossel Ford - Weert からの回答

Het is fijn om te horen dat je tevreden was met de uitleg die je hebt ontvangen. We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden.

Vriendelijke verkoper, goede uitleg

Vriendelijk verkoper met goede uitleg. Houd rekening met wensen klant.

2025年4月3日

Van Mossel Ford - Weert からの回答

Bedankt voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u een prettige ervaring heeft gehad met onze verkoper.

Zonder twijfel 5-sterren

Als werknemer kom je ooit in de situatie dat je spontaan afhankelijk wordt van je lease maatschappij. Meer dan lovende credits over het ten alle tijde snel en correct handelen!

Naast dat ze vriendelijk en kundig personeel hebben (contactpersonen), is de service mij al een aantal keer goud waard geweest. Mijn zegen hebben ze.

Zonder twijfel 5-sterren

2025年3月31日

Van Mossel Ford - Weert からの回答

Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn erg blij te horen dat u tevreden bent met onze service. We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden en het is geweldig om te horen dat we in uw geval aan uw verwachtingen hebben voldaan. We waarderen uw complimenten over ons personeel en hun vriendelijkheid en expertise. We zullen deze feedback zeker met ons team delen.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。