Onderweg naar vakantie in Zeeland ging het lampje van het motormanagement branden. Gestopt in Roosendaal. Al snel werd de auto nagekeken. Helaas konden we er niet mee verder rijden en werd ons vervang... ãã£ãšèŠã

ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Bij een kapotte accu bij het vertrek naar vakantieadres stond Van Mossel gelijk klaar om deze te vervangen. We gingen met slechts 4u vertraging toch op pad zonder verdere problemen. Top service
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ik ben over gestapt van Brielle maar Middelharnis omdat ik bij Brielle elke keer verassingen had kwa kosten, onvriendelijke service en tot 2x toe mijn auto met een half uit elkaar liggend interieur te... ãã£ãšèŠã
De onderhoudsbeurt is erg duur in vergelijking tot andere Ford-dealers. Vooraf zijn de kosten niet inzichtelijk. Er is onvoldoende gespecificeerd waarom een 60K-km beurt â¬779 moet kosten. Men pr... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/
é£çµ¡å
ãªã©ã³ã
- vanmossel.nl/ford

Profiteer nu van topdeals!
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Werd snel geholpen op een zaterdagâŠ
Werd snel geholpen op een zaterdag ochtend voor het verwisselen van een dimlicht lampje
åçã« AI æ¯æŽãå©çšããå ŽåããããŸã詳现ã衚瀺

Van Mossel Ford ããã®åç
Kundig en vriendelijk en behulpzaamâŠ
Kundig en vriendelijk en behulpzaam personeel.
Wacht nog op het corrigeren van de motorkap.
Hopelijk is dat ook spoedig opgelost.
Bij van Mossel in Hulst ervaar ikâŠaltijd heel goede service. Zeer tevreden. Altijd correct
Bij van Mossel in Hulst ervaar ik altijd heel goede service. Correct en duidelijk
Luister naar de klacht en dan ookâŠ
Luister naar de klacht en dan ook uitvoeren
Linker ruitensproeier doet het vanaf begin af aan al niet goed
2 x gemeld in den bosch en 1 x in Roermond
Werkt nog steeds niet
Prima service
Prima service, klantvriendelijk en transparant.
Service
Het bedrijf heeft ons genoeg ondersteund met vervangend vervoer toen onze auto voor lekkage 6 keer terug moest
goede sevice
Super goed geholpen
Super goed geholpen, Quinten Schildkamp neemt de tijd voor je. Niets is teveel.
Ben meer dan tevreden!!!
Kom zeker in de toekomst terug in Tilburg
Klant vriendelijk komen afspraken na enâŠ
Klant vriendelijk komen afspraken na en denken mee
Zeer goed .. maar zeer onderbezet
In principe is dit een goed en betrouwbaar bedrijf.. ze zijn alleen uit hun jas(je) gegroeid.. daardoor duurt het afleveren van een auto echt superlang . Telefonisch zijn ze ook moeilijk bereikbaar maar dit zal ook wel met het jasje te maken hebben

Van Mossel Ford ããã®åç
Zeer correct geholpen door Avi!
Zeer correct geholpen door Avi!
En alles goed voorbereid en uitgelegd!
Heel erg blij met mijn nieuwe aqua blauwe Ford!

Van Mossel Ford ããã®åç
Ik werd gewezen op een mogelijkâŠ
Ik werd gewezen op een mogelijk probleem dat onder de garantie viel. Daar is vervolgens een afspraak voor gemaakt en alles is netjes afgehandeld.
Goede ontvangst
Goede ontvangst , zonder verplichting proefrit en goede uit leg en goede service in goes
Bij inleveren voor kleine reparatieâŠ
Bij inleveren voor kleine reparatie wordt er direct een klantentaxi aangeboden en na reparatie weer opgehaald.

Van Mossel Ford ããã®åç
Alles op tijd en zoals afgesprokenâŠ
Alles op tijd en zoals afgesproken uitgevoerd.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã