Uitstekende service, prettig bedrijf echter eenmaal bij onderhoudsbeurt vergeten de apk uit te voeren waardoor ik een waarschuwing kreeg van de RDW. Moest extra terug om alsnog de APK uit te voeren. D... もっと見る

企業が回答しました
Een leerzaam bedrijfsbezoek gehad bij Van Mossel Kia Apeldoorn, Het ontvangst was top en de presentatie van Rick van Loenen over Kia van Mossel was erg interessant. Na een mooie uitleg van Roy Haneka... もっと見る
企業が回答しました
Personeel gekwalificeerd en vriendelijk. Weliswaar vooraf bekend maar toch geschrokken van het met name hoge uurtarief. Rekening voor een normale 30.000 km beurt € 616. Uitleg gevraagd en je krijgt... もっと見る
企業が回答しました
Onlangs een Kia Stonic gekocht bij Van Mossel Kia Apeldoorn en dat is van begin tot eind goed verlopen. Sander Bosman dacht mee over wat er echt bij ons past en was helder over de mogelijkheden, z... もっと見る
当該企業による記述
Oude Apeldoornseweg 40B, 7333 NS, Apeldoorn, Nederland, オランダ

顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Zeer tevreden over onze ervaring. Vriendelijke service, nemen de tijd voor je, goede kwaliteit, goede uitleg en alles is naar wens verlopen. Zeker 5 sterren waard!

Van Mossel Kia - Apeldoorn からの回答
Personeel gekwalificeerd en vriendelijk.
Weliswaar vooraf bekend maar toch geschrokken van het met name hoge uurtarief. Rekening voor een normale 30.000 km beurt € 616. Uitleg gevraagd en je krijgt dan een mooi verkooppraatje met een nietszeggende uitleg.
Een duidelijke uitleg waarom van Mossel zoveel moet hebben voor een "kleine beurt" is niet gegeven. Daar dus duidelijk een verbeterpunt om ervoor te zorgen dat klanten niet met een vervelend gevoel de deur uitgaan.

Van Mossel Kia - Apeldoorn からの回答
super vriendelijk personeel en behulpzaam voor al de verkoper sander bosman al tijd goed voor klanten en alle medewerkers zijn goed

Van Mossel Kia - Apeldoorn からの回答
Het eerste contact verliep niet vlekkeloos ..
Mijn negatieve ervaring geuit en daarna uitstekend geholpen ..
Compliment voor het oppakken van mijn ervaring en verwachting daarna overtroffen.

Van Mossel Kia - Apeldoorn からの回答
Een motorstoring vlak voor mijn vakantie kan pas opgelost worden in augustus. 2 maanden doorrijden met een motorstoring dus.
Ik ben vanochtend teruggebeld door medewerker van Van Mossel. Mijn verhaal kunnen doen en mijn zorgen kunnen uiten. Medewerker heeft aangegeven dat de communicatie beter had gekund. Volgens hem is er geen sprake van een acute situatie; in dat geval was vervangend vervoer aangeboden.

Van Mossel Kia - Apeldoorn からの回答
De communicatie wai erg goed. Goeie service en gastvrij. Het was echt een feestje om hier een auto te kopen,

Van Mossel Kia - Apeldoorn からの回答
Wij hebben hier een nieuwe KIA Sorento gekocht met 7 jaar garantie. Eerst een heleboel gedoe gehad met het laadsysteem, dat niet werkte. Dit is uiteindelijk opgelost. Vervolgens bleek dat ook het alarmsysteem niet goed functioneerde en zijn we met deze auto gestand in NL, Duitsland en Oostenrijk. De 7 jaar garantie die bij de aankoop is beloofd door KIA Van Mossel Apeldoorn, bleek in de praktijk een grote uitdaging voor Van Mossel Apeldoorn. KIA Van Mossel Apeldoorn, KIA Nederland en KIA International wezen onophoudelijk naar elkaar in het slepende proces. Daarom: koop geen auto bij KIA Van Mossel Apeldoorn. De 7 jaar garantie bleek in de praktijk bij KIA Van Mossel Apeldoorn nog geen 2 jaar waard. Dus, wees verstandig en ga met een ruime boog om deze dealer heen!
Update 1: in de reactie die u hieronder van Van Mossel aantreft, kunt u zien dat de KIA medewerker het kennelijk nodig vindt te vermelden in welke sector ik werk. Ik ben wel benieuwd naar zijn motief om dit zo te benoemen. Gezien de doelstelling om zo veel mogelijk auto's te verkopen en in onderhoud te houden, begrijp ik overigens wel dat hij een gekleurde versie van de feiten geeft. En inderdaad heeft hij ook wel eens een probleem correct opgelost. Dus als hij daar toen een complimentje voor kreeg, heeft hij dat ten volle verdiend.
Update 2: hoewel men bij Van Mossel Apeldoorn zegt alles te hebben gedaan aan het beroerde alarmsysteem, is het niet gelukt dit op te lossen. In de praktijk had je, nadat het probleem definitief verholpen zou moeten zijn volgens Van Mossel, vanaf het moment van het openen van de portieren met de afstandsbediening circa 4 seconden de tijd om de deur te openen. Anders barstte de hel weer los. Aangezien het probleem in Apeldoorn kennelijk niet verholpen kon worden, hebben wij de Kia maar weggedaan. Jammer. Nu rijden we weer een fijne Duitse auto, gelukkig zonder noemenswaardige problemen.

Van Mossel Kia - Apeldoorn からの回答
Vriendelijke mensen , werkplaats afspraken kunnen goed gemaakt worden en de communicatie is goed

Van Mossel Kia - Apeldoorn からの回答
Uiterst plezierige en klantvriendelijke behandeling bij de aanschaf van onze (bijna) nieuwe auto. Goede en duidelijke communicatie gedurende het hele aanschafproces.

Van Mossel Kia - Apeldoorn からの回答
Wel zo'n goede ervaring gegeven, maar Van Mossel had jammer genoeg, vergeten de achter ruitenwisser na te kijken en te herstellen(de rubber zat helemaal los)!

Van Mossel Kia - Apeldoorn からの回答
We kwamen eigenlijk voor een andere auto. We hadden onze zinnen gezet op een Kia Sportage PHEV na onze Mitsubishi Outlander PHEV. Maar na een gesprek met de verkoper Daan Vuijk over onze wensen uitgekomen op een Kia EV3. Volledig elektronisch en groot genoeg voor onze wensen. Na een proefrit en offerte heel snel de keuze gemaakt voor de EV3. Wat een heerlijke auto.

Van Mossel Kia - Apeldoorn からの回答
Men komt op de locatie in Apeldoorn netjes hún afspraken na.

Van Mossel Kia - Apeldoorn からの回答
Er werd snel gereageerd met een videootje van de Kia die ik op het oog had. De afspraak werd snel gemaakt en in het Apeldoorn-filiaal was Sander heel gastvrij en behulpzaam. Heeft me meerdere opties laten zien en de voors en tegens laten zien. Top!

Van Mossel Kia - Apeldoorn からの回答
Verkoper Daan Vuijk denkt goed mee met de klant in het verkoopproces van onze nieuwe KIA EV5 GT Plus line.
Ook was hij heel geduldig in de uitleg van werking van de auto, voor ons de eerste compleet elektrische auto.
We zijn erg blij met onze nieuwe KIA.
Dit bedrijf is zeker aan te raden!
Fam.Verhoeven

Van Mossel Kia - Apeldoorn からの回答
Vanaf de intake tot het weer ophalen voel je je echt klant. Men laat je zien wat er aan de auto is gedaan. Dat krijg je keurig op papier. De koffie is vers en tenslotte krijg je een kaart namens van Mossel als dank met daarbij een hele leuke attentie. Complimenten aan Team van Mossel Apeldoorn

Van Mossel Kia - Apeldoorn からの回答
Heldere communicatie, auto tijdig klaar, alle punten worden opgelost en auto staat schoon klaar.

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。