Telefonische/ communicatie afspraak gemaakt en gevraagd of ik er op kon wachten (raamstrip vervangen), bevestigd! echter per email staat vermeld einde dag klaar. weer gebeld: niet doorgegeven als wach... もっと見る

レビュアーのコメントを見てみましょう
Mijn oude auto kwam niet meer door de APK. Ik ben geweldig geholpen door Marcel Wilkens van vestiging Amstelveen om binnen enkele dagen een prachtige tweedehands auto te hebben. Zijn service was klant... もっと見る
Het verkoopteam van van Mossel Amstelveen heeft ook altijd de belangen van de klant in beeld ! Zo voelt elke inruil voor weer een nieuw model Peugeot als een warm bad: een perfecte balans in het zaken... もっと見る
企業が回答しました
Aankoop nieuwe auto onlangs, mooi bedrijf en fijn contact gehad met verkoper Marcel. Veel aandacht voor de klant en goed meedenken, servicegericht. Verwacht dat onderhoud auto ook goed zal zal gaan, z... もっと見る
企業情報
Van Mossel Peugeot - Amstelveen について
当該企業による記述
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/
連絡先
Bouwerij 6, 1185 XX, Amstelveen, Nederland, オランダ
- 088 001 4400

Profiteer nu van topdeals!
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Veel te lange wachttijden en ook voor…
Veel te lange wachttijden en ook voor niks laten wachten omdat de spuwer helemaal niet waren.
Altijd positieve ervaringen
Mijn (jarenlange) ervaringen zijn altijd prima. Afspraken worden altijd goed nagekomen en ik krijg altijd tekst en uitleg over de werkzaamheden die zijn verricht.
回答に AI 支援を利用する場合があります詳細を表示

Betrouwbaar
Er werd gehoor gegeven aan mijn verzoek om de auto eerder op te kunnen halen dan aanvankelijk gepland.

Van Mossel Peugeot - Amstelveen からの回答
Er werd niet aan de vooraf gemaakte…
Er werd niet aan de vooraf gemaakte afspraken gehouden

Van Mossel Peugeot - Amstelveen からの回答
Samen doen en mee denken
Tip: graag mee denken.
Maand geleden geweest voor beurt, krijg nu weer bericht voor apk. Had dat niet samen gekund? Scheelt 2 x heen en weer rijden en regelen...vrije dag etc
Ja had ik zelf ook aan moeten denken maar zit niet echt in mijn systeem

Van Mossel Peugeot - Amstelveen からの回答
Bedankt Marcel - Van Mossel Amstelveen!
Voor de aankoop van mijn Peugeot 2008 zijn we uiteindelijk heel prettig geholpen door Marcel bij Van Mossel Amstelveen. In tegenstelling tot bij menig verkoper van de andere vestigingen was hij direct open en duidelijk, zonder omwegen of verkooppraatjes. Gewoon eerlijk advies en duidelijke afspraken, waardoor het hele traject soepel en plezierig verliep. Een fijne ervaring die we zeker ook anderen kunnen aanbevelen.

Van Mossel Peugeot - Amstelveen からの回答
Enorm tevreden over Van Mossel Peugeot!
Ik word bij Van Mossel-Peugeot Amstelveen altijd zo goed geholpen!
Iedereen is aardig, meedenkend, flexibel en kundig. Al iets van 20 jaar vaste klant en al 20 jaar ontzettend tevreden!
Dank allemaal!

Van Mossel Peugeot - Amstelveen からの回答
When I picked up the car I found a…
When I picked up the car I found a little scratch and they fixed it the week after .
De gemaakte afspraken zijn nagekomen
De gemaakte afspraken zijn nagekomen. Jammer genoeg bleek mijn oude telefoonnummer nog in het systeem te staan. Hierdoor kon er geen contact met ons worden opgenomen voor overleg. Als het goed is, is dit inmiddels aangepast.
Het betreft hier trouwens een Peugeot 2008. Het is een auto die lekker rijdt.
De baliemedewerker(s) doen erg hun best, maar het gaat er soms wel wat chaotisch aan toe. Mijn juiste telefoonnummer is (06) 22 44 73 77.

Begeleiding
De begeleiding van de aankoop van mee nieuwe auto snel halen en de afspraken in goed overleg de service kosten was geweldig ervaring! Ik ben erg blij met de auto! Top service!!

Motor storing bobine kapot
Ik had gebeld voor een afspraak en de volgende dag bij aankomst stond ik niet in hun agenda. Gelukkig mocht mijn auto blijven. Ik zou op vakantie gaan dus was maar kort de tijd om te repareren. Maar gelukkig kon ik de volgende dag de auto alweer ophalen.
De leenfiets was erg minimaal en niet heel prettig.

Olie lekkage
De reparatie is niet goed uitgevoerd als afgesproken moest verschillende keren terug komen tot dat ik heb besloten om mee auto weg te doen!
Het is een TOP autobedrijf
Het is een TOP autobedrijf. Klantgerichtheid, vriendelijkheid en behulpzaamheid. Drie kenmerken die hun kenmerken.
Bij een volgende inruil, zal ik zeker weer bij hun terecht komen
Zeer behulpzaam en vriendelijk!
Deskundig én klantgericht
Er is in dit bedrijf m.i. sprake van ruime ervaring en technische deskundigheid.
Daarnaast zijn de balie-medewerkers zéér vriendelijk en klantgericht. Érg prettig!
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。