Wanderum レビュヌ 224

TrustScore 5段階評䟡の5

4.9

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Min fÞrste flaske var en fÞdselsdagsgave. Nu er Wanderum rom en fast bestanddel af mit barskab. DesvÊrre bliver flaskerne hurtigt tomme. BÃ¥de jeg og min gode ven, som hjÊlper mig med tÞmning, synes r... もっず芋る

䌁業が回答したした

Efter at have set flere reklamer pÃ¥ mit Facebook fee, af en mand fra Wanderum der med nÊsten sexuele undertoner smager rom af en emaljekop var jeg nÞdt til at prÞve. Har bestilt deres Aguara Edition t... もっず芋る

䌁業が回答したした

Da jeg lÞb tÞr for min fÞrste flaske La Tatuana, opdagede jeg at jeg havde gjort en fejl.😳 Jeg havde pÃ¥ ingen mÃ¥de udvist rettidig omhu! For jeg kan aldrig nogensinde ikke have en flaske i skab... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg er egentlig ikke ret meget til spiritus, men mega meget til outdoor, sÃ¥ jeg faldt totalt for jeres opslag pÃ¥ SoMe (fÃ¥r helt lyst til ogsÃ¥ at ryge pibe). Jeg bestilte to flasker. La Tatuana og Sh... もっず芋る

䌁業情報

1. 酒屋

圓該䌁業による蚘述

Wanderum ejes af Anders Bilgram & Morten Kirckhoff, som kender hinanden fra Eventyrernes Klub, hvor de er optaget for deres udsÊdvanlige bedrifter. Anders ejer og er masterdestiller pÃ¥ Nordisk BrÊnderi, Fjerritslev. Gennem tiden er Nordisk BrÊnderi blevet hyldet for det unikke destilleringshÃ¥ndvÊrk. Morten og Anders rejser ud sammen for at finde unikke sukkerrÞr, for at fÃ¥ dem hÞstet. Her. Bla. blev den seneste ”Sherpa Edition” til, da de kÞrte gennem det Indiske Himalaya pÃ¥ gamle Royal Enfields – i jagten pÃ¥ inspiration til nye smage. Sidenhen er det blevet til endnu flere eventyr i jagten pÃ¥ unikke sukkerÞr og noter fra hele verden, der er destilleret og proppet pÃ¥ flaske i Fjerritslev.

4.9

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

224件のレビュヌ

顧客にレビュヌを䟝頌しおいたす

この䌁業は、ポゞティブかネガティブかを問わず、顧客にレビュヌを䟝頌しおいたす。

Hurtig levering. Varen svarer til det reklamerede.

2025幎4月2日

Hej Kasper,

Tusind tak for de 5 stjerner – kort, prÊcist og lige til! 😄
Det betyder meget for os, at både levering og produkt har levet op til det, vi lover.

NÃ¥r du en dag fÃ¥r lyst til at smage en anden af vores editions, sÃ¥ husk rabatkoden Rom10 – sÃ¥ giver vi 10% rabat pÃ¥ nÊste eventyr.

Supergod rom

La Tatuana Edition er en supergod tilpas sÞd rom. BehÞver bare en isterning.
Modtog desuden sÊrdeles god service fra firmaet.

2025幎4月8日

Hej Mette,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner – det gÞr os virkelig glade! 🙌
La Tatuana er en af vores egne favoritter, og vi er helt enige – den krÊver ikke andet end en isterning og lidt ro til at nyde den.

Og hvor er det dejligt at hÞre, at du ogsÃ¥ har vÊret glad for vores service – det betyder meget for os at give en god oplevelse hele vejen rundt.

SkÃ¥l i sÞde, gode drÃ¥ber! 🥃
Anders & Morten

Hurtig levering og god rom.

Hurtig levering og god rom.

2025幎3月31日

Hej Brian,

Tusind tak for din anmeldelse – det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse med både levering og smag! 😄

Vi kan dog ikke lade vÊre med at vÊre lidt nysgerrige
 Hvad skal der mon til for at fÃ¥ den sidste stjerne med nÊste gang? ⭐
Vi vil rigtig gerne hÞre din feedback, så vi kan gÞre det endnu bedre.

Uanset hvad, sÃ¥ er vi glade for, at du valgte os – og husk, du altid kan bruge rabatkoden Rom10 for 10% rabat pÃ¥ din nÊste bestilling.

Dejligt gensyn.

Efter fÞrste levering ville jeg prÞve en sÞdere rom. Den kom lynhurtigt og smagen er skÞn. PrÞv det

2025幎3月28日

Hej Thomas,

Hvor er det dejligt at hÞre – tusind tak for de 5 stjerner! 🙌
SkÞnt at du har haft et dejligt gensyn med os, og at den sÞdere rom ramte plet denne gang. Vi elsker, nÃ¥r man er nysgerrig og gÃ¥r pÃ¥ opdagelse i smagsprofilerne – det er jo hele idéen bag vores editions 🥃

Tak fordi du anbefaler os videre – og husk, du altid kan bruge rabatkoden Rom10, når du får lyst til endnu et glas eventyr.

Pakken kom hurtigt

Pakken kom hurtigt, og La Tatuane Edition rommen jeg kÞbte, smagte helt fantastisk, og er noget af det bedste rom jeg har smagt. Skal helt sikkert prÞve de andre typer.

2025幎3月26日

Hej Niels,

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de 5 stjerner – det varmer! 😄
La Tatuana er virkelig en favorit, sÃ¥ det glÊder os at hÞre, at den har fundet vej til dine smagslÞg som noget af det bedste, du har smagt 🥃✚

Vi glÊder os allerede til at sende dig pÃ¥ nye eventyr med vores andre editions – og husk, du kan bruge rabatkoden Rom10 for 10% rabat, nÃ¥r du er klar til nÊste kapitel.

Indpakning

Indpakning - kop - halsedisse, I ved, man får lige lidt mere end forventet, det er altid et godt salgstrik:-)

2025幎3月26日

Hej Ulrik,

Tusind tak for de pÊne ord – det betyder virkelig meget for os, at du har haft en god oplevelse og vÊrdsÊtter de smÃ¥ ekstra detaljer, vi lÊgger i pakken 🙏

NÃ¥r det sÃ¥ er sagt, sÃ¥ kan vi ikke lade vÊre med at vÊre lidt nysgerrige
 Hvad skal der til for at vi fÃ¥r det sidste stjernedrys? 😄
Du lyder jo egentlig glad og tilfreds – og vi vil sÃ¥ gerne ramme helt rigtigt nÊste gang.

Hvis der er noget, vi kunne gÞre bedre, sÃ¥ sig endelig til – vi lytter altid, for det er sÃ¥dan, vi bliver endnu skarpere.

Håber vi ses igen – og husk, du har altid rabatkoden Rom10 klar, hvis du får lyst til at fylde glasset igen 🥃

Super nem bestilling

Super nem bestilling, hurtig levering, kan ikke gÞres bedre.

2025幎3月21日

Hej Lene,

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse! ⭐⭐⭐⭐⭐
Det glÊder os, at hele oplevelsen har vÊret lige sÃ¥ smooth som en god rom 😉

Vi stÃ¥r klar, hvis du en dag fÃ¥r lyst til at fylde lageret op igen – og husk rabatkoden Rom10 for 10% rabat pÃ¥ nÊste bestilling.

Wanderum - sÞd og lÊkker

Llanero edition
Nem at bestille. Hurtig levering. Og det vigtige - rommen smager fantastisk
Ikke ‘0’- men 5 stjerner.

Tak

2025幎3月20日

Hej Jan,

Hvor er det fedt at hÞre – kÊmpe tak for de 5 stjerner! ⭐⭐⭐⭐⭐
Llanero Edition er virkelig en lÊkker sag, så vi er superglade for, at den faldt i din smag.

Og ja, vi gÃ¥r efter nul bÞvl og fem stjerner – sÃ¥ din anmeldelse rammer lige i hjertet! 🥃

Husk, at du altid kan bruge rabatkoden Rom10 for 10% rabat på nÊste bestilling.

Anders & Morten

Varen blev leveret til tiden.

Varen blev leveret til tiden.
Har ikke smagt den da det var en gave til svigersÞnnen.
Kassen den var pakket i, var ret stor så indeholdet lå i den ene side.
2 flasker, 2 krus, 1 lommelÊrke og 2 halsedisser.
ret uheldigt.

Hej!

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse – det sÊtter vi stor pris pÃ¥, ogsÃ¥ selvom rommen var en gave 🎁

Godt at hÞre, at pakken kom frem til tiden – men Êrgerligt at indholdet ikke lÃ¥ pÊnt samlet i Êsken. Det tager vi med videre, for vi vil selvfÞlgelig gerne sikre, at alt stÃ¥r knivskarpt, nÃ¥r man Ã¥bner den. Tak for at gÞre os opmÊrksomme pÃ¥ det 🙏

Vi hÃ¥ber svigersÞnnen blev glad – og hvis du selv fÃ¥r lyst til at smage nÊste gang, sÃ¥ husk rabatkoden Rom10 for 10% rabat.

Anders & Morten 🥃

Hurtig levering og en rigtig go pris

Hurtig levering og en rigtig go pris.
GlÊder mig til at smage den fantastiske rom.

Hej Martin,

Tusind tak for de pÊne ord og de 5 stjerner! 🙌
Vi er glade for, at bÃ¥de levering og pris har vÊret i top – og vi hÃ¥ber, at smagen kommer til at leve helt op til forventningerne (vi tÞr godt love, den gÞr 😉).

Når du er klar til at fylde op igen, så husk rabatkoden Rom10 – så smider vi 10% rabat med til dig.

SkÃ¥l og rigtig god fornÞjelse med rommen! 🥃
Anders & Morten

Lige en rom efter min smag

Lige en rom efter min smag, bestiller helt sikkert igen. Og levering helt i top

Hej Claus,

Hvor er det fedt at hÞre – det glÊder os virkelig, at vi har ramt din smag! 😄
Vi stÃ¥r klar, nÃ¥r du er – og husk, du kan bruge rabatkoden Rom10 nÊste gang for 10% rabat pÃ¥ din nÊste bestilling.

Tusind tak for de 5 stjerner og den gode energi!

Skål i rom der rammer rigtigt 🥃

Smagen er lÊkker

Smagen er lÊkker
Alkohol % kunne godt vÊre hÞjere, så der samtidig med sÞdme var lidt mere "bid".
Så nu skal vi også prÞve nogle af de andre Rum typer I har.

2025幎3月16日

Hej Kim,

Tusind tak for de 5 stjerner – og for din Êrlige og gode feedback! 😄

Vi er rigtig glade for, at smagen ramte plet. Hvis du er pÃ¥ jagt efter lidt mere bid og stadig gerne vil have kompleksitet, sÃ¥ er det helt klart vÊrd at kigge mod vores Sherpa Edition – den har en hÞjere alkoholprocent og masser af karakter.

Vi glÊder os til at sende dig pÃ¥ endnu flere rom-eventyr – og husk, du kan altid bruge rabatkoden Rom10 for 10% rabat pÃ¥ nÊste bestilling.

Anders & Morten

Hurtig levering og virkelig dejlig rum

Hurtig levering og virkelig dejlig rum - sÊrligt ift. prisen.

2025幎3月12日

Hej Anders,

Tusind tak for de flotte ord! 🙌 Vi er superglade for, at bÃ¥de leveringstiden og smagen har ramt plet – og at du synes, du fÃ¥r god rom for pengene, det er lige prÊcis det, vi strÊber efter med vores hÃ¥ndvÊrk.

NÃ¥r glasset igen trÊnger til at blive fyldt, sÃ¥ husk rabatkoden Rom10 – sÃ¥ fÃ¥r du 10% rabat pÃ¥ nÊste bestilling.

Hurtig leverens

Meget positiv bekrÊftelse pÃ¥ order. Kan ikke udtale mig om smagen dÃ¥ det er en gave ☺

2025幎3月5日

Hej Ulla,

Tusind tak for din sÞde anmeldelse – vi er glade for, at bÃ¥de levering og service har levet op til forventningerne! 😊

Vi krydser fingre for, at gaven bringer stor glÊde (og mÃ¥ske lidt rom-nysgerrighed hos dig selv ogsÃ¥ 😉).
Skulle du selv fÃ¥ lyst til at smage, sÃ¥ husk rabatkoden Rom10 – sÃ¥ fÃ¥r du 10% rabat pÃ¥ fÞrste eventyr i vores romverden.

Anders & Morten 🥃

Det er en fantastisk rom som er vild

Det er en fantastisk rom som er vild vanedannende 👍rigtig en nyde rom nÃ¥r lige man sÊtter sig og slapper af 👍

2025幎3月8日

Hej Tonny,

Tusind tak for de flotte ord – og velkommen i klubben af rom-nydere! 😄
Vi kan godt skrive under på, at det hurtigt bliver en vane, når man fÞrst har smagt en rom, der bare spiller hver gang.

Perfekt til afslapning, hygge og de der smÃ¥ Þjeblikke, hvor man bare skal nyde. 🥃
Husk, du altid kan bruge rabatkoden Rom10, hvis du får lyst til at fylde op igen.

Skål og tak fordi du deler oplevelsen!

Anders & Morten

Llanero: ska ha to mere og det kan kun gå for langsomt!

Smager ikke sprittet som dårlig whisky, eller for sÞdt som dårlig Rom.
Smager af mere :)

2025幎2月24日

Hej Allan,

Det er lige prÊcis sÃ¥dan, vi elsker at hÞre det! 🙌 Llanero kan altsÃ¥ bare noget – og vi er helt enige, man fÃ¥r hurtigt lyst til mere.

Vi har flaskerne klar, sÃ¥ du slipper for at vente for lÊnge 😉 Husk at bruge rabatkoden Rom10, sÃ¥ smider vi 10% rabat med pÃ¥ de nÊste to.

Tusind tak for din anmeldelse – skål i rom der smager af mere! 🥃

Hurtig levering og god service

Hurtig levering og god service

2025幎2月21日

Hej Michael,

Kort, og godt! 😃 Tak for de flotte ord – det betyder meget for os.

Vi er glade for, at både servicen, leveringen og selvfÞlgelig smagen har ramt plet. Når du er klar til at fylde lageret op igen, så husk rabatkoden Rom10 for 10% rabat.

Top service

Top service, Hurtig levering og god smag

2025幎3月6日

Hej Jakob,

Kort, prÊcist og lige i vores smag! 😃 Tusind tak for de flotte ord – det betyder meget for os.

Fantastisk oplevelse

Har fulgt lidt med i Wanderum, og udsendelsen " nul stjerner " Så det skulle prÞves, jamen smagen er super dejlig. Super god gave ide også til dem der vil prÞve noget nyt :)

2025幎3月4日

Hej Peder,

Hvor er det fedt at hÞre! 😃 Og mega sjovt, at du har fulgt med i Nul Stjerner – vi hÃ¥ber, det gav lidt ekstra lyst til at prÞve vores rom.

Vi er superglade for, at smagen ramte plet, og du har helt ret – en god rom er altid en stÊrk gaveidé til dem, der er klar pÃ¥ nye eventyr! 🎁🥃

Husk, at du kan bruge rabatkoden Rom10 for 10% rabat på din nÊste bestilling.

Skål og tak for de flotte ord! 🥃

Perfekt som altid

Perfekt som altid, hurtig levering og sublim service samt et fantastisk produkt

2025幎2月26日

Hej Jesper,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 😃 Det betyder meget for os, at vi kan leve op til dine forventninger hver gang.

Vi lover at blive ved med at levere både god service og fantastisk rom! Husk, at du altid kan bruge rabatkoden Rom10 for 10% rabat på din nÊste bestilling.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。